- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.801
cnm okuyabildiğim kadar okuyup çıkıyorum temizliğe başladım ama bi dışardayım bi ew işinde toparlanamadım :)) gezmedende geri kalmıyorum :)) bugün mahalleliyle 1 saat yürüyüşe gittim ölee dolanıyorum iştee :)) tansiyon sıkıntım çıktı takip ediyorum onuda arada dün akşam misafirlikte börek yedim sonra bi baş ağrısı wurdu dönüşte hastanede ölçtürdüm tansiyonumu 14 e 8 çıktı... doktora sölicem işte arada yükseliyo aama çok şükür 14 geçmedi hiç sınır oluyomuş.. ekmeği bıraktım kepek yiyorum oda az yemekte fazla yemiyorum artık tuzu azalttım tansiyon açısından inş bi sıkıntı çıkarmaz bu aralar ona takıkım
cnm okuyabildiğim kadar okuyup çıkıyorum temizliğe başladım ama bi dışardayım bi ew işinde toparlanamadım :)) gezmedende geri kalmıyorum :)) bugün mahalleliyle 1 saat yürüyüşe gittim ölee dolanıyorum iştee :)) tansiyon sıkıntım çıktı takip ediyorum onuda arada dün akşam misafirlikte börek yedim sonra bi baş ağrısı wurdu dönüşte hastanede ölçtürdüm tansiyonumu 14 e 8 çıktı... doktora sölicem işte arada yükseliyo aama çok şükür 14 geçmedi hiç sınır oluyomuş.. ekmeği bıraktım kepek yiyorum oda az yemekte fazla yemiyorum artık tuzu azalttım tansiyon açısından inş bi sıkıntı çıkarmaz bu aralar ona takıkım
Sohbetinizi okuyorum canım, diş ağrım arttı, benim diş ağrım artınca bebeğin hareketleride arttı, karnımı yırtıp çıkmazsa iyi.
Bende endişelendim, çünkü daha bikaç gün önce duydum diş ağrısı yüzünden erken doğum yapan birini
Ağzıma sarımsak aldım. Şimdi ağzımın içi turşu kurmuş gibi koksada birazda olsun azaldı sancısı.
Ama ben nasıl geçiricem bu son 3 haftayı onu düşünüyorum kara kara :26:
bediş hoşgeldin canım yarın başka doctora gitcen mi?yazamadım hiçbişey yazdım yazdım sildimm.. oflu emirini anlatmışsın ya güzel anlatımın için sağol, Allah sizi hiç ayırmasın.. Bizlere de tattırsın inşAllah bu duyguyu inşAllah.
ayy bukeeettt donuna bende bayıldımm süperher ne kadar resimlerde tarzını yansıtamasında stil sahibisin vesselamm
ayy bukeeettt donuna bende bayıldımm süperher ne kadar resimlerde tarzını yansıtamasında stil sahibisin vesselamm
hee bundan giyompaçadaki dantaller çok seksi di mi
tam olarak böyle değilde, paçası mini olanlardan, bak "mini" diyorum yani daha çekici
gel tatlım sende katıl, diş ağrın ne oldu?
Gamzecim hoşgeldin, geçmiş hiç atlamamış maşallah, ya burda adet oldu artık biliyorsun , herkes aldıklarının fotosunu koyuyor sende bebişin yenilerinin resmi çek koy, yeleğide koy, 14'üne az kalmış, evladının eli kolu sağlam sağlıklı olur inşallah, süper haberler alırsın mutlaka yaz merak ederiz biz, bana gelince o saçma olay beni sarstı ama ben öfkeme ve nefsime yenik düşmemek için uğraşıyorum Allah hayırlısını versin, Rabbim herkesin karşısına kendini bilen adaletli insanlar çıkarsın, senin haftanda bayağı olmuş maşallah
ayy buket henuz donlarının fotolarını paylaşmadıı.. burcu dicektimm yanlış oldu.. don o kadar süper ki benim bile aklımı başımdan aldı..
merhabaaa:) gecen ay 2 defa regl oldum ben bu ay hangı gun regl olcam nasıl hesaplıcam bılgısı olan varmı acaba..Canım benim bende sendeki bu tatlılık nerden geliyo diyodum meğer sarelledenmiş
Rabbim nasip eder inşallah o anda böyle bol bol dua etmeyi. İnan yazdığınızla kalmıyosunuz not kağıdıma tek tek yazıyorum. İnşallah dualarımda olacaksınız
Ayşecim bu mübarek günde Rabbim kalbinden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım. Şimdiden geçmiş olsun diyeyim. İnşallah herşey yolunda gider, bu beklemenin sonu gebelik testinde 2 çizgiyle son bulur. Dualarımız seninle bugün arkadaşım
vavvvv demek daha mini onu gördüğünde eşinin durumunu düşünemiyorum
gamzecim ne kadar çok idrara çıkarsan o kadar çok tansiyonun düşer, hani tansiyonu çıkanı acile götürürlerde bir dil altı aldım rahatladım derler ya ,işte o dil altı aslında idrar söktürücü haptır, idrara çıktıkça vücutta birikmiş tuz dışarı atılır ve tansiyon düşer, yani bol su bol çiş, ya da ne kadar su o kadar çiş,ya da ne kadar ekmek o kadar köfte
bediş hoşgeldin canım yarın başka doctora gitcen mi?
