- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.781
off buket sende koyamazsan artık, sabırsızlıkla oğlunun fotolarını bekliyorum
evet tümayım hakkınızı helal edin benim derdimi dinlediniz içimi ferahlattınız, Allah hepinizden razı olsun
ben kız çocuklarına bayılırım, yanaktan öpmeyi ve öpülmeyi bende sevmem, bebeğin poposunu, göbüşünü, ellerini ayaklarını öpeceksin,ohh miss
Kız anam Büşra ne seksisi uygun olsa resmini çekip buraya koyacağımbildiğin beyaz, pamuklu babaanne donları benimkiler
oyyy kuzum, oku üfle diyeceğim,sen zaten yapmışsındır, inşallah şıp diye uyur
hee şiş gözümüz ve sümüklü burnumuzla poz verelim yanak yanağa
ama buket'in midesi bulanır bakınca
Kız ne zaman cinsiyeti belli oldu benimkinin:))??
kız burcu ALLAH seni iyi etsin üstüne ikiz versin beni güldürdüğün için
babanne donu nedir ki gııı
adetliyim canım dün akşam banyo yapmıştm ama malsef tkrar geldi leke gibi bugün de yapamadım malesef banyo eşim geç geliyo emiri kime bırakcam da yıkancam.
bu gece gene geç gelecekmiş.
bu gece de yapamıcam yarın bakalım bırını bulurum da emıre bakacak bırını ıkı dakıka boy abdestı alırım temızlenirim barii.
içim rahat etmiyo ama ne yapayım elimde değil sonuçta emiri tek bırakamam :26:
sen okuyuver ordan
kız burcu ALLAH seni iyi etsin üstüne ikiz versin beni güldürdüğün için
babanne donu nedir ki gııı
adetliyim canım dün akşam banyo yapmıştm ama malsef tkrar geldi leke gibi bugün de yapamadım malesef banyo eşim geç geliyo emiri kime bırakcam da yıkancam.
bu gece gene geç gelecekmiş.
bu gece de yapamıcam yarın bakalım bırını bulurum da emıre bakacak bırını ıkı dakıka boy abdestı alırım temızlenirim barii.
içim rahat etmiyo ama ne yapayım elimde değil sonuçta emiri tek bırakamam :26:
sen okuyuver ordan
buketcim we nazancım gözünüz aydın güzel şeyler duydunuz rabbim tamamına erdirsin hep mutlu olun inş :) bedriyecim bekliyemiceksen kendi doktorunu git başka doktora kendi doktorunada yine gidersin :)) ASLIII iiyikii doğmuşsunn canım benimm nice mutlu yaşlara yıllara sewdiklerinle bebişlerinle inşallah...GÜLLERR az kaldı ne heyecan ne heyecan :)) fetih süresini bilmiyorum ama internetten bakıp en yakın zamanda okuyacağım inş.doğumda bende aklınıza gelmek isterim haberniz bilginiz olsun ama önceliği bebek istiyen arkadaşlar olsun fikrimce.. tümaycım cnm inşallah tülay sınawı kazanır tefriciye bilmiyorum cnm onun için 3 ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin inş seninde tez wakitte bebişin olsun sağlıkla doğsun .. özlem,burcularr çok zor sabır sabır sabır ama çalışmalarda hızlansın azcuk :)) ayşecim inşallah bebişin tutunur sana sağlıkla .. mesude ördüklerinizi çok beğendim:)) benimde teyzem çok marifetli ben bi yelek örecem inş bi yüzü bitti öbür tarafı kaldı gerisi teyzeme ait :) bana gelirse 14 ünde ayrıntılı wAr heyecanlıyım tabiki .. annemle dün çarşıya gittik bebişe bişeler aldı inanın bebek arabasını bile aldı alma dedikçe aldı erken diye düşündüm ama heweslenmiş üzme beni dedi bende kabul ettimm ..rabbim inş giyeceği kullanacağı günleride sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla nasip eder inş..hepimize inşallahh ... burcuu içine atarsan şişer cnm atmaa ben olsam dayanamam birinin arkamdan konuşmasına tahammülüm yok en azından müdürle konuşur içimi rahatlatırım bence sende öle rahatlarsın tabiki sen bilrsin cnm :)) benden bu kadar ..unuttuklarım olabilir ama hepinizi takip ediyorum we meraklar içindeyim :) bircanla gamzecimm tez wakiitte dilekleriniz dileklerimizzz kabul olsun inşallahh :)
gel tatlım sende katıl, diş ağrın ne oldu?İyi akşamlar kızlar, sohbetiniz bol olsun
