Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hıhhhhhhhhhhhhhhhhh

hahaaaaaaaayy kabakaaaaaaaaaartt.

bende olluşumun pipisini sallıyacam size..pipisini sallarkenki resmini çekip koyacam..peehhh:))
Aaa şunlara bakın nede terbiyesizler ya kızımın terbiyesini bozmayın kapayın pipiyi ya
Hem niye polisimi çekip koyuyorsun ki koyacak baska bişey bulamadın mı yoksa:))))
He ya gormediydim sen mı yaptin baskası yaptıysa kabul etmem ona göre

Sen çatla da patla hıı:)))

ne farkeder ha ben ha anam yapmış..

Ha ha hic de guzel diiller bı kere o ne öyle renkli renkli oğluna yakışıyor mü hic böyle kiz gibi giyinmek hic beğenmedin :))))))

dikkat ettiysen mavi renklilerde vardı..ayrıca sarı uniseks bi renktir.her ikiside giyer:))hıhh kıskanma kıskanma pempeleri sana gönderirim:))

ya glifor beni de mahfetti ama ben 2 tane içemiyorum günde 1 tane içiyorum anca öyle bile midem çok fena bulanıyor

kızlar yaaaa bebeklerinizin eşyaları çoooookkk tatlı güzel günlerde kullanın,iyice tecrübelenin sonra tecrübelerinizi bize aktarın
buket kanamanın durmasına çok sevindim,cinsiğyetini öğrenip öyle gelirsin sanmıştım ama sanki senin oğlun olacak gibi hissediyorum ama en önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun

ayşee inş yarın aşılaman çoooookkk güzel geçer şimdi senin için fetih suresi okuyacağım Rabb im kabul eder inş ve 2 hafta sonra hayılı habewrler ile gelirsin

varyaa benimki bide kız olursaaa sadece eşim değil herkes şok olacak herkes..çünkü herkes erkek diyoo...

ya siz ne kıskançsınız öleee ilahi Mesudeeeee
Aaa aslim ben hic kıskanç değilimdir askında ama buket hanfendi benimkileri bedenlerinde bende giciklik olsun diye onunkileri hic mı hic beğenmedim ))
ne farkeder ha ben ha anam yapmış..

dikkat ettiysen mavi renklilerde vardı..ayrıca sarı uniseks bi renktir.her ikiside giyer:))hıhh kıskanma kıskanma pempeleri sana gönderirim:))

Farkediyor iste kendınin yapması baska oh iyi bende satın alım koyim tam olsun el emegi gibisi yok hatırası var tatlişkom hıı:)))
E madem cok istiyorsun ısrar ediyorsun gönder belkim giydiririm beğenmesemde:)))

Son düzenleme:
ayyy kızlar inanamıyorum kapının önünde bir adamı öldürdüler şoklardayım ve ben 10 dk önce içeri girdim önümde olsaydı böyle birsey kalpten giderdim

serap-serap / serap 06.05.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
kevok08/ aylin 07.05.2013 salı sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul / K.Gül 08.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ranana / mesude 09.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
asyamca 10.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

kızlar dularınızı okudum mevlam dileklerimizi kabul etsin

Buket Mesude çok hoşsunuz, siz devam edin biz izlemedeyiz anacım

Amin inşallah canım, ağzına yüreğine sağlık. Rabbim sanada kolaycık bir doğum nasip etsin, sağlıcakla al yavrunu inşallah kucağına

ayyy kızlar inanamıyorum kapının önünde bir adamı öldürdüler şoklardayım ve ben 10 dk önce içeri girdim önümde olsaydı böyle birsey kalpten giderdim

İnsanlar ne kadar kolay can alır oldu Öyle bi anı görmek istemezdim, neyseki sende yokmuşsun canım

iyi akşamlar kızlar
ÇİĞDEM
GÜL
MESUDE

fetih surelerinizi okudum RABBİM kolay doğum nasib eder İNŞALLAH....

bedişim, ayy cumartesi artık net belli olur cinsiyeti, sağlıklı olsun, içine ne doğuyorsa o olur bence, anneler bilir, hisseder :)

şaşı bak şaşır

Çok sağol canım Allah razı olsun, inşallah 2. aşılaman hayırlısıyla tutar, Bircan soğan kürü yaptın mı hiç? bak pco'lu olupta soğan kürüyle hamile kalan var, yaptıysan bile bidahaki aşılamaya kadar tekrar yap yada şu hayıt otunu dene , ne bileyim aşılamaya destek olur belki Allah'ın izniyle, boşver iş yoğunluğu iyidir, kafanın bebek konusundan uzaklaştırır

mesude bacım doğum yaklaşıyor, Allah sabır versin , bununla kalsın inşallah daha ciddi bir sıkıntın olmaz, ya sabır çek, inşallah geçer bütün sıkıntılarım, şu mübarek cuma gecesinde sana ve doğumu yaklaşan gül, çiğdem,7veren gül ve didem arkadaşlarımıza Allah sabır versin şifa versin inşlallah

bediş lütfen çok ısrar ediyorum bol bol su iç, iş yerine 1,5 litre su al onu bitir evde de 1,5 bitir hedefin onlar olsun, bak idrar rengin nasıl değişecek, hem herşeye iyi gelir su, kuzuna da iyi gelir, ama bak ciddiye al bu meseleyi, zaten cumartesiye hiçbişey kalmadı bakalım doktorun ne diyecek ama SU SU SU diyorum

canım Allah çok büyük bize güzel ve kolay kapılar açsın inşallah, evlat hasretiye yakmasın hiç kimseyi, bu topikte her gece ellerini açıpta sağlıklı hayırlı evlat isteyen herkese evlat nasip etsin, beklenecek bir süre varsada sabrını versin Rabbim, sana da kolaycacık pıt diye bir doğum nasip etsin inşallah

Gül senin oğlan nazlımı olacak ne? Ama 37.hafta da döner sanırım , sağlıkla gelsin, benide dua listene eklersen çok mutlu olurum dualarım şunlar:
1. ev temizliğinde daha çok hevesli ve hamarat olmak istiyorum
2. banyodan sonra saçlarım kabarmasın
3. tatlı krizine girdiğimde saralle kavanozuna yapışıp kalmayayım

manyak mıyım ? cevap veriyorum : Evet

(Kuzucum kızmadın inşallah tabikide sağlıklı ve hayırlı evlatlar için dua edersen çok sevinirim, olurda unutursan ya da fırsatın olmazsa canın sağ olsun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…