- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.961
günaydın fıstık, valla herzaman ki gibi hissediyorum anneme çiçek yolladım, aradımm konuştuk, ağladı, böyle bir iç burukluğu falan yok bende Rabbim alnımıza ne yazarsa o olacak, öptüm yanaktan
gÜl maşallah bacım Allah razı olsundoğumun çok kolay olur inşallah
ayyy cnm ben dün gittim annemi gördüm ve geldim evlenince böyle uzaktan uzaktan oluyor dün annemlerde eşime diyorum atasayın papatyalı kolyesinden al bana ananemde dediki hani sen anne misin alsın sana annem bir kızdı dedi o nasıl söz niye kızı üzüyorsun ananemde fark etti hatasını ama dedim birsey olmaz alışığım zaten
tatlım Allah razı olsun, hepimiz doktora her gidişimizde inşallah hep böyle güzel haberlerle geliriz.yasemınn canım çok sevındım.
RABBİM KUCAĞİNDA GORMEYI DDE NASİP ETSİN İNŞALLAHH
DARISI TUM KARDESDLDERIMIZE
ayy didemmmm ben o kermese gelemediğim için alamıyorum şu yelekleri kuşum sen bana birkaç tane model gönder resim olarak, bende beğeneyim, onlardan bana ör,bende sana kermese katkı olsun diye parasını gönderim yaaaa olurmu olurmu?????
ayy canım benim yaa, varya yanlışlıkla ara ara şikayet ediyorumdur belki Allah affetsin ama bilerek hiç şikayet etmemeye çalışıyorum, bu halime ve her halime binlerce şükürler olsun, çok istedik Allah verdi, şimdide halimden yakınmak çok kötü olur. o yüzden rabbim bebeğime sağlık versin inşallah, ardından da bana diyorum, çok şükür canım benim o kanamayı atlatmış gibi görünüyoruzyasemin canım seninde kanama dağılmış çok şükür zaman nasıl geçiyor 2 li testlere sıra geldi şimdide öylemi vay bee, şimdi sen diyorsundur sen gelde bide bana sor diye
ayyy varya ben zaten hep senin bir yazını görünce sanki hamileyim kızlar diyeceksin gibi geliyor bana. inşallah canım herşeyde bir hayır vardır tabiki hayırlı olsunayyy ilk ben çıkmışım nasıl heyecan yaptım sanki hamile haberimi almış gibiyim allahım hayırlısını nasip etsin
Gülhancımmm canım heh kaç kere sordum ama cevabını birtürlü görememiştim şimdi hemen yazıyorum kuşum benimSelam canım ya ben birşey söylemek istiyorum da benim dua listesinde sadece kullanıcı adım var diğer bilgilerim yok onları da eklermisin tekrardan bilgilerimi vereyim ben
Adım Gülhan, Yaşım 24, evlilik tarihim 2011, bat 21/03/2013, Yasadığım Sehir Adana :)
Teşekkürler şimdiden :)
bediryem canım bilinçaltında düşündüğümüz şeyler zaman geçtikçe rüyalarımıza giriyor, o korkular, senaryolar bir zaman sonra film gibi kurgulanıp rüyalarımıza giriyor.günaayyddıınnnnn can ciğerlerim..
bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm,sabah uyandığımda gercek sanıyordum ayy rüyaymış ya nasıl sevindimm anlatamam.. ruyamı anlatmıyorum çok kötuydu..Allah korusun Yarabbim..
