Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedoş sedoşum, kaderdaşım

mesude duanı okudum yazmayı unuttum, doğuma kadar hiçbir sağlık sorunun olmaz huzur içinde bekelrsin inşallah ve sağalim kolay hayırlı bir doğum olur,kızında şeker tombik ahlaklı ve akıllı olur inşallah

tümay kardeşin tülay için 100 tane tefriciye okudum ,Allah kabul etsin inşallah,yarın yada öbür gün adet olabilirim okuyamam yetişmez diye hemen bitirdim, eğer haftaya cumaya kadar okuyabilirsem biraz daha okurum ,sana yazarım tatlım

Benim icin dua eden etmek icin niyetlenen ve edemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun bin kati kendileri icin nasip etsin. Cok sagolun bugun yogundum ben yine dayanamayip dun ov test yaptim burjum affet yani 8mayis ve 9mayis gulen yuzu gordum yarin sabah turkiye saati ile 9da randevum var esimin spermi alinip yikanacak yaklasik bir saat yani 10da asilama olur sanirim ve yarim saar istirahat 10:30 biter bi aksilik cikmazsa. Saat 9-11 benim temel atma asamam sizleri opuyorum yazdiklarinizi yani gecmisi okudum fetih ayetelkursi okuyanlardan ozellikleRabbim ne muradlari varsa versin Insaalla

Canım benim bende sendeki bu tatlılık nerden geliyo diyodum meğer sarelledenmiş
Rabbim nasip eder inşallah o anda böyle bol bol dua etmeyi. İnan yazdığınızla kalmıyosunuz not kağıdıma tek tek yazıyorum. İnşallah dualarımda olacaksınız

Ayşecim bu mübarek günde Rabbim kalbinden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım. Şimdiden geçmiş olsun diyeyim. İnşallah herşey yolunda gider, bu beklemenin sonu gebelik testinde 2 çizgiyle son bulur. Dualarımız seninle bugün arkadaşım

Herkese Günaydın, hayırlı cumalar diliyorum..
Bugün topikimizin açılışını ben yaptım, e tabi bir sebebi var...
Benim kalsiyum yetersizliğimden dolayı bebeğim yine dişlerimdeki kalsiyuma saldırışa geçti. O benden aldı ben kalsiyumsuz kaldım. Haliyle dişim ağrıyo. Uykumdan hortlak gibi uyandım, bu vakit geçmez dedim, geçtim netin başına

Günaydın canlarım, süper güzel ve hayırlı bir gün olsunRabbim dualarinizi kabul etsin

Gül canım sanada ayrica günaydin senin bu diş ağrına bir çözüm yok mu, valla insanin beyni zonklar, hamilelerin icebilecegi ağrı kesiciler listasinde parol var, hatta dün buket'in doktoruda önermişti sanırım, sizin cektiğiniz ağriyi bebeginizde çeker demiş, dayanamzsan bir tane al,tabiki için rahat ederse, ama inşallah bir kaç saat içinde geçmiş bitmiş olur

Ayşecim geceden beri aklımdasın, Allah yardımcın olsun, yumoşlar sımsıkı tutunsun inşallah, dualarımızdasin

Canım belli bir süreden sonra hiçbişey fayda etmiyor malesef. Sanırım sinirler hepsine alışıyo ve ona göre kendini korumaya alıyo. Çok çok abartılacak gibi değil. Tabii ağrıyo ama inan gece 4 lere kadar hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. O yüzden bu sancı ufacık bi sinek ısırığı gibi geliyo. Napalım son ayımız artık yapacak birşey yok, inşallah geçer, tek yapabildiğim dua etmek :)

oyyyy canım kötü hissetmek olurmu sizin haberlerinizi okudukça bizlerde seviniyoruz olurmu öyle şey yazacaksın paylaşacaksın tabiki
bende ultrason görüntüsünü alıp kendi kendime konuşup duruyordum anneme gösteriyordum bak torunun diye sende görmemişsin bizde görmemişiz yalanmı yaniii

canım hemen telaş yapma yoktur bişey sen bol bol su iç

Günaydııınnn şebşekerler iyisiniz inşAllah..

Beni sorarsanızz doktora gidiceğim için heyecanlı değilimm.. neden değilim onu merak ediyorum.. neyse bende artık yarına heyecanlanırım.. dün nazan gelmedi di mi? oda her doktordan sonra izin alıcaksaaa işimizz iş.. ohhhhhhoooooooooooooooooo..

ayşee.. Ayetel kürsilerini biraz önce okudum.. aslında cuma saati okuyacaktım ama siz erkenden gidiyormuşsunuz ya, hem işiniz rast gitsin bide belki cuma saatine kadar aşılaman gerçekleşir belki kısmetse.. Allah inşAllah emeğini boş çıkarmaz, hayırlı, sağlıklı evladına kavuşmak için ilk adımı atıyorsundur hayırlısıyla bugun..

gunaydın kuzucuklarr

kuzumun kalp atışlarını duyduk elhamdulillah hersey yolundaymış çok şükür sizlerin ellerinden öpüyo teyzeleri bizim içi dua edenlerin dilleri dert alatmasın hamilelere saglıklı dogun bebek isteyenlerede rabbim tez zamanda nasip etsin

banada dinletti doktor hakim olamadım gözyaşlarıma rabbim herkese nasıp etsin inş. kimselere aratmasın

Günaydınnn canımm benimmm bugun bi neşeli gibiyimm.. Hayırlara çıksın inşAllah.. dün öyle bi korktum aam geçti çok şükür.. su bu hafta çok az içtimm.. sen nasılsın.. bi hafta sonu geliyor var mı planın programın.. benim yok peşinen söyliyimm.. boştayımm..

GÖZÜNÜZ aydınn.. çok duygulu.. Allah herkese, tümm dileyenlere, buradaki tümmm arkadaşlarımıza yaşatsın inşAllah.. gönülden diliyorum..

güünaydın herkese..kız mesude dün unuttum duanı okumayı...okadar çekiştirdinki beni..
bugün okudum Allah sağlıklı kolay doğum versin..asyamca arkadaşınkinide okudum..göremedim son zamanalarda onu ama haberi olsun

kız hemşoooo bunları nerden ele geçirdin...çok ciciler yawww

anem yaptı bunların hepsini..
ayrıca burcu demişki bunlar pembee..mavileri gözü görmemiş herhal..sarılarıda..hıh

AYSECIM dualrını okudum Allah inşallah hayırlı bir hamilelik nasip eder, herşey yolunda gider haydi bismillah

YAA şu an hakikaten inanamıyorum.. benim randevum haftaya ctesiye yazmış doktor.. çok sinirlendimm..
doktor dedi ki 15 gün sonrasına gelirsin sen dedi bende hatta 3 hafta sonrasına geleyim demiştimm.. yok dedi ama kağıda randevu tariihi olarak 18 mayısı yazmış..3 hafta sonrayı yani.. arıcam birazdan ama arasam ne olucak sanki ayy çok sinirlendimm..doludur tümm muayeneleri.. şansa bak ya.. vardır bir hayırda.. garip geldi.

Günaydın Kızlarrrr... Hayırlı Cumalarrr... Şu mübarek günde edilen duaların hepsi kabul olur inşallahhh
İkizim Ayşeee kuran okuyamadım ama dualarım seninleee inşallahhh güzel haberlerini alırız canımmm Allah gönlüne göre versinn
Nazannn kuzummm kuzucuğunun kalp atışlarını da duymuşssun gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallahhh

ee başka bi doktora git. sadece rutin kontrol değilmi seninki? ben arada başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum açıkçası...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…