- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.941
canımm çok sevindim kanamanın dağılmış olmasına. Arayamadım seni de uzun zamandır bende iş yerinde yoğunum evde işler bitmiyor vs.. Maşallah canım rahatına düşkün demek ki bak valla oğlun demek beyefendi demek geld içimden bakalım ne çıkacak cinsiyeti. 1 hafta daha sabret sonra da dikkatli olursun ama sürekli yatmaktan kurtulursun hiç olmazsa.
aminnnnnn canım aminnnnnnn diyorum bol bol olacak inşallah teyze yapcan bizicanım Allah çok büyük bize güzel ve kolay kapılar açsın inşallah, evlat hasretiye yakmasın hiç kimseyi, bu topikte her gece ellerini açıpta sağlıklı hayırlı evlat isteyen herkese evlat nasip etsin, beklenecek bir süre varsada sabrını versin Rabbim, sana da kolaycacık pıt diye bir doğum nasip etsin inşallah
kızlar sizden bir ricam olacak gecensene haziranda doğum yapan bir arkadasımın kızında kalp sorunu var ameliyat olacak bugunlerde doktor acıl ameliyat demiş bebişimizin adı asya onun için dua edermisiniz ?
herkese hayırlı cumalar.
bugün hayırlısı ile 3. kez evvel okumaya başladım.tedaviye kadar kaç kez biter bilmiyorum :)
sınrasında AYŞE iöin dua ettim.Rabbim hayırlı kılsın.bebeği sıkı sıkı tutunsun ona inşallah.
MESUDE ördüklerine bayıldım.bende geçen gün bebe battaniyesi başladım.ama benimki çok basit bişey seninkiler kadar teferruatlı değil.hele ben bi battaniye öreyim bebek kolay dedim başladım örmeye :)
BUKET seninkilere de bayıldım valla.canım annem ilk evlendiğim yıl ördü bana.üstüne kaç bebek doğdu.5-6 yıldır bekliyorlar evde.benimkiler kırmızı :)
BEDRİYE canım bence çok kurcalama vardır bi hayır.haftaya gidersin.eşine katılıyorum.zaten sabah diyodun ben niye heyecanlanmıyorum ki diye.
NAZAAAAAAAAAAAAAAAN canım ya çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
BUKET senin içinde çok sevindim.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleride gösterir inşallah.
GÜL maşşalllah sana 38. hafta.Allah ım kolay doğumlar versin bi avazda kurtarsın inşallah.
7veren GÜL nolur listene benide ekle canım.dileğim malum tabiki :)
BURCU senin sonuçlarınada çok sevindim canım.mr danda korkma artık belki bedriyenin dediği gibi gerek kalmaz.kalırsada dualarla girer çıkarsın inşallah.aşılamanın da hayırla pozitif sonuçlanması duasıyla...
ASLI ve ÖZLEM kızlar imrendim size maşallah.bende düşünüyorum yazın tedaviye yanımda bi arkadaşım olsada beraber gidip gelsem diye.acaba bende ankaraya mı gelsem ne? ama siz benim işime yaramazsınız bana tüp bebek tedavisi olan biri lazım.
SEDA canım merkez çok önemli,işin ehli olanlarla çalışmak çok önemli ama bi yerden sonra tamamen nasip.senin nasibinde varsa o bebek onları vesile kılar merak etme sen.
BİNBİRGECE gamze canım arkadaşların dediği gibi idrar yolları enfeksiyonudur muhtemelen.hemen bi doktora git.tedavisi çok basit.bi an önce iyileş.tüpe bi engeli olmaz Allah ın izniyle.ama tedavi olmazda ilerletirsen transferden sonra sıkıntı yaratabilir.ihmal etme.
DUAMNUR gamze.canım dünkü olay için çokçok geçmiş olsun.bahsetmedin bidaha noldu ne bitti.komsunuz falanmıydı öldürülen?tanırmıydın?
TUBA ve TÜMAY canlar sizleride unutmadım tabiki ama malum bi kızların değimiyle ekşın olmayınca yorumda yapılamıyor.
YASEMİN kimse alınmasın ama sen iyileştin işe başladın ya ayrı bi seviniyorum.Allah seni başımızdan eksi etmesin
AYLİN senin plates maceran noldu devam ediyormusun?
MERAL canım maşallahne güzel kilo vermişsin.ben ameliyattan sonra ye iç yat 3 kilo aldım.göbeğimde cabası.bi iyileşeyim bende vericem inşallah.tedaviden önce 5 kilo verip hazırlamam lazım kendimi
bana gelince yazılılarımı yaptırdım,hazırladığım notları yolladım rahatladım.evde pinekliyorum işte uzandığım yerden battaniye örüyorum.iyiyim çok şükür.unuttuğum arkadaşım kalmamıştır umarım.kaç gündür yazmıyorum aklımda kalanları özet geçtim.
son bişey DİDEM canım seninde GÜLÜN de MESUDE ninde beşikleriniz şahane.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.mışıl mışıl uyuşunda büyüsünler yavrularıız.
