Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcuuu biz bu gece birbirimize buket diyoruz farkında mısın.. ayy kahkahalarla gülüyorummm bukkettt artıkk hepimiz buketizz

canım benimm Allah razı olsun, bakalımm 1 hafta hayırlısıyla geçer inşAllah.. iyi olur herşey ne diyim.. iyiye yorayım bu çıkan bir haftayı sabredeyim diyorumm.. herkes zaten sabırsızımm deyip duruyor sessizce durayım dışarıya karşı sakinmiş gibi davranıpp buraya gelip sizin içinizii yerim diye düşünüyorum suyada bakıcam.. bende şimdi kalkıp bi yasin okucam hepimizein üzerine okuyim da bi rahatlayalım hepimiz..

benim adam benden tiksinmesin diye, mümkün oldukça göreve giderken dantelli ve minicik olanları tercih ediyom özlemim

görev derken

bedriyeeeeeeee ya bırak arama doktoru 1 hafta sabrediver, ya sen başka bişeylere odaklansana niye hep kötü bişey olacakmış diye düşünüyorsun valla kendini böyle çok yoruyorsun yapma lütfen,ayrıca eşin başka doktorda niye kasılıyor ben onu anlamadım

benimde pek süt yoğurt tükettiğim söylenmez ama hamilelikte biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum

zaten aslında tuzu çok yemem yemeğede fazla atmam ama hamur işi çok yiyodum idare edecem artık :)))

gamzeciğim ben sana geçengün ne dedim komşulara oturmaya gitme gidince börekti pastaydı ooo onları görüpte yememek mümkünmü hamurişinden uzak dur

canım kararlı olmak zorundayım inşallah başarabilirim :)) dua edin sizde daa:)))

özlem bu arada doktoru yarın eşimden gizli arayıp doktor çağırdı dicektimm.. sanki ben aramamışım gibi yapmak için.. ama aramıyacağımm çok haklısınn. ne arıyorum abarttım iyicene.. sanki doktor ben ne yapıcamm aa cıvıttım iyicene bee..

hep yazılar karıştıı :))) bedişcim cnm allah kabul etsinn teşekkür ederim cnm kendi adıma yasin için ben aldım üstümee :)))

Conconlar ben gidiyorum yarın yine burdayım inşallah , hepinizi öptüm, yarın çok bereketli bir gün olsun, 3 ayların başlangıcı hepimize huzur ve iman gücü getirsin , yarın bu temennilerime devam ederim

Bedişim senin kuzunu Allah koruyor, ona bir şey olacaksa Allah engelleyecek, doktor bir vesile bir araç ama gerçek sahip Rabbimiz, tabikide sen bunları çok iyi biliyorsun ,sen ve Allah'ın arasında olmasın doktor, sonrasında olsun, inşallah melek kalbini incitecek birşey yazmamışımdır

ewt kızlar bende çıkayyım barim .. inşş.aminn burcucummmm :)) iiyi geceler hepinizee öptümm sizlerii allaha emanet olun allah rahatlık wersin herbirinize :))

arama canım azcık sabır bak hemen geçecek bu hafta

Allah razi olsun arkadaslar Rabbim her türlü dertlerinizi gidersin Insaallah umarim hersey yolunda gider .
bana gelince herseyde bi hayir vardir diyorum ve bugün doktora gittigimde yumurta göremedi malesef catlamis ve nezaman catladigini bilmedigi icin iliski önerdi asilama yapamayiz bu durumda dedi. Asilamam olmadi bu ay.
inanin kizlar ben pazartesi gününden beri ov.test yapiyordum ve carsamba ile persembe güler yüüzü gördüm ya persembe yada cuma catlamis olmali. persembe burda resmi tatildi zaten yaptiramazdim cuma baktigindada yumurta göremedi.
dualariniz kabul oldu cünkü Rabbim gönlümden geceni verdi sükür ben keske bu ay normal deneseydim diyordum yani rahimfilminden sonra hic deneyemedik yasak koymustu doktor simdidedenemis olduk gerci catladiktan sonra denenmis oldu ama Rabbimin ol demesiyle olur Insaallah.
doktor catlamis iliskiye girdinizmi diye sordugunda ben bi kac gün önce iliski yasak dediniz dedim. aklimdanda gecmedi degil kizlar varya ben ilk gülen yüzü gördügümde acaba normal denesemmi diye düsündüm ama sperm kalitesi düser diye denemedik.

Hayilisi olsun Benim icin Dua eden tüm arkadaslardan Allah razi olsun. Bu durumda aslinda üzülmem lazim ama inanin hic üzülmedim buda dualar sayesinde icim ferah ve asilama olmak hatta sonrasinda hemen tüp düsünen acele eden ben bidahaki ay olur diyorum simdi heyecanim normal seviyede stres yok sükür iyiyim biraz doktora kizdim kendimce tetbirli olmaliydi beni carsambaya cagirmaliydi diye düsündüm cünkü önümüzdeki ay 2gün öncesine cagiriyor bu ayda carsamba gitmeliydim aslinda ama cumaya verdi ve gec oldu.

<Belli olmaz diyorum belkide bu ay bu sekil olmustr??? bunuda kafama takmiyorum yani acaba oldumu olmadimi diye sadece garip duygular icerisindeyim yani pozitifim

ayşecim herşeyde bir hayır vardır canım mutlaka şuan biz bilmesekte emin ol hayırlısı olmuştur inan hem belkide normal yolla olacaktır o yüzden böle olmuştur bence siz yine devam edin çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…