- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.901
inşallah bizler de birgün anne oluruz...
inşallah bizler de birgün anne oluruz...
sabahtan beri aşağıdasın kuzum bi yazamadın geçmişi okuyamadın galibaaa
Nasılsın?
burcu sözde burda olcaktın anacım özledik gelde iki lafın belini kıralım
işteyiz sekerim yani burcu evdesi ve ayaktasın pes diyorumsana be evde olsam kıçımda pireler uçuşurdu
Günaydın özlem nazan bedriye burcu :)) bugün mutlu uyandım çünkü deliksiz uyumuşum allaha şükür şu sirkeyi kim çıkartıysa allah razı olsun..
Sizler nasılsınız?
Bugün herkese dua edeceğim inşallah...
şimdi şöyle bu aralar akşam ne konuşursam falan rüyama giriyor dünde eşime aslıyla birlikte aynı zamana getireceğiz doktora gideceğiz bir dahakiadete dedim yani bu ayı boş geçireceğiz sanırım dedim; rüyada da o doktora gitmişiz fiyat çıkarıyorlar 100-150 falan tutuyor bende diyorumki oooo çok fazla ben daha ucuz diye geldim böyleyse sizin farkınız ne boşuna geldim diyorum sonra ben devlet hastanesine gidiyorum sanırım orda doktor yardımcıları oluyor ya masa başında oturan onun karşısına oturuyorum kızda artık gide gele beni tanımış en son gittiğimde bişey söylemişim onu bile hatırlıyor (ama onu şuan ben hatırlamıyorum) kız benim yüzümemi bakıyo kanmı alıyor bilmiyorum rüyanın o kısmını hatırlamıyorum bana diyorki hamilesin değerin 700 ben çıktı istiyorum bunu kanıtlamam lazım bana kağıt verin diyorumbide diyorumki doktorada görünsemmi oda diyorki boşver görünme şimdi iki saat sıra beklersin o senden gereksiz bir sürü test ister ben sana söylüyorum işte
Günaydın hanımlarrrrrrrr
iyi hafta sonları
tatlişkom nerelerdeyim ben yahumisafirlerim var demiştim ya canımcım onlarla ilgilenmek için işleri salladım geçen hafta eeee bu hafta da yol su elektirik olarak geri döndü bana tabi bu durum... neyse ki cumartesi daha sakin olur bugün... bi de bizim iş işyerinde zor yapılan bi iş ipini koparan geliyor oturuyor işi olsun olmasın muhabbet edecek... demiyor ki bu insanların işi gücü var mı ee ayıp olmasın diye bişi diyemiyorsun çizimler sarkıyor falan... öfff ne çekiyorum ben bee Burcucan
inşallah canım, artık hastalık hastası derler ya öyle oldum eşimi bıktırmak üzereyimazıcık bişey olsa biyerim ağrısa hemen acaba bende şumu var bumu var hemen internette araştırıyorum bütün kötü hastalıkları buluyorum manyağım ben yaaa
evet bendede vardı o gögüsüm agrıyo her doktora gittim hatta akrabamızın biri dediki kendini diletyip durma sen bi çocuk yapta bak hiç bişeyi kalmaz dedi özlem bişey sölimmi bizim burda bi prof. vardı ben 5 6 normal doktordan sonra ona gittim adam bende perde oldugunu söyledi aldı 5 ay sonra hamile kaldımm hiç gittinmi se profa
günaydın kızlarrrrr sabahın körü kalkıp dr a gittik ama dr bey hastalanmış malesef pazartesi gidicez artık yapcak bişi yok....
aynen canım..
sağol canım pazartesi ye kaldı malesef hayırlısı
canlarım yeni listemiz hayırlı uğurlu ve bereketli olsun inşallah
bu listemizde bol bol hamilemiz olsun, doğumu gelenlerde kolayca doğursun
kalpten geçen tüm dualar kabul olsun
Güzeller listeye bir bakın, bir eksik fazla varsa hemen beni uyarın, yazmadığım unuttuğum biri varsa da hemen kulağımı çekip bana yazın, ayrıca Gül'ün özel isteği üzerine onun dua günün 15 mayısa yazdım , yani sadece Serap'la yer değiştirdim, Serabımdan da helallik aldım,haydi bismillah
Yeni listemiz hazırmış
çok uğurlu gelir inşallah bu liste herkese
Amin canım amin, bu dua listesinde en az 2 iki hamiş olacak gibi hissediyorum ,inşallah
Canım sabahtan beri aşağıda olan Yaso'nun hayaletionun hesabından girip yeni dua listemizi hazırladım
hımmmm bende diorum neden yazmıyooo seni hayalet seni
yeni listemiz hayırlı uğurlu bol hamişli olsun inşallahhhhh
ellerin dert görmesin kuzucugummm
"perde" ney nazo? nasıl aldı? ay ilk defa duyuyorum
emiri sallamak isteyen varmı ayaklarım koptu
emiri sallamak isteyen varmı ayaklarım koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?