Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

banada öyle geliyo..oysakş kız çocukları babaya deli olur..

yaa ben bişey görmüyom..allah ne veririrse..zaten Allah verdi..herkesinkini Allah veriyoda biz hiçç beklemezken hiç umut yokken verdi..bugün hemşire sordu normalyolla gebelikmi evet derken suratım bi tuhaf oldu....sağlıklı gidiyo herşey..gelişimi güzel buna çok seviniyuom...bu arada baş aprılarım için doktora sordum parol iç dedi..bende hani ilaç içmiş olmamak için son ana kadar bekledim dedim, aşkolsun dedi..eğer başın ağırıyorsa hormonların dengesi dönmüştür acıyı çekme bebeğede çektirme ilaç iç..sonuçta sen ne hissedersen bebekte onu hisseder dedi..bende ilaç içmemekte israr etmekle hata yaptığımı anladım..zaten bşz zararsız şlaçlar verşyoruz ki dedi..bidaha ağırırsa beklemeyin dedi..burun tıkanıklığı için okyanus suyu kullanın nemlendirici alın dedi..

ahh mesudecim zorlanıyosun artık demi..iyi ölç biç kendni..oku belirtileri felan telaş yapma...kendini iyi dinle tart..ve sükünetini kaybetme..sen en son ne zaman doktora gittin ne zaman gidecen??

canım burun tıkanıklığı için tuz ve karbonatı karıştırıp bununa çek sinüsleri açıyor çok rahatlatıyor doğal deniz suyu:)

ahh mesudecim zorlanıyosun artık demi..iyi ölç biç kendni..oku belirtileri felan telaş yapma...kendini iyi dinle tart..ve sükünetini kaybetme..sen en son ne zaman doktora gittin ne zaman gidecen??
zorlanmak ne demek buketim hiç keyfim yok bel anğrısı kalça bacak derken şimdide rahmim bil3e çıkacakmış gibi oluyor gecemi gündüzümü sapıttım çok şükür halimize ama olmuyo bazen çekilir gibi de değil ya birde üstüne saçma sapan rüyalar ekleniyor kavgalar tartışmalar bu gecede doğum yaptım 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğu doğurdum doğar doğmaz yürüdü konuştu hatta çok yaramazdı elinden tuttum eve getirdim ama çok mutsuzum keşke küçük olsaydı emzirseydim sevseydim büyümesini görseydim uff aman ya
NİSANIN 29 DA GİTMİŞTİM BU AYIN 20SİNDE GİDECEĞİM
evet bana kbb cide demişti ama ben nerdeeeeenn..genzime gider usarım ben öööğğğğğğğhh:))

bende dedim ama görmedin be doktora sordum gece yatarken tuzlu su ile burnunu yıka demişti eğer uğraşamam diyorsan eczanelerde okyanus suyu satılıyor iyi geliyormuş

Son düzenleme:
mesudecim rüyalara takılma anacım sen güllerden sonrasın demi??onlarda bi araalar ne rüyalar görüyodular..az kaldı sabret anacım..he zamanki metanetini göster..

bukeet canım çok sevindim kanama bölgesinin kaybolmasına ne güzel her gittiğinde bebişiniz takla atıyo ayyy çok heyecanlı olsa gerek

Canım benim Allah bin kere razı olsun, tabikide yazarım buraya yazmazsam çatlarım zaten, okuduğun Kuran'ların yüzü suyu hörmetine Rabbim seni hiç darda bırakmasın :)

bukeet canım çok sevindim kanama bölgesinin kaybolmasına ne güzel her gittiğinde bebişiniz takla atıyo ayyy çok heyecanlı olsa gerek

evet yaaa çok heyecanlı..yani heyecanımı anlatıpta kimseye kendini kötü hissettirmmek istememde görmemişin oğlu olmuş çekmiş pipisini koparmış hesabı bizdede ..evet görmemişiz yani görmemişiz biz..:))herkes yaşasın bu heyecanı herkesler..bu topikte ağzını açıpta dua eden herkes sağlıkla sıhhatle kucağına alsın işşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahh

Canım benim Allah bin kere razı olsun, tabikide yazarım buraya yazmazsam çatlarım zaten, okuduğun Kuran'ların yüzü suyu hörmetine Rabbim seni hiç darda bırakmasın :)