ÇİĞDEM cim bidaha yazmadın canım inşallah seninde kaşıntıların son bulmuştur.
günaydın kızlarrrrr sabahın körü kalkıp dr a gittik ama dr bey hastalanmış malesef pazartesi gidicez artık yapcak bişi yok....
aynen canım..
sağol canım pazartesi ye kaldı malesef hayırlısı
Kızlarrrr herkese mus mutlu hafta sonlarııı...
Anne olan arakadaşlarımızın enneler gününü şididen kutluyorum
Hamiş arkadaşlarımızın da anneler gününü kutluyorum
Hamile kalmaya çalışan ben dahil diğer arkadaşlarımın da anneler gününü kutluyorumm(ne de olsa bizde anne adayıyız ama demi) ve dilerimki inşallah bizler de birgün evlatlarımızla kutlarız anneler gününü ve inşallah o zaman çok uzakta değildirr inşallah çok beklemeyizz
Geçen yıl bu sene sondur inşallah diodum bu sene yine yokkvardır güzel Allah'ımın bir bildiği sabırla beklicem sürekli dua edicemmm hepimiz için Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Sizleri çokkkk seviyorummmmm
Pazartesi görüşürüzzzz
Anam maşallah ne güzel bir rüya, sonunda da mesajı var "gereksiz bir sürü test" bilmem anlatabildim mi?
yalnız değilsin caaaaaaanımmmmmmmmmmmmm
Özlemcim Rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın, inşallah o rüyanın gerçekleştiğinede en kısa zamanda şahit oluruz canım
canım benim yaa çok teşekkür ederim, kalplerimiz bir burda karşılaşamasakta konuşamasakta hep içimden bir seda ismi geçiyor, içime işlemişsinah ben yata yata 5 kilo almışım varya çok fena:))) ayrıca benimde hep içimden erkek olacakmış gibi geliyor, hep erkek tabirleri ile konuşuyorum ondan bahsederken. ama erkek istediğimden değil yani içgüdüsel olarak sanırım bakalım ne çıkıcak.
Allah sanada kolaylık versin kuşum yaa inşallah şu yoğun döneminde aklında bebk memek yokken geliverir seninki bellimi olur inşallah
Ayyy gamzeeeee :)))) bende bu gece rüyamda burnumun tıkalı oldugunu görüyordum, eczaneden okyanus suyu almaya gitti :)))))))) bende bukettten etkilenmişimburcu senin donlardan rüyamda halamın oğluna hediye ediyodum ne etklinmişim düşünnn :)))
Nartanesi Ayşem hakkında hayırlısı olsun, eminim vardır bir sebebi.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
Çiğdem sirkenin fayda etmesine çok sevindim. Rabbimin ne güzel nimetleri var. Hamileyiz ilaç alamıyoruz ama o öyle güzel şeyler yaratmış ki derdimizin dermanını veriyo bize
Büşra Emirle eşinin arasında geçen olayı öyle güzel anlatmışsın ki böyle bian önce doğurup o günleri yaşayasım geldiİnşallah hayırlısı ile bizde görürüz
Özlemcim Rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın, inşallah o rüyanın gerçekleştiğinede en kısa zamanda şahit oluruz canım
Yeni listemiz hayırlı olsun, Rabbim edeceğimiz duaları kabul etsin inşallah.
Burcum seninde eline emeğine sağlık. Bu uğraşlarının karşılığında dualarını hemencecik kabul etsin inşallah Rabbim.
Aslım seninde anneler günün kutlu olsun inşallah en kısa zamanda bir vesileyle hamile kalırsın inşallahKızlarrrr herkese mus mutlu hafta sonlarııı...
Anne olan arakadaşlarımızın enneler gününü şididen kutluyorum
Hamiş arkadaşlarımızın da anneler gününü kutluyorum
Hamile kalmaya çalışan ben dahil diğer arkadaşlarımın da anneler gününü kutluyorumm(ne de olsa bizde anne adayıyız ama demi) ve dilerimki inşallah bizler de birgün evlatlarımızla kutlarız anneler gününü ve inşallah o zaman çok uzakta değildirr inşallah çok beklemeyizz
Geçen yıl bu sene sondur inşallah diodum bu sene yine yokkvardır güzel Allah'ımın bir bildiği sabırla beklicem sürekli dua edicemmm hepimiz için Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Sizleri çokkkk seviyorummmmm
Pazartesi görüşürüzzzz
Günaydıncanım oyyy maşallah yerim ben onun yatışını, cok şükür kanamada dağılmış, yaso sen zaten dal gibisin 5 kilo sende belli bile olmaz hem ne kadar tombik o kafar şeker :)))selam arkadaşlar haftasonu tabi kimsecikler yok, şöyle 3 sayfa gerisine kadar okudum ancak maşallah sohbetler güzel
Burcummm canım ellerine emeğine sağlık Allah razı olsun canım benimbak kaç defadır bu listeyi yapmak, bunun sevabına nail olmak sana nasiboluyor, inşallah bunda da vardır bir hayır, nekadar güzel herkes tarafından duaları kapmışsın tatlım benim
bende bugün dr a gittim, çok şükür maşallah kese kenarındaki kanama dağılmış görünüyorduminnoşum zıpladı hopladı, e tabi çocukta rahatlamış kanama onu sıkıştırmayınca demekki bide varya aynı babası gibi kesenin içinde yüzüstü yatıyor, ilk defa böyle duran bir bebek gördüm, eşim diyorki aaa aynı benim gibi yatıyor bana çekmiş daha şimdiden diyor hakkaten eşimde hep yüzüstü yatar gerçekten çekmiş yani haftaya cumartesi ikili test için gideceğim Allah nasibederse, inşallah ordanda hayırlı ve güzel sonuçlar çıkar. dr bana 1 hafta daha yat dedi, progestan ve folic aside 1 hafta daha devam et dedi. sonrasında bu iki ilacı kesecek, decavit diye bir ilaca başlıyacakmışız inşallah. işte benden haberler böyle.
