Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hpş geldin cnm ne mutlu sana ya artık iyiden iyiye düzeliyor Hamdolsun bugunleri gösteren Rabbime çok sevindim gözünaydın tatlım herşey gönlünce olsun maşallah bebeğine de

çok şükür Buket herşey yoluna giriyor maşallah kuzucuğuna aminnn....

Tümayımmm canım benimm..

kardeşine duasını ctesiden sonra okumaya başlasm olur mu? şimdi ben ctesi günü doktora gidicem ya o zamana kadar bitirmem gereken borçlarım var bi yandan onları okumaya çalışıyorum.. ptesi salı teslim etsende olur dersen ilk etapta bana yaz kuzum sen 100 tane bitireyim yine alayım.. Kardeşin içinde Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip kısmet etsin inşAllah..

o evdeki minik eşyalarııda hayırlısıyla bebişine inşAllah en yakın kısa sürede sağlıklı gebe kalıp, dünyaya getirip, giydirip, kullanmanı nasip kısmet etsin Allah.

Canım öncelikle uzun zamandır denk gelemiyoruz seni çok özledim bedişim, ben dün memişlerim için ultrasona girdim kitle varmi diye, temiz cikti, emar için daha cesaretimi toplayamadim, haftaya kadın dogumda tekrar kontrolüm var, memede akınti durdu, hormonlarım normal, kistim yok yinde hipofiz bezinin emarı gereklimi diye soracagim belki hayir der :) bir ekşın yok kuzum, tümayın kiz kardeşi için tefriciye okuyoruz

Ayy gözün aydınn.. hep böyle sevinçli haberlerle gel.. kanama da gitmiş ohh beee..

Cinsiyeti için yorumda bulundu mu

Canım benim çok sağ ol ne zaman istersen oku canım ...İnşallah canım Rabbim nasip eder kullanırım o minicik şeyleri ....

çok sevindim cnm ALLAH kucağına almayıda nasip etsin inşallahh.....

kızlar ben artık yazı yazarken renk değiştiremiyorum... neden acaba yazı karakterini bile değiştiremiyroumm...

canım zaten b12 iğnesi vuruluyorum 6 ay falan olduuu doktorada Allah nasip kısmet ederse önümüzdeki hastalığımın ikinci yada üçüncü günü gidecem artık bende merak ediyorum içerde ne var ne yokkk

oyyyyy maşallahhhhh ne üzel ne güzelll herkes böle mutlu mutlu gelsin doktordan inşallahhhh

selam kızlar nasılsınız

Mesudecim hoşgeldin canım benimmm iyiyiz siz nasılsınız?

çok sağol kuzum, kanaman azaldımı, baş ağrın ve uykusuzluğun kan kaybının çok olmasindandir, ya bismillah de başla canım,Allah yardımcın olsun

Aylinim aslında Antalyada cok daha iyi yerler var ,orası olsun istiyorum ama antalya uzak, eşimin beni götürmesi için işten ayrılması zor olacak, o yüzden Ispartada hakan bey'e gidecegim, haziran başı gibi kontrollere başlarım inşallah, bide Ayşe'nin yarın saat kaçta aşılma olacagını bilmiyorum gönlünden ne zaman geçerse o zaman dua et ,hertürlü gidecegı yere gider :)

Ayy gözün aydınn.. hep böyle sevinçli haberlerle gel.. kanama da gitmiş ohh beee..

Cinsiyeti için yorumda bulundu mu

sordumda bu haftada bişey söyleyemeyiz tam net oluşmaz dedi..çünkü benimde okuduğum erkek ve kadın cinsiyet organı erken dönemde birbirine benzeryani aslında her bebekte testis vardır sonra o aşağıya inip ya gerçek testis olur yana vajinaya dönüşür..ama eşim ısrarla oluşur oluşur bu haftalarda oluşurmuş deyip durdu..olluşumda olluşum yani ondaki durum bu:))))))))))))))

aleyküm selam ben iyiyim sen nasılsın...

sağolun kızlar Allah iyilikler versin her daim size ben nesılım bilmiyorum ne keyfim var ne de halim sersem gibiyim valla

