- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.421
ohhh ne güzel hadi geçmiş olsun,çok sevindim bişey çıkmamasına
canım ben de yardım edebilirim,Allah gönlünüze göre versin
ben yine uykulara düştüm,offf ya hiç güzel değil bi uyanıyorum akşam olmuş,zaten omzum mu sırtım mı bi yerim çok ağrıyor
Bende yarın bebekimi görmeye gideceğim laylay lom katlayın lom.:)
Herkese selamm, geçmişi okudum geldim...
Dua eden arkadaşların ağzına sağlık, çok sağolun kızlar :)
Bebeğimin çeyizini beğenen arkadaşlarımada teşekkür ederim, çok güzel temennilerde bulunmuşlar, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
Çiğdemcim geçmiş olsun canımÇok üzüldüm, inşallah geçer bian önce o kaşıntıların. Bebeğinede maşallah, iyice büyümüş, az kaldı canım sık dişini geçecek inşallah
Zeynepcim (Zakkumx) canım sanada geçmiş olsun, bak heyet raporu vermişler, sen dinlenmene bak.. Herşey olacağına varır. İnşallah Rabbim Şafi ismi ile tecelli eder kuzum sana, şifasını bulursun en kısa sürede hastalıklarının
Aslıcım sanada geçmiş olsunAman olmuş topiğimize böyle herkescikler rahatsızlanmış, Rabbim şifanızı versin canlarım
Didemcim beşiğiniz çok güzelmiş, mışıl mışıl uyusun bebeğin o beşikte, gece uykuya doysun seni uykusuz bırakmasın inşallah hiç
çok sağol tatlım
Mesudecim sizin beşiğinizde çok güzel, oyy inşallah içine yatırıp resimlerini çekmekte nasip olsun, çok beğendim
GÜLcüm bak sen bebişi doğurunca bize yaz iyice ayrıntılı tamam mı o giden iyi yada hatırlamıyorum çok yorgunum falan diyen pissss annelerden olma herbişeyi yaz her anınıoyy ne güzel MAŞALLAH..bende cumartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla.....
EAyse ve didem cok sag olun kizlar ne kadar cekebilirseniz geri kalanini ben tamammlarim ...Cuma baslayip bidahaki cuma bagislayicam 4.444 adet cekicem...
ah yavrucum beşiğide kurulmuş maşallahTeyzeleri buda bizim beşiğimiz, dün yatağını getirdik. Bugünde uyku setini falan kısa programda yıkayıp yerleştirdim, Rabbim bu tatlı telaşları isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile
Eki Görüntüle 706261 Eki Görüntüle 706263 Eki Görüntüle 706265 Eki Görüntüle 706264 Eki Görüntüle 706266
Cok sag ol Tubacim tesekkur ederim.B12 ekssikligi uyku yaparmis depresyona meyillilik yaparmis bir baktir istersen benim oyleydi ignelerden sonra iyiyim biraz...
hadi tatlım 2 annemiz doktorda sende al inş hayırlı haberler senin kanamalar geçti mi bu arada buketçim:26:
GÜLcüm bak sen bebişi doğurunca bize yaz iyice ayrıntılı tamam mı o giden iyi yada hatırlamıyorum çok yorgunum falan diyen pissss annelerden olma herbişeyi yaz her anını
tamam tatlım 50 tane çekerim ben biraz toplansın kermes hazırlığım var ama eğer çok kalırsa yaz yine almaya çalışırım inş
ah yavrucum beşiğide kurulmuş maşallahrabbim bunun içinde tosuncuk fotoğraflarla teyzelerine gülerek poz vermeyide nasip etsin inş gülcüm güle güle kullan
tatlım özel olarak bir marka mı kullancaz biz bu bebiş kıyafetlerini yıkarken:26:
valla belirtiler tamam gülcüm bebiş geliyoooooooocanım valla yememde bi değişiklik olmadı ama neredeyse 65.5 olmuştum bugün 64.7 çıktım tartıda bağırsaklarımda çalımaya başladı bel ağrım flnda var
bi cok belirti var...:)
doğuumuda anlatırım İNŞALLAH bi atlatıymda canım :)
kızlar ben cıkıyorum ALLAH a emanet olun..
