Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy sakın iz kalır kuzucuk dayamaya çalış allah kolaylık versin inş.

inşallah canım, artık hastalık hastası derler ya öyle oldum eşimi bıktırmak üzereyim azıcık bişey olsa biyerim ağrısa hemen acaba bende şumu var bumu var hemen internette araştırıyorum bütün kötü hastalıkları buluyorum manyağım ben yaaa

Büşracım sanada günaydın canım emir bebek napıyo? Buarada dün o paylaştığın videoyu izledim evdede kardeşlerim vardı bi güzel ağladım diyolar ki durup dururken noldu şimdi :)) ayy kadın olmayı seviyorum istediğin zaman ağlayabiliyosun içini dökebiliuosun eşimde çok duygulandı ama ağlayamadı canım benim..

Eski dürüm Aylincimm günaydın bebişimm nasılsın? Plates nasıl gidiyo bakalım? Bebeğini hissetmeye başladın mı ?

evet bendede vardı o gögüsüm agrıyo her doktora gittim hatta akrabamızın biri dediki kendini diletyip durma sen bi çocuk yapta bak hiç bişeyi kalmaz dedi özlem bişey sölimmi bizim burda bi prof. vardı ben 5 6 normal doktordan sonra ona gittim adam bende perde oldugunu söyledi aldı 5 ay sonra hamile kaldımm hiç gittinmi se profa

ayyy evet çok hoş bi rüyaydı sonrasıda vardı ama hatırlamıyorum o yüzden bugün cumartesi olmasının verdiği bir neşede var sanırım neşeliyim yaaa bugün uykulu değilim gözlerim kapanmıyor

günaydın kızlarrrrr sabahın körü kalkıp dr a gittik ama dr bey hastalanmış malesef pazartesi gidicez artık yapcak bişi yok.... aynen canım..

sağol canım pazartesi ye kaldı malesef hayırlısı

Ayşecim hayırlısı demek lazım... inşallah bebişin sürpriz yapar annesine
Tümaycım ben bugün 200 daha tefriciye çekmeyi planlıyorum kardeşin için (ayy ne düşük cümle oldu ) gün içerisinde haber veririm...

ayy sakın iz kalır kuzucuk dayamaya çalış allah kolaylık versin inş.

Şimdi şimdi dayanıyorum ilk zamanlar daha çok kaşıyodum şimdi başka şeyle upraşınca gidiyo gibi oluyo.. Aman sizde dikkat edin azıcık kaşınsanız farklı bişi olsa gidin cildiyeye ben erken gitseydim önlenebiliyomuş artık bütün vücuduma yayıldığı için müdahale edemediler aman diyim rabbim kimseye yaşatmasın tabi inşallah ama hamilelikte herşey olabiliyo valla..

Biraz cahil olmak gerekiyo diye boşuna demiyolar valla aklıma bişe hemen yazarım google amcaya araştırır dururum kötü bişiyse de olmayacağı varsa da ben çeğırır oldururum heralde :)) sinir oluyorum bu huyuma ..

yok canım prof'a gitmedim ama rahim filmi çekildi ya öyle bişey yok bende pıhtılaşma var ama düşükler ondanmı bilmiyorum, son düşükteki sebep pıhtılaşmayla ilgili değil demişti genetikçi tamamen tesadüfi herkeste olabilir demişti,amaaan hayırlısı olsun alnımızda ne yazıyorsa onu yaşayacağız

evet bu konu geçen günde açılmıştı cahil olmak lazım, yaa bu google niye varki aklımıza takılan her haltı soruyoruz sonra gereksiz geriliyoruz

aminn canım aminnn

rahim filmi bende çektirmiştim suan takipteki doktorum çekmişti hatta bendede çıkmamıştı çok afedersin ama elle muayenede çıktı bende çift vajina girişi ilişkidede çok canım yanıyo allah o adadan razı olsun valla aldıgı parada helali hoş olsun ama hemen gel aşılama yapayım demişti ben gitmemiştim erteliyodum o açıdan biraz para gözdu iş. bu kez kuzun saglıkla sıhatle gelir canım ve sım sıkı tutunur sana

iyi çok şükür canım yaa böle halsizlik ve kendini hasta hissetme dışında bi sıkıntım yok ha birde su yumurta yenmesee hiç fena olmaz böyk

o kadr olacak ben sabahlardan nefret ederdim.
çünkü sabahın körüdnde midem bulanırdı
her şey zamanında tatlı geliyo ınsana.
ve insan hamişlik gunlerını bile özlüyor:)

emirim kuzum ne yapsın 8 de ayağa dikti gene beni
uyuyo yarım saattir bende sabah işlerimi yaptım.
dün çamaşır asmıştım hava bozuk diye geri aldım baktım bu sabah gunesli hemen asıverdım gene
evet o video çok güzel gerçekten her izlediğimde tüylerim ürperiyo

çift vajina girişi :26::26:

o kadr olacak ben sabahlardan nefret ederdim.
çünkü sabahın körüdnde midem bulanırdı
her şey zamanında tatlı geliyo ınsana.
ve insan hamişlik gunlerını bile özlüyor:)

evet o açıdan çok guzel evledik evleneli kocamın en ilgili dönemi çok mutluyum o mutlu oldukça sevindikçe çok daha mutlu oluyorum rabbim inş. tamamınada erdirir kurban oldugum allah teslimim

çift vajina girişi :26::26:

evet canım tam yuvarlak duşun tam ortasından bant geçiyo bunun altda delik ustte delik onu kesti aldıda hem ilişkide rahatladım canım yanmadı çok afedersi ilişki sırasında böle hırt hort ederdi çok canım yanardı ayy ne çekmişimm yaa bin sukur rabbim çıkardıda doktoru karsıma rahatladım kızım sen nasıl dayandın dio doktor eşin hiç şikayet etmedimi dedi doktor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…