- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.481
Mesude ne oldu kız, niye keyfin yok hasta mısın?
Gamze canım yazı karakterleri menüsünü gizlenmiştir, onu bi uerden görünür yapıyordun amma nerden bilemedim, seçeneklere falan bak
Buket bacım senin oğlun olacak sanki, ama kızın olursa senin kocan şoklanacak :))))
ayy bukettiimmm bugun seninle çok çok sevindimmm.. inşAllah nazanda da çok seviniriz.. ctesi günüde yaso, ben, gül gidiyoruz.. başka yok galiba de mi? hep sevinelimm hepimiz.. bidaha seni ne zamana çağırdı doktor.. kendim için hep erkek hissettim ki doktor kız dedi en son belki ctesi netleşir bizimkide kısmetse artık ama sende inan bende heepp erkek diyorumm kız çıkarsa kendimde şaşırdığım kadar şaşırıcamm..rüya gördün mü hiç cinsiyetiyle ilgili..
benbi çıkıyorum acil toplantıya çaprıyorlar gelicem
ohh çok şükür cnm biliyordum herşeyin iyi çıkacağından Rabbime şükürler olsun toroman gibisin maşallah sana
dualarımız seninle nazanım güle güle git hayırlı güzel haberlerle gl inşallah
söylememe gerek var mı bilmiyorum tabiki devam tatlım
ve aleyküm selam cnm çok sağol beğenmene sevindim seninki de çok güzelmiş paşan içinde sağlıklı derin uykular uyumasını dilerim cnm
teşekkür ederim tatlım Rabbim sana da nasip etsin daha güzelleri de senin olur inşallah
aylinim ağzına sağlık cnm benim Rabbim kabul etsin inşallah
bilmiyorum ağlamak istiyorum hormonlardan diyelim birde sancılar ağrılar artık canımı sıkıyor dün doğuruyorum sandım gece uyuyamadım ne ara sızmışım bilmiyorum gece tuvalete kalkıyorum yine dakikalarca uyumaya çalışıyorum birde rüya gördüm onunda etkisinde kaldım sanırım
banada öyle geliyo..oysakş kız çocukları babaya deli olur..
yaa ben bişey görmüyom..allah ne veririrse..zaten Allah verdi..herkesinkini Allah veriyoda biz hiçç beklemezken hiç umut yokken verdi..bugün hemşire sordu normalyolla gebelikmi evet derken suratım bi tuhaf oldu....sağlıklı gidiyo herşey..gelişimi güzel buna çok seviniyuom...bu arada baş aprılarım için doktora sordum parol iç dedi..bende hani ilaç içmiş olmamak için son ana kadar bekledim dedim, aşkolsun dedi..eğer başın ağırıyorsa hormonların dengesi dönmüştür acıyı çekme bebeğede çektirme ilaç iç..sonuçta sen ne hissedersen bebekte onu hisseder dedi..bende ilaç içmemekte israr etmekle hata yaptığımı anladım..zaten bşz zararsız şlaçlar verşyoruz ki dedi..bidaha ağırırsa beklemeyin dedi..burun tıkanıklığı için okyanus suyu kullanın nemlendirici alın dedi..
canım burun tıkanıklığı için tuz ve karbonatı karıştırıp bununa çek sinüsleri açıyor çok rahatlatıyor doğal deniz suyu:)
evet bana kbb cide demişti ama ben nerdeeeeenn..genzime gider usarım ben öööğğğğğğğhh:))
zorlanmak ne demek buketim hiç keyfim yok bel anğrısı kalça bacak derken şimdide rahmim bil3e çıkacakmış gibi oluyor gecemi gündüzümü sapıttım çok şükür halimize ama olmuyo bazen çekilir gibi de değil ya birde üstüne saçma sapan rüyalar ekleniyor kavgalar tartışmalar bu gecede doğum yaptım 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğu doğurdum doğar doğmaz yürüdü konuştu hatta çok yaramazdı elinden tuttum eve getirdim ama çok mutsuzum keşke küçük olsaydı emzirseydim sevseydim büyümesini görseydim uff aman yaahh mesudecim zorlanıyosun artık demi..iyi ölç biç kendni..oku belirtileri felan telaş yapma...kendini iyi dinle tart..ve sükünetini kaybetme..sen en son ne zaman doktora gittin ne zaman gidecen??
