- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.001
günaydın tıslar...
canlar 2 li test 11-14 testi olarak geçiyor zaten..
ben dün annelik yaptım bebişimin aldığım kıyafetlerini yıkayıp ütüledim bohçaladım bi güzel doğuma kadar saklamak üzereçook eğlencelydi minicik minicikler hem sevdim hem ütüledim
k.Burcu canım duanı okudum...
güle güle giysin misler gibi..
neyle yıkadın? deterjan,***???
ayy canım yaa acıdımı..korktunmu?*neyseki geçtii..
ikili teste bende 12. haftada gittim.
ayy canım yaa acıdımı..korktunmu?*neyseki geçtii..
ikili teste bende 12. haftada gittim.
günaydın tıslar...
canlar 2 li test 11-14 testi olarak geçiyor zaten..
ben dün annelik yaptım bebişimin aldığım kıyafetlerini yıkayıp ütüledim bohçaladım bi güzel doğuma kadar saklamak üzereçook eğlencelydi minicik minicikler hem sevdim hem ütüledim
k.Burcu canım duanı okudum...
Nazan ya bazı doktorlar gerçekten çok dikkatli oluyor bazısıda boş veriyor canım neyseki geçmiş şimdi bebişinde seninlle :))
deterjanla olmaz sabun tozuu :)
aaaa ben senin ikiliye gittiğini kaçırmışım sanırım, kan sonucunu ne zaman alıyorsun maşaallah buket kocaman olmuşsunuz sizz.. 2li de geçincee ooohh tamamdırr bu iş.. 3lü 4lü yaptırmayacaksanız sıra ayrıntılıda sizde de.. Bende ayrıntılıyı bekliyorum. Bakalım nerde ne zaman yaptırcaz kısmet olucak..
2lide cinsiyet tahmininde bulundu mu?
kız kardeşim tülay'ın polisliği kazanması için okuduğumuz tefriciyeler
Didem 50
aylin 300
bediş 600
burcu 273
çiğdem 100
ben 300
toplam 1623
aylin çok teşekkür ederim canım ....
Sağ ol Ayşecim Cumaya kadar zamanı varHayirli sabahlar
Cepten girdim tefriciye bitmesin diye
Tulayin tefriciyesine banada simdilik 100yaz canim nezamana bitmeli
dalinin detarjanları da varmış makinede yıkamak için..sabun tozuyla makinede yıkanabiliyomuu??
benim ikili test sonucum geldi 1/28400 oldukça düşük..yani iyi..tsh da 04 çıktı..yani aralıkta çıktı..oda iyiyidi..ama ben sanırım doktor değiştirecem..burası benişm istediğim gibi fatura kesmiyo ve 200 tl her ay biraz tuzluya geliyo..bakalım ne olur..
bende okuycam..telefonumda vardı silinmiş..bildiririm sana...
Bircan sağ ol canım benim..tümaycım kardeşin için tefriyiciye okunuyormuş yeni gördüm bende 100 tane okurum Allah hakkında hayırlısını versin
Kızlarrr Günaydınnnnn
Geçen listeden hastalığımdan dolayı okuyamadıklarımı biraz önce okudum tamamladım
Serap,Aylin,Gül,Mesude ve Gülhan Hayırlı ve sağlıklı bi şekilde yavrularınıza kucağınıza alırsınız inşallahh Hayırlı ve kolay doğumlar inşallah
Yeni listemizden de Burcu canım senin için duamı ettimm Allah'ım en yakın zaman da gönlünün muradını verir inşallah
Tümaycımmm kardeşin için de 150 tefriciyye çektim şimdilik devamı gelicekk
dalinin detarjanları da varmış makinede yıkamak için..sabun tozuyla makinede yıkanabiliyomuu??
benim ikili test sonucum geldi 1/28400 oldukça düşük..yani iyi..tsh da 04 çıktı..yani aralıkta çıktı..oda iyiyidi..ama ben sanırım doktor değiştirecem..burası benişm istediğim gibi fatura kesmiyo ve 200 tl her ay biraz tuzluya geliyo..bakalım ne olur..
bende okuycam..telefonumda vardı silinmiş..bildiririm sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?