Desene seninki içerde halay çekiyor, maşallah 9 ay sımsiki tutunsun, kanamanın bitmesine çoooooooook sevindim, ama bitti diye hemen celallenme, yine dikkatli ol,

OHH beeee emara girmemmişsiinnn.. inşAllah gerek kalmaz ya, Allah tarafından doktorlar der ki, anlık bir akıntıymış herhangi bişey yok, emara da gerek yok, eve gidip yumurtlama zamanlarınızı değerlendirin desinn.. inşAllah.. ayy sen çok yoğunsunn canımm benimm, bende valla çok özledimm senii.. haatta dün yazmışsın herkese herşeye yorumlar yapmışsınn, dedim buralardann bir burcu geçmiş emara girersen sana okuduğum kuranı, çok şükür ultrasondan temiz haberler almana yoracağım.. emar netleşsinn haber ver.. mutlaka gidiyorum diye, gittim geldim diye değil lutfen.. kuranımı okucam.. çookk öptümm senii

Mesude ne oldu kız, niye keyfin yok hasta mısın?

Gamze canım yazı karakterleri menüsünü gizlenmiştir, onu bi uerden görünür yapıyordun amma nerden bilemedim, seçeneklere falan bak

Buket bacım senin oğlun olacak sanki, ama kızın olursa senin kocan şoklanacak :))))

ayy bukettiimmm bugun seninle çok çok sevindimmm.. inşAllah nazanda da çok seviniriz.. ctesi günüde yaso, ben, gül gidiyoruz.. başka yok galiba de mi? hep sevinelimm hepimiz.. bidaha seni ne zamana çağırdı doktor.. kendim için hep erkek hissettim ki doktor kız dedi en son belki ctesi netleşir bizimkide kısmetse artık ama sende inan bende heepp erkek diyorumm kız çıkarsa kendimde şaşırdığım kadar şaşırıcamm.. rüya gördün mü hiç cinsiyetiyle ilgili..

benbi çıkıyorum acil toplantıya çaprıyorlar gelicem

merhaba kızlar....
burcucum ultrasonun temiz çıkmış çok sevindim inşallah başlayacağın tedavinde Rabbim senin için hayırlı olanı kılar ve yüzünü güldürür. benide dua listesine eklersen sevinirim
buketinde kanaması durmuş, rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah
ve ben salı günü doktora gittim muayene etti bu ay bir şey yapmayalım önümüzdeki ay tekrar aşılama yapalım dedi oda negatif olursa tüp bebeğe geçelim dedi inşallah gerek kalmaz ama hayırlısı olsun kaderimizde ne varsa yaşayacağız
ya ben çok yoğunum koskoca ilçenin işlerini 2 kişiye yüklediler sık sık gelemiyorum çok özlüyorum evdende giremiyorum annemler bizde çünkü bu haftanın dualarını okuyamadım regli olduğumdan ama not aldım temizlenince okuyacağım inşallah.

ohh çok şükür cnm biliyordum herşeyin iyi çıkacağından Rabbime şükürler olsun toroman gibisin maşallah sana
kızlar inş. yarın doktora gidicem hafta sonuna kadar sabredemedim dualarınıza talibim inş. bi sorun çıkmazda kuzumun kalp atışını duyarız
dualarımız seninle nazanım güle güle git hayırlı güzel haberlerle gl inşallah
söylememe gerek var mı bilmiyorum tabiki devam tatlım

ve aleyküm selam cnm çok sağol beğenmene sevindim seninki de çok güzelmiş paşan içinde sağlıklı derin uykular uyumasını dilerim cnm
teşekkür ederim tatlım Rabbim sana da nasip etsin daha güzelleri de senin olur inşallah
aylinim ağzına sağlık cnm benim Rabbim kabul etsin inşallah
bilmiyorum ağlamak istiyorum hormonlardan diyelim birde sancılar ağrılar artık canımı sıkıyor dün doğuruyorum sandım gece uyuyamadım ne ara sızmışım bilmiyorum gece tuvalete kalkıyorum yine dakikalarca uyumaya çalışıyorum birde rüya gördüm onunda etkisinde kaldım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…