evet bana kbb cide demişti ama ben nerdeeeeenn..genzime gider usarım ben öööğğğğğğğhh:))
OHH beeee emara girmemmişsiinnn.. inşAllah gerek kalmaz ya, Allah tarafından doktorlar der ki, anlık bir akıntıymış herhangi bişey yok, emara da gerek yok, eve gidip yumurtlama zamanlarınızı değerlendirin desinn.. inşAllah.. ayy sen çok yoğunsunn canımm benimm, bende valla çok özledimm senii.. haatta dün yazmışsın herkese herşeye yorumlar yapmışsınn, dedim buralardann bir burcu geçmişemara girersen sana okuduğum kuranı, çok şükür ultrasondan temiz haberler almana yoracağım.. emar netleşsinn haber ver.. mutlaka gidiyorum diye, gittim geldim diye değil lutfen.. kuranımı okucam.. çookk öptümm senii
bukeet canım çok sevindim kanama bölgesinin kaybolmasına ne güzel her gittiğinde bebişiniz takla atıyo ayyy çok heyecanlı olsa gerek
Canım benim Allah bin kere razı olsun, tabikide yazarım buraya yazmazsam çatlarım zaten, okuduğun Kuran'ların yüzü suyu hörmetine Rabbim seni hiç darda bırakmasın :)
evet yaaa çok heyecanlı..yani heyecanımı anlatıpta kimseye kendini kötü hissettirmmek istememde görmemişin oğlu olmuş çekmiş pipisini koparmış hesabı bizdede ..evet görmemişiz yani görmemişiz biz..:))herkes yaşasın bu heyecanı herkesler..bu topikte ağzını açıpta dua eden herkes sağlıkla sıhhatle kucağına alsın işşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahh
çok sağol kuşum çok şükür, aşılamayı eğer Rabbim nasip ederse haziran sonuna doğru diyorum çünkü o zaman okullar kapanıyor, tatilde gidip gelmek daha kolay olacak tabiki Allah ne nasip eder o olacak, tamam kuzum listedesin
sağol özlemcim daha iyileri senin olsun innş tatlım en kısa zamanda göbüşün bebiş dolsunnnnnnnndoğrudur canım
mesude,didem,k.gül canlarım bebeklerinizin yatakları çok güzel Allah hepsine o yataklarda mışıııl mışıl uyuyup büyümelerini nasip etsin evlatlarınızın koca adam olduğunu görürsünüz inşallah (yada koca kadın) rabbim evlatlarınıza hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşallah.
güüüül benim içinde du et lütfeeen sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin banada rabbim
Valla bilmiyorum ki canım, benimde ayakkabılarım falan biraz sıkmaya başladı ama öyle şişmiş gibi görünmüyo.
Bol su için diyolar birde aşırı tuzludan kaçınıcakmışsın, şişlikler için.
Dayımın kızı eşinin terlikleriyle gitmiş doğuma biz napıcaz bakalım
Amin inşallah canım.
Ağzına yüreğine sağlık, Rabbim razı olsun benim temiz kalpli arkadaşım
Yeni listemize benide ekle burcum, belki son katıldığım dua olur, doğum yaptıktan sonra dualara bir süre katılamayabilirim. Doya doya bi dua zincirine daha katılayım dimi ama :)
günaydın kızlarrrrrrrrr 38. haftamızdan merhaba :)
tamam canım ayrıntısıyla anlatıcam
AMİN canım İNŞALLAH cumartesi drdayız oda öyle der İNŞALLAH :)
tamam canım sağolasın..:)
ben geldim millet..kuzucuğum yine içerde takla atıyodu...herşeyi tam normal güzel maşşaaaaaalllaaaaaaaaaaaahh..ell salladı kol salladı ayaklarını dikti..iki dakka durmadıki doktor dopler alsın:)))doktor beklediki sakinleşsin:)))
veeee kanama alanı yok olmuş:))))))kan verdim..usg görüntülerini paylaşamadık eşimde kaldı( mutlu mesut geri döndüm..DArısı isteyenlere işşşşşşallaaahhçç
zorlanmak ne demek buketim hiç keyfim yok bel anğrısı kalça bacak derken şimdide rahmim bil3e çıkacakmış gibi oluyor gecemi gündüzümü sapıttım çok şükür halimize ama olmuyo bazen çekilir gibi de değil ya birde üstüne saçma sapan rüyalar ekleniyor kavgalar tartışmalar bu gecede doğum yaptım 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğu doğurdum doğar doğmaz yürüdü konuştu hatta çok yaramazdı elinden tuttum eve getirdim ama çok mutsuzum keşke küçük olsaydı emzirseydim sevseydim büyümesini görseydim uff aman ya
NİSANIN 29 DA GİTMİŞTİM BU AYIN 20SİNDE GİDECEĞİM
bende dedim ama görmedin be doktora sordum gece yatarken tuzlu su ile burnunu yıka demişti eğer uğraşamam diyorsan eczanelerde okyanus suyu satılıyor iyi geliyormuş
Allah hiçbirimizi darda bırakmasın inşAllah.. canım benimm..
ya biraz önce lekelenmem mi oldu ne kendimi anlayamıyorum.. idrarım bi koyu gibi bugun..bi an resmen leke gibi geldi sonra değil gibi de geldi.. bi türlü karar veremedim.. ööyle duruyorum.. leke olunca bildiğn bariz kahverengi mi oluyor.. yada çok açık kahvede oluyor mu acaba yaa? içim ürperdi..
yaa akıntıdır seninki..bu aylarda normal miş..okumuştum ben 12 den sonra başlarmoıış..bazısının adet günlerinde olurmuş..bende progestanı kestim bende de var.akıntı..progestan varken birdn bişey gleiiyomuş gibi olurdu...don panik don t panik...koyu renk olmadıkça bişey olmaz..idrarırının koyu olmasıda az su içmendedndir..su içisu..tatlı bediş..:))
Kızlar bakın fıstıkıma ördüm yeni bitti sıcağı sıcağına paylaşım dedim
ayyy masaallahNe marifetli anne adaylarısınız sizler ya çok çok güzel olmuş.. Fıstığınn güle güle giysin inşallah.
kızlar bakın fıstıkıma ördüm yeni bitti sıcağı sıcağına paylaşım dedim
ayy sevsinler elbisesini bit kadar bişey renk renk:)))) hiçte güzel değil..hıh:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?