- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.881
rahim filmi bende çektirmiştim suan takipteki doktorum çekmişti hatta bendede çıkmamıştı çok afedersin ama elle muayenede çıktı bende çift vajina girişi ilişkidede çok canım yanıyo allah o adadan razı olsun valla aldıgı parada helali hoş olsun ama hemen gel aşılama yapayım demişti ben gitmemiştim erteliyodum o açıdan biraz para gözdu iş. bu kez kuzun saglıkla sıhatle gelir canım ve sım sıkı tutunur sana
ama iyi yönleride var kötü yonleride biz iyi yöleriyle ilgilenelim inş.
ayy canım yaa kimse mi farketmemiş..evet canım tam yuvarlak duşun tam ortasından bant geçiyo bunun altda delik ustte delik onu kesti aldıda hem ilişkide rahatladım canım yanmadı çok afedersi ilişki sırasında böle hırt hort ederdi çok canım yanardı ayy ne çekmişimm yaa bin sukur rabbim çıkardıda doktoru karsıma rahatladım kızım sen nasıl dayandın dio doktor eşin hiç şikayet etmedimi dedi doktor bana
benimki sen nasıl hamilesin dio geçen eve meyve çeşitlerinden almış dedimki ne gerek benim canım istemiyo dedimde ben tedbirli geleyimde gece gece beni yollara duşurme diyo
doktoruna söyleseydin sen göremedin o gördü diye
yaa evet iyi yönleri yok değil ama işte illa kötüyü göreceğiz ya
ayy canım yaa kimse mi farketmemiş..
geçmiş olsun kuzum yaa ilk defa duydum valla.
ilginçç.
geçmiş gitmiş çok şükür..
bende inadına çok şey isterdim eşimden.
bana derdi ki sen nasıl bişeysin o kadar şeyin hepsini yiyecek misin
bende başlardım ağlamaya
dur sen dur su 3 ayı bi geçelimde sağ sağlim benn neler isticem neler
aay büşraa tüylerim diken diken oldu rabbim iş. bizlerede nasip etsi bu duyguları herkese nasip etsin inş....iste tabi bu gunleri sonra ararsın bebek doğunca :)
ama bu sefer de her şey daha güzel..
genelde erkekler bebkler doğmadan anlayamazlar hala baba olduklarını...
ne zaman ki ilk bululuşma olur ıkısının bırbırıne bakarak gülümsemesi paha biçilemez..
bi an eşimin emiri kucağına aldığı ilk foto geldi aklıma nasılda gülücükler saçıyordu.
soylenenlere göre de ona benzediği için dünyalar onun olmuştu.
çünkü gebelik boyunca bana benzeyecek sana benzemeyecek diye tartışmalarımız olmuştu hep :)
emir için ne istesem dakıkasında getiriyor
geçen gün çalışıyo dedim emirin bezini yanlış almışsın bende açmış bulundum 3 numarasını alacaksın baktım yarım saat sonra kapıdan bıraktı çıktı :)
dün akşamı anlatayım size çok mutlu oldum.
tam emiri uyutacağım o sıra buradaym tabi notebooktan yazıyorum size.
o ara eşim geldi kapıyı açtım.
kapıdan girer girmez oğlum neden ağlıyor büşra?
sen kapıyı çalmasaydın ağlamaycaktı hayatım. dedim ki koşarak salona girdi.
sonrasında emir babasını görür görmez çalımlar yapmaya başladı beni al der gibi..
ama görmeniz lazım ya bu nasıl babaya tutkunluktur.
babası emire gel babacım diye ellerini uzatıyo.
emir de nasıl ellerini ayaklarını çırpıyo al beni diye..
birbirlerine gülmesi çok harika.. :)
ve bır kez daha anladım dün aile böyle bişeymiş..
ve emirin babaya tutkusunu bir kez daha görmüş oldum
Selamlarr kızlar;
Aslıcım doğum günün kutlu olsun bebeğim allah nice mutlu seneler yaşamayı nasip etsin inşallah kocacınla ve gelecek olan bebişlerinle birlikte..