herkesi çok özledim yaaa, sözde evdeyim ama işyerindekinden daha yoğunum, hem bilgisayarda iş yapıyorum, hem hergün misafirler geliyor her ikisiyle ilgilenmeye çalışmaktan size yetişemiyorum
evet yazarken bende farkettim gerçekten bi mesaj var sanki dimi, neyse yanlız olmadığımı bilmekte güzel
gülcüm canım çok sağol yürekten amiiin diyorum inşallah kısa zamanda gerçekleşir, ben geçen ayda yine hamile olduğumu görmüştüm rüyamda vardır bundada bir hayır diyorum
burcuuuuu canım ellerine sağlık listeyi hazırlamışsın
yasemin canım seninde kanama dağılmış çok şükür zaman nasıl geçiyor 2 li testlere sıra geldi şimdide öylemi vay bee, şimdi sen diyorsundur sen gelde bide bana sor diye
Canım inşallah tez zamanda sağlıkla bebegine kavuşursunayyy ilk ben çıkmışım nasıl heyecan yaptım sanki hamile haberimi almış gibiyim allahım hayırlısını nasip etsin
Gülhancım bugün senin bilgileri eklerim canimSelam canım ya ben birşey söylemek istiyorum da benim dua listesinde sadece kullanıcı adım var diğer bilgilerim yok onları da eklermisin tekrardan bilgilerimi vereyim ben
Adım Gülhan, Yaşım 24, evlilik tarihim 2011, bat 21/03/2013, Yasadığım Sehir Adana :)
Teşekkürler şimdiden :)
günaayyddıınnnnn can ciğerlerim..
bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm,sabah uyandığımda gercek sanıyordum ayy rüyaymış ya nasıl sevindimm anlatamam.. ruyamı anlatmıyorum çok kötuydu..Allah korusun Yarabbim..
anneler gunumuz cumleten hepimizinnn bu guzel günü kutlu olsun.. heeepiiimiiizzz gün gelsin çocuklarımızın yanağımıza konduracakları öpücüklerle duygulanıp sevinelim..
günaayyddıınnnnn can ciğerlerim..
bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm,sabah uyandığımda gercek sanıyordum ayy rüyaymış ya nasıl sevindimm anlatamam.. ruyamı anlatmıyorum çok kötuydu..Allah korusun Yarabbim..
anneler gunumuz cumleten hepimizinnn bu guzel günü kutlu olsun.. heeepiiimiiizzz gün gelsin çocuklarımızın yanağımıza konduracakları öpücüklerle duygulanıp sevinelim..
Sağol kuzum, ayy özlemim içime öyle doğuyorki en kısa zamanda senden hamiş haberi alacagızzzzzz
Gunaydin kizlar nasilsnz? Emir dikti gene beni bu saatte gece kc sefr uyandgmi sayamadim. Gozu hala capakli canimi sikiyo bu olay p.tesi gtrcm dktra cocgmu.bu arada suan ytagmza aldm ortada yatiyo garip garip sesler cikartio artik masallah kuzuma
günaydın kızlar nasılsınız bugün neler hissediyorsunuz
günaydın kızlar hayırlı hafta sonları herkese...
TÜM ANNELERİN ANNE ADAYLARININ VE ANNE OLMAK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
bdroner / bedriye 30.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ecrinn07 / aslı 03.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı sağlıklı hamişlik
akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
.... 14.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
ben nolur nolmaz die tüm dua listesini bitirdim RABBİM dileklerinizi gönlünüzden gecenleri kabul etsin İNŞALLAH...:)
günaydın fıstık, valla herzaman ki gibi hissediyorum anneme çiçek yolladım, aradımm konuştuk, ağladı, böyle bir iç burukluğu falan yok bende Rabbim alnımıza ne yazarsa o olacak, öptüm yanaktan
gÜl maşallah bacım Allah razı olsundoğumun çok kolay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?