Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benimm ruşeymli ekmek var sade kepekli yerine bu ekmeği de yiyebilirsin.. hamur işide tansiyonunu çıkarıyordur belki.. hep düzenli ölç lutfen.. susuzda kalma sakın..

geçmiş olsun canım tansiyon önemli dikkat et hatta hiç tuz kullanma,ekmeğide azaltman iyi olmuş

ayyy seni okudukça bende tırsıyorum hamilelikte benimde dişlerim ağrırsa diye canım zeytin koymayı denedinmi oda iyi geliyor sanırım onuda bi dene ,bu arada turşu olayı çok hoştu

gamzecim ne kadar çok idrara çıkarsan o kadar çok tansiyonun düşer, hani tansiyonu çıkanı acile götürürlerde bir dil altı aldım rahatladım derler ya ,işte o dil altı aslında idrar söktürücü haptır, idrara çıktıkça vücutta birikmiş tuz dışarı atılır ve tansiyon düşer, yani bol su bol çiş, ya da ne kadar su o kadar çiş,ya da ne kadar ekmek o kadar köfte

yazamadım hiçbişey yazdım yazdım sildimm.. oflu emirini anlatmışsın ya güzel anlatımın için sağol, Allah sizi hiç ayırmasın.. Bizlere de tattırsın inşAllah bu duyguyu inşAllah.
bediş hoşgeldin canım yarın başka doctora gitcen mi?

ayy bukeeettt donuna bende bayıldımm süper her ne kadar resimlerde tarzını yansıtamasında stil sahibisin vesselamm

bediş o don benim onun sıfır paça olanını giyorum, şimdi bir daha düşün tarzım mı değil mi diye?

Son düzenleme:

sağol canımcım :) koyacam nişallah aklımda zaten gündüz wakti güzel güzel çekerimde atarım.. amin çok sağol canım güzel dileklerinn için..hepimiz için hayırlısı cnm allah yardımcında olsun inş :))geçiyo zaman cnm aslında geçmiyo gibi ama geçmişte :))))

ayy buket henuz donlarının fotolarını paylaşmadıı.. burcu dicektimm yanlış oldu.. don o kadar süper ki benim bile aklımı başımdan aldı..

Buket artık bundan sonra bu donlardan giyecek, o seksi don devri bitti, koca göbüşüyle ona yakışacak tek don bu

merhabaaa:) gecen ay 2 defa regl oldum ben bu ay hangı gun regl olcam nasıl hesaplıcam bılgısı olan varmı acaba..

hoşbuldum canım.. gidemeyeceğimm malesef çünkü eşim çok kasılıyormuş:26: insanlık hali bir hafta sonrasına yazmış oalbilir diyor şu an acilde de durum olmadığına göre çok şükür neden yarın başka doktorlarla uğraştırıcaksn diyor.. şu gerginliği at, şu bebeği rahat bırak, 15 günde bir gidiyorsun zaten bu seferde 3 haftada git ne olur diyor, sabretmeyi başarıp başaramdığını gör dedi.. bende tmm sen rahat ol dedimm ve yarına doktorumu arıcam tekrardan yaptığı yanlışlıktan dolayı 1 hafta bekleyeceğimi söylicemm.. belki gel sen gel deyip çağırır.. bebek iyidir di mi kızlar yaa..

yazamadım hiçbişey yazdım yazdım sildimm.. oflu emirini anlatmışsın ya güzel anlatımın için sağol, Allah sizi hiç ayırmasın.. Bizlere de tattırsın inşAllah bu duyguyu inşAllah.
İnşallah canım sağol.
sizlere de tattırsın mevlam...

