- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.541
Sağol canım düşünmen bile yeterli hele o günleri bir görelim de uzak geliyor bana hiç hamile kalamıcam gibi geliyor yavaş yavaşta alıştırıyorum kendimi aslında hiç olmayabilir diye. Bakalım kısmet. Benim de burada bir sürü yiğenim olur fena mı yani.
Eki Görüntüle 706971 Eki Görüntüle 706972 Eki Görüntüle 706973 Eki Görüntüle 706974 Eki Görüntüle 706975 Eki Görüntüle 706976 Eki Görüntüle 706977 Eki Görüntüle 706978
çatlayında patlayın:))))))))))))))))))))))
ayyy kızlar inanamıyorum kapının önünde bir adamı öldürdüler şoklardayım ve ben 10 dk önce içeri girdim önümde olsaydı böyle birsey kalpten giderdim
Gül senin oğlan nazlımı olacak ne? Ama 37.hafta da döner sanırım , sağlıkla gelsin, benide dua listene eklersen çok mutlu olurum dualarım şunlar:
1. ev temizliğinde daha çok hevesli ve hamarat olmak istiyorum
2. banyodan sonra saçlarım kabarmasın
3. tatlı krizine girdiğimde saralle kavanozuna yapışıp kalmayayım
manyak mıyım ? cevap veriyorum : Evet
(Kuzucum kızmadın inşallahtabikide sağlıklı ve hayırlı evlatlar için dua edersen çok sevinirim, olurda unutursan ya da fırsatın olmazsa canın sağ olsun )
Benim icin dua eden etmek icin niyetlenen ve edemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun bin kati kendileri icin nasip etsin. Cok sagolun bugun yogundum ben yine dayanamayip dun ov test yaptim burjum affet yani 8mayis ve 9mayis gulen yuzu gordum yarin sabah turkiye saati ile 9da randevum var esimin spermi alinip yikanacak yaklasik bir saat yani 10da asilama olur sanirim ve yarim saar istirahat 10:30 biter bi aksilik cikmazsa. Saat 9-11 benim temel atma asamam sizleri opuyorum yazdiklarinizi yani gecmisi okudum fetih ayetelkursi okuyanlardan ozellikleRabbim ne muradlari varsa versin Insaalla
Günaydın canlarım, süper güzel ve hayırlı bir gün olsunRabbim dualarinizi kabul etsin
Gül canım sanada ayrica günaydin senin bu diş ağrına bir çözüm yok mu, valla insanin beyni zonklar, hamilelerin icebilecegi ağrı kesiciler listasinde parol var, hatta dün buket'in doktoruda önermişti sanırım, sizin cektiğiniz ağriyi bebeginizde çeker demiş, dayanamzsan bir tane al,tabiki için rahat ederse, ama inşallah bir kaç saat içinde geçmiş bitmiş olur
Ayşecim geceden beri aklımdasın, Allah yardımcın olsun, yumoşlar sımsıkı tutunsun inşallah, dualarımızdasin
evet yaaa çok heyecanlı..yani heyecanımı anlatıpta kimseye kendini kötü hissettirmmek istememde görmemişin oğlu olmuş çekmiş pipisini koparmış hesabı bizdede ..evet görmemişiz yani görmemişiz biz..:))herkes yaşasın bu heyecanı herkesler..bu topikte ağzını açıpta dua eden herkes sağlıkla sıhhatle kucağına alsın işşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahh
Allah hiçbirimizi darda bırakmasın inşAllah.. canım benimm..
ya biraz önce lekelenmem mi oldu ne kendimi anlayamıyorum.. idrarım bi koyu gibi bugun..bi an resmen leke gibi geldi sonra değil gibi de geldi.. bi türlü karar veremedim.. ööyle duruyorum.. leke olunca bildiğn bariz kahverengi mi oluyor.. yada çok açık kahvede oluyor mu acaba yaa? içim ürperdi..
oyyyy canım kötü hissetmek olurmu sizin haberlerinizi okudukça bizlerde seviniyoruz olurmu öyle şey yazacaksın paylaşacaksın tabiki
bende ultrason görüntüsünü alıp kendi kendime konuşup duruyordum anneme gösteriyordum bak torunun diyesende görmemişsin bizde görmemişiz yalanmı yaniii
canım hemen telaş yapma yoktur bişey sen bol bol su iç
gunaydın kuzucuklarr
kuzumun kalp atışlarını duyduk elhamdulillah hersey yolundaymış çok şükür sizlerin ellerinden öpüyo teyzeleri bizim içi dua edenlerin dilleri dert alatmasın hamilelere saglıklı dogun bebek isteyenlerede rabbim tez zamanda nasip etsin
banada dinletti doktor hakim olamadım gözyaşlarıma rabbim herkese nasıp etsin inş. kimselere aratmasın
kız hemşoooo bunları nerden ele geçirdin...çok ciciler yawww
YAA şu an hakikaten inanamıyorum.. benim randevum haftaya ctesiye yazmış doktor.. çok sinirlendimm..
doktor dedi ki 15 gün sonrasına gelirsin sen dedi bende hatta 3 hafta sonrasına geleyim demiştimm.. yok dedi ama kağıda randevu tariihi olarak 18 mayısı yazmış..3 hafta sonrayı yani.. arıcam birazdan ama arasam ne olucak sanki ayy çok sinirlendimm..doludur tümm muayeneleri.. şansa bak ya.. vardır bir hayırda.. garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?