- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.521
Eki Görüntüle 706971 Eki Görüntüle 706972 Eki Görüntüle 706973 Eki Görüntüle 706974 Eki Görüntüle 706975 Eki Görüntüle 706976 Eki Görüntüle 706977 Eki Görüntüle 706978
çatlayında patlayın:))))))))))))))))))))))
Aaa şunlara bakın nede terbiyesizler ya kızımın terbiyesini bozmayın kapayın pipiyi yahıhhhhhhhhhhhhhhhhh
hahaaaaaaaayy kabakaaaaaaaaaartt.
bende olluşumun pipisini sallıyacam size..pipisini sallarkenki resmini çekip koyacam..peehhh:))
He ya gormediydim sen mı yaptin baskası yaptıysa kabul etmem ona göreamin inşallah..seninde olacak seninde çok uzak değil o günler.bende öyle düşünüyodum ama şimdi bak sanki o günleri hiç yaşamamışım..
hıhh..bende bi resim eklersem görürsünüz..aslı kız taa ben ne zamandan koymuştum resim..bu cadalozlar bilmez..ananesi çoktan ördü yelek patik..bana ne hacet:))hıhh
Eki Görüntüle 706971 Eki Görüntüle 706972 Eki Görüntüle 706973 Eki Görüntüle 706974 Eki Görüntüle 706975 Eki Görüntüle 706976 Eki Görüntüle 706977 Eki Görüntüle 706978
Ha ha hic de guzel diiller bı kere o ne öyle renkli renkli oğluna yakışıyor mü hic böyle kiz gibi giyinmek hic beğenmedin :))))))
ne farkeder ha ben ha anam yapmış..Aaa şunlara bakın nede terbiyesizler ya kızımın terbiyesini bozmayın kapayın pipiyi ya
Hem niye polisimi çekip koyuyorsun ki koyacak baska bişey bulamadın mı yoksa:))))
He ya gormediydim sen mı yaptin baskası yaptıysa kabul etmem ona göre
Sen çatla da patla hıı:)))
Ha ha hic de guzel diiller bı kere o ne öyle renkli renkli oğluna yakışıyor mü hic böyle kiz gibi giyinmek hic beğenmedin :))))))
Burcu bu glifor beni sersem sepelek bişey yaptı...Başım dönüyor midem bulanıyor afedersin birde ishal geçermi bunlar yoksa dozunu mu düşürsem doktoruma ulaşamadım yarım sabah yarım akşam içiyorum...
ya glifor beni de mahfetti ama ben 2 tane içemiyorum günde 1 tane içiyorum anca öyle bile midem çok fena bulanıyor
kızlar yaaaa bebeklerinizin eşyaları çoooookkk tatlı güzel günlerde kullanın,iyice tecrübelenin sonra tecrübelerinizi bize aktarın
buket kanamanın durmasına çok sevindim,cinsiğyetini öğrenip öyle gelirsin sanmıştım ama sanki senin oğlun olacak gibi hissediyorum ama en önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun
ayşee inş yarın aşılaman çoooookkk güzel geçer şimdi senin için fetih suresi okuyacağım Rabb im kabul eder inş ve 2 hafta sonra hayılı habewrler ile gelirsin
Aaa aslim ben hic kıskanç değilimdir askında ama buket hanfendi benimkileri bedenlerinde bende giciklik olsun diye onunkileri hic mı hic beğenmedimya siz ne kıskançsınız öleee ilahi Mesudeeeee
ne farkeder ha ben ha anam yapmış..
dikkat ettiysen mavi renklilerde vardı..ayrıca sarı uniseks bi renktir.her ikiside giyer:))hıhh kıskanma kıskanma pempeleri sana gönderirim:))
serap-serap / serap 06.05.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
kevok08/ aylin 07.05.2013 salı sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul / K.Gül 08.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ranana / mesude 09.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
asyamca 10.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
kızlar dularınızı okudum mevlam dileklerimizi kabul etsin
ayyy kızlar inanamıyorum kapının önünde bir adamı öldürdüler şoklardayım ve ben 10 dk önce içeri girdim önümde olsaydı böyle birsey kalpten giderdim
ayy bukettiimmm bugun seninle çok çok sevindimmm.. inşAllah nazanda da çok seviniriz.. ctesi günüde yaso, ben, gül gidiyoruz.. başka yok galiba de mi? hep sevinelimm hepimiz.. bidaha seni ne zamana çağırdı doktor.. kendim için hep erkek hissettim ki doktor kız dedi en son belki ctesi netleşir bizimkide kısmetse artık ama sende inan bende heepp erkek diyorumm kız çıkarsa kendimde şaşırdığım kadar şaşırıcamm..rüya gördün mü hiç cinsiyetiyle ilgili..
benbi çıkıyorum acil toplantıya çaprıyorlar gelicem
merhaba kızlar....
burcucum ultrasonun temiz çıkmış çok sevindim inşallah başlayacağın tedavinde Rabbim senin için hayırlı olanı kılar ve yüzünü güldürür. benide dua listesine eklersen sevinirim
buketinde kanaması durmuş, rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah
ve ben salı günü doktora gittim muayene etti bu ay bir şey yapmayalım önümüzdeki ay tekrar aşılama yapalım dedi oda negatif olursa tüp bebeğe geçelim dedi inşallah gerek kalmaz ama hayırlısı olsun kaderimizde ne varsa yaşayacağız
ya ben çok yoğunum koskoca ilçenin işlerini 2 kişiye yüklediler sık sık gelemiyorum çok özlüyorum evdende giremiyorum annemler bizde çünkü bu haftanın dualarını okuyamadım regli olduğumdan ama not aldım temizlenince okuyacağım inşallah.
bilmiyorum ağlamak istiyorum hormonlardan diyelim birde sancılar ağrılar artık canımı sıkıyor dün doğuruyorum sandım gece uyuyamadım ne ara sızmışım bilmiyorum gece tuvalete kalkıyorum yine dakikalarca uyumaya çalışıyorum birde rüya gördüm onunda etkisinde kaldım sanırım
Allah hiçbirimizi darda bırakmasın inşAllah.. canım benimm..
ya biraz önce lekelenmem mi oldu ne kendimi anlayamıyorum.. idrarım bi koyu gibi bugun..bi an resmen leke gibi geldi sonra değil gibi de geldi.. bi türlü karar veremedim.. ööyle duruyorum.. leke olunca bildiğn bariz kahverengi mi oluyor.. yada çok açık kahvede oluyor mu acaba yaa? içim ürperdi..
tatlım şunun şurasında hazirana ne kaldıbu ay iyice yaptır testlerini hazırla kendini kocişinle sınra hoop bi bakmışsın günü gelmiş insan birşeyi bekleyince gün geçmiyormuş gibi geliyor cidden ben hiç büyümüyo bu karnım bile yok diyordum derken derken 7. ayı bulduk bak şükür yaz uzun burcucum sen bol bol dua et 3 aylara da giriyoruz oruç tut tutabilirsen Rabbim mübarek aylar hürmetine vericek bak görürsün
s
Kızlar bakın fıstıkıma ördüm yeni bitti sıcağı sıcağına paylaşım dedim
Öyle tabi canım ya belli olmuyor bu işler, hayırlısı bakalım. Önümüzdeki salı günü doktordayım, bu haftayı çok merak ediyorum, kansızlığım ne durumda, bebeğim ne durumda, doğumum nasıl olacak, sorularım çok doktora, inşallah herşey yolundadııırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?