Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

güle güle giysin misler gibi..

neyle yıkadın? deterjan,***???

ayy canım yaa acıdımı..korktunmu?*neyseki geçtii..

ikili teste bende 12. haftada gittim.

AAAA ben senin ikiliye gittiğini kaçırmışım sanırım, kan sonucunu ne zaman alıyorsun maşaAllah buket kocaman olmuşsunuz sizz.. 2li de geçincee ooohh tamamdırr bu iş.. 3lü 4lü yaptırmayacaksanız sıra ayrıntılıda sizde de.. bende ayrıntılıyı bekliyorum. bakalım nerde ne zaman yaptırcaz kısmet olucak..
2lide cinsiyet tahmininde bulundu mu?

ayy canım yaa acıdımı..korktunmu?*neyseki geçtii..

ikili teste bende 12. haftada gittim.

oraya uyuştururcu igne vurdu kestigini hissetmedim ama yaktı kanama olmasın die onu hissettim neyseki geçti gitti

erkenmi çagırmışlarki benii acaba

yok yaa 11 haziranda randevum 12 haftayamı denk geliyo evet evet karıştırdım

Son düzenleme:
Herkeslere günaydın...
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun...
Yasemin bak kanama alanı dağılmış biz sana demedikmi???
Ayşe aşılaman olmamiş ama bundada vardır rabbimin bi hikmeti O herşeyin en iyisini bilir...
Buket banada senin hep oğlun olacakmış gibi geliyor çok merak ediyorum..
Nazan ya bazı doktorlar gerçekten çok dikkatli oluyor bazısıda boş veriyor canım neyseki geçmiş şimdi bebişinde seninlle :))
Bedriye rüya görmüşsün takılma boş ver kötü rüyanı musluğu aç suya anlat alsın götürsün su...
Çiğdem daha iyiymişsin çok sevindim..
Mesude nerdesin kayboldun bak yine :)))
Gamzecim kardeşim için ayetel kürsü okumuşsun sağ ol canım benim...
Burcu ya yerim ben seni Rabbim tez zamanda tüm istediklerini versin keşeke yakın olsaydık bşöyle bir sarılırdım sana..
K.Burcu canım inşallah bir dahaki anneler gününde bebeğin yanında yada karnında olur. inşallah...
Seda ben seni çok umutsuz görüyorum bak ümitsiz olmak yok şu merkez konusunda karasızsın ya bence istihareye yat ben kararsız olduğum büyük şeylerde mutlaka yaparım...
B.Gamze canım acele etme stres yapma stres yaptıkça adet döngün bozuluyor gelmiyor bir türlü...
K.Gül cici anniş umarım diş ağrın geçmiştir az kaldı...
Gül seni merak ettim ne yaptın doktor ne dediii..Ayy çok heycanli az kaldı doğuma..
Umarım kimseyi unutmamışımdır..

ellerine sağlık kuzunda iyi gunlerde giysin cicilerini

duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

canım duanı okudum mevlam dileklerini kabul etsin inşallah....

Kız kardeşim Tülay'ın polisliği kazanması için okuduğumuz tefriciyeler
Didem 50
Aylin 300
Bediş 600
Burcu 273
Çiğdem 100
Ben 300
Toplam 1623

Aylin çok teşekkür ederim canım ....

deterjanla olmaz sabun tozuu :)

dalinin detarjanları da varmış makinede yıkamak için..sabun tozuyla makinede yıkanabiliyomuu??

benim ikili test sonucum geldi 1/28400 oldukça düşük..yani iyi..tsh da 04 çıktı..yani aralıkta çıktı..oda iyiyidi..ama ben sanırım doktor değiştirecem..burası benişm istediğim gibi fatura kesmiyo ve 200 tl her ay biraz tuzluya geliyo..bakalım ne olur..

bende okuycam..telefonumda vardı silinmiş..bildiririm sana...

Doktor cinsiye şimdilik belli olmaz dedi..daha 12 haftası tam dolmamıştı..zaten çok hareketliydi..gözükecek olsada göremezdi heralde:))herkes oğlan diyo niye bilmem..kızda olabilir yaa..bu hiisler her zaman tutmazki..off ne biliyim oğlan diye beklemekistemiyom ondan böle diyom..eşimde olluşumda olluşum diye tutturdu))

Kızlarrr Günaydınnnnn
Geçen listeden hastalığımdan dolayı okuyamadıklarımı biraz önce okudum tamamladım
Serap,Aylin,Gül,Mesude ve Gülhan Hayırlı ve sağlıklı bi şekilde yavrularınıza kucağınıza alırsınız inşallahh Hayırlı ve kolay doğumlar inşallah
Yeni listemizden de Burcu canım senin için duamı ettimm Allah'ım en yakın zaman da gönlünün muradını verir inşallah
Tümaycımmm kardeşin için de 150 tefriciyye çektim şimdilik devamı gelicekk

Hayirli sabahlar
Cepten girdim tefriciye bitmesin diye
Tulayin tefriciyesine banada simdilik 100yaz canim nezamana bitmeli
Sağ ol Ayşecim Cumaya kadar zamanı var

Tamam canım çok ama çok sağ ol
tümaycım kardeşin için tefriyiciye okunuyormuş yeni gördüm bende 100 tane okurum Allah hakkında hayırlısını versin
Bircan sağ ol canım benim..

Sağ ol Aslı hepinize çok çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

yıkanıyo.
ben dalan roxy kullanıyorum çok harika kokuyo.
hacı şakirin var sabun tozu.
deterjan yasak bebişlere alaerji yapabilir

ya kızlar emirin gözü bi türlü iyileşmiyor.
sağ gözü hep çapaklı şimdide sol gözünde beyz kısmının bi yerınde kırmızılık var
bugün götirecektim doktora ama eşim hava soğuk bugün çıkartma dedi.
biraz öksürüyo çünkü.
çok moralim bozuk yaa kırmızılığa canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…