Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayy Nazo, rabbim ne güzel nasip etmiş, ya bu prof fakültede değilmi, neden para istedi?

emiri sallamak isteyen varmı ayaklarım koptu

ayyy ben sallarım hemde tüm haftasonu bakarım, hiç bıkmam sen de git ne iş varsa rahat rahat yap

Ayy Nazo, rabbim ne güzel nasip etmiş, ya bu prof fakültede değilmi, neden para istedi?

ayyy ben sallarım hemde tüm haftasonu bakarım, hiç bıkmam sen de git ne iş varsa rahat rahat yap

yok gulum özelie gittim 170 muayeneye 100 tl septumu almasına bayıldım

Son düzenleme:
kolay gelsin canım , iş çok ,kalabalık olmasa hemen biter aslında haklısın,ee desene bu aralar senin plateste iptal oldu

ayy sorma canımcım plates yattı ama yürüyüşe devam etttim en azından buna şükür... başlıycam yine de o kas ağrılarını yine çekicem ona yanıyorum
Tümaycım kardeşin için 200 tefriciyeyi daha tamamladım canım...

Burcucan dua listemizi de hazırlamışsın canım eline yüreğine sağlık Allah razı olsun paçandan yakandan bebişlerin çekiştirsin ilgi diye inşallah

nazan septum ameliyatını izledim, ayyy canın yanmadımı? hissettin mi?

yokkk ben ameliyat geçirmedim benimkisi sadece agızdaydı aldı 15 dakika sürdü dürmedi ilişkiyi yasakladı 1 hafta az kanamam oldu ben yürüyerek çıktım ordan yalnız gitmiştim yakarken hissetim az ama katlaılmayacak gibi deildi ama eve otobusle dönmek zorunda kalmıştım düşüp bayılmamak için zor tuttum kendimi eve attım kendimi

Burcucan dua listemizi de hazırlamışsın canım eline yüreğine sağlık Allah razı olsun paçandan yakandan bebişlerin çekiştirsin ilgi diye inşallah

Ayy ne güzel bir dua, kocaman amin diyorum

hee nazamın ağızda da oluyormuş, ama ufaçık bişey için çok istemiş valla, bide otobüsle mi döndüm eve kıyamam,olsun sonu ne güzel oldu

can kuzular ben çıkıyorum ekrana bakmaktan gözüm şişti, yine gelirim ama gelince sizi göremem sanırım, öpüyorum ikinizide ,Nazanım seninle ancak pazartesi görüşürüz, Allah'a emanet ol, Aylincim sende kendine dikkat et Allah'a emanet ol, rabbim tüm dualrınız kabul etsin,inşallah bugün listedeki herkes için ayrı ayrı dua edeceğim

kızlarr bugün üç ayların başlangıcı mübarek günlere girdik çok şükür RABBİM bu güzel günlerde dualerımızı kabul etsin İNŞALLAH..

uyuyacaktım ama emir uyumadı iki saattir ancak uyudu bence mutfağımı topladım.
süzme mercimek yapıcam akşama

Bugün Cumartesi ve ben yine fulll çalışıyorum ayyyyy ne gıcıkkk yaaaaa sinir oluyorummm((
Nese saat 3 oldu 3 saat daha kaldı çabucak bitsin ama :::((((((((

Nartanesi Ayşem hakkında hayırlısı olsun, eminim vardır bir sebebi.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

Çiğdem sirkenin fayda etmesine çok sevindim. Rabbimin ne güzel nimetleri var. Hamileyiz ilaç alamıyoruz ama o öyle güzel şeyler yaratmış ki derdimizin dermanını veriyo bize

Büşra Emirle eşinin arasında geçen olayı öyle güzel anlatmışsın ki böyle bian önce doğurup o günleri yaşayasım geldi İnşallah hayırlısı ile bizde görürüz

Özlemcim Rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın, inşallah o rüyanın gerçekleştiğinede en kısa zamanda şahit oluruz canım

