Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Cok sag ol Tubacim tesekkur ederim.B12 ekssikligi uyku yaparmis depresyona meyillilik yaparmis bir baktir istersen benim oyleydi ignelerden sonra iyiyim biraz...

Bende yarın bebekimi görmeye gideceğim laylay lom katlayın lom.:)

hadi tatlım 2 annemiz doktorda sende al inş hayırlı haberler senin kanamalar geçti mi bu arada buketçim:26:

oyy ne güzel MAŞALLAH..bende cumartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla.....
GÜLcüm bak sen bebişi doğurunca bize yaz iyice ayrıntılı tamam mı o giden iyi yada hatırlamıyorum çok yorgunum falan diyen pissss annelerden olma herbişeyi yaz her anını

EAyse ve didem cok sag olun kizlar ne kadar cekebilirseniz geri kalanini ben tamammlarim ...Cuma baslayip bidahaki cuma bagislayicam 4.444 adet cekicem...

tamam tatlım 50 tane çekerim ben biraz toplansın kermes hazırlığım var ama eğer çok kalırsa yaz yine almaya çalışırım inş
ah yavrucum beşiğide kurulmuş maşallah rabbim bunun içinde tosuncuk fotoğraflarla teyzelerine gülerek poz vermeyide nasip etsin inş gülcüm güle güle kullan
tatlım özel olarak bir marka mı kullancaz biz bu bebiş kıyafetlerini yıkarken:26:

Cok sag ol Tubacim tesekkur ederim.B12 ekssikligi uyku yaparmis depresyona meyillilik yaparmis bir baktir istersen benim oyleydi ignelerden sonra iyiyim biraz...

Evet canim oldum olası var bende bu, uykumu alamıyorum bir türlü ve ikide bir depresyona giriyorum belki onlardır

Canim biz haftasonu evde değiliz ben haftaiçi sana ne kadar okuduğumu yazarım olur mu

Amiin inşallah canım
Ben kıyafetleri için dalan roxy aldım. Sabun tozu öneriyolar (hacı şakir granül sabun, dalan roxy) ya da dalin sıvı deterjan bebekler için. Yumuşatıcı önermiyolar. Dalinin bebekler için özel yumuşatıcısı varmış ama ben gerek duymadım, bebeğin kokusunu bastırmasın :)

Bu arada ben dua toplamaya başladım arkadaşlar. Hep derler doğum anında edilen dua kabul olurmuş. Bende benden dua isteyen arkadaşların dualarını kağıda yazıyorum. İnşallah o anda elime alıp okuycam. Tabiki topiğimizde anne olmak isteyen arkadaşlarım en başta yer alacak dualarımda

valla belirtiler tamam gülcüm bebiş geliyoooooooo hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla

bencede cennet kokar yavrum bastırmasın kokusunu bende bir sorayım bakalım son aya doğru alırım inş bebişime mis gibi olsun kıyafetleri kaç tl verdin canım sen

Ben ilk sırayı kapayim hayırlı sağlıklı bir evlat ve hayırlı bi sekilde istanbula tasinnmak istiyorum doğumda edilen dualar kabul olur canım şimdiden allah razı olsun ve çok kolay bir doğum gecirirsin inş

kuzum 100 tane okurum "şimdilik"
kardeşinin adı ne?
bu arada duana içten bir amin diyorum senide listeye ekliyorum tabikide

Telde n yazdığım icin alıntı yapamadım
Gül beşikte yorganiide cok guzelgule güle güzel günlerde kullanın.bu arada dua toplama fikri güzelmiş.10 veriyorum(hep burcu mü verecek)
Didem en sonon gun önce kanama alanı yine vardı.simdi bakalım ne olur.
Tumay bend okumaya çalışırım cok bisey olmaz ama elimden geldiginceiste.sayıyı bildiririm

Son düzenleme:
Allah razi olsun canim bana ve binbirgece iicinmi okunacak 10 nisan oksa benim nartanesiii-ayse oldugumumu karistirdin

Masaallah herseyin normal cikmis Allah bebisinide versin kucagina Insaallah

Ayyy evet karıştırdım, aslında aklımdan geçen hem sendin hem gamze ama ben nick ve isimleri karıştırdım tatlım

bu arada amin kuşum amin ,inşallah sende cuma günü bebeğine kavuşursun hayırlısıyla

Son düzenleme:

bebiş kocaman olmuş artık buketçim inş kalmamıştır artık bişey

burcu canım ne için dr gittin bilmiyorum ama sorun olmamasına çok sevindim aysecimin asılaması yarındı dimi inş cumanın hürmetine bebişi gelir göbüşe konar

Canım tam hatırlamıyorum ama 4 ya da 4 buçuk lira gibi bişeydi.:26:

Tamam canım hemen yazıyorum kağıdıma. Rabbim kabul eder inşallah

Teşekkür ederim buketcim hem beşiğimizi beğendiğin için hemde 10 points verdiğin için

binbirgece: Büyük Gamze ve nartanesi: Ayşe dua listesine sizleri ekliyorum , isimleri ve nickleri karıştırdım Sorry!

Son düzenleme:
hmm çokta ucuzmuş canım ya iyi oldu aklımda bulunsun benimde en azından hala şişim ben ya bu şişlikler artık inmez dimi

benide ekle BURCUUUUUU kızzzz

Son düzenleme:

çok sağol kuşum çok şükür, aşılamayı eğer Rabbim nasip ederse haziran sonuna doğru diyorum çünkü o zaman okullar kapanıyor, tatilde gidip gelmek daha kolay olacak tabiki Allah ne nasip eder o olacak, tamam kuzum listedesin

anaym maşallah çok beğendim, sağlıkla güle güle kullansın, Gül bacım duanı okudum, RAbbim çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, sütün şelale olsun aksın, bebeğinde çok hayırlı bir evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…