Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcu sözde burda olcaktın anacım özledik gelde iki lafın belini kıralım

canım deminden beri burdayım aslında yaso'nun hesabından yeni dua listemizi hazırladım,herkeşşşş gitmiş, ee tabi 2 saatte bir liste yaparsan anca böyle tek başıma kalırım

canlarım yeni listemiz hayırlı uğurlu ve bereketli olsun inşallah
bu listemizde bol bol hamilemiz olsun, doğumu gelenlerde kolayca doğursun
kalpten geçen tüm dualar kabul olsun

Güzeller listeye bir bakın, bir eksik fazla varsa hemen beni uyarın, yazmadığım unuttuğum biri varsa da hemen kulağımı çekip bana yazın, ayrıca Gül'ün özel isteği üzerine onun dua günün 15 mayısa yazdım , yani sadece Serap'la yer değiştirdim, Serabımdan da helallik aldım,haydi bismillah

işteyiz sekerim yani burcu evdesi ve ayaktasın pes diyorumsana be evde olsam kıçımda pireler uçuşurdu

evet kuzum bide gec 1'de yattım sabah 9 dedimi hortladım

canım çok sevindim, o zaman sirkeye devam, inşallah tamamen biter, ben iyiyim sabahtan beri bilgisayarın başındayım aslında

Anam maşallah ne güzel bir rüya, sonunda da mesajı var "gereksiz bir sürü test" bilmem anlatabildim mi?

Günaydın hanımlarrrrrrrr
iyi hafta sonları

günaydın canım emirin pipisinden öptüm

kolay gelsin canım , iş çok ,kalabalık olmasa hemen biter aslında haklısın,ee desene bu aralar senin plateste iptal oldu

yalnız değilsin caaaaaaanımmmmmmmmmmmmm

"perde" ney nazo? nasıl aldı? ay ilk defa duyuyorum

günaydın kızlarrrrr sabahın körü kalkıp dr a gittik ama dr bey hastalanmış malesef pazartesi gidicez artık yapcak bişi yok....
aynen canım..

sağol canım pazartesi ye kaldı malesef hayırlısı

hayıslısı olsun canım , bu hafta bediş'te beklediği gün gidemedi, olsun geç olsun güç olmasın

hadi hayırlı uğurlu olsun...yeni bir dua listesi ve yeni hamişler...

"perde" ney nazo? nasıl aldı? ay ilk defa duyuyorum

septum diye geçiyo aslında aynı rahim filmindeki gibi bişeyle rahmi tuttu oraya uyuşturucu igne yaptı kesi altı sonrada yaktı kanama olamasın die param yok dedim kalkcaktım masadan doktor kredi kartıda olur dedi kaldırmadı iyikide kaldırmamış birdaha cesaret edemeyebilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…