Yeni listemiz hayırlı olsun, Rabbim edeceğimiz duaları kabul etsin inşallah.
Burcum seninde eline emeğine sağlık. Bu uğraşlarının karşılığında dualarını hemencecik kabul etsin inşallah Rabbim.

canım geçmişler olsunn güzel geçmiş neyse ki. Uzak mıydı dr taksiyle dönseydin falan zor olmuştur tabi ama geçmiş gitmiş işte. Sonu güzel oldu yaaa

Teşekkürler balımm o duaların sana en hayırlı en güzel şekilde dönecek inan bende dua edicem mübarek üç ayların başlangıcı Rabbim dualarımızı kabul etsin..

kızlarr bugün üç ayların başlangıcı mübarek günlere girdik çok şükür RABBİM bu güzel günlerde dualerımızı kabul etsin İNŞALLAH..

Aminn inşallah canımm..

uyuyacaktım ama emir uyumadı iki saattir ancak uyudu bence mutfağımı topladım.
süzme mercimek yapıcam akşama

ayy yerim ben o Emir'i ham yaparımm..

Bugün Cumartesi ve ben yine fulll çalışıyorum ayyyyy ne gıcıkkk yaaaaa sinir oluyorummm((
Nese saat 3 oldu 3 saat daha kaldı çabucak bitsin ama :::((((((((

geçe geçer canım bende evdeyim ama halsizim ya uyku hali var evi sildim süpürdüm nevresimleri değiştirdim attım makineye. Oturuyorum öyle.

abooow ne guzel iki gonullu var :)
1 dsaat bakabilir mısınız emıre gerçekten bilemiyorum

bende gönüllüyüm 1 saat değil tüm gün bakabilirimm

Amin canım amin, bu dua listesinde en az 2 iki hamiş olacak gibi hissediyorum ,inşallah

İnşallah canımmm ben olmucam o kesin gibi birşey de inşallah daha fazla çıkarırız biri de sen olursun ikizimmm

canlar yeni listemiz hazır, bir göz atın bakeeeem

Eki Görüntüle 708585 Eki Görüntüle 708586

ellerine sağlık canım hayırlı olsunn yeni listemiz..

ben esıme dedım hedıyemı ısterım dıye.
tuttu bana dedı kı sen benım annem mısın ?
oğlun alsın sana.
sınırlerımı bozdu pisssss

al işte gıcıklar yaa bana da şu geçen anneler günü ve bu anneler günü zor geliyor geçen sene acaba seneye anneler gününde anne olmuş olacak mıyım diyordum bu sene yine aynı şeyi diyorum tüp tutarsa belki de olur. Olmazsa bilmiyorum artık. Nasip kısmet. Tevekkül sabır.. ama eşin sana hediye alacak kesin seni kızdırmak için söylüyor

benimki sen nasıl hamilesin dio geçen eve meyve çeşitlerinden almış dedimki ne gerek benim canım istemiyo dedimde ben tedbirli geleyimde gece gece beni yollara duşurme diyo

ee akıllı adam bende yerinde olsam almadığı absüed birşeyi isterdim

Ayy çok güzel çok duygulandım gözümün önüne geldi de kimbilir ne güzeldir hareketleri ya maşallah Rabbim korusun sizi

kesinlikle öyle ben kaç defa kocamı gece yarısı kaldırmış melemen yaptırmıştım

ah ah benim canım gece yarısı birşey istese hiçbirşey yaptıramam bir yumurta kıramaz benim ki.

canım ne enteresan ya ama duymuştım böyle böyle birşey ben. Sen o doktora gidene kadar hiçbir doktora gitmedin mi anlamadılar mı yaa tüm sorun oymuş demek ki rahatsızlık vericidir tabi olmaz mı. Benim yengem de çift rahim varmış birinin girişi tamamen kapalıymış birininde yarı açık mı ne hiçbir şekilde gebelik olamıyor tüp bile koysalar rahimler birbirine yapışıkmış sanırım ve küçükmüş o yüzden rahim büyüyemeceği için yanındaki öbür rahimden dolayı bebek ölürmüş hiçbir tedavi yapılamıyor maalesef ve hiçbir dr anlamamış rahim filmleri falan sonra şu aytuğ var doktorumdaki o da perde sanıyor alalım diyor ama bir ameliyata giriyor ki durum böyle filmlerde bile çıkmamış ortaya ne kötü dimi. O yüzden halimize şükretmemiz lazım. Sen de o doktora denk gelmişsin vesile olmuş.

