Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tamam canlarım sizleride ekledim, özlemle tümayıda yazdım zaten :)

Amiin canım Allah razı olsun, ne istedin dilediysen Rabbim sana kat kat fazlasını versin inşallah

Maşallah o zaman size Öyle tabi, Rabbim nasip etti çok şükür, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah canım

Kızlar bakın fıstıkıma ördüm yeni bitti sıcağı sıcağına paylaşım dedim

Aman Allahım bayıldım ördüklerine, hepside birbirinden güzel canım yaa, ne şanslı kızın Güle güle giymeyi nasip etsin Rabbim

ayy sevsinler elbisesini bit kadar bişey renk renk:)))) hiçte güzel değil..hıh:)))

Buket yine triplerde, ay Allahım inşallah seninde şuraya resim eklediğin günleri görürüz

Hamiş arkadaşlarım hani siz hep sancılar çekiyorsunuz ya, bel ağrısı, kasık ağrısı vs. vs. bende öyle sancılar pek olmuyo. Sanki doğuma daha uzunca bi zaman varmış gibi hissediyorum. Bebeğim halâ yukarılarda, kafasını bariz hissediyorum. Acaba oğlum daha dönmediği içinmi olmuyo benim sancılarım :26: Bi fikriniz varmı? Sadece yataktan kalktığım zaman bir baskı hissediyorum kasıklarıma doğru o kadar, başkada bir sinyal yokk bende

teşekkür ederim cnm ya sağolun beğendiğiniz için bir de battaniye düşünüyorum cesaret edebilirsem yaparım artık oturamıyorum geç başladım yoksa evi örgü ile doldururdum galiba

ayy buket yapamaz ki böyle şeyler hem erkek olursa hiç yapamaz hııı

Canım sen bunları ördükten sonra battaniyeyi çok rahat örersin ya, dümdüz şey, arada bir motif falan tamam. Bende çok biliyomuş gibi konuşuyorum
Buket yapamaz tabi canım yaaa ben aldığı hazır şeyleri falan eklerse diye dediydim

canım çok sevindim kanama alanı yok olmuş demiştik ama sana biz. Maşallah canımm valla ben siz anlatınca seviniyorum hiç kendimi kötü hissetmiyorum yani. Sadece bebek yaptıktan sonra aaa hala yok mu neden yok bak benim bebeğe kardeş gelsin hadi yapın bir tane diyenlerden gına geliyor marketten ekmek alıyoruz sanki siparişle olacak ya.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımm..

Kızlar bakın fıstıkıma ördüm yeni bitti sıcağı sıcağına paylaşım dedim

ayy çok güzel ama bunlar sağlıkla giyer inşallah üzerinde paralanır gerçi bebekler herşeyi kısacık giyiyorlar eskimeden küçülüyor.

inşallah cnm güzel bi örnek bulursam düşünüyorum yapmayı bakalım teşekkür ederim cnm tabi ya ahh o günleri de görürüz inşallah bak ne yorumlar yapıcam hıı

bu arada sancıların olması önemli değil açılma olmadıktan sonra belli olmaz cnm kimin önce doğuracaği Rabbim kolay doğumlar versin ama çocuğun dönmesi ile alakalı olabilir benim ki dönmüş ondan çok baskı yapıyor rahmime

Kızlar şu iki gündür pek gelemedim işlerim vardı eve gidiyorum koltuğa atıyorum kendimi valla. Off merkez açılsın da gidicem gezicem embriologla konuşucam falam mayısın 2. haftası açılacak dediler ama beklemedeyim.

teşekkür ederiz seda teyzesi eğer eskitemezsek kimin kızı olursa ona göndeririz bizde hadi bi kız doğur hayırlısıyla gönderim cnm

Valla hırslanır yapar patikleri,yelekleri, battaniyeleri görürsünüz sonra. Hem ben hiç bilmiyorum örgü falan elime şiş almış insan değilim tığı en son ne zaman aldım hatırlamıyorum bile havlu kenarı yapardım sadece o yüzden bizim bebe anne ve yengeden geçinecek

Öyle tabi canım ya belli olmuyor bu işler, hayırlısı bakalım. Önümüzdeki salı günü doktordayım, bu haftayı çok merak ediyorum, kansızlığım ne durumda, bebeğim ne durumda, doğumum nasıl olacak, sorularım çok doktora, inşallah herşey yolundadııırrrr

teşekkür ederiz seda teyzesi eğer eskitemezsek kimin kızı olursa ona göndeririz bizde hadi bi kız doğur hayırlısıyla gönderim cnm

Sağol canım düşünmen bile yeterli hele o günleri bir görelim de uzak geliyor bana hiç hamile kalamıcam gibi geliyor yavaş yavaşta alıştırıyorum kendimi aslında hiç olmayabilir diye. Bakalım kısmet. Benim de burada bir sürü yiğenim olur fena mı yani.

Canım o hırslanmaz, ben hiçbişey almıycam neneleri halaları yapar alır diyodu Bende örmedim hiçbişey, anneannesi battaniyesini ördü, babanneside yelekler hırkalar ördü örüyo ve örecekmiş daha dahaa

Mesudeeee kız anam ne hamaratmışın sen öleee maşallah ben düz atkı bile öremem heralde İyi günlerde giysin inşallahhh kızınnnn
Bukettt sen ne kıskançsınnnn öleeee öremiyorum die hem ben hatırlıyorummm senin kıyafetleride görmüştükk biz ne harikaydılarrr hadi sende paylaşta görsünlerrr

Fena degil elbet cnm ama kendımın olması bambaşka ümidini kesme Rabbimden hic olmadık bı zaman da olur kim bilir Rabbim sana da nasip etsin edecektirde cnm
Kızlar ben çıkıyorum azıcık işim var, görüşürüüüzz
tmm cnm güle güle git insallah guzel aberlerle donersin sorularina cevap alırsın Paşa'nda doner kısa zamanda
yok be tatlim ya marifetten degil can sıkıntısından yaptım heveslemdim güya bakalım giyimde nasil olacak kızım tetelerine foto atarız bol bol tesekkur ederim cnm hele sende bı Hamiş kal ne ciciler alirsin

örsünler canım ilk torunları ne de olsa bende öremem ki hazıra konucamm

hıhhhhhhhhhhhhhhhhh

hahaaaaaaaayy kabakaaaaaaaaaartt.

bende olluşumun pipisini sallıyacam size..pipisini sallarkenki resmini çekip koyacam..peehhh:))

amin inşallah..seninde olacak seninde çok uzak değil o günler.bende öyle düşünüyodum ama şimdi bak sanki o günleri hiç yaşamamışım..

hıhh..bende bi resim eklersem görürsünüz..aslı kız taa ben ne zamandan koymuştum resim..bu cadalozlar bilmez..ananesi çoktan ördü yelek patik..bana ne hacet:))hıhh

biliyorum ben Buketttt onlar bilmiyolar demekki dur ben bi buluyum onlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…