Burcu kuşum çok şükür evet dağılmışGünaydıncanım oyyy maşallah yerim ben onun yatışını, cok şükür kanamada dağılmış, yaso sen zaten dal gibisin 5 kilo sende belli bile olmaz hem ne kadar tombik o kafar şeker :))))
tatlım benim yiğenimin geçen gün gözü öyle oldu kendisi 3 yaşında, bi baktık annesinin gözüde öyle olmuş, doktora gittiler, annesine başka bir damla vermiş, miniğede başka bir damla vermiş, maşallah 2 günde geçti. ben onun adını öğreneyim sana yazayım kuşumGunaydin kizlar nasilsnz? Emir dikti gene beni bu saatte gece kc sefr uyandgmi sayamadim. Gozu hala capakli canimi sikiyo bu olay p.tesi gtrcm dktra cocgmu.bu arada suan ytagmza aldm ortada yatiyo garip garip sesler cikartio artik masallah kuzuma
yok canım oyle almıyorum ben sabahları alıyorm o da toplasan 5 dakıka :)amaaannnn yatağa alıştırma sonra hiç çıkmaz ordanAnne olmakta zor yaa geceler uykusuz hele bide çalışınca daha zor olacak,bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
günaydın canım..günaydın kızlar nasılsınız bugün neler hissediyorsunuz
yasemın sağol kuzum 2 ayrı damla kullandım emire geçmedi.herkeslere günaydınnn, tabi sabahın köründe uyanmıştım ama artık ağır vasıta olduğum için ancak kahvaltımı yaptım, bi duş aldım, alırkende şunu farkettim ki artık ben aşağı kısmımı göremiyorumSaçlarımı kuruttum giyindim filan derken saat 11 olmuş.
öncelikle bütün anne olma yolundaki tedaviler gören, ilaçlar içen, dualar eden, bütün canım arkadaşlarımın bu son bebeksiz anneler günü olsun inşallah, önümüzdeki yıl belkide karnınızda bir bebekle veya hızlı davranırsanız kucağınızda bir bebekle geçirmenizi nasibetsin yüce allah'ım
sonrasında ise karnında olan bebekleri ile iç içe bir anneler günü geçiren tüm anne adaylarının anneler gününü kutluyorum, allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasibetsin, kolay ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasibetsin inşallah.
Büşra içinde anneler gününü tam layıkıyla emiriyle kutlayan gerçek bir anne olduğu için kutluyorum.
Tatlım allah razı olsun, hepimiz doktora her gidişimizde inşallah hep böyle güzel haberlerle geliriz.
Ayy didemmmm ben o kermese gelemediğim için alamıyorum şu yelekleri kuşum sen bana birkaç tane model gönder resim olarak, bende beğeneyim, onlardan bana ör,bende sana kermese katkı olsun diye parasını gönderim yaaaa olurmu olurmu?????
Ayy canım benim yaa, varya yanlışlıkla ara ara şikayet ediyorumdur belki allah affetsin ama bilerek hiç şikayet etmemeye çalışıyorum, bu halime ve her halime binlerce şükürler olsun, çok istedik allah verdi, şimdide halimden yakınmak çok kötü olur. O yüzden rabbim bebeğime sağlık versin inşallah, ardından da bana diyorum, çok şükür canım benim o kanamayı atlatmış gibi görünüyoruz
Ayyy varya ben zaten hep senin bir yazını görünce sanki hamileyim kızlar diyeceksin gibi geliyor bana. Inşallah canım herşeyde bir hayır vardır tabiki hayırlı olsun
Gülhancımmm canım heh kaç kere sordum ama cevabını birtürlü görememiştim şimdi hemen yazıyorum kuşum benim
Bediryem canım bilinçaltında düşündüğümüz şeyler zaman geçtikçe rüyalarımıza giriyor, o korkular, senaryolar bir zaman sonra film gibi kurgulanıp rüyalarımıza giriyor.
Hayırlara çıksın inşallah, kötü rüyaların tersi çıkarmış zaten takma kafana
Burcu kuşum çok şükür evet dağılmışAnam evde bol bol picamalrı giyorum hep, dün doktora giderken eteğimi bluzumu ceketimi giyince anladım ki;
1- eteğimin düğmesi kapanmadı, açık vaziyette giydim.
2- bluzumu giyince önden göbek fışkırdı, göbek önden ben arkadan oldum :)
3- ceketimin fermarını kapatamadım arası 2 parmak açık kaldı
Tatlım benim yiğenimin geçen gün gözü öyle oldu kendisi 3 yaşında, bi baktık annesinin gözüde öyle olmuş, doktora gittiler, annesine başka bir damla vermiş, miniğede başka bir damla vermiş, maşallah 2 günde geçti. Ben onun adını öğreneyim sana yazayım kuşum
işte insanlar düşüncesiz olunca böyle oluyor kendi anneannesi de olsa en yakını bunu yaparsa başkası ne yapmaz. Ne var yanii her kadın bir annedi aslında. Benim yengemin de çocuğu yok olmadı ama bizler,diğer yiğenleri hep alırlar hediye, kutlarlar. Allah inşallah sana da yaşatacak canımm en kısa zamanda inanıyorum ben. Hiç üzme kendini.