hee bundan giyom paçadaki dantaller çok seksi di mi

tam olarak böyle değilde, paçası mini olanlardan, bak "mini" diyorum yani daha çekici

sorma çok sexi gerçekten

sen ne zaman jartiyere falan geçeceksin dişler dokulunce mi

Buketim tabiki Rabbim en iyisini bilir ama bence bu durumun yaşanması tesadüf değil mutlaka bir şey öğrenmen için yaşıyorsun, bebeğin eminimki iyidir, bu haftadan sonra Allah esirgesin, Allahım korusun eğer birşey anormal gidiyorsa mutlaka kanama gibi birşey yaşarsın Allah esirgesin, ama bak bol su iç, ben söz veriyorum senin 21 besmeleni yapacağım sende günde 2 litre su içeeğine söz ver emi? aç bak internete hamilelikte suyun bebeğe faydalarını gör

Alkol iyi gelir diyolar aslında denemek lazım
Canım ben zaten kullanıyorum parol. Ama artık bana pek fayda etmiyo. Sağ üstten 1 ve sol üstten 1 olmak üzere 2 azı dişimin ortası oyuk. Ordan hava alıyo, ne yesem oraya kaçıyo. Oda sancı yapıyo. Yani ben mecburen çekiyorum bu ağrıları
Evet hissediyo gerçekten, bak ağrım hafifledi, bebeğimde durakladı şimdi, gece artmaz inşallah dua et kuzum bize

Tırsma canım ya sen benim gibi salaklık edip sütten yoğurttan uzak durmazsın. O zamanda dişlerine birşey olmaz.
Gerçekten kendime en ağır hakaretleri ederek söyleniyorum ama yok yani yiyemiyorum. Midem kabul etmiyo

canım benimm ruşeymli ekmek var sade kepekli yerine bu ekmeği de yiyebilirsin.. hamur işide tansiyonunu çıkarıyordur belki.. hep düzenli ölç lutfen.. susuzda kalma sakın..
o nasıl bi ekmek isminide ilk defa duydum :)) aman hiç yemiyim ekmeği ne yapiyim doymuyorum ama yağsız salata fazla yiyorum 4 ay idare edecem inş rabbim büyük sıkıntılar wermesinde yeterki bebiş iyi olsundaa

sağol örtmenimm güzel bilgin için :)) doktoru aradım hemşireyle konuştum oda bol su dedi az tuzlu az yağlı dedi.. ama benimki yemekten galiba kızlar yedim mi hem fazla yiyorum hep yağlı 4 dilim börek demek ne demek ince dilimdi ama yanında yaş pasta tuzlu kurabiye baş ağrımdan anladım bi dikkat ediyim bakalım ondan mı die anlamaya çalışıyorum bugün az yedim dikkat ettim ..komşudan elektironik tansiyon aleti aldım 5 kere ölçmüşümdür normal çıktı çok şükür ..gidene kadar takip edecem inş düzelecem tedbirimi alıyimde gerisini rabbim hayırlısıyla wersin inş .. burcuuuu donuna bayıldımm kayınvalideminkilerdenn

İnşallah canım sağol.
sizlere de tattırsın mevlam...

sorma çok sexi gerçekten

sen ne zaman jartiyere falan geçeceksin dişler dokulunce mi

Emekli maaşımı almaya giderken giyeceğim fantazi olsun diye

Emir uyudu mu ? ona 11 nas-felak okudum

zaten aslında tuzu çok yemem yemeğede fazla atmam ama hamur işi çok yiyodum idare edecem artık :)))

canım inşallah geçer Rabbim şifa versin tabikde dua ederim, ama oyuksa sinire hava değdikçe ağrı yapar, haa bide karanfil varya onu ağzında em, hafif ağının içi uyuşuyor ve ağrıyı kesiyor inan ben denedim çok işe yaradı

hee kaynana donu baş ağrın yediklerindendir canım, ama seni kararlı gördüm, hadi bismillah, inşallah bir daha yaşamazsın bu tansiyon olayını ,ama normalmiş çok şükür

ayyy Bedişim, yazıya "Buketim" diye başlamışım Buket'e donla ilgili laf atacam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…