Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

saol canım allah razı olsun iş. en kısa surede rabbim sanada nasip etsin

.günaydın kızllar herkese hayırlı cumalar..yine ağrılı sancılı uykusuz bi gece gecirdim malesef.....

AYŞECİM duanı okudum aşılaman iyi gecer ve güzel sonuc alırsın İNŞALLAH..

GÖZÜN AYDIN CANIM COK SEVİNDİM RABBİM kucağına almayıda nasib eder İNŞALLAH..

dün nazan gelmedi di mi? oda her doktordan sonra izin alıcaksaaa işimizz iş.. ohhhhhhoooooooooooooooooo..

ya benim işyerim merkeze çok uzak organize sanayi diye geçi sehrtin epey dışında tahlillerim 15:30 çıkacaktı ondan gelmedim yoksa gelirdim sekerim ama hiçte fea olmadı ne yalan sölimm annemle oturduk ohh missssss

evet eveet benim aklıma niye gelmedi böyle dua istemek bende "ev temizliğinde daha çok hevesli ve hamarat olmak istiyorum"

Allahh neşeni daha bi arttırsın canım, doktorun yanlış tarihe randevu vermiş bence ara düzelttir seniaraya sıkıştırsınlar hiç stres yapma, ben iyiyim çok şükür hiçbir planım yok her zaman olduğu gibi eşim çalışıyor 15:30 a gelir hafta sonu tabi mesaiye kalmazsa ee doğal olarak bende evde otururum temizlik yaparım

kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese

morelim çok bozuk kızlar sabah afedersiniz tuvalete kalktım.. idararimi yaperken acı hissettim ve bir damla kan geldi çok küçük bir damla ama ..dün geceden beri idrarimi yaparken acı hissediordum.. hem yanma hem acı varr.. tamda tedaviye başlıyacağım zaman off kızlar

ne yapmalıyım tüp bebek için engel bir durum mu acaba

kızlar sizden bir ricam olacak gecensene haziranda doğum yapan bir arkadasımın kızında kalp sorunu var ameliyat olacak bugunlerde doktor acıl ameliyat demiş bebişimizin adı asya onun için dua edermisiniz ?

allah razı gülcümm aminnn aminnn sende saglıkla alırsın bebişini kucagına inş.
AMİN canım sağolasın İNŞALLAH...

canım üşütmeye idrar yolu iltihabına benzio anlattığın kadarıyla bence hemen bi dr a git engel olduğunu sanmıyorum ama ne olduğunu öğren bi..

ee başka bi doktora git. sadece rutin kontrol değilmi seninki? ben arada başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum açıkçası...:))

eşim gitmez başka doktora.. offf yaa.. aradım da ama asistanı sizin randevunuzu haftaya yazmış ama dedi ve o zaman gelebilirsiniz dedi.. ayyy.. başka doktora işte üniversite hastanesine gitcezz hayırlısıylaa.. ama çok umutlanmıştımm gözüm bi takvime ilişti bi kağıda baktımm 18 mayıs yazmış.. inşAllah bi hayır vardır bundada..

tüp bebek için engel bir durum mu inan bilemem ama, tüp bebek merkezini arasan, onlara sorsan eğer sıkıntı olucaksa ben gelmiyim falan diye sorsan doktora olur mu

canım b undan 15 gün önceydi galiba aynı şeyleri yaşadım fenaydı işiyemiyodum bile mutlaka bi doktora git canım benim çok geçmiş olsunnn

kızlar sizden bir ricam olacak gecensene haziranda doğum yapan bir arkadasımın kızında kalp sorunu var ameliyat olacak bugunlerde doktor acıl ameliyat demiş bebişimizin adı asya onun için dua edermisiniz ?

Canım çok geçmiş olsun Allahım en kısa sürede Asyaya acil şifalar versin inşallahhh

Hoşgeldinn canımm benimm.. bebeğe de çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. dua okurum ben

Hoşgeldinn canımm benimm.. bebeğe de çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. dua okurum ben

teşekkürler kızlar :)

sağol canım allah sendende razı olsun, soğan suyunu içtim canım baya akıntım olmuştu işe yaradıgını düşünüyorum bu ay bir daha yapayım diyordum hatırlattığın iyi oldu başlarım artık hayıtı hiç içemiyorum canım ya denedim ama zor oldu bide akşam ve sabah içmek gerekiyormus sabah hiç içemem yine akşam içerimde ama hayıt hormonları dengeliyormuş sadece akşam içsem işe yarar mı acaba:26:

hayırlı cumalarrr günaydınnn işimin başındayım yine ama gözüm üzerinizde olacak bugün
bediş anammmm randevu haftayamı üff ne uyuz bi durum yaa keşke iyice baksaymışsın kuşum ama insan leyla gibi oluyor dr dan çıkınca haklısın tabi, buda hepimize ders olsun dikkat edelim:18:
Nazancımmmm oyy maşşallah kalp atışlarını duymuşsun nekadar güzel, ayyy benim bu eski model makinamda duyamıyorum ben, ama yeterki orda kalbi atsında varsın ben duymiyim napim diyorum
bukettt anamm ne şirin hırkalar onlar oyyy, benden de herkes haber bekliyor kızmı erkekmi diye ona göre hamarat eller çalışmaya başlayacak inşallah

geçmiş olsun canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…