- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.761
oyyy emir'in pipisini yerim ben, Burcu teyzesi onun boncuk gözlerini yer öper, annesininde şeker tombiş yanaklarını yer öper
bu nasıl ??
gel bacım gel, koyun koyuna ağlayalım
burcu kadın demiş ya hani benim eşim hasta moralim bozuk peki kendisi senin ne yaşadığını biliyormu bi sorsaydın kendisine,boşu boşuna ortalığı germiş bide üste çıkıyor,her insanın kendine göre sorunları vardır arkasından bişey söyleme baksana onlar ondan almış sana söylemiş sendende alır ona söylerler gereksiz yere iyice uzar iş onlar eğer gerçek dost olsalar kimin tarafında olduklarını belli ederler ya sana onun söylediklerini getirmezler yada onu uygun bir dille uyarırlardı ama anlaşılan ikisinide yapmamışlar,en iyisi müdürle konuş sıcağı sıcağına anlat olayı konuşmazsan eğer zaten üzerinden kaçgün geçtiği için konuyu açman doğru olmaz unut gitsin
ayyy bacım geleyim böğüre böğüre ağlıyalım sonra resim çekip burdakilere gıcık verelim
hihihihi
söylerim emire pipisini yediğini
ben öpüyorum da hoşuna gidiyo
ayy bende öpecem pipisini bide bebeklerin ellerini öpmeyi çok severim
yok tatlım senle alakası yok 2 gün sonra anneler günü ya ben 1 haftadır böyleyim bebeğim beni bırakmasaydı şimdi 3 aylık olacaktı ilk anneler günümüz olacaktı ama allah kısmet etmedi demek halen melekliğe layık değiliz
öyle düşünme sen kuzum.
belki sağlıklı değildi.
RABBİm sana da verecek inşallah sadece zamanı var.
biliyorum beklemek sabır işi.
ben bunu çok yaşadım.
2 düşüğüm var biliyosun bi çok şeyle savaştım.
hormon bozuklu.
vajinal enfeksiyon.
sonra demıre hamile kaldığımda gene kanamam vardı 3 ay yatmak zorunda kaldım 3 ay iğneler vuruldum her gün..
sen de sabret.
sabrın sonu selamettir.
ben hala bazen ınanamıyorum.
bu benım mi benim oğlum mu diyorum..
EY güzel RABBİm sana şükürler olsun diyorummm..
BİNLERCE KEZ HAMD OLSUN emirimi bana gönderdiği için.
RABBİm evlatlarımızı bizlere bağışlasın İNşallah..
herkese tattırsın bu duyguyu
Resimleri koyamiyorum..yaaa
sebebi belirsizdi ama doktorum emıre hamile kaldığımda kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti.büşracım peki düşüklerinin sebebi vajinal enfeksiyon muydu? ve enfeksiyonu nasıl tedavi ettin? emir'E HAMİLE KALDIĞINDA ENFEKSİYON DEVAM EDİYORMUYUDU?
sebebi belirsizdi ama doktorum emıre hamile kaldığımda kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti.
3 ay ıgne kullandım kan sulandırıcı.
emıre hamile kaldığımda enfeksıyon yoktu.
öncesinde vardı.
fitil antibiyotik krem bitane daha vardı.
toplmda 2 hap 1 fitil 1 krem kullanmıştım
benimde ilk bebeğimi kaybetmemin sebebini bulamadılar, ama o dönemde inanılmaz enfeksiyon vardı, oturamıyordum yanmasından, acaba ondan mı diye düşünürüm hep, bende çok hap fitil kullandım çok etki etmedi, kürtajdan sonra iltihabın %80 gitti, sonrabol su içtim , soğan kürü, çörek otu yağı, balık yağı falan kullandım bayağı bir azaldı şimdi, bide her gün 3-4 don değiştiriyorum, günlük pedide sadece okuldayken kullanıyorum
bazen enfeksiyonlar kronıkleşebiliyor.
uzun donm tedavı gerektırebiliyor.
bende suan var gıbı hısseddıyorum inş. yokturr kaşıntım vardı da bıraz travozol surdum hafıfledi gibii...
bu arada DON lafına gulesım geldii
kaşıntı varsa mantar oluyor, ama travozol iyi gelir, bide sıcak mantarı çoğaltırmış hani sıcak suyla sık sık yıkamak yani,bide bol su gerçekten vajinadaki enfeksiyonun atılmasını kolaylaştırıyor bence, bizzat denedim gördüm,ha bide DONLARIMI hep ütüledim
İyi aksamlar ...
Burcu bende ozleme katiliyorum sakin kimseye bisey soyleme en dogru karari vermissin zaten...
Busra erkek bebekkler opulmeyi sevmiyorlar pek kizlar bayiliyor ama benim arkadasimin kizi var kendi gelir yanagini uzatir minnosum daha haziranda yasina girecek....
İyi aksamlar ...
Burcu bende ozleme katiliyorum sakin kimseye bisey soyleme en dogru karari vermissin zaten...
Busra erkek bebekkler opulmeyi sevmiyorlar pek kizlar bayiliyor ama benim arkadasimin kizi var kendi gelir yanagini uzatir minnosum daha haziranda yasina girecek....
banyoda mecbur yıkıyoruz napalım
Sen ütüle Sexi donlarını
hoşgeldin canım sana da iyi akşamlarr..
aynen hıc sevmıyorrr hiçç biri öpecek olsa anlıyomuş gibi kafasını ceviriyor
iki saattır ayaklarımda sallıyorum yalnız hiç uyuyacak gibi değil ayaklarımı hıssetmıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?