ayyy cnm ben dün gittim annemi gördüm ve geldim evlenince böyle uzaktan uzaktan oluyor dün annemlerde eşime diyorum atasayın papatyalı kolyesinden al bana ananemde dediki hani sen anne misin alsın sana annem bir kızdı dedi o nasıl söz niye kızı üzüyorsun ananemde fark etti hatasını ama dedim birsey olmaz alışığım zaten
Bütün annelerin, anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. Allah onlara evlatlarını bağışlasın, evlatlarına da annelerini.
Geçen sene acaba bir daha ki anneler gününde anne oabilir miyim diyordum olmadı, şimdide seneye olabilecek miyim diyorum nasip kısmet.
Annemler teyzemlere gittiler memlekete toplandılar ben gidemedim tabii eşimin kursu var. Anneannemin de mezarına gidecekler benim içinde dua edin dedim. Her ne kadar birkaç hafta önce annemi görmüş olsam da anneler günü başka ama napalım böyle olacak artık sağlıklı olsun da önemli olan bu.
günaydın fıstıklar...
pazar sabahı kocacımla oğluşumuzun tekmelerini sayarak yatak keyfi yaptıkAllahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hıçkırık tuttu bebeğimi onu bile anladık çok güzeldi... topiğimizin bütün annelerinin, anne adaylarının ve kalbi anne güzelliğinde olan canım arkadaşlarım anneler gününüz kutlu olsun bebişinizden ayrı geçen son anneler gününüz olsun inşallah
herkeslerin anneler günü kutlu olsun.....mucccccccccccccccccccccccccccccccuuuuuuuuukkk..tüm annelerin anne olacakların ve anne olmak isteyenlerin ..
günaydın kızlar hayırlı hafta sonları herkese...
TÜM ANNELERİN ANNE ADAYLARININ VE ANNE OLMAK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
bdroner / bedriye 30.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ecrinn07 / aslı 03.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı sağlıklı hamişlik
akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
.... 14.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
ben nolur nolmaz die tüm dua listesini bitirdim RABBİM dileklerinizi gönlünüzden gecenleri kabul etsin İNŞALLAH...:)
herkeslere günaydınnn, tabi sabahın köründe uyanmıştım ama artık ağır vasıta olduğum için ancak kahvaltımı yaptım, bi duş aldım, alırkende şunu farkettim ki artık ben aşağı kısmımı göremiyorumsaçlarımı kuruttum giyindim filan derken saat 11 olmuş.
Öncelikle bütün anne olma yolundaki tedaviler gören, ilaçlar içen, dualar eden, bütün canım arkadaşlarımın bu son bebeksiz anneler günü olsun inşallah, önümüzdeki yıl belkide karnınızda bir bebekle veya hızlı davranırsanız kucağınızda bir bebekle geçirmenizi nasibetsin yüce Allah'ım
Sonrasında ise karnında olan bebekleri ile iç içe bir anneler günü geçiren tüm anne adaylarının anneler gününü kutluyorum, Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasibetsin, kolay ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasibetsin inşallah.
Büşra içinde anneler gününü tam layıkıyla emiriyle kutlayan gerçek bir anne olduğu için kutluyorum.
tatlım Allah razı olsun, hepimiz doktora her gidişimizde inşallah hep böyle güzel haberlerle geliriz.
ayy didemmmm ben o kermese gelemediğim için alamıyorum şu yelekleri kuşum sen bana birkaç tane model gönder resim olarak, bende beğeneyim, onlardan bana ör,bende sana kermese katkı olsun diye parasını gönderim yaaaa olurmu olurmu?????
