- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.441
burcu canım ne için dr gittin bilmiyorum ama sorun olmamasına çok sevindim aysecimin asılaması yarındı dimi inş cumanın hürmetine bebişi gelir göbüşe konar
hmm çokta ucuzmuş canım ya iyi oldu aklımda bulunsun benimde en azından hala şişim ben ya bu şişlikler artık inmez dimi
benide ekle BURCUUUUUU kızzzz
anaym maşallahçok beğendim, sağlıkla güle güle kullansın, Gül bacım duanı okudum, RAbbim çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, sütün şelale olsun aksın, bebeğinde çok hayırlı bir evlat olsun inşallah
kuzum 100 tane okurum "şimdilik"
kardeşinin adı ne?
bu arada duana içten bir amin diyorum senide listeye ekliyorum tabikide
Telde n yazdığım icin alıntı yapamadım
Gül beşikte yorganiide cok guzelgule güle güzel günlerde kullanın.bu arada dua toplama fikri güzelmiş.10 veriyorum(hep burcu mü verecek)
Didem en sonon gun önce kanama alanı yine vardı.simdi bakalım ne olur.
Tumay bend okumaya çalışırım cok bisey olmaz ama elimden geldiginceiste.sayıyı bildiririm
nazan ve özlemin dikkatine
canlar benim anladığım kadarıyla, bu listede "56 tane ya mubdi, 100 tane ya mücib" okuyacağız, yanlışsam yazın
selam kızlar nasılsınızzz?
emirin resimlerinden koydum albünme isteyen bakabilir
binbirgece: Büyük Gamze ve nartanesi: Ayşe dua listesine sizleri ekliyorum , isimleri ve nickleri karıştırdım Sorry!
tontişler ben şimdilik gidiyorum ,liste için notlarımı aldım
didem
ayşe
b.gamze
yeni listemize eklenecek inşallah
Didoş bizi sormuşsun :) tümayımda süper özetlemiş ders içi performans notun 5, aferin otur, kızlar ben şimdi hastanedeyim,meme ultrasonum için sıra bekliyorum, gerildim biraz, bir daha mememden hiç süt gelmedi, hayırlsiı haftaya carşambada adetimin 3. Günü olacak, hormon testi yaptıracam, ondan sonrada hayirlisiyla aşılamaya başlayacagız inşallah
iyiyim aslıcım sen nasılsın ağrın sızın varmı, bugün yoklama yaptım herkesi yok yazdım nerelerdesiniz yaaa
hadi tatlım 2 annemiz doktorda sende al inş hayırlı haberler senin kanamalar geçti mi bu arada buketçim:26:
GÜLcüm bak sen bebişi doğurunca bize yaz iyice ayrıntılı tamam mı o giden iyi yada hatırlamıyorum çok yorgunum falan diyen pissss annelerden olma herbişeyi yaz her anını
tamam tatlım 50 tane çekerim ben biraz toplansın kermes hazırlığım var ama eğer çok kalırsa yaz yine almaya çalışırım inş
ah yavrucum beşiğide kurulmuş maşallahrabbim bunun içinde tosuncuk fotoğraflarla teyzelerine gülerek poz vermeyide nasip etsin inş gülcüm güle güle kullan
tatlım özel olarak bir marka mı kullancaz biz bu bebiş kıyafetlerini yıkarken:26:
AMİN canım İNŞALLAH cumartesi drdayız oda öyle der İNŞALLAH :)valla belirtiler tamam gülcüm bebiş geliyoooooooohadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
bencede cennet kokar yavrum bastırmasın kokusunu bende bir sorayım bakalım son aya doğru alırım inş bebişime mis gibi olsun kıyafetleri kaç tl verdin canım sen
sağol kuzum hamd olsun birşey çıkmadı, okey canım listedesin
kızlar inş. yarın doktora gidicem hafta sonuna kadar sabredemedim dualarınıza talibim inş. bi sorun çıkmazda kuzumun kalp atışını duyarız
Burcu listede bende varim ....Burcu Rabbim sanada rabbim en kisa zamanda hayirli hamislik nasip etsin....
Kizlar benim kardesim polislige hazirlaniyor okadar cok istiyorki polis olmayi 25inde sozlu mulakati var bu cuma baslayip bidahaki cumaya kadar salati tefrciye cekmek istiyorum bana yardimci olur musunuz ????
Bende yarın bebekimi görmeye gideceğim laylay lom katlayın lom.:)
7verengul / K.Gülcüm duanı okudum cnm allah sağlıklı hamişlik+kolay doğum nasip etsin veranana / mesudecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum nasip etsin evinizden huzur mutluluk eksik olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?