- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.841
gunaydınnnnnn şekerlerimm
Allah razi olsun arkadaslar Rabbim her türlü dertlerinizi gidersin Insaallah umarim hersey yolunda gider .
bana gelince herseyde bi hayir vardir diyorum ve bugün doktora gittigimde yumurta göremedi malesef catlamis ve nezaman catladigini bilmedigi icin iliski önerdi asilama yapamayiz bu durumda dedi. Asilamam olmadi bu ay.
inanin kizlar ben pazartesi gününden beri ov.test yapiyordum ve carsamba ile persembe güler yüüzü gördüm ya persembe yada cuma catlamis olmali. persembe burda resmi tatildi zaten yaptiramazdim cuma baktigindada yumurta göremedi.
dualariniz kabul oldu cünkü Rabbim gönlümden geceni verdi sükür ben keske bu ay normal deneseydim diyordum yani rahimfilminden sonra hic deneyemedik yasak koymustu doktor simdidedenemis olduk gerci catladiktan sonra denenmis oldu ama Rabbimin ol demesiyle olur Insaallah.
doktor catlamis iliskiye girdinizmi diye sordugunda ben bi kac gün önce iliski yasak dediniz dedim. aklimdanda gecmedi degil kizlar varya ben ilk gülen yüzü gördügümde acaba normal denesemmi diye düsündüm ama sperm kalitesi düser diye denemedik.
Hayilisi olsun Benim icin Dua eden tüm arkadaslardan Allah razi olsun. Bu durumda aslinda üzülmem lazim ama inanin hic üzülmedim buda dualar sayesinde icim ferah ve asilama olmak hatta sonrasinda hemen tüp düsünen acele eden ben bidahaki ay olur diyorum simdi heyecanim normal seviyede stres yok sükür iyiyim biraz doktora kizdim kendimce tetbirli olmaliydi beni carsambaya cagirmaliydi diye düsündüm cünkü önümüzdeki ay 2gün öncesine cagiriyor bu ayda carsamba gitmeliydim aslinda ama cumaya verdi ve gec oldu.
<Belli olmaz diyorum belkide bu ay bu sekil olmustr??? bunuda kafama takmiyorum yani acaba oldumu olmadimi diye sadece garip duygular icerisindeyim yani pozitifim
günaydın nazancığım nasılsın
iyiyim elhamdülillah caım sen nasılsın bu cumartesi açlışıyorum işteyim pefffff
özlem, nazo, bediş Günaydın canlarım
Faha yüzümü yıkamadan telefonu elime aldım buraya girdim, bu nasıl bir bağımlılık :)))))
şimdi bir elimi yüzümü yıkayıp hemen tekrar geliyorum,bugün inşallah yeni listeyi yapacağım
üçünüzde şuan iştemisiniz????
özlem rüyanı ayrıntılı anlat başka şekil renk falan varmıydı?
özlem, nazo, bediş Günaydın canlarım
Faha yüzümü yıkamadan telefonu elime aldım buraya girdim, bu nasıl bir bağımlılık :)))))
şimdi bir elimi yüzümü yıkayıp hemen tekrar geliyorum,bugün inşallah yeni listeyi yapacağım
üçünüzde şuan iştemisiniz????
özlem rüyanı ayrıntılı anlat başka şekil renk falan varmıydı?
Günaydın özlem nazan bedriye burcu :)) bugün mutlu uyandım çünkü deliksiz uyumuşum allaha şükür şu sirkeyi kim çıkartıysa allah razı olsun..
Sizler nasılsınız?
Bugün herkese dua edeceğim inşallah...
şimdi şöyle bu aralar akşam ne konuşursam falan rüyama giriyor dünde eşime aslıyla birlikte aynı zamana getireceğiz doktora gideceğiz bir dahakiadete dedim yani bu ayı boş geçireceğiz sanırım dedim; rüyada da o doktora gitmişiz fiyat çıkarıyorlar 100-150 falan tutuyor bende diyorumki oooo çok fazla ben daha ucuz diye geldim böyleyse sizin farkınız ne boşuna geldim diyorum sonra ben devlet hastanesine gidiyorum sanırım orda doktor yardımcıları oluyor ya masa başında oturan onun karşısına oturuyorum kızda artık gide gele beni tanımış en son gittiğimde bişey söylemişim onu bile hatırlıyor (ama onu şuan ben hatırlamıyorum) kız benim yüzümemi bakıyo kanmı alıyor bilmiyorum rüyanın o kısmını hatırlamıyorum bana diyorki hamilesin değerin 700 ben çıktı istiyorum bunu kanıtlamam lazım bana kağıt verin diyorumbide diyorumki doktorada görünsemmi oda diyorki boşver görünme şimdi iki saat sıra beklersin o senden gereksiz bir sürü test ister ben sana söylüyorum işte
Günaydın özlem nazan bedriye burcu :)) bugün mutlu uyandım çünkü deliksiz uyumuşum allaha şükür şu sirkeyi kim çıkartıysa allah razı olsun..
Sizler nasılsınız?
Bugün herkese dua edeceğim inşallah...
Günaydın hanımlarrrrrrrr
iyi hafta sonları
Aylin canım, inşallah Bedişin kocaman bir göbeği olur, ayy ilk başlarda midesi bulansın diye dua ederdik şimdi göbüş olsun diye dua edeceğim
ya sen nerelerdesin? söyle bakıım niye daha sık gelmiyorsun zaten doğumdan sonra çok zor geleceksin
allah hayırlara çıkarsın inş. aslı ile doktora gitmenize gerek kalmaz bu ay kalırsınız inş...................
ayyy teşkkür edrım kuzum :)sanada gunaydın guzel anneee
ayyy teşkkür edrım kuzum :)
nasıl gidiyo hamişlikkkk
yaa nazan inşallah gerek kalmaz ama ben korkuyorum ya, diyorumki acaba herşeye bakıldımı eksik kalan bişey varmı tekrar hamile kaldığımda sorun olurmu hani böyle detaylı bi araştırılsın hoş çoğu şeye bakıldı hatta enson gittiğim doktor niye tekrar tekrar aynı şeylere bakıyoruz diye trip atmıştı ama işte sanki eksik bişeyler var takrar yaşayacağım diye korkuyorum
şimdi şöyle bu aralar akşam ne konuşursam falan rüyama giriyor dünde eşime aslıyla birlikte aynı zamana getireceğiz doktora gideceğiz bir dahakiadete dedim yani bu ayı boş geçireceğiz sanırım dedim; rüyada da o doktora gitmişiz fiyat çıkarıyorlar 100-150 falan tutuyor bende diyorumki oooo çok fazla ben daha ucuz diye geldim böyleyse sizin farkınız ne boşuna geldim diyorum sonra ben devlet hastanesine gidiyorum sanırım orda doktor yardımcıları oluyor ya masa başında oturan onun karşısına oturuyorum kızda artık gide gele beni tanımış en son gittiğimde bişey söylemişim onu bile hatırlıyor (ama onu şuan ben hatırlamıyorum) kız benim yüzümemi bakıyo kanmı alıyor bilmiyorum rüyanın o kısmını hatırlamıyorum bana diyorki hamilesin değerin 700 ben çıktı istiyorum bunu kanıtlamam lazım bana kağıt verin diyorumbide diyorumki doktorada görünsemmi oda diyorki boşver görünme şimdi iki saat sıra beklersin o senden gereksiz bir sürü test ister ben sana söylüyorum işte
çidemcimm geçmiş gitmiş olsun canım çok sevidim yazık yaz kaşıntı ne zor hayır kaşırsın sonra yara açılır allah saklasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?