- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.861
Özlemcim ne güzel bir rüya bu ayy çok keyifle okudum valla inşallah böyle pat diye hamile kalırsın.. Rabbim yüzünü güldürsün canım benim..
Amin nazancım allah kimseye yaşatmasın inşallah.. Dediğin gibi oldu ztn yara yaptığım yerler duruyo hala koparıp kanatmak istiyorum sadistçe ama iz kalır diye korkuyorum ellemiyorum :))
özlemcimm böyle duşumen çok normal canım ben hiç hamile kalmamış olmama ragmen bunları duşunuyodum diyodumki vardır bir sebebi diyordum yoksa neden olmasın diyordum inş. bişeycik yoktur bu kez saglıklı bir hamilelik geçireceksin böyle duşun evvel allahın izni ile
inşallah canım, artık hastalık hastası derler ya öyle oldum eşimi bıktırmak üzereyimazıcık bişey olsa biyerim ağrısa hemen acaba bende şumu var bumu var hemen internette araştırıyorum bütün kötü hastalıkları buluyorum manyağım ben yaaa
Özlemcim ne güzel bir rüya bu ayy çok keyifle okudum valla inşallah böyle pat diye hamile kalırsın.. Rabbim yüzünü güldürsün canım benim..
Amin nazancım allah kimseye yaşatmasın inşallah.. Dediğin gibi oldu ztn yara yaptığım yerler duruyo hala koparıp kanatmak istiyorum sadistçe ama iz kalır diye korkuyorum ellemiyorum :))
aynen canım..senı cok ıyı anlıyorum ben 37. haftada başladım doğsana oğlum gelsene oğlum.
çok isteme gelmez yoksa emir gibi :)
şaka bir yana gerçekten 1 gün bile çok önemli onun için.
birak ciğerleri iyi gelişsin kuzunun
ben bu tesbihatı çok sverim zaten, her içim sıkıldığında çekerim, yarında inşallah bol dualı geçer hepimiz için
güle güle canım , güzel haberlerle gel
haklısın kuzum ,birazcık içimdeki öfke gitsin mutlaka benimde hatam olmuştur, ya sabır diyorum ,bide benim hayatım da böyle şeyler hiç olmaz, kendimi düşürdüğüm duruma bak, benim mallığım, çenemi bi tutsaydım iyi olurdu
Kuzum okuldakilerde aynı teselliyi yaptılar, ama oturup kadının dedikelrini dinlemişler, bide gelip bana anlattılar iyice sinirlerim hopladı, Allah'a havale etmek en güzeli
güle güle git özlemim, gece burda buluşuruz belki
Allah razi olsun arkadaslar Rabbim her türlü dertlerinizi gidersin Insaallah umarim hersey yolunda gider .
bana gelince herseyde bi hayir vardir diyorum ve bugün doktora gittigimde yumurta göremedi malesef catlamis ve nezaman catladigini bilmedigi icin iliski önerdi asilama yapamayiz bu durumda dedi. Asilamam olmadi bu ay.
inanin kizlar ben pazartesi gününden beri ov.test yapiyordum ve carsamba ile persembe güler yüüzü gördüm ya persembe yada cuma catlamis olmali. persembe burda resmi tatildi zaten yaptiramazdim cuma baktigindada yumurta göremedi.
dualariniz kabul oldu cünkü Rabbim gönlümden geceni verdi sükür ben keske bu ay normal deneseydim diyordum yani rahimfilminden sonra hic deneyemedik yasak koymustu doktor simdidedenemis olduk gerci catladiktan sonra denenmis oldu ama Rabbimin ol demesiyle olur Insaallah.
doktor catlamis iliskiye girdinizmi diye sordugunda ben bi kac gün önce iliski yasak dediniz dedim. aklimdanda gecmedi degil kizlar varya ben ilk gülen yüzü gördügümde acaba normal denesemmi diye düsündüm ama sperm kalitesi düser diye denemedik.
Hayilisi olsun Benim icin Dua eden tüm arkadaslardan Allah razi olsun. Bu durumda aslinda üzülmem lazim ama inanin hic üzülmedim buda dualar sayesinde icim ferah ve asilama olmak hatta sonrasinda hemen tüp düsünen acele eden ben bidahaki ay olur diyorum simdi heyecanim normal seviyede stres yok sükür iyiyim biraz doktora kizdim kendimce tetbirli olmaliydi beni carsambaya cagirmaliydi diye düsündüm cünkü önümüzdeki ay 2gün öncesine cagiriyor bu ayda carsamba gitmeliydim aslinda ama cumaya verdi ve gec oldu.