QUOTE]
canımmm çok tşkkr ederimmm sana da acil şifalarrrr inşallah hemencecik geçer kaşıntılarınnn
aminnnn inşallahhh çok teşkkür ederim canımhappy birtday aslı güzel huzurlu mutlu bol bebişli yaşın olur cnm
bende bi kaç yıldır anneler gününden dolayı çok kötü oluyorummm senin gibii çokkk eksik hissediyorum kendimii çok mutsuzzz Allah bize de yaşatır inşallahhhyok tatlım senle alakası yok 2 gün sonra anneler günü ya ben 1 haftadır böyleyim bebeğim beni bırakmasaydı şimdi 3 aylık olacaktı ilk anneler günümüz olacaktı ama allah kısmet etmedi demek halen melekliğe layık değiliz
aminnn inşallahhh canımmm çek sağolllASLIII iiyikii doğmuşsunn canım benimm nice mutlu yaşlara yıllara sewdiklerinle bebişlerinle inşallah...:)
aslıı günaydın geç kaldın bugün, yağmur yağıyordu biriktirebildinmi bu sefer
Günaydınnn canım benimmm ya yokk yolda gelirken yağuyodu da şimdi durdubakalım inşallah yarında yağarda biriktirebilirimmm sen nasılsın canım?Rüyanıda Allah hayra çıkarsın(nasıl bi cümleyse)bağlayamadım işteeee
iste tabi bu gunleri sonra ararsın bebek doğunca :)
ama bu sefer de her şey daha güzel..
genelde erkekler bebkler doğmadan anlayamazlar hala baba olduklarını...
ne zaman ki ilk bululuşma olur ıkısının bırbırıne bakarak gülümsemesi paha biçilemez..
bi an eşimin emiri kucağına aldığı ilk foto geldi aklıma nasılda gülücükler saçıyordu.
soylenenlere göre de ona benzediği için dünyalar onun olmuştu.
çünkü gebelik boyunca bana benzeyecek sana benzemeyecek diye tartışmalarımız olmuştu hep :)
emir için ne istesem dakıkasında getiriyor
geçen gün çalışıyo dedim emirin bezini yanlış almışsın bende açmış bulundum 3 numarasını alacaksın baktım yarım saat sonra kapıdan bıraktı çıktı :)
dün akşamı anlatayım size çok mutlu oldum.
tam emiri uyutacağım o sıra buradaym tabi notebooktan yazıyorum size.
o ara eşim geldi kapıyı açtım.
kapıdan girer girmez oğlum neden ağlıyor büşra?
sen kapıyı çalmasaydın ağlamaycaktı hayatım. dedim ki koşarak salona girdi.
sonrasında emir babasını görür görmez çalımlar yapmaya başladı beni al der gibi..
ama görmeniz lazım ya bu nasıl babaya tutkunluktur.
babası emire gel babacım diye ellerini uzatıyo.
emir de nasıl ellerini ayaklarını çırpıyo al beni diye..
birbirlerine gülmesi çok harika.. :)
ve bır kez daha anladım dün aile böyle bişeymiş..
ve emirin babaya tutkusunu bir kez daha görmüş oldum
aay büşraa tüylerim diken diken oldu rabbim iş. bizlerede nasip etsi bu duyguları herkese nasip etsin inş....
ayyy ne güzel Allah hep mutlu etsin sizi
Günaydınnn canım benimmm ya yokk yolda gelirken yağuyodu da şimdi durdubakalım inşallah yarında yağarda biriktirebilirimmm sen nasılsın canım?Rüyanıda Allah hayra çıkarsın(nasıl bi cümleyse)bağlayamadım işteeee
ya şu anneler günü olayına bu aralar ben de takık vaziyetteyim hatta geçen gün eşime dedimki "bende hamile olsaydım sen bana anneler günü hediyesi alırdın dimi"
hatta hamile olan arkadaşların eşlerinin hediye almalarını bekliyorum
ya şu anneler günü olayına bu aralar ben de takık vaziyetteyim hatta geçen gün eşime dedimki "bende hamile olsaydım sen bana anneler günü hediyesi alırdın dimi"
ben esıme dedım hedıyemı ısterım dıye.
tuttu bana dedı kı sen benım annem mısın ?
oğlun alsın sana.
sınırlerımı bozdu pisssss
ben esıme dedım hedıyemı ısterım dıye.
tuttu bana dedı kı sen benım annem mısın ?
oğlun alsın sana.
sınırlerımı bozdu pisssss
iyiki zaten bu kaçar yolları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?