Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

neden kınayalım canım çok güzel yazmışsın ALLAH razı olsun..bu yazı ALLAH ın hikmetini unutan varsa hatırlatır...kendini kötü hisseden varsa silkelendirir çok sağol şeker..

kesinlikle bir uğraş bulmalısınkendine..ben bunu çok iyi anladım..bulmalısın ki sıfır noktasına inebilesin..

ooovvvhhh
yasemin hanımcım hoşgeldiniz..nasılsınız ne var neyok..işler güçler çoluk cocuk nasıl(soruya bak)

Küçük Yasemincim batını değiştirdim tatlım kusura bakma dün atlamışım

Bedriyecim evet 707 kere fazla olur haklısın kısa bşey seçmeliyiz.

Buketim sana 41 kere maşallah diyorum öncelikle
Yazdığın yazıları yaptığın yorumları ve bilgi paylaşımlarını okudum sen nasıl bir insansın yaa süpersin kuşum. Sanki bir dr gibi uzman gibi bilgiler vermişsin ve hepside çok doğru. Birde vaaz hocasıyım gibi dediğin yazınada bayıldım Allahım içindeki bu güzel duygu ve düşünceleri hiç bitirmesin ve seni bu güzel düşüncelerinden dolayı en güzel nimetleriyle mutlulukla, sağlıkla, bebekle, eşinle sadakat içinde bir ömür versin.

Melek'cim benim eşimde çoğu zaman miskin, birçıok kere kızıyorum vazgeçiyorum filan ama sonuçta yine yelkenleri suya indirip giyinip süslenip sahalara tekrar çıkıyorum, napalım tatlım hepimizin başında böyle olaylar yani, sen sıkma canını, elinden geldiğince yapış kocişe ve birde benim yapotığım gibi netten ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü tespit et, hiç olmazsa nokta vuruşu yaparsınız o gün tam

ooovvvhhh
yasemin hanımcım hoşgeldiniz..nasılsınız ne var neyok..işler güçler çoluk cocuk nasıl(soruya bak)

kız geberme sen emi hakkaten soruya bak, iyiyim çok şükür canım benim geçmişi okudum şimdi yazılarına bayıldım.
işlerim vardı hepsini yaptım geldim, öğlen wc ye gittiğimde bi akıntım olduğunu gördüm, ya içimde ölen vatandaşlar çıkmış, yada yumurtlamış olabilirim bakalım akşam eve gider gitmez ovulasyonumu yapıcam. ama yumurtlamışsam varya eşimde ante'te bugün, akşam ilk uçakla gider havaalanına en yakın otelde adamı bi köşeye sıkıştırıp geri dönerim heralde
sen ne yaptın kulum ne var ne yok nasılsın annenler geldim,i, ben dün akşam tektim, bu akşamda tek olacağım kısmetse

geçen gün arabada gidiyorum..bir tanıdığa rastladım..önce benim yanımdaki kadınla konuştular..kadın dediki napıyım toruna bakmaya gidiyorum kızım çalışıyo..sonra adamda döndü bana dediki buket senin çocuğa annen mi bakıyo..dedim müştak amca(adamın adına mehmet müştak tesadüge bak) benim çocuğum yokki baksın:))şimdi senin kide öyle oldu..
anacım testini yap eğer yumurtlamışsaaaaaann ya adam gelsiiiiiiiiiiiiiiiinn ya sen giiiiiiiiiiiiiiit işini bitir gel okaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaarr..

yazmaya gelince..yazmak hoşuma gitti..bildiklerimi paylaşmak..kimse ukelalık olarak görmesin ne olur. ama artık kendimi bıraktım bari bi müslümana faydam olsun diye düşyünüyorum:))öteki şeylerde inan içimden gelnler, hayata dair şeyler..eğer isterseniz az sonra size içinde bulunduğumuz durumda çok iyi giden dersler çıkarabileceğimiz iki hikaye yazabilirim..
bilemem biraz ısrar ederseniz yazarım..ağırdan satarım kendimi..müştak öyle diyo..

geçen gün arabada gidiyorum..bir tanıdığa rastladım..önce benim yanımdaki kadınla konuştular..kadın dediki napıyım toruna bakmaya gidiyorum kızım çalışıyo..sonra adamda döndü bana dediki buket senin çocuğa annen mi bakıyo..dedim müştak amca(adamın adına mehmet müştak tesadüge bak) benim çocuğum yokki baksın:))şimdi senin kide öyle oldu..
anacım testini yap eğer yumurtlamışsaaaaaann ya adam gelsiiiiiiiiiiiiiiiinn ya sen giiiiiiiiiiiiiiit işini bitir gel okaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaarr..

yazmaya gelince..yazmak hoşuma gitti..bildiklerimi paylaşmak..kimse ukelalık olarak görmesin ne olur. ama artık kendimi bıraktım bari bi müslümana faydam olsun diye düşyünüyorum:))öteki şeylerde inan içimden gelnler, hayata dair şeyler..eğer isterseniz az sonra size içinde bulunduğumuz durumda çok iyi giden dersler çıkarabileceğimiz iki hikaye yazabilirim..
bilemem biraz ısrar ederseniz yazarım..ağırdan satarım kendimi..müştak öyle diyo..

