- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.981
canım geçmişler olsunn güzel geçmiş neyse ki. Uzak mıydı dr taksiyle dönseydin falan zor olmuştur tabi ama geçmiş gitmiş işte. Sonu güzel oldu yaaa
ee akıllı adam bende yerinde olsam almadığı absüed birşeyi isterdim
canım ne enteresan ya ama duymuştım böyle böyle birşey ben. Sen o doktora gidene kadar hiçbir doktora gitmedin mi anlamadılar mı yaa tüm sorun oymuş demek ki rahatsızlık vericidir tabi olmaz mı. Benim yengem de çift rahim varmış birinin girişi tamamen kapalıymış birininde yarı açık mı ne hiçbir şekilde gebelik olamıyor tüp bile koysalar rahimler birbirine yapışıkmış sanırım ve küçükmüş o yüzden rahim büyüyemeceği için yanındaki öbür rahimden dolayı bebek ölürmüş hiçbir tedavi yapılamıyor maalesef ve hiçbir dr anlamamış rahim filmleri falan sonra şu aytuğ var doktorumdaki o da perde sanıyor alalım diyor ama bir ameliyata giriyor ki durum böyle filmlerde bile çıkmamış ortaya ne kötü dimi. O yüzden halimize şükretmemiz lazım. Sen de o doktora denk gelmişsin vesile olmuş.
günaydın kızlar hayırlı hafta sonları herkese...
TÜM ANNELERİN ANNE ADAYLARININ VE ANNE OLMAK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
bdroner / bedriye 30.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ecrinn07 / aslı 03.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı sağlıklı hamişlik
akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
.... 14.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
ben nolur nolmaz die tüm dua listesini bitirdim RABBİM dileklerinizi gönlünüzden gecenleri kabul etsin İNŞALLAH...:)
Günaydınnn uyuyamıyorum kalktım bende kahvaltı yapıyorum :)) hafta sonunuz nasıl geçti anlatın bakalım..
burcu duanı okudum rabbim kabul etsin caım
günaydın kızlar bugün pek keyifsizim ama şükür iyiyim sizlerde iyisiniz inşallah
güzel anne adyları ve aday adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun hamiş olanlar sağlıkla doğrusun, bebek isteyenlerde tez zamanda bebişlerine kavussun inşallah !!
Günaydınnn uyuyamıyorum kalktım bende kahvaltı yapıyorum :)) hafta sonunuz nasıl geçti anlatın bakalım..
saol canım işte doktorda tam böyle söyledi kızım se nasıl doktorlara gittin nasıl görmediler nasıl rahim filmi çekmişler dedi aslında rahim filmimi çeken doktorda çok iyi bi doktor ama asıl oldu anlamadım neyseki geçti gitti allah razı olsu o doktordan
günaydın kızlar bugün pek keyifsizim ama şükür iyiyim sizlerde iyisiniz inşallah
ay nazooo ben kaçırmışım...senin çift rahmin mi varmış..anaaam nasıl anlamadılar şimdiye kadar..aaa..ee ne oldu sana bişe mi yaptılar kaçırdım ben yaavv..tüh banaç..
gunaayydıınnn..
güpgüzeell bir hafta olsun inşAllah, hepimiz çok çok güzel haberlerle karşılaşalım..
Burcummm dua listesini sen yaptınn diye biliyorum, ellerine, kollarına sağlık.. Yaseminnimmmmm canımmm benimmmm seninde kanama alanı durmuş de mi? Gözün aydıınn.. doktor bence 1 hafta daha önlem olsun diye yatıyordur.. ikili için haftaya ctesi mi gidiceksin.. cinsiyetini erkek gibi hissediyorsun he.. bende hep kız diye hayal etmiştim senin bebişi... Allah sağlıkla, sıhhatle versin inşAllah..
Bu dua listesi inşAllah büttüüünn aylardan çok daha bereketli olsun. İstatistiklere göre her listemiz 2 gebe çıkarıyorsa bu liste 4 çıkarsın inşAllah.
dua listemiz hazırlanmış ... hayırlı uğurlu olur inşallahh... hepimiz için.. kızlar bu dua regli iken de okunabilirmi...
yok canım neyseki çift rahim deil rahim agzında çift giriş varmı onu kesti aldı
ikili test için beni 11 haftada çagırdılar ama
DEMEK Kİ 11 ile 12. haftada çağırıyorlar canımcımm.. ama 13. hafta ya mı sarkıtmıyorlar galiba.. benide 12 de çağırmıştı.. cinsiyetle ilgili içinden geçen bişiy var mı? bir dahaki randevun 3 hafta sonra mı yani.. geçen gece uykum kaçtı geçmişi okuyorum burada gözüme çarpıyorsun 7. haftasında.. sürekli ayy dedimm ne uzun 7. haftaymış bu.. sonra hatırladım geriye doğru ilerliyorum..
kızlaaarr mesude nerde, tlfnu tamir olmamış mıydı en son..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?