Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcu canım ne için dr gittin bilmiyorum ama sorun olmamasına çok sevindim aysecimin asılaması yarındı dimi inş cumanın hürmetine bebişi gelir göbüşe konar

çok sağol sündüzcüm, ciddi birşey değildi, mememden birkaç kez süt geldi, hormonların normal çıktı, memede de kitle yokmuş, bugün ona baktırdım çok şükür birşey çıkmadı, Ayşe'nin duası cuma, ama yarın perşembe
sen nasılsın canım?

tontişler ben şimdilik gidiyorum ,liste için notlarımı aldım
didem
ayşe
b.gamze
yeni listemize eklenecek inşallah

hmm çokta ucuzmuş canım ya iyi oldu aklımda bulunsun benimde en azından hala şişim ben ya bu şişlikler artık inmez dimi

benide ekle BURCUUUUUU kızzzz

Valla bilmiyorum ki canım, benimde ayakkabılarım falan biraz sıkmaya başladı ama öyle şişmiş gibi görünmüyo.
Bol su için diyolar birde aşırı tuzludan kaçınıcakmışsın, şişlikler için.
Dayımın kızı eşinin terlikleriyle gitmiş doğuma biz napıcaz bakalım

Amin inşallah canım.
Ağzına yüreğine sağlık, Rabbim razı olsun benim temiz kalpli arkadaşım
Yeni listemize benide ekle burcum, belki son katıldığım dua olur, doğum yaptıktan sonra dualara bir süre katılamayabilirim. Doya doya bi dua zincirine daha katılayım dimi ama :)

Son düzenleme:
kuzum 100 tane okurum "şimdilik"
kardeşinin adı ne?
bu arada duana içten bir amin diyorum senide listeye ekliyorum tabikide

Sag olun canlarim kiz kardesimin adi Tulay ne kadar okursaniz amacim birden cok kisi kardesim icin dua etsin.

Gul (yediverengul) bende duana talibim hayirli bir evlat kiz kardesim tulayinda hayirlisiyla polisligi kazanmasi

nazan ve özlemin dikkatine

canlar benim anladığım kadarıyla, bu listede "56 tane ya mubdi, 100 tane ya mücib" okuyacağız, yanlışsam yazın

doğrudur canım

mesude,didem,k.gül canlarım bebeklerinizin yatakları çok güzel Allah hepsine o yataklarda mışıııl mışıl uyuyup büyümelerini nasip etsin evlatlarınızın koca adam olduğunu görürsünüz inşallah (yada koca kadın ) rabbim evlatlarınıza hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşallah.

güüüül benim içinde du et lütfeeen sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin banada rabbim

Son düzenleme:
günaydın cicişler, bugün hava pek güneşli değil iyi bari dışarı çıkmıyorum diye üzülmem herkes ne düşünür ben ne düşünüyorum
bugün yine işlerim yoğun sabahtan girip bir selam vereuim dedim, dualarda belli olmuş oh çok şükür.

selam kızlar nasılsınızzz?
emirin resimlerinden koydum albünme isteyen bakabilir

oflucum oğlunun fotolarını daha öncede koymuştun ama ben bakamadım... nasıl bakabilirim anlatırmıısnız.

binbirgece: Büyük Gamze ve nartanesi: Ayşe dua listesine sizleri ekliyorum , isimleri ve nickleri karıştırdım Sorry!

tontişler ben şimdilik gidiyorum ,liste için notlarımı aldım
didem
ayşe
b.gamze
yeni listemize eklenecek inşallah

tamam canım beni muhakkak ekle en son düşük yaptığımdan beri dua listesine katılamıyordumm... hem piskolojik olarak kötüydüm bir süre uzak kalmıştım hemde iş yerinde işlerim yoğundu.. bu ay ANKARA GEN ART de tüp bebek yöntemiyle pgt yapılcak ... ve tedav, süresince işe gidemiyeciğim için tedavim sırasında sizlerede dua ederim diye düşündüm o yüzden bu ay benide eklemnizi rica ettim..
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olur inşallahh...

çiğdemcim kaşıntın varmış çok geçmiş olsun.. benim arkdaşımda da vardı ama onun karaciğerinde kaynaklanmıştı. ALLAHA şükür senin temiz çıkmış sonuçların.. soğuk suyl ayıkanıcakmış kaşıntılı yerler yada buz koy cnm..

benimde ellerimde ve parmak aralarımda avuç içimde kaşıntılarım başladı 4 gündür.. doktora gittiğimde sitresten dedi...

kızlar selamlar..

burcumm hastaneye mi gittin sen. emara mı girdin, heyecanlandın mı? Nasıl oldu ne hissettin anlatsana. çok şükür sonuçlar temiz çıkmış..

Ayy Buketle nazann bebeklerine gidiyorlarmış.. inşAllah buket sen kıpır kıpır o kanama alanı kapanmış görürsün.. ve nazann hayatının ennn güzel sesiyle karşılaşmana sayılı zaman kaldı Allah ın izniyle.. çok heyecanlı.. ben ilk kalp atışında o kadar hızlı nefes alıyordum ki bebek ekrana hıphızlı bi geliyorduuu bi gidiyordu.. savruluyordu yavrum benimm doktor nefesimi tutturmuştu.. heyecanlanmaya gerek yok sakınce dinle bebişinin kalp atışını

tümayy net anlamadım ama kardeşin için dua mı okucaz canımm.. bana da bildirirsen..sevinirim..

ayşe için ben kısmetse ayetel kürsilerimi okuyacağımm..