Amiin inşallah canım
Ben kıyafetleri için dalan roxy aldım. Sabun tozu öneriyolar (hacı şakir granül sabun, dalan roxy) ya da dalin sıvı deterjan bebekler için. Yumuşatıcı önermiyolar. Dalinin bebekler için özel yumuşatıcısı varmış ama ben gerek duymadım, bebeğin kokusunu bastırmasın :)
Bu arada ben dua toplamaya başladım arkadaşlar. Hep derler doğum anında edilen dua kabul olurmuş. Bende benden dua isteyen arkadaşların dualarını kağıda yazıyorum. İnşallah o anda elime alıp okuycam. Tabiki topiğimizde anne olmak isteyen arkadaşlarım en başta yer alacak dualarımda
Burcu listede bende varim ....Burcu Rabbim sanada rabbim en kisa zamanda hayirli hamislik nasip etsin....
Kizlar benim kardesim polislige hazirlaniyor okadar cok istiyorki polis olmayi 25inde sozlu mulakati var bu cuma baslayip bidahaki cumaya kadar salati tefrciye cekmek istiyorum bana yardimci olur musunuz ????
burcu canım gecmiş olsun gecmişi pek okuyamadığımdan bilmiodum..sevindim bişi cıkmamasına..benide EKLE canım listeye doğuma kadar yetiştiirim İNŞALLAH..
..
Allah razi olsun canim bana ve binbirgece iicinmi okunacak 10 nisan oksa benim nartanesiii-ayse oldugumumu karistirdin
Masaallah herseyin normal cikmis Allah bebisinide versin kucagina Insaallah
Telde n yazdığım icin alıntı yapamadım
Gül beşikte yorganiide cok guzelgule güle güzel günlerde kullanın.bu arada dua toplama fikri güzelmiş.10 veriyorum(hep burcu mü verecek)
Didem en sonon gun önce kanama alanı yine vardı.simdi bakalım ne olur.
Tumay bend okumaya çalışırım cok bisey olmaz ama elimden geldiginceiste.sayıyı bildiririm
valla belirtiler tamam gülcüm bebiş geliyoooooooohadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
bencede cennet kokar yavrum bastırmasın kokusunu bende bir sorayım bakalım son aya doğru alırım inş bebişime mis gibi olsun kıyafetleri kaç tl verdin canım sen
Ben ilk sırayı kapayim hayırlı sağlıklı bir evlat ve hayırlı bi sekilde istanbula tasinnmak istiyorum doğumda edilen dualar kabul olur canım şimdiden allah razı olsun ve çok kolay bir doğum gecirirsin inş
Telde n yazdığım icin alıntı yapamadım
Gül beşikte yorganiide cok guzelgule güle güzel günlerde kullanın.bu arada dua toplama fikri güzelmiş.10 veriyorum(hep burcu mü verecek)
Didem en sonon gun önce kanama alanı yine vardı.simdi bakalım ne olur.
Tumay bend okumaya çalışırım cok bisey olmaz ama elimden geldiginceiste.sayıyı bildiririm
hmm çokta ucuzmuş canım ya iyi oldu aklımda bulunsun benimde en azından hala şişim ben ya bu şişlikler artık inmez dimiCanım tam hatırlamıyorum ama 4 ya da 4 buçuk lira gibi bişeydi.:26:
Tamam canım hemen yazıyorum kağıdıma. Rabbim kabul eder inşallah
Teşekkür ederim buketcim hem beşiğimizi beğendiğin için hemde 10 points verdiğin için
ohhhhhhhhh bak ne güzel bişey çıkmamış burcum:13: hadi bakalım artık aşılamaya hazırlan sen yavaştanda gelsin bebişler
benide listeye ekle burcu bende okurum inş seve seve örtmenim bak parmakta kaldırdım
Bende yarın bebekimi görmeye gideceğim laylay lom katlayın lom.:)
Teyzeleri buda bizim beşiğimiz, dün yatağını getirdik. Bugünde uyku setini falan kısa programda yıkayıp yerleştirdim, Rabbim bu tatlı telaşları isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile
Eki Görüntüle 706261 Eki Görüntüle 706263 Eki Görüntüle 706265 Eki Görüntüle 706264 Eki Görüntüle 706266
ohhh ne güzel hadi geçmiş olsun,çok sevindim bişey çıkmamasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?