Allah hiçbirimizi darda bırakmasın inşAllah.. canım benimm..

ya biraz önce lekelenmem mi oldu ne kendimi anlayamıyorum.. idrarım bi koyu gibi bugun..bi an resmen leke gibi geldi sonra değil gibi de geldi.. bi türlü karar veremedim.. ööyle duruyorum.. leke olunca bildiğn bariz kahverengi mi oluyor.. yada çok açık kahvede oluyor mu acaba yaa? içim ürperdi..

tatlım şunun şurasında hazirana ne kaldı bu ay iyice yaptır testlerini hazırla kendini kocişinle sınra hoop bi bakmışsın günü gelmiş insan birşeyi bekleyince gün geçmiyormuş gibi geliyor cidden ben hiç büyümüyo bu karnım bile yok diyordum derken derken 7. ayı bulduk bak şükür yaz uzun burcucum sen bol bol dua et 3 aylara da giriyoruz oruç tut tutabilirsen Rabbim mübarek aylar hürmetine vericek bak görürsün
sağol özlemcim daha iyileri senin olsun innş tatlım en kısa zamanda göbüşün bebiş dolsunnnnnnnn

valla gülüm elimden geldiğince içiyorum kızım seviyo suyu maşallah o konuda hiç problem yaşamadım şimdiye kadar toplam 7 kilo aldım oda normal gibi geliyo bana ama doktor kilodanda olabilir demişti:26: bu bebişler büyüdükçe hissettirecekler sanırım bunada şükür gerçi kızım şimdiye kadar hiç zorluk yaşatmadı annesine buna da şükür anne oluyoruz kolay değil dimi ama
valla benimki 45 numara giyoyo ben 37 düşünemiyorum o halimi olmadı yazlık terlik falan alırız canım ya bir iki numara büyük

tatlım doğuma soğuk kanlı girmeye çalış güler yüzlü olanların doğumu kolay oluyormuş birde ilk doğumunu yapanlarda söylüyo panik yapmayı ağlamayı bırakıp soğuk kanlılıkla bir iki ıkınmada geliyormuş bebek gülcüm senin moralin ne kadar yüksek olursa doktorlarında işi o kadar kolay olur emin ol o an Rabbim sen kolaylıklar ihsan eyle diye bol bol dua et çok rahat olur inş tatlım cumartesi hayırlı haberlerle inş

çok sevindim buketçim hadi gözün aydın canım:13: bebiş kocamanda olmuş maşallah tatlım cinsiyet insanın merak konusu gerçekten bir süre sonra amannn sağlıklı olsunda moduna giriyorsun ama kardeşlerim ne meraksız annesin diye dalga geçerlerdi benle
biraz daha sabır tatlım

geçmiş olsun mesudecim tatlım bebekler büyüdükçe gerçekten zorlanacağız daha çok gibi geliyor bana da asıl iş şimdi başlıyor bebişler büyüdükçe daha çok hissettiriyorlar demek kendilerini naapalım anne olmak kolay mı çekcez onlar iyi olsunda takma kafana canım bende davul gibi şiştim ellerime ayaklarıma bakıp bu benmiyim diyorum

yaa akıntıdır seninki..bu aylarda normal miş..okumuştum ben 12 den sonra başlarmoıış..bazısının adet günlerinde olurmuş..bende progestanı kestim bende de var.akıntı..progestan varken birdn bişey gleiiyomuş gibi olurdu...don panik don t panik...koyu renk olmadıkça bişey olmaz..idrarırının koyu olmasıda az su içmendedndir..su içisu..tatlı bediş..:))

Kızlar bakın fıstıkıma ördüm yeni bitti sıcağı sıcağına paylaşım dedim

Evet bende en son su içmediğime yordum bugun az içtim zaten.. o yüzden renk koyu geldi dedim bana.. doktor dedi gerçi zaten lekelenmede hemen panikleme, çok abartılı gelirse hast. gel.. dedi.. ama bakalım dediğin gibi sakin olmalıyımm.. sakin olmalıyımm.. sakin..

Bunlarda diğer ördüklerim yeter elbisesi çok oldu zaten belimden oturamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…