- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.561
Günaydın Kızlarrrr... Hayırlı Cumalarrr... Şu mübarek günde edilen duaların hepsi kabul olur inşallahhh
İkizim Ayşeee kuran okuyamadım ama dualarım seninleee inşallahhh güzel haberlerini alırız canımmm Allah gönlüne göre versinn
Nazannn kuzummm kuzucuğunun kalp atışlarını da duymuşssungözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallahhh
saol canım allah razı olsun iş. en kısa surede rabbim sanada nasip etsin
Benim icin dua eden etmek icin niyetlenen ve edemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun bin kati kendileri icin nasip etsin. Cok sagolun bugun yogundum ben yine dayanamayip dun ov test yaptim burjum affet yani 8mayis ve 9mayis gulen yuzu gordum yarin sabah turkiye saati ile 9da randevum var esimin spermi alinip yikanacak yaklasik bir saat yani 10da asilama olur sanirim ve yarim saar istirahat 10:30 biter bi aksilik cikmazsa. Saat 9-11 benim temel atma asamam sizleri opuyorum yazdiklarinizi yani gecmisi okudum fetih ayetelkursi okuyanlardan ozellikleRabbim ne muradlari varsa versin Insaalla
gunaydın kuzucuklarr
kuzumun kalp atışlarını duyduk elhamdulillah hersey yolundaymış çok şükür sizlerin ellerinden öpüyo teyzeleri bizim içi dua edenlerin dilleri dert alatmasın hamilelere saglıklı dogun bebek isteyenlerede rabbim tez zamanda nasip etsin
banada dinletti doktor hakim olamadım gözyaşlarıma rabbim herkese nasıp etsin inş. kimselere aratmasın
dün nazan gelmedi di mi? oda her doktordan sonra izin alıcaksaaa işimizz iş.. ohhhhhhoooooooooooooooooo..
.GÖZÜN AYDIN CANIM COK SEVİNDİM RABBİM kucağına almayıda nasib eder İNŞALLAH..
Gül senin oğlan nazlımı olacak ne? Ama 37.hafta da döner sanırım , sağlıkla gelsin, benide dua listene eklersen çok mutlu olurum dualarım şunlar:
1. ev temizliğinde daha çok hevesli ve hamarat olmak istiyorum
2. banyodan sonra saçlarım kabarmasın
3. tatlı krizine girdiğimde saralle kavanozuna yapışıp kalmayayım
manyak mıyım ? cevap veriyorum : Evet
(Kuzucum kızmadın inşallahtabikide sağlıklı ve hayırlı evlatlar için dua edersen çok sevinirim, olurda unutursan ya da fırsatın olmazsa canın sağ olsun )
Günaydınnn canımm benimmm bugun bi neşeli gibiyimm.. Hayırlara çıksın inşAllah.. dün öyle bi korktum aam geçti çok şükür.. su bu hafta çok az içtimm.. sen nasılsın.. bi hafta sonu geliyor var mı planın programın.. benim yok peşinen söyliyimm.. boştayımm..
AMİN canım sağolasın İNŞALLAH...allah razı gülcümm aminnn aminnn sende saglıkla alırsın bebişini kucagına inş.
canım üşütmeye idrar yolu iltihabına benzio anlattığın kadarıyla bence hemen bi dr a git engel olduğunu sanmıyorum ama ne olduğunu öğren bi..kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese
morelim çok bozuk kızlar sabah afedersiniz tuvalete kalktım.. idararimi yaperken acı hissettim ve bir damla kan geldi çok küçük bir damla ama ..dün geceden beri idrarimi yaparken acı hissediordum.. hem yanma hem acı varr.. tamda tedaviye başlıyacağım zaman off kızlar
ne yapmalıyım tüp bebek için engel bir durum mu acaba
ee başka bi doktora git. sadece rutin kontrol değilmi seninki? ben arada başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum açıkçası...:))
kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese
morelim çok bozuk kızlar sabah afedersiniz tuvalete kalktım.. idararimi yaperken acı hissettim ve bir damla kan geldi çok küçük bir damla ama ..dün geceden beri idrarimi yaparken acı hissediordum.. hem yanma hem acı varr.. tamda tedaviye başlıyacağım zaman off kızlar
canım b undan 15 gün önceydi galiba aynı şeyleri yaşadım fenaydı işiyemiyodum bile mutlaka bi doktora git canım benim çok geçmiş olsunnnkızlar günaydın hayırlı cumalar herkese
kızlar sizden bir ricam olacak gecensene haziranda doğum yapan bir arkadasımın kızında kalp sorunu var ameliyat olacak bugunlerde doktor acıl ameliyat demiş bebişimizin adı asya onun için dua edermisiniz ?
kızlar sizden bir ricam olacak gecensene haziranda doğum yapan bir arkadasımın kızında kalp sorunu var ameliyat olacak bugunlerde doktor acıl ameliyat demiş bebişimizin adı asya onun için dua edermisiniz ?
canım b undan 15 gün önceydi galiba aynı şeyleri yaşadım fenaydı işiyemiyodum bile mutlaka bi doktora git canım benim çok geçmiş olsunnn
Canım çok geçmiş olsun Allahım en kısa sürede Asyaya acil şifalar versin inşallahhh
Hoşgeldinn canımm benimm.. bebeğe de çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. dua okurum ben
Hoşgeldinn canımm benimm.. bebeğe de çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. dua okurum ben
Çok sağol canım Allah razı olsun, inşallah 2. aşılaman hayırlısıyla tutar, Bircan soğan kürü yaptın mı hiç? bak pco'lu olupta soğan kürüyle hamile kalan var, yaptıysan bile bidahaki aşılamaya kadar tekrar yap yada şu hayıt otunu dene , ne bileyim aşılamaya destek olur belki Allah'ın izniyle, boşver iş yoğunluğu iyidir, kafanın bebek konusundan uzaklaştırır
nazaaaann gözünaydın canım çok şükür duyabilmişsiniz kalp atışlarını
kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?