<Belli olmaz diyorum belkide bu ay bu sekil olmustr??? bunuda kafama takmiyorum yani acaba oldumu olmadimi diye sadece garip duygular icerisindeyim yani pozitifim
ayy sakın iz kalır kuzucuk dayamaya çalış allah kolaylık versin inş.
inşallah canım, artık hastalık hastası derler ya öyle oldum eşimi bıktırmak üzereyimazıcık bişey olsa biyerim ağrısa hemen acaba bende şumu var bumu var hemen internette araştırıyorum bütün kötü hastalıkları buluyorum manyağım ben yaaa
evet bendede vardı o gögüsüm agrıyo her doktora gittim hatta akrabamızın biri dediki kendini diletyip durma sen bi çocuk yapta bak hiç bişeyi kalmaz dedi özlem bişey sölimmi bizim burda bi prof. vardı ben 5 6 normal doktordan sonra ona gittim adam bende perde oldugunu söyledi aldı 5 ay sonra hamile kaldımm hiç gittinmi se profa
Şimdi şimdi dayanıyorum ilk zamanlar daha çok kaşıyodum şimdi başka şeyle upraşınca gidiyo gibi oluyo.. Aman sizde dikkat edin azıcık kaşınsanız farklı bişi olsa gidin cildiyeye ben erken gitseydim önlenebiliyomuş artık bütün vücuduma yayıldığı için müdahale edemediler aman diyim rabbim kimseye yaşatmasın tabi inşallah ama hamilelikte herşey olabiliyo valla..
Biraz cahil olmak gerekiyo diye boşuna demiyolar valla aklıma bişe hemen yazarım google amcaya araştırır dururum kötü bişiyse de olmayacağı varsa da ben çeğırır oldururum heralde :)) sinir oluyorum bu huyuma ..
Şimdi şimdi dayanıyorum ilk zamanlar daha çok kaşıyodum şimdi başka şeyle upraşınca gidiyo gibi oluyo.. Aman sizde dikkat edin azıcık kaşınsanız farklı bişi olsa gidin cildiyeye ben erken gitseydim önlenebiliyomuş artık bütün vücuduma yayıldığı için müdahale edemediler aman diyim rabbim kimseye yaşatmasın tabi inşallah ama hamilelikte herşey olabiliyo valla..
Biraz cahil olmak gerekiyo diye boşuna demiyolar valla aklıma bişe hemen yazarım google amcaya araştırır dururum kötü bişiyse de olmayacağı varsa da ben çeğırır oldururum heralde :)) sinir oluyorum bu huyuma ..
yok canım prof'a gitmedim ama rahim filmi çekildi ya öyle bişey yok bende pıhtılaşma var ama düşükler ondanmı bilmiyorum, son düşükteki sebep pıhtılaşmayla ilgili değil demişti genetikçi tamamen tesadüfi herkeste olabilir demişti,amaaan hayırlısı olsun alnımızda ne yazıyorsa onu yaşayacağız
iyi çok şükür canım yaa böle halsizlik ve kendini hasta hissetme dışında bi sıkıntım yok ha birde su yumurta yenmesee hiç fena olmaz böyk
emirim kuzum ne yapsın 8 de ayağa dikti gene beniBüşracım sanada günaydın canım emir bebek napıyo? Buarada dün o paylaştığın videoyu izledim evdede kardeşlerim vardı bi güzel ağladım diyolar ki durup dururken noldu şimdi :)) ayy kadın olmayı seviyorum istediğin zaman ağlayabiliyosun içini dökebiliuosun eşimde çok duygulandı ama ağlayamadı canım benim..
Eski dürüm Aylincimm günaydın bebişimm nasılsın? Plates nasıl gidiyo bakalım? Bebeğini hissetmeye başladın mı ?
evet bu konu geçen günde açılmıştı cahil olmak lazım, yaa bu google niye varki aklımıza takılan her haltı soruyoruz sonra gereksiz geriliyoruz
rahim filmi bende çektirmiştim suan takipteki doktorum çekmişti hatta bendede çıkmamıştı çok afedersin ama elle muayenede çıktı bende çift vajina girişi ilişkidede çok canım yanıyo allah o adadan razı olsun valla aldıgı parada helali hoş olsun ama hemen gel aşılama yapayım demişti ben gitmemiştim erteliyodum o açıdan biraz para gözdu iş. bu kez kuzun saglıkla sıhatle gelir canım ve sım sıkı tutunur sana
o kadr olacak ben sabahlardan nefret ederdim.
çünkü sabahın körüdnde midem bulanırdı
her şey zamanında tatlı geliyo ınsana.
ve insan hamişlik gunlerını bile özlüyor:)
evet o açıdan çok guzel evledik evleneli kocamın en ilgili dönemi çok mutluyum o mutlu oldukça sevindikçe çok daha mutlu oluyorum rabbim inş. tamamınada erdirir kurban oldugum allah teslimim
çift vajina girişi :26::26:
kesinlikle öyle ben kaç defa kocamı gece yarısı kaldırmış melemen yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?