cesarete ihtiyacım var evet dur bakalım doktor yarın ne dicek haftada iki gün ilişki olmuyo bizde o miskin miskin oturuyo ben gönlüme küsüyorum falan filan işte pöffffff

ayy bi türlü yazaadım işteyimde melek sana bişey söyliyim.. ben de aynı durumdayım düzensiz ilişki çok ağlayıp zırladım.. hele bir ay resmen başının etini yedim eşimin.. tek ilişki.. çok ağladım.. o ay hamile kaldım.. sonra da düşük yaptım.. kendi kendime dedim ki.. Cenabı Allah kısmet ederse tek ilişkide ediyor.. ben neden eşimi bu kadar yıpratıyorum aynı zamanda kendimi de.. ilişki olmuyorsa sebebi vardır.. yorgunluk vs.. sonra serbest bıraktım herşeyi.. şimdi ilişki oluyor muu en azından yumurtlama dönemlerinde evdeysek değerlendiriyoruz ama gebelik olmuyor.. yanii herşey nasip.. Allah korusun yanlış anlaşılmasın ama bugun gazetede okudum 16 yaşındaki küçük kız tecavüze uğramış hamile kalmış.. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah Yarabbim.

evet nasipte varsa her türlü oluyo onu bırak vajililerin ilişkiye giremedikleri halde oluyo hakkımızda hayırlısı demekten başka bişe gelmiyo elimizden

bugunde duamız belirlenmemiş ben çogunluk ne istiyosa ona varım ben evime kaçar hepinizi teker teker öperim :))))

Son düzenleme:
adamın birinin yanında çalışan bir çırak varmış.Bu çırak hakikaten belayı bela olarak gördüğü gibi, lütfu da bela olarak görüp herşeyden şikayat edermiş.(insanlar dillerini şikayete alıştırdıkları zaman vücut içinde bir daralma başlar daralma ve sıkılma)ustası bu durumdan çok rahatsız olmuş ve almış çırağını yanına ona bir bardak su doldurtmuş. Sonrada içine ik kaşık tuz attırmış..al bunu iç demiş..Çırak almış içmiş.içtiği gibide püskürtmüş suyu..ustam naaptın sen bu su berbat bişey demiş..ustası şikayet etme evlat demiş..söylenme..sonra iki kaşık daha tuz al gel demiş..çırak almış gelmiş beramer tatlı su gölüne gitmişler..at demiş tuzu çırağına..atmış. sonra iç demir bu sudan bir bardak..içmiş..ohh ne güzel su demiş..ustası demişki bak gördünmü evlatgönlünü okadar küçük bir bardak haline getirmişsinki, içine iki bardak tuz girdimi dayanamayıp püskürtüyorsun..ama içini genişletip ferahlatsan,şikayeti bıraksan, gönül evin genişler, hiç bir sıkıntı sana bila olarak gelmeyecek..lütuf olarak göreceksin..

Bizim halihazırdaki sıkıntımız ne kadar büyük olsada gönlümüzü ferah ve geniş tutarsak içinde kaybolyacaktır.. o nedenle hanımlar içinizi ferah tutun..Olacak..Biiznillah..

adamın birinin yanında çalışan bir çırak varmış.Bu çırak hakikaten belayı bela olarak gördüğü gibi, lütfu da bela olarak görüp herşeyden şikayat edermiş.(insanlar dillerini şikayete alıştırdıkları zaman vücut içinde bir daralma başlar daralma ve sıkılma)ustası bu durumdan çok rahatsız olmuş ve almış çırağını yanına ona bir bardak su doldurtmuş. Sonrada içine ik kaşık tuz attırmış..al bunu iç demiş..Çırak almış içmiş.içtiği gibide püskürtmüş suyu..ustam naaptın sen bu su berbat bişey demiş..ustası şikayet etme evlat demiş..söylenme..sonra iki kaşık daha tuz al gel demiş..çırak almış gelmiş beramer tatlı su gölüne gitmişler..at demiş tuzu çırağına..atmış. sonra iç demir bu sudan bir bardak..içmiş..ohh ne güzel su demiş..ustası demişki bak gördünmü evlatgönlünü okadar küçük bir bardak haline getirmişsinki, içine iki bardak tuz girdimi dayanamayıp püskürtüyorsun..ama içini genişletip ferahlatsan,şikayeti bıraksan, gönül evin genişler, hiç bir sıkıntı sana bila olarak gelmeyecek..lütuf olarak göreceksin..

Bizim halihazırdaki sıkıntımız ne kadar büyük olsada gönlümüzü ferah ve geniş tutarsak içinde kaybolyacaktır.. o nedenle hanımlar içinizi ferah tutun..Olacak..Biiznillah..

hemmen kitap ismi rica ediyorumbebeğim harika bir hikaye

Geceniz hayrlı olsun.kaç gündü giremiyorum sanırım bu ay çok yoğun olucak.görümcem cumartesi nişanlandı yanı sözde tanışmaya geliyordular ama yuzuk taktılar.işler bana kaldı tabii.şimdi bizi misafir gibi davet etdiler heMDE oğlana şimdi yüzük alıb taklacak.bıraz uzak ama benide bizimle gidelim diyorlar 2 gune gidiyoruz.7 side ankarada düğüne davetliyiz,ayın ortalarıda yolculuğa hazırlanmam gerekiyor.bu ay çok yoğun olucam galıba giremiycem.ama hepinizin duaların okudum Allah kabul etsin.hepinizi çok seviyorum.Allaha emenet olun arkadaşlar

aaa bugunn hepimiz işlere mi daldık.. selam şekerler.. bende iş yerinde yoğunum bayağı. ama canım hiçbirşey yapmak istemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…