Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

şu yaşadığın kusursuz plan kaderden başka birşey değil, hayırlısı buymuş şuphesiz, ama hergün bir adım daha yaklaşıyorsun, Allahım kolaylaştırsın inşallah canım

özlem, nazo, bediş Günaydın canlarım

Faha yüzümü yıkamadan telefonu elime aldım buraya girdim, bu nasıl bir bağımlılık :)))))

şimdi bir elimi yüzümü yıkayıp hemen tekrar geliyorum,bugün inşallah yeni listeyi yapacağım

üçünüzde şuan iştemisiniz????

özlem rüyanı ayrıntılı anlat başka şekil renk falan varmıydı?

işteyiz sekerim yani burcu evdesi ve ayaktasın pes diyorumsana be evde olsam kıçımda pireler uçuşurdu

Günaydın özlem nazan bedriye burcu :)) bugün mutlu uyandım çünkü deliksiz uyumuşum allaha şükür şu sirkeyi kim çıkartıysa allah razı olsun..
Sizler nasılsınız?
Bugün herkese dua edeceğim inşallah...

şimdi şöyle bu aralar akşam ne konuşursam falan rüyama giriyor dünde eşime aslıyla birlikte aynı zamana getireceğiz doktora gideceğiz bir dahakiadete dedim yani bu ayı boş geçireceğiz sanırım dedim; rüyada da o doktora gitmişiz fiyat çıkarıyorlar 100-150 falan tutuyor bende diyorumki oooo çok fazla ben daha ucuz diye geldim böyleyse sizin farkınız ne boşuna geldim diyorum sonra ben devlet hastanesine gidiyorum sanırım orda doktor yardımcıları oluyor ya masa başında oturan onun karşısına oturuyorum kızda artık gide gele beni tanımış en son gittiğimde bişey söylemişim onu bile hatırlıyor (ama onu şuan ben hatırlamıyorum) kız benim yüzümemi bakıyo kanmı alıyor bilmiyorum rüyanın o kısmını hatırlamıyorum bana diyorki hamilesin değerin 700 ben çıktı istiyorum bunu kanıtlamam lazım bana kağıt verin diyorum bide diyorumki doktorada görünsemmi oda diyorki boşver görünme şimdi iki saat sıra beklersin o senden gereksiz bir sürü test ister ben sana söylüyorum işte

Ayy canım çok şükür seni okuyunca benide kaşıntı tutuyordu,sirkede baya faydalı bişey valla bulandan Allah razı olsun

allah hayırlara çıkarsın inş. aslı ile doktora gitmenize gerek kalmaz bu ay kalırsınız inş...................

çidemcimm geçmiş gitmiş olsun canım çok sevidim yazık yaz kaşıntı ne zor hayır kaşırsın sonra yara açılır allah saklasınnn

tatlişkom nerelerdeyim ben yahu misafirlerim var demiştim ya canımcım onlarla ilgilenmek için işleri salladım geçen hafta eeee bu hafta da yol su elektirik olarak geri döndü bana tabi bu durum... neyse ki cumartesi daha sakin olur bugün... bi de bizim iş işyerinde zor yapılan bi iş ipini koparan geliyor oturuyor işi olsun olmasın muhabbet edecek... demiyor ki bu insanların işi gücü var mı ee ayıp olmasın diye bişi diyemiyorsun çizimler sarkıyor falan... öfff ne çekiyorum ben bee Burcucan

allah hayırlara çıkarsın inş. aslı ile doktora gitmenize gerek kalmaz bu ay kalırsınız inş...................

yaa nazan inşallah gerek kalmaz ama ben korkuyorum ya, diyorumki acaba herşeye bakıldımı eksik kalan bişey varmı tekrar hamile kaldığımda sorun olurmu hani böyle detaylı bi araştırılsın hoş çoğu şeye bakıldı hatta enson gittiğim doktor niye tekrar tekrar aynı şeylere bakıyoruz diye trip atmıştı ama işte sanki eksik bişeyler var takrar yaşayacağım diye korkuyorum

özlemcimm böyle duşumen çok normal canım ben hiç hamile kalmamış olmama ragmen bunları duşunuyodum diyodumki vardır bir sebebi diyordum yoksa neden olmasın diyordum inş. bişeycik yoktur bu kez saglıklı bir hamilelik geçireceksin böyle duşun evvel allahın izni ile

Özlemcim ne güzel bir rüya bu ayy çok keyifle okudum valla inşallah böyle pat diye hamile kalırsın.. Rabbim yüzünü güldürsün canım benim..

çidemcimm geçmiş gitmiş olsun canım çok sevidim yazık yaz kaşıntı ne zor hayır kaşırsın sonra yara açılır allah saklasınnn

Amin nazancım allah kimseye yaşatmasın inşallah.. Dediğin gibi oldu ztn yara yaptığım yerler duruyo hala koparıp kanatmak istiyorum sadistçe ama iz kalır diye korkuyorum ellemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…