- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.921
ayy getir ben sallarımm alışmış olurum hemde
ayyyy seve seve yaparım
abooow ne guzel iki gonullu var :)
1 dsaat bakabilir mısınız emıre gerçekten bilemiyorum
bıkana kadar bakarız şekerim sende rahat rahat uyur dinlenirsin
septum diye geçiyo aslında aynı rahim filmindeki gibi bişeyle rahmi tuttu oraya uyuşturucu igne yaptı kesi altı sonrada yaktı kanama olamasın die param yok dedim kalkcaktım masadan doktor kredi kartıda olur dedi kaldırmadı iyikide kaldırmamış birdaha cesaret edemeyebilirdim
emiri sallamak isteyen varmı ayaklarım koptu
Ayy Nazo, rabbim ne güzel nasip etmiş, ya bu prof fakültede değilmi, neden para istedi?
ayyy ben sallarım hemde tüm haftasonu bakarım, hiç bıkmamsen de git ne iş varsa rahat rahat yap
kolay gelsin canım , iş çok ,kalabalık olmasa hemen biter aslında haklısın,ee desene bu aralar senin plateste iptal oldu
nazan septum ameliyatını izledim, ayyy canın yanmadımı? hissettin mi?
Burcucan dua listemizi de hazırlamışsın canım eline yüreğine sağlık Allah razı olsun paçandan yakandan bebişlerin çekiştirsin ilgi diye inşallah
yokkk ben ameliyat geçirmedim benimkisi sadece agızdaydı aldı 15 dakika sürdü dürmedi ilişkiyi yasakladı 1 hafta az kanamam oldu ben yürüyerek çıktım ordan yalnız gitmiştim yakarken hissetim az ama katlaılmayacak gibi deildi ama eve otobusle dönmek zorunda kalmıştım düşüp bayılmamak için zor tuttum kendimi eve attım kendimi
Ayy Nazo, rabbim ne güzel nasip etmiş, ya bu prof fakültede değilmi, neden para istedi?
ayyy ben sallarım hemde tüm haftasonu bakarım, hiç bıkmamsen de git ne iş varsa rahat rahat yap
yokkk ben ameliyat geçirmedim benimkisi sadece agızdaydı aldı 15 dakika sürdü dürmedi ilişkiyi yasakladı 1 hafta az kanamam oldu ben yürüyerek çıktım ordan yalnız gitmiştim yakarken hissetim az ama katlaılmayacak gibi deildi ama eve otobusle dönmek zorunda kalmıştım düşüp bayılmamak için zor tuttum kendimi eve attım kendimi
Ayy ne güzel bir dua, kocaman amin diyorum
hee nazamın ağızda da oluyormuş, ama ufaçık bişey için çok istemiş valla, bide otobüsle mi döndüm eve kıyamam,olsun sonu ne güzel oldu
can kuzular ben çıkıyorum ekrana bakmaktan gözüm şişti, yine gelirim ama gelince sizi göremem sanırım, öpüyorum ikinizide ,Nazanım seninle ancak pazartesi görüşürüz, Allah'a emanet ol, Aylincim sende kendine dikkat et Allah'a emanet ol, rabbim tüm dualrınız kabul etsin,inşallah bugün listedeki herkes için ayrı ayrı dua edeceğim
kızlarr bugün üç ayların başlangıcı mübarek günlere girdik çok şükür RABBİM bu güzel günlerde dualerımızı kabul etsin İNŞALLAH..
uyuyacaktım ama emir uyumadı iki saattir ancak uyudu bence mutfağımı topladım.
süzme mercimek yapıcam akşama
Bugün Cumartesi ve ben yine fulll çalışıyorum ayyyyy ne gıcıkkk yaaaaasinir oluyorummm ((
Nese saat 3 oldu 3 saat daha kaldı çabucak bitsin ama :::((((((((
abooow ne guzel iki gonullu var :)
1 dsaat bakabilir mısınız emıre gerçekten bilemiyorum
Amin canım amin, bu dua listesinde en az 2 iki hamiş olacak gibi hissediyorum ,inşallah
ben esıme dedım hedıyemı ısterım dıye.
tuttu bana dedı kı sen benım annem mısın ?
oğlun alsın sana.
sınırlerımı bozdu pisssss
benimki sen nasıl hamilesin dio geçen eve meyve çeşitlerinden almış dedimki ne gerek benim canım istemiyo dedimde ben tedbirli geleyimde gece gece beni yollara duşurme diyo
iste tabi bu gunleri sonra ararsın bebek doğunca :)
ama bu sefer de her şey daha güzel..
genelde erkekler bebkler doğmadan anlayamazlar hala baba olduklarını...
ne zaman ki ilk bululuşma olur ıkısının bırbırıne bakarak gülümsemesi paha biçilemez..
bi an eşimin emiri kucağına aldığı ilk foto geldi aklıma nasılda gülücükler saçıyordu.
soylenenlere göre de ona benzediği için dünyalar onun olmuştu.
