Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

saol canım işte doktorda tam böyle söyledi kızım se nasıl doktorlara gittin nasıl görmediler nasıl rahim filmi çekmişler dedi aslında rahim filmimi çeken doktorda çok iyi bi doktor ama asıl oldu anlamadım neyseki geçti gitti allah razı olsu o doktordan

allah razı olsun agzın dilin dert söylemesin evladını sag sağlim al kucagına

güzel anne adyları ve aday adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun hamiş olanlar sağlıkla doğrusun, bebek isteyenlerde tez zamanda bebişlerine kavussun inşallah !!

günaydın kızlar nasılsınız ... ben hala adet olmadım sıkıntıdayım..... gelse de biran önce gitsem başlasam tedaviye... sizler nasılsınız.....

Günaydınnn uyuyamıyorum kalktım bende kahvaltı yapıyorum :)) hafta sonunuz nasıl geçti anlatın bakalım..

günaydın..nasıl oldu kaşıntıların

ay nazooo ben kaçırmışım...senin çift rahmin mi varmış..anaaam nasıl anlamadılar şimdiye kadar..aaa..ee ne oldu sana bişe mi yaptılar kaçırdım ben yaavv..tüh banaç..

günaydın kızlar bugün pek keyifsizim ama şükür iyiyim sizlerde iyisiniz inşallah

neden neden nedene?

k.burcu duanı okudum allah kabul etsin..

gunaayydıınnn..
güpgüzeell bir hafta olsun inşAllah, hepimiz çok çok güzel haberlerle karşılaşalım..

Burcummm dua listesini sen yaptınn diye biliyorum, ellerine, kollarına sağlık.. Yaseminnimmmmm canımmm benimmmm seninde kanama alanı durmuş de mi? Gözün aydıınn.. doktor bence 1 hafta daha önlem olsun diye yatıyordur.. ikili için haftaya ctesi mi gidiceksin.. cinsiyetini erkek gibi hissediyorsun he.. bende hep kız diye hayal etmiştim senin bebişi... Allah sağlıkla, sıhhatle versin inşAllah..

Bu dua listesi inşAllah büttüüünn aylardan çok daha bereketli olsun. İstatistiklere göre her listemiz 2 gebe çıkarıyorsa bu liste 4 çıkarsın inşAllah.

ikili test için beni 11 haftada çagırdılar ama

dua listemiz hazırlanmış ... hayırlı uğurlu olur inşallahh... hepimiz için.. kızlar bu dua regli iken de okunabilirmi...

cCanım benimm, adetin gelince tedavin başlıyormuş.. hiç acele etme.. hayırlısıyla gelsin adetin, hayırlısıylada başlasın tedavin.. geç olsun güç olmasın.. Rabbim inşAllah gönlünün muradını verir inşAllah.. Dualarda regli iken okunuyor mu fikrim yok..:26:

Nartanesi Ayşe.. canım benimm okudum ama ynt yazamadım.. sanırım aşılaman olmamış.. ilk gözüme çarptığında aklıma ne geldi, o gün burada senin için çok dualar ettik, ama aşılama kısmet olmadı, demek ki duaya ihtiyacın vardı. Mutlaka bir hayır vardır bu işte.. inşAllah Allah gönlünden geçene enn yakın sürede kavuşturur hayırlısıyla..

ikili test için beni 11 haftada çagırdılar ama

DEMEK Kİ 11 ile 12. haftada çağırıyorlar canımcımm.. ama 13. hafta ya mı sarkıtmıyorlar galiba.. benide 12 de çağırmıştı.. cinsiyetle ilgili içinden geçen bişiy var mı? bir dahaki randevun 3 hafta sonra mı yani.. geçen gece uykum kaçtı geçmişi okuyorum burada gözüme çarpıyorsun 7. haftasında.. sürekli ayy dedimm ne uzun 7. haftaymış bu.. sonra hatırladım geriye doğru ilerliyorum..
kızlaaarr mesude nerde, tlfnu tamir olmamış mıydı en son..

evet..geçen bi arıyım dedim haftasonu..üstüne başkabişey geldi unuttum..keyfim yok tadım yok dedi durdu.. biraz geçsinda ararım..belki uyuyodur..yada bi mesaj atarım.

günaydın tıslar...
canlar 2 li test 11-14 testi olarak geçiyor zaten..
ben dün annelik yaptım bebişimin aldığım kıyafetlerini yıkayıp ütüledim bohçaladım bi güzel doğuma kadar saklamak üzere çook eğlencelydi minicik minicikler hem sevdim hem ütüledim
k.Burcu canım duanı okudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…