Ayyy güllll bende talibimmm ne olurr bana da doğum anında dua eder misin? Rabbim sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla bize bağışlasın bu evladı.. diye..

sanki kızlar bi ekşın varmış da ben kaçırmışım gibime geldi.. eksik kaldığım duymadığım etmediğim şeyler varsa söyleyin low

Günaydınnnn Güzelliklerrr... Benim de çok uykum var bugün hatta otobÜste uyumuşum durağı kaçırıyomuşum nerdeyse gözlerimde küçücük kalmış ((

Burcuuu canım herşeyin temiz çıkmasına çoooookkkk sevindimmmm bununla geçmiş olsunnn inşallah
Diğer hamile arkadaşlar beşikler falan şahanelerrr yavrularınız içinde mışıl mışıl uyusunlarda büyüsenler inşallah:)
Gülcümmmm(7verengül) bak beni sakın unutma tamammı doğum yaparken duaların da konuyu biliyosun
Yasoooo kuzum hiç gelemiyosunda ne kadar yoğunsun öle bakimm özlüyoruz ama biz seniii
Buket ve Nazan bugünmü gitcekler doktora orayı kaçırmışımmm nese Güzel haberlerle gelin kızlarrr
Bedriyeee canım bi ekşın yok galiba
ben Pazartesi gününden beri olan kişilerin dualarını okuyamadım malum hastayımmm ama bitince tamamlarım hakkınızı helal edin
Tümayyyy kardeşin Tülay için bende tefriciye çekerim canımmm ama pazartesiden itibarenn bu arada küçük bi liste yapta sayı geçmesinn fazla okunursa
Özlemmmmm sen nasılsın canım benim?

süpersin Bucucan aşılamaya başlayın en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah... nerde yaptıracaksın canım aşılamayı? antalyada mı?
ranana / mesude 09.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
asyamca 10.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
dualarınızı okdum canlar...

iyiyim aslıcım sen nasılsın ağrın sızın varmı, bugün yoklama yaptım herkesi yok yazdım nerelerdesiniz yaaa

iyiyim aslıcım sen nasılsın ağrın sızın varmı, bugün yoklama yaptım herkesi yok yazdım nerelerdesiniz yaaa

toparlamaya çalışıyorum canım ağrım sızım şükürler olsun kalmadı da başım fena dönüyo oda çok olduğumdandır galibaaa bide çok uykum varrr (( ben bu ay psikolojik olarakta çok yüklendim kendime galibaaa psikopata bağladımmm geleck ay aşılaama yaptırmaya karar verdik Özlemm sonra yaz tatili girecek araya uzarrr bi yerlerden başlamak lazım artıkkk çok boşvermiştim toparlamaya çalışıyorummm

günaydın kızlarrrrrrrrr 38. haftamızdan merhaba :)

tamam canım ayrıntısıyla anlatıcam

AMİN canım İNŞALLAH cumartesi drdayız oda öyle der İNŞALLAH :)

sağol kuzum hamd olsun birşey çıkmadı, okey canım listedesin

tamam canım sağolasın..:)

Son düzenleme:
7verengul / K.Gülcüm duanı okudum cnm allah sağlıklı hamişlik+kolay doğum nasip etsin veranana / mesudecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum nasip etsin evinizden huzur mutluluk eksik olmasın

kızlar inş. yarın doktora gidicem hafta sonuna kadar sabredemedim dualarınıza talibim inş. bi sorun çıkmazda kuzumun kalp atışını duyarız

Bende yarın bebekimi görmeye gideceğim laylay lom katlayın lom.:)

Nazan Buket bebişlerini göreceklermiş bugün Allahım mutluluk gözyaşlarıyla çıkarsın onları doktorun odasından inşallah benim oğlumu görmeme çook var daha üffff 1 ay çok ya artık 2 haftaya inse kontroller bi de yüzünü gösterse oğluşum hep poposunu görüyoruz 3 boyutlu yüzünü göstermiyor sıpam
Tümaycım kardeşin için 100 tane çekerim ben de tefriciye...
yarın da Ayşenin aşılaması var sanırım? onun saati belli mi ki canlar? cuma vakti okusak geçkalmış olur muyuz?

Herkese selam...
Bedişim kızkardeşimin polisliği kazanması için tefriciye okumaya başlıyacağım da sizdende yardım istedim sağ olun amacım birdençok kişinin dua etmesi kimin duasının kabul olacağı belli olmaz...
Bebeklerinize aldığınız şeylere bayıldım çok canım çekti eşime söylüyorum diyor ev dolu yine mi alıcan :))
Aslı iyi olmana çok sevindim ama en kısa zamanda yinede bi doktora gözük bütün kan tahlillerini yaptır .Vitamin eksikliğin falan varsa takviye yaparsın..

Burcu bu glifor beni sersem sepelek bişey yaptı...Başım dönüyor midem bulanıyor afedersin birde ishal geçermi bunlar yoksa dozunu mu düşürsem doktoruma ulaşamadım yarım sabah yarım akşam içiyorum...

ben geldim millet..kuzucuğum yine içerde takla atıyodu...herşeyi tam normal güzel maşşaaaaaalllaaaaaaaaaaaahh..ell salladı kol salladı ayaklarını dikti..iki dakka durmadıki doktor dopler alsın:)))doktor beklediki sakinleşsin:)))

veeee kanama alanı yok olmuş:))))))kan verdim..usg görüntülerini paylaşamadık eşimde kaldı( mutlu mesut geri döndüm..DArısı isteyenlere işşşşşşallaaahhçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…