- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.501
kızlar selamlar..
burcumm hastaneye mi gittin sen. emara mı girdin, heyecanlandın mı? Nasıl oldu ne hissettin anlatsana. çok şükür sonuçlar temiz çıkmış..
Ayy Buketle nazann bebeklerine gidiyorlarmış.. inşAllah buket sen kıpır kıpır o kanama alanı kapanmış görürsün.. ve nazann hayatının ennn güzel sesiyle karşılaşmana sayılı zaman kaldı Allah ın izniyle.. çok heyecanlı.. ben ilk kalp atışında o kadar hızlı nefes alıyordum ki bebek ekrana hıphızlı bi geliyorduuu bi gidiyordu.. savruluyordu yavrum benimmdoktor nefesimi tutturmuştu.. heyecanlanmaya gerek yok sakınce dinle bebişinin kalp atışını
tümayy net anlamadım ama kardeşin için dua mı okucaz canımm.. bana da bildirirsen..sevinirim..
ayşe için ben kısmetse ayetel kürsilerimi okuyacağımm..
Ayyy güllll bende talibimmm ne olurr bana da doğum anında dua eder misin? Rabbim sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla bize bağışlasın bu evladı.. diye..
sanki kızlar bi ekşın varmış da ben kaçırmışım gibime geldi.. eksik kaldığım duymadığım etmediğim şeyler varsa söyleyin low
Günaydınnnn Güzelliklerrr... Benim de çok uykum var bugün hatta otobÜste uyumuşum durağı kaçırıyomuşum nerdeyse gözlerimde küçücük kalmış((
Burcuuu canım herşeyin temiz çıkmasına çoooookkkk sevindimmmm bununla geçmiş olsunnn inşallah
Diğer hamile arkadaşlar beşikler falan şahanelerrr yavrularınız içinde mışıl mışıl uyusunlarda büyüsenler inşallah:)
Gülcümmmm(7verengül) bak beni sakın unutma tamammı doğum yaparken duaların da konuyu biliyosun
Yasoooo kuzum hiç gelemiyosunda ne kadar yoğunsun öle bakimm özlüyoruz ama biz seniii
Buket ve Nazan bugünmü gitcekler doktora orayı kaçırmışımmm nese Güzel haberlerle gelin kızlarrr
Bedriyeee canım bi ekşın yok galiba
ben Pazartesi gününden beri olan kişilerin dualarını okuyamadım malum hastayımmm ama bitince tamamlarım hakkınızı helal edin
Tümayyyy kardeşin Tülay için bende tefriciye çekerim canımmm ama pazartesiden itibarenn bu arada küçük bi liste yapta sayı geçmesinn fazla okunursa
Özlemmmmm sen nasılsın canım benim?
7verengul / K.Gülcüm duanı okudum cnm allah sağlıklı hamişlik+kolay doğum nasip etsin veranana / mesudecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum nasip etsin evinizden huzur mutluluk eksik olmasın
valla gülüm elimden geldiğince içiyorum kızım seviyo suyu maşallah o konuda hiç problem yaşamadım şimdiye kadar toplam 7 kilo aldım oda normal gibi geliyo bana ama doktor kilodanda olabilir demişti:26: bu bebişler büyüdükçe hissettirecekler sanırım bunada şükür gerçi kızım şimdiye kadar hiç zorluk yaşatmadı annesine buna da şükür anne oluyoruz kolay değil dimi ama
valla benimki 45 numara giyoyo ben 37 düşünemiyorum o halimi olmadı yazlık terlik falan alırız canım ya bir iki numara büyük
Kızlar bakın fıstıkıma ördüm yeni bitti sıcağı sıcağına paylaşım dedim
ayy sevsinler elbisesini bit kadar bişey renk renk:)))) hiçte güzel değil..hıh:)))
Tamam canlarım sizleride ekledim, özlemle tümayıda yazdım zaten :)
Amiin canım Allah razı olsun, ne istedin dilediysen Rabbim sana kat kat fazlasını versin inşallah
Maşallah o zaman sizeÖyle tabi, Rabbim nasip etti çok şükür, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah canım
Aman Allahım bayıldım ördüklerine, hepside birbirinden güzel canım yaa, ne şanslı kızınGüle güle giymeyi nasip etsin Rabbim
Buket yine triplerde, ay Allahım inşallah seninde şuraya resim eklediğin günleri görürüz
teşekkür ederim cnm ya sağolun beğendiğiniz için bir de battaniye düşünüyorum cesaret edebilirsem yaparım artık oturamıyorum geç başladım yoksa evi örgü ile doldururdum galiba
ayy buket yapamaz ki böyle şeyler hem erkek olursa hiç yapamaz hııı
evet yaaa çok heyecanlı..yani heyecanımı anlatıpta kimseye kendini kötü hissettirmmek istememde görmemişin oğlu olmuş çekmiş pipisini koparmış hesabı bizdede ..evet görmemişiz yani görmemişiz biz..:))herkes yaşasın bu heyecanı herkesler..bu topikte ağzını açıpta dua eden herkes sağlıkla sıhhatle kucağına alsın işşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahh
Kızlar bakın fıstıkıma ördüm yeni bitti sıcağı sıcağına paylaşım dedim
Canım sen bunları ördükten sonra battaniyeyi çok rahat örersin ya, dümdüz şey, arada bir motif falan tamam. Bende çok biliyomuş gibi konuşuyorum
Buket yapamaz tabi canım yaaaben aldığı hazır şeyleri falan eklerse diye dediydim
canım çok sevindim kanama alanı yok olmuş demiştik ama sana biz. Maşallah canımm valla ben siz anlatınca seviniyorum hiç kendimi kötü hissetmiyorum yani. Sadece bebek yaptıktan sonra aaa hala yok mu neden yok bak benim bebeğe kardeş gelsin hadi yapın bir tane diyenlerden gına geliyor marketten ekmek alıyoruz sanki siparişle olacak ya.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımm..