İnşallah canım sağol.yazamadım hiçbişey yazdım yazdım sildimm.. oflu emirini anlatmışsın ya güzel anlatımın için sağol, Allah sizi hiç ayırmasın.. Bizlere de tattırsın inşAllah bu duyguyu inşAllah.
hee bundan giyompaçadaki dantaller çok seksi di mi
tam olarak böyle değilde, paçası mini olanlardan, bak "mini" diyorum yani daha çekici
hoşbuldum canım.. gidemeyeceğimm malesef çünkü eşim çok kasılıyormuş:26: insanlık hali bir hafta sonrasına yazmış oalbilir diyor şu an acilde de durum olmadığına göre çok şükür neden yarın başka doktorlarla uğraştırıcaksn diyor.. şu gerginliği at, şu bebeği rahat bırak, 15 günde bir gidiyorsun zaten bu seferde 3 haftada git ne olur diyor, sabretmeyi başarıp başaramdığını gör dedi.. bende tmm sen rahat ol dedimmve yarına doktorumu arıcam tekrardan yaptığı yanlışlıktan dolayı 1 hafta bekleyeceğimi söylicemm.. belki gel sen gel deyip çağırır.. bebek iyidir di mi kızlar yaa..
rakılı pamuk koy süper çözüm
şaka yapıyom gülüm, senin koca duysa beni boğar valla
aman canım erken olmasın zamanında olsun, içini ferah tut, ama ağrı kesici işini doktora sor, bak buket'in doktoru demiş ya bebekte hisseder ağrıyı diye
geçmiş olsun canım tansiyon önemli dikkat et hatta hiç tuz kullanma,ekmeğide azaltman iyi olmuş
ayyy seni okudukça bende tırsıyorum hamilelikte benimde dişlerim ağrırsa diye canım zeytin koymayı denedinmi oda iyi geliyor sanırım onuda bi dene ,bu arada turşu olayı çok hoştu
o nasıl bi ekmek isminide ilk defa duydum :)) aman hiç yemiyim ekmeği ne yapiyim doymuyorum ama yağsız salata fazla yiyorum 4 ay idare edecem inş rabbim büyük sıkıntılar wermesinde yeterki bebiş iyi olsundaacanım benimm ruşeymli ekmek var sade kepekli yerine bu ekmeği de yiyebilirsin.. hamur işide tansiyonunu çıkarıyordur belki.. hep düzenli ölç lutfen.. susuzda kalma sakın..
gamzecim ne kadar çok idrara çıkarsan o kadar çok tansiyonun düşer, hani tansiyonu çıkanı acile götürürlerde bir dil altı aldım rahatladım derler ya ,işte o dil altı aslında idrar söktürücü haptır, idrara çıktıkça vücutta birikmiş tuz dışarı atılır ve tansiyon düşer, yani bol su bol çiş, ya da ne kadar su o kadar çiş,ya da ne kadar ekmek o kadar köfte
bediş hoşgeldin canım yarın başka doctora gitcen mi?
İnşallah canım sağol.
sizlere de tattırsın mevlam...
sorma çok sexi gerçekten
sen ne zaman jartiyere falan geçeceksin dişler dokulunce mi
geçmiş olsun canım tansiyon önemli dikkat et hatta hiç tuz kullanma,ekmeğide azaltman iyi olmuş
ayyy seni okudukça bende tırsıyorum hamilelikte benimde dişlerim ağrırsa diye canım zeytin koymayı denedinmi oda iyi geliyor sanırım onuda bi dene ,bu arada turşu olayı çok hoştu
Alkol iyi gelir diyolar aslında denemek lazım
Canım ben zaten kullanıyorum parol. Ama artık bana pek fayda etmiyo. Sağ üstten 1 ve sol üstten 1 olmak üzere 2 azı dişimin ortası oyuk. Ordan hava alıyo, ne yesem oraya kaçıyo. Oda sancı yapıyo. Yani ben mecburen çekiyorum bu ağrıları
Evet hissediyo gerçekten, bak ağrım hafifledi, bebeğimde durakladı şimdi, gece artmaz inşallah dua et kuzum bize
Tırsma canım ya sen benim gibi salaklık edip sütten yoğurttan uzak durmazsın. O zamanda dişlerine birşey olmaz.
Gerçekten kendime en ağır hakaretleri ederek söyleniyorum ama yok yani yiyemiyorum. Midem kabul etmiyo
o nasıl bi ekmek isminide ilk defa duydum :)) aman hiç yemiyim ekmeği ne yapiyim doymuyorum ama yağsız salata fazla yiyorum 4 ay idare edecem inş rabbim büyük sıkıntılar wermesinde yeterki bebiş iyi olsundaa
sağol örtmenimm güzel bilgin için :)) doktoru aradım hemşireyle konuştum oda bol su dedi az tuzlu az yağlı dedi.. ama benimki yemekten galiba kızlar yedim mi hem fazla yiyorum hep yağlı 4 dilim börek demek ne demek ince dilimdi ama yanında yaş pasta tuzlu kurabiye baş ağrımdan anladım bi dikkat ediyim bakalım ondan mı die anlamaya çalışıyorum bugün az yedim dikkat ettim ..komşudan elektironik tansiyon aleti aldım 5 kere ölçmüşümdür normal çıktı çok şükür ..gidene kadar takip edecem inş düzelecem tedbirimi alıyimde gerisini rabbim hayırlısıyla wersin inş .. burcuuuu donuna bayıldımm kayınvalideminkilerdenn
Buketim tabiki Rabbim en iyisini bilir ama bence bu durumun yaşanması tesadüf değil mutlaka bir şey öğrenmen için yaşıyorsun, bebeğin eminimki iyidir, bu haftadan sonra Allah esirgesin, Allahım korusun eğer birşey anormal gidiyorsa mutlaka kanama gibi birşey yaşarsın Allah esirgesin, ama bak bol su iç, ben söz veriyorum senin 21 besmeleni yapacağım sende günde 2 litre su içeeğine söz ver emi? aç bak internete hamilelikte suyun bebeğe faydalarını gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?