- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.821
Buketim tabiki Rabbim en iyisini bilir ama bence bu durumun yaşanması tesadüf değil mutlaka bir şey öğrenmen için yaşıyorsun, bebeğin eminimki iyidir, bu haftadan sonra Allah esirgesin, Allahım korusun eğer birşey anormal gidiyorsa mutlaka kanama gibi birşey yaşarsın Allah esirgesin, ama bak bol su iç, ben söz veriyorum senin 21 besmeleni yapacağım sende günde 2 litre su içeeğine söz ver emi? aç bak internete hamilelikte suyun bebeğe faydalarını gör
o nasıl bi ekmek isminide ilk defa duydum :)) aman hiç yemiyim ekmeği ne yapiyim doymuyorum ama yağsız salata fazla yiyorum 4 ay idare edecem inş rabbim büyük sıkıntılar wermesinde yeterki bebiş iyi olsundaa
ruşeymli ekmeği bende bilmiyordum eşim almış tam tahıllı, kepekli, folik asit destekli, buğdaylı vs.. iyi bir ekmek.. itinayla tavsiye edilir..
benim adam benden tiksinmesin diye, mümkün oldukça göreve giderken dantelli ve minicik olanları tercih ediyom özlemim
hoşbuldum canım.. gidemeyeceğimm malesef çünkü eşim çok kasılıyormuş:26: insanlık hali bir hafta sonrasına yazmış oalbilir diyor şu an acilde de durum olmadığına göre çok şükür neden yarın başka doktorlarla uğraştırıcaksn diyor.. şu gerginliği at, şu bebeği rahat bırak, 15 günde bir gidiyorsun zaten bu seferde 3 haftada git ne olur diyor, sabretmeyi başarıp başaramdığını gör dedi.. bende tmm sen rahat ol dedimmve yarına doktorumu arıcam tekrardan yaptığı yanlışlıktan dolayı 1 hafta bekleyeceğimi söylicemm.. belki gel sen gel deyip çağırır.. bebek iyidir di mi kızlar yaa..
Alkol iyi gelir diyolar aslında denemek lazım
Canım ben zaten kullanıyorum parol. Ama artık bana pek fayda etmiyo. Sağ üstten 1 ve sol üstten 1 olmak üzere 2 azı dişimin ortası oyuk. Ordan hava alıyo, ne yesem oraya kaçıyo. Oda sancı yapıyo. Yani ben mecburen çekiyorum bu ağrıları
Evet hissediyo gerçekten, bak ağrım hafifledi, bebeğimde durakladı şimdi, gece artmaz inşallah dua et kuzum bize
Tırsma canım ya sen benim gibi salaklık edip sütten yoğurttan uzak durmazsın. O zamanda dişlerine birşey olmaz.
Gerçekten kendime en ağır hakaretleri ederek söyleniyorum ama yok yani yiyemiyorum. Midem kabul etmiyo
zaten aslında tuzu çok yemem yemeğede fazla atmam ama hamur işi çok yiyodum idare edecem artık :)))
burcuuubiz bu gece birbirimize buket diyoruz farkında mısın.. ayy kahkahalarla gülüyorummm bukkettt artıkk hepimiz buketizz
canım benimm Allah razı olsun, bakalımm 1 hafta hayırlısıyla geçer inşAllah.. iyi olur herşey ne diyim.. iyiye yorayım bu çıkan bir haftayı sabredeyim diyorumm.. herkes zaten sabırsızımm deyip duruyor sessizce durayım dışarıya karşı sakinmiş gibi davranıpp buraya gelip sizin içinizii yerim diye düşünüyorumsuyada bakıcam.. bende şimdi kalkıp bi yasin okucam hepimizein üzerine okuyim da bi rahatlayalım hepimiz..
o nasıl bi ekmek isminide ilk defa duydum :)) aman hiç yemiyim ekmeği ne yapiyim doymuyorum ama yağsız salata fazla yiyorum 4 ay idare edecem inş rabbim büyük sıkıntılar wermesinde yeterki bebiş iyi olsundaa
ruşeymli ekmeği bende bilmiyordum eşim almış tam tahıllı, kepekli, folik asit destekli, buğdaylı vs.. iyi bir ekmek.. itinayla tavsiye edilir..