ayy canım benim yaa, varya yanlışlıkla ara ara şikayet ediyorumdur belki Allah affetsin ama bilerek hiç şikayet etmemeye çalışıyorum, bu halime ve her halime binlerce şükürler olsun, çok istedik Allah verdi, şimdide halimden yakınmak çok kötü olur. o yüzden rabbim bebeğime sağlık versin inşallah, ardından da bana diyorum, çok şükür canım benim o kanamayı atlatmış gibi görünüyoruz
ayyy varya ben zaten hep senin bir yazını görünce sanki hamileyim kızlar diyeceksin gibi geliyor bana. inşallah canım herşeyde bir hayır vardır tabiki hayırlı olsun
Gülhancımmm canım heh kaç kere sordum ama cevabını birtürlü görememiştim şimdi hemen yazıyorum kuşum benim
bediryem canım bilinçaltında düşündüğümüz şeyler zaman geçtikçe rüyalarımıza giriyor, o korkular, senaryolar bir zaman sonra film gibi kurgulanıp rüyalarımıza giriyor.
hayırlara çıksın inşallah, kötü rüyaların tersi çıkarmış zaten takma kafana
Burcu kuşum çok şükür evet dağılmışanam evde bol bol picamalrı giyorum hep, dün doktora giderken eteğimi bluzumu ceketimi giyince anladım ki;
tatlım benim yiğenimin geçen gün gözü öyle oldu kendisi 3 yaşında, bi baktık annesinin gözüde öyle olmuş, doktora gittiler, annesine başka bir damla vermiş, miniğede başka bir damla vermiş, maşallah 2 günde geçti. ben onun adını öğreneyim sana yazayım kuşum
güül Allah razı olsun canım,allah sana kolay doğum sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun evlatlarımız olmadan geçirdiğimiz son anneler günü olsun inşallah, rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaahhhh
biri bana yardım etsinnn çook işim var çooooooookkkkkkkkkkkk
herkeslere günaydınnn, tabi sabahın köründe uyanmıştım ama artık ağır vasıta olduğum için ancak kahvaltımı yaptım, bi duş aldım, alırkende şunu farkettim ki artık ben aşağı kısmımı göremiyorumsaçlarımı kuruttum giyindim filan derken saat 11 olmuş.
Öncelikle bütün anne olma yolundaki tedaviler gören, ilaçlar içen, dualar eden, bütün canım arkadaşlarımın bu son bebeksiz anneler günü olsun inşallah, önümüzdeki yıl belkide karnınızda bir bebekle veya hızlı davranırsanız kucağınızda bir bebekle geçirmenizi nasibetsin yüce Allah'ım
Sonrasında ise karnında olan bebekleri ile iç içe bir anneler günü geçiren tüm anne adaylarının anneler gününü kutluyorum, Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasibetsin, kolay ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasibetsin inşallah.
tatlım Allah razı olsun, hepimiz doktora her gidişimizde inşallah hep böyle güzel haberlerle geliriz.
ayy canım benim yaa, varya yanlışlıkla ara ara şikayet ediyorumdur belki Allah affetsin ama bilerek hiç şikayet etmemeye çalışıyorum, bu halime ve her halime binlerce şükürler olsun, çok istedik Allah verdi, şimdide halimden yakınmak çok kötü olur. o yüzden rabbim bebeğime sağlık versin inşallah, ardından da bana diyorum, çok şükür canım benim o kanamayı atlatmış gibi görünüyoruz
ayyy varya ben zaten hep senin bir yazını görünce sanki hamileyim kızlar diyeceksin gibi geliyor bana. inşallah canım herşeyde bir hayır vardır tabiki hayırlı olsun
bediryem canım bilinçaltında düşündüğümüz şeyler zaman geçtikçe rüyalarımıza giriyor, o korkular, senaryolar bir zaman sonra film gibi kurgulanıp rüyalarımıza giriyor.
hayırlara çıksın inşallah, kötü rüyaların tersi çıkarmış zaten takma kafana
Burcu kuşum çok şükür evet dağılmışanam evde bol bol picamalrı giyorum hep, dün doktora giderken eteğimi bluzumu ceketimi giyince anladım ki;
tatlım benim yiğenimin geçen gün gözü öyle oldu kendisi 3 yaşında, bi baktık annesinin gözüde öyle olmuş, doktora gittiler, annesine başka bir damla vermiş, miniğede başka bir damla vermiş, maşallah 2 günde geçti. ben onun adını öğreneyim sana yazayım kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?