buketcim we nazancım gözünüz aydın güzel şeyler duydunuz rabbim tamamına erdirsin hep mutlu olun inş :) bedriyecim bekliyemiceksen kendi doktorunu git başka doktora kendi doktorunada yine gidersin :)) ASLIII iiyikii doğmuşsunn canım benimm nice mutlu yaşlara yıllara sewdiklerinle bebişlerinle inşallah...GÜLLERR az kaldı ne heyecan ne heyecan :)) fetih süresini bilmiyorum ama internetten bakıp en yakın zamanda okuyacağım inş.doğumda bende aklınıza gelmek isterim haberniz bilginiz olsun ama önceliği bebek istiyen arkadaşlar olsun fikrimce.. tümaycım cnm inşallah tülay sınawı kazanır tefriciye bilmiyorum cnm onun için 3 ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin inş seninde tez wakitte bebişin olsun sağlıkla doğsun .. özlem,burcularr çok zor sabır sabır sabır ama çalışmalarda hızlansın azcuk :)) ayşecim inşallah bebişin tutunur sana sağlıkla .. mesude ördüklerinizi çok beğendim:)) benimde teyzem çok marifetli ben bi yelek örecem inş bi yüzü bitti öbür tarafı kaldı gerisi teyzeme ait :) bana gelirse 14 ünde ayrıntılı wAr heyecanlıyım tabiki .. annemle dün çarşıya gittik bebişe bişeler aldı inanın bebek arabasını bile aldı alma dedikçe aldı erken diye düşündüm ama heweslenmiş üzme beni dedi bende kabul ettimm ..rabbim inş giyeceği kullanacağı günleride sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla nasip eder inş..hepimize inşallahh ... burcuu içine atarsan şişer cnm atmaa ben olsam dayanamam birinin arkamdan konuşmasına tahammülüm yok en azından müdürle konuşur içimi rahatlatırım bence sende öle rahatlarsın tabiki sen bilrsin cnm :)) benden bu kadar ..unuttuklarım olabilir ama hepinizi takip ediyorum we meraklar içindeyim :) bircanla gamzecimm tez wakiitte dilekleriniz dileklerimizzz kabul olsun inşallahh :)
burcuuuuu görünce sesli güldüm birden eşimde dönmüşş bana bakıyo niye gülüyor diye gerçekten bundanmı giyiyorsun
kızlar bugün coşmuş buralar siz hep gelin böyle kalabalık güzel oluyo
ayyy ewet hamilelerin midesini bulandıralım hamileliklerini yaşasınlar
sen nerelerdesin bakıyım bu aralar pek göremiyorum seni pek uğramıyon sanki, bebişinizin arabası kıyafetleride hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın inşallah, yaaa hakikaten bu çalışma işi zor ben şimdiden sıkıldım offfffff
gel tatlım sende katıl, diş ağrın ne oldu?
Gamzecim hoşgeldin, geçmiş hiç atlamamış maşallah, ya burda adet oldu artık biliyorsun , herkes aldıklarının fotosunu koyuyor sende bebişin yenilerinin resmi çek koy, yeleğide koy, 14'üne az kalmış, evladının eli kolu sağlam sağlıklı olur inşallah, süper haberler alırsın mutlaka yaz merak ederiz biz, bana gelince o saçma olay beni sarstı ama ben öfkeme ve nefsime yenik düşmemek için uğraşıyorum Allah hayırlısını versin, Rabbim herkesin karşısına kendini bilen adaletli insanlar çıkarsın, senin haftanda bayağı olmuş maşallah
ne alemsin sen yaaa
donun yakıyo son model maşallah
burcuuuuu görünce sesli güldüm birden eşimde dönmüşş bana bakıyo niye gülüyor diye gerçekten bundanmı giyiyorsun
kızlar bugün coşmuş buralar siz hep gelin böyle kalabalık güzel oluyo
paçalı dantelli don
Sohbetinizi okuyorum canım, diş ağrım arttı, benim diş ağrım artınca bebeğin hareketleride arttı, karnımı yırtıp çıkmazsa iyi.
Bende endişelendim, çünkü daha bikaç gün önce duydum diş ağrısı yüzünden erken doğum yapan birini
Ağzıma sarımsak aldım. Şimdi ağzımın içi turşu kurmuş gibi koksada birazda olsun azaldı sancısı.
Ama ben nasıl geçiricem bu son 3 haftayı onu düşünüyorum kara kara :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?