çünkü gebelik boyunca bana benzeyecek sana benzemeyecek diye tartışmalarımız olmuştu hep :)
emir için ne istesem dakıkasında getiriyor
geçen gün çalışıyo dedim emirin bezini yanlış almışsın bende açmış bulundum 3 numarasını alacaksın baktım yarım saat sonra kapıdan bıraktı çıktı :)
dün akşamı anlatayım size çok mutlu oldum.
tam emiri uyutacağım o sıra buradaym tabi notebooktan yazıyorum size.
o ara eşim geldi kapıyı açtım.
kapıdan girer girmez oğlum neden ağlıyor büşra?
sen kapıyı çalmasaydın ağlamaycaktı hayatım. dedim ki koşarak salona girdi.
sonrasında emir babasını görür görmez çalımlar yapmaya başladı beni al der gibi..
ama görmeniz lazım ya bu nasıl babaya tutkunluktur.
babası emire gel babacım diye ellerini uzatıyo.
emir de nasıl ellerini ayaklarını çırpıyo al beni diye..
birbirlerine gülmesi çok harika.. :)
ve bır kez daha anladım dün aile böyle bişeymiş..
ve emirin babaya tutkusunu bir kez daha görmüş oldum
kesinlikle öyle ben kaç defa kocamı gece yarısı kaldırmış melemen yaptırmıştım
evet canım tam yuvarlak duşun tam ortasından bant geçiyo bunun altda delik ustte delik onu kesti aldıda hem ilişkide rahatladım canım yanmadı çok afedersi ilişki sırasında böle hırt hort ederdi çok canım yanardı ayy ne çekmişimm yaa bin sukur rabbim çıkardıda doktoru karsıma rahatladım kızım sen nasıl dayandın dio doktor eşin hiç şikayet etmedimi dedi doktor bana
Allah razi olsun arkadaslar Rabbim her türlü dertlerinizi gidersin Insaallah umarim hersey yolunda gider .
bana gelince herseyde bi hayir vardir diyorum ve bugün doktora gittigimde yumurta göremedi malesef catlamis ve nezaman catladigini bilmedigi icin iliski önerdi asilama yapamayiz bu durumda dedi. Asilamam olmadi bu ay.
inanin kizlar ben pazartesi gününden beri ov.test yapiyordum ve carsamba ile persembe güler yüüzü gördüm ya persembe yada cuma catlamis olmali. persembe burda resmi tatildi zaten yaptiramazdim cuma baktigindada yumurta göremedi.
dualariniz kabul oldu cünkü Rabbim gönlümden geceni verdi sükür ben keske bu ay normal deneseydim diyordum yani rahimfilminden sonra hic deneyemedik yasak koymustu doktor simdidedenemis olduk gerci catladiktan sonra denenmis oldu ama Rabbimin ol demesiyle olur Insaallah.
doktor catlamis iliskiye girdinizmi diye sordugunda ben bi kac gün önce iliski yasak dediniz dedim. aklimdanda gecmedi degil kizlar varya ben ilk gülen yüzü gördügümde acaba normal denesemmi diye düsündüm ama sperm kalitesi düser diye denemedik.
Hayilisi olsun Benim icin Dua eden tüm arkadaslardan Allah razi olsun. Bu durumda aslinda üzülmem lazim ama inanin hic üzülmedim buda dualar sayesinde icim ferah ve asilama olmak hatta sonrasinda hemen tüp düsünen acele eden ben bidahaki ay olur diyorum simdi heyecanim normal seviyede stres yok sükür iyiyim biraz doktora kizdim kendimce tetbirli olmaliydi beni carsambaya cagirmaliydi diye düsündüm cünkü önümüzdeki ay 2gün öncesine cagiriyor bu ayda carsamba gitmeliydim aslinda ama cumaya verdi ve gec oldu.
<Belli olmaz diyorum belkide bu ay bu sekil olmustr??? bunuda kafama takmiyorum yani acaba oldumu olmadimi diye sadece garip duygular icerisindeyim yani pozitifim
selam arkadaşlar haftasonu tabi kimsecikler yok, şöyle 3 sayfa gerisine kadar okudum ancak maşallah sohbetler güzel
Burcummm canım ellerine emeğine sağlık Allah razı olsun canım benimbak kaç defadır bu listeyi yapmak, bunun sevabına nail olmak sana nasiboluyor, inşallah bunda da vardır bir hayır, nekadar güzel herkes tarafından duaları kapmışsın tatlım benim
bende bugün dr a gittim, çok şükür maşallah kese kenarındaki kanama dağılmış görünüyorduminnoşum zıpladı hopladı, e tabi çocukta rahatlamış kanama onu sıkıştırmayınca demekki bide varya aynı babası gibi kesenin içinde yüzüstü yatıyor, ilk defa böyle duran bir bebek gördüm, eşim diyorki aaa aynı benim gibi yatıyor bana çekmiş daha şimdiden diyor hakkaten eşimde hep yüzüstü yatar gerçekten çekmiş yani haftaya cumartesi ikili test için gideceğim Allah nasibederse, inşallah ordanda hayırlı ve güzel sonuçlar çıkar. dr bana 1 hafta daha yat dedi, progestan ve folic aside 1 hafta daha devam et dedi. sonrasında bu iki ilacı kesecek, decavit diye bir ilaca başlıyacakmışız inşallah. işte benden haberler böyle.
herkesi çok özledim yaaa, sözde evdeyim ama işyerindekinden daha yoğunum, hem bilgisayarda iş yapıyorum, hem hergün misafirler geliyor her ikisiyle ilgilenmeye çalışmaktan size yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?