ayy çok güzel ama bunlar sağlıkla giyer inşallah üzerinde paralanır gerçi bebekler herşeyi kısacık giyiyorlar eskimeden küçülüyor.
Canım sen bunları ördükten sonra battaniyeyi çok rahat örersin ya, dümdüz şey, arada bir motif falan tamam. Bende çok biliyomuş gibi konuşuyorum
Buket yapamaz tabi canım yaaaben aldığı hazır şeyleri falan eklerse diye dediydim
inşallah cnm güzel bi örnek bulursam düşünüyorum yapmayı bakalım teşekkür ederim cnm tabi ya ahh o günleri de görürüz inşallah bak ne yorumlar yapıcam hıı
bu arada sancıların olması önemli değil açılma olmadıktan sonra belli olmaz cnm kimin önce doğuracaği Rabbim kolay doğumlar versin ama çocuğun dönmesi ile alakalı olabilir benim ki dönmüş ondan çok baskı yapıyor rahmime
teşekkür ederiz seda teyzesi eğer eskitemezsek kimin kızı olursa ona göndeririz bizde hadi bi kız doğur hayırlısıyla gönderim cnm
Valla hırslanır yapar patikleri,yelekleri, battaniyeleri görürsünüz sonra. Hem ben hiç bilmiyorum örgü falan elime şiş almış insan değilim tığı en son ne zaman aldım hatırlamıyorum bile havlu kenarı yapardım sadece o yüzden bizim bebe anne ve yengeden geçinecek
Sağol canım düşünmen bile yeterli hele o günleri bir görelim de uzak geliyor bana hiç hamile kalamıcam gibi geliyor yavaş yavaşta alıştırıyorum kendimi aslında hiç olmayabilir diye. Bakalım kısmet. Benim de burada bir sürü yiğenim olur fena mı yani.
tmm cnm güle güle git insallah guzel aberlerle donersin sorularina cevap alırsın Paşa'nda doner kısa zamandaKızlar ben çıkıyorum azıcık işim var, görüşürüüüzz
yok be tatlim ya marifetten degil can sıkıntısından yaptım heveslemdim güya bakalım giyimde nasil olacak kızım tetelerine foto atarız bol bol tesekkur ederim cnm hele sende bı Hamiş kal ne ciciler alirsinMesudeeee kız anam ne hamaratmışın sen öleee maşallahben düz atkı bile öremem heralde İyi günlerde giysin inşallahhh kızınnnn
Bukettt sen ne kıskançsınnnn öleeee öremiyorum die hem ben hatırlıyorummm senin kıyafetleride görmüştükk biz ne harikaydılarrrhadi sende paylaşta görsünlerrr
Canım o hırslanmaz, ben hiçbişey almıycam neneleri halaları yapar alır diyoduBende örmedim hiçbişey, anneannesi battaniyesini ördü, babanneside yelekler hırkalar ördü örüyo ve örecekmiş daha dahaa
teşekkür ederim cnm ya sağolun beğendiğiniz için bir de battaniye düşünüyorum cesaret edebilirsem yaparım artık oturamıyorum geç başladım yoksa evi örgü ile doldururdum galiba
ayy buket yapamaz ki böyle şeyler hem erkek olursa hiç yapamaz hııı
canım çok sevindim kanama alanı yok olmuş demiştik ama sana biz. Maşallah canımm valla ben siz anlatınca seviniyorum hiç kendimi kötü hissetmiyorum yani. Sadece bebek yaptıktan sonra aaa hala yok mu neden yok bak benim bebeğe kardeş gelsin hadi yapın bir tane diyenlerden gına geliyor marketten ekmek alıyoruz sanki siparişle olacak ya.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımm..
ayy çok güzel ama bunlar sağlıkla giyer inşallah üzerinde paralanır gerçi bebekler herşeyi kısacık giyiyorlar eskimeden küçülüyor.
Canım o hırslanmaz, ben hiçbişey almıycam neneleri halaları yapar alır diyoduBende örmedim hiçbişey, anneannesi battaniyesini ördü, babanneside yelekler hırkalar ördü örüyo ve örecekmiş daha dahaa
amin inşallah..seninde olacak seninde çok uzak değil o günler.bende öyle düşünüyodum ama şimdi bak sanki o günleri hiç yaşamamışım..
hıhh..bende bi resim eklersem görürsünüz..aslı kız taa ben ne zamandan koymuştum resim..bu cadalozlar bilmez..ananesi çoktan ördü yelek patik..bana ne hacet:))hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?