Ayy evet Buket Burcu Bediş "BBB"
canım sen içini burda dök, ben zaten sabır taşı oldum ,seni her koşulda dinlerim, hadi git oku, ruhun huzur bulsun kuş gibi hafifle inşallah, Rabbim kabul etsin, öptüm Buketim Bedişim Burcum
canım kararlı olmak zorundayım inşallah başarabilirim :)) dua edin sizde daa:)))canım inşallah geçer Rabbim şifa versin tabikde dua ederim, ama oyuksa sinire hava değdikçe ağrı yapar, haa bide karanfil varya onu ağzında em, hafif ağının içi uyuşuyor ve ağrıyı kesiyor inan ben denedim çok işe yaradı
hee kaynana donubaş ağrın yediklerindendir canım, ama seni kararlı gördüm, hadi bismillah, inşallah bir daha yaşamazsın bu tansiyon olayını ,ama normalmiş çok şükür
burcuuubiz bu gece birbirimize buket diyoruz farkında mısın.. ayy kahkahalarla gülüyorummm bukkettt artıkk hepimiz buketizz
canım benimm Allah razı olsun, bakalımm 1 hafta hayırlısıyla geçer inşAllah.. iyi olur herşey ne diyim.. iyiye yorayım bu çıkan bir haftayı sabredeyim diyorumm.. herkes zaten sabırsızımm deyip duruyor sessizce durayım dışarıya karşı sakinmiş gibi davranıpp buraya gelip sizin içinizii yerim diye düşünüyorumsuyada bakıcam.. bende şimdi kalkıp bi yasin okucam hepimizein üzerine okuyim da bi rahatlayalım hepimiz..
canım burda sanmam satılır die ama bakacam yinede bulursam denerim onudaa teşekkür ederim..o nasıl bi ekmek isminide ilk defa duydum :)) aman hiç yemiyim ekmeği ne yapiyim doymuyorum ama yağsız salata fazla yiyorum 4 ay idare edecem inş rabbim büyük sıkıntılar wermesinde yeterki bebiş iyi olsundaa
özlemim cnmm oy oyyy :)) ne yapiyim ewde de duramıyorum gitsem olmuyor gitmesem olmazz hakim beyy :)) mümkün gördüm yemicem :))görev derken
bedriyeeeeeeee ya bırak arama doktoru 1 hafta sabrediver, ya sen başka bişeylere odaklansana niye hep kötü bişey olacakmış diye düşünüyorsun valla kendini böyle çok yoruyorsun yapma lütfen,ayrıca eşin başka doktorda niye kasılıyor ben onu anlamadım
benimde pek süt yoğurt tükettiğim söylenmez ama hamilelikte biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum
gamzeciğim ben sana geçengün ne dedim komşulara oturmaya gitme gidince börekti pastaydı ooo onları görüpte yememek mümkünmü hamurişinden uzak dur
görev derken
bedriyeeeeeeee ya bırak arama doktoru 1 hafta sabrediver, ya sen başka bişeylere odaklansana niye hep kötü bişey olacakmış diye düşünüyorsun valla kendini böyle çok yoruyorsun yapma lütfen,ayrıca eşin başka doktorda niye kasılıyor ben onu anlamadım
özlemimmm eşimde aynı senin bu cümlelerini kuruyor bana bolca.. başka doktora gidicek diye kasılmıyor.. benim tavırlarımdan artık iyice kasılıyormuş.. sürekli tedirginlik, merak heyecan içindesin diyor. sabret bir hafta kendini de denemiş ol diyor..
hadi ben çıkıyımm hatunlarr.. hepinizi çok seviyorum.. Allah herşeyi gönlünüze göre versin..