Canım nasıl bir doktor o öyle yaa. Ne demek yani yumurta çatlamış seni nasıl iki gün çağırmaz muayeneye. İlk başlarda zaten hemen büyümeyeceği için 4 gün çağırmıyor sonra gün aşırı çağırması lazım ben hep öyle gittim arka arkaya gittiğim bile oldu yanii çünkü her an çatlayabilir kaldı ki Beni sık çağırdı sonra büyümeyi görünce çatlatma iğneni vur dedi 36 saat sonra da aşılama oldu. Daha çatlatma vurulmadan nasl çatlatmayı başarmış anlamadım yaa. Yazık olmuş çok sinir oldum doktoruna ama bir yandan da normal olur belki de böyle olması iyi olmuştur.

Kızlarrrr herkese mus mutlu hafta sonlarııı...
Anne olan arakadaşlarımızın enneler gününü şididen kutluyorum
Hamiş arkadaşlarımızın da anneler gününü kutluyorum
Hamile kalmaya çalışan ben dahil diğer arkadaşlarımın da anneler gününü kutluyorumm(ne de olsa bizde anne adayıyız ama demi) ve dilerimki inşallah bizler de birgün evlatlarımızla kutlarız anneler gününü ve inşallah o zaman çok uzakta değildirr inşallah çok beklemeyizz
Geçen yıl bu sene sondur inşallah diodum bu sene yine yokkvardır güzel Allah'ımın bir bildiği sabırla beklicem sürekli dua edicemmm hepimiz için Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Sizleri çokkkk seviyorummmmm
Pazartesi görüşürüzzzz

selam arkadaşlar haftasonu tabi kimsecikler yok, şöyle 3 sayfa gerisine kadar okudum ancak maşallah sohbetler güzel
Burcummm canım ellerine emeğine sağlık Allah razı olsun canım benim bak kaç defadır bu listeyi yapmak, bunun sevabına nail olmak sana nasiboluyor, inşallah bunda da vardır bir hayır, nekadar güzel herkes tarafından duaları kapmışsın tatlım benim

bende bugün dr a gittim, çok şükür maşallah kese kenarındaki kanama dağılmış görünüyordu minnoşum zıpladı hopladı, e tabi çocukta rahatlamış kanama onu sıkıştırmayınca demekki bide varya aynı babası gibi kesenin içinde yüzüstü yatıyor, ilk defa böyle duran bir bebek gördüm, eşim diyorki aaa aynı benim gibi yatıyor bana çekmiş daha şimdiden diyor hakkaten eşimde hep yüzüstü yatar gerçekten çekmiş yani haftaya cumartesi ikili test için gideceğim Allah nasibederse, inşallah ordanda hayırlı ve güzel sonuçlar çıkar. dr bana 1 hafta daha yat dedi, progestan ve folic aside 1 hafta daha devam et dedi. sonrasında bu iki ilacı kesecek, decavit diye bir ilaca başlıyacakmışız inşallah. işte benden haberler böyle.
herkesi çok özledim yaaa, sözde evdeyim ama işyerindekinden daha yoğunum, hem bilgisayarda iş yapıyorum, hem hergün misafirler geliyor her ikisiyle ilgilenmeye çalışmaktan size yetişemiyorum

canımm çok sevindim kanamanın dağılmış olmasına. Arayamadım seni de uzun zamandır bende iş yerinde yoğunum evde işler bitmiyor vs.. Maşallah canım rahatına düşkün demek ki bak valla oğlun demek beyefendi demek geld içimden bakalım ne çıkacak cinsiyeti. 1 hafta daha sabret sonra da dikkatli olursun ama sürekli yatmaktan kurtulursun hiç olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…