görev derken
0:
özlem bu arada doktoru yarın eşimden gizli arayıp doktor çağırdı dicektimm.. sanki ben aramamışım gibi yapmak için..ama aramıyacağımm çok haklısınn. ne arıyorum abarttım iyicene.. sanki doktor ben ne yapıcamm aa cıvıttım iyicene bee..
canım az önce yazacaktım yazmadım madem eşinde benim gibi konuşuyormuş yazayım bari sen böyle sürekli tedirginsin sadece kendini yormakla kalmıyorsun aslında eşinide yoruyorsun bak bu güzel günleri böyle kendini strese sokarak sürekli bişey olacakmış hissi ile yaşayarak geçirme lütfen şunun şurasında doğuma ne kaldı doğdukta sonra inan bu günleri ararsın çünkü bence hamile olmak çok güzel düşünsene şurda bir kaç haftaya içinde kıpırdamaya başlayacak belki senin kızgın bir anında onun bir tekmesini hissedeceksin ve birden gülmeye başlayacaksın bence bütün bunların keyfini çıkar şu durumundan zevk almaya başlarsan inan çok güzel geçecek hamileliğin lütfeeeeennnnn üzme kendini bu kadar panik yapma, eşin ne demişti ne güzel gördüğümüzde daha çok büyümüş olacak sende biraz durumuna farklı bi gözle bakmaya çalış
özlem bu arada doktoru yarın eşimden gizli arayıp doktor çağırdı dicektimm.. sanki ben aramamışım gibi yapmak için..ama aramıyacağımm çok haklısınn. ne arıyorum abarttım iyicene.. sanki doktor ben ne yapıcamm aa cıvıttım iyicene bee..
Emekli maaşımı almaya giderken giyeceğim fantazi olsun diye
Emir uyudu mu ? ona 11 nas-felak okudum
Allah razi olsun arkadaslar Rabbim her türlü dertlerinizi gidersin Insaallah umarim hersey yolunda gider .
bana gelince herseyde bi hayir vardir diyorum ve bugün doktora gittigimde yumurta göremedi malesef catlamis ve nezaman catladigini bilmedigi icin iliski önerdi asilama yapamayiz bu durumda dedi. Asilamam olmadi bu ay.
inanin kizlar ben pazartesi gününden beri ov.test yapiyordum ve carsamba ile persembe güler yüüzü gördüm ya persembe yada cuma catlamis olmali. persembe burda resmi tatildi zaten yaptiramazdim cuma baktigindada yumurta göremedi.
dualariniz kabul oldu cünkü Rabbim gönlümden geceni verdi sükür ben keske bu ay normal deneseydim diyordum yani rahimfilminden sonra hic deneyemedik yasak koymustu doktor simdidedenemis olduk gerci catladiktan sonra denenmis oldu ama Rabbimin ol demesiyle olur Insaallah.
doktor catlamis iliskiye girdinizmi diye sordugunda ben bi kac gün önce iliski yasak dediniz dedim. aklimdanda gecmedi degil kizlar varya ben ilk gülen yüzü gördügümde acaba normal denesemmi diye düsündüm ama sperm kalitesi düser diye denemedik.
Hayilisi olsun Benim icin Dua eden tüm arkadaslardan Allah razi olsun. Bu durumda aslinda üzülmem lazim ama inanin hic üzülmedim buda dualar sayesinde icim ferah ve asilama olmak hatta sonrasinda hemen tüp düsünen acele eden ben bidahaki ay olur diyorum simdi heyecanim normal seviyede stres yok sükür iyiyim biraz doktora kizdim kendimce tetbirli olmaliydi beni carsambaya cagirmaliydi diye düsündüm cünkü önümüzdeki ay 2gün öncesine cagiriyor bu ayda carsamba gitmeliydim aslinda ama cumaya verdi ve gec oldu.
<Belli olmaz diyorum belkide bu ay bu sekil olmustr??? bunuda kafama takmiyorum yani acaba oldumu olmadimi diye sadece garip duygular icerisindeyim yani pozitifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?