- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.701
herkes her şey söyler canımcım..sen kendinle ilgili olanlara bak..Allah a sığın..bende bi ara internette gezinip o hastalık böyleymiş bu yumurta böyle olmuş kafa yiyecektim..bebek çocuk bebek çocuk yumurtlama kist başkada bişey konuşamaz oldum..insanlarlada sadece bunu konuşuyordum..sağolsun benim taraf sağduyulu kayınvalidem felanda bişey demez..sormazda hatta üzülmeyelim diye..Allah razı olsun hepsinden..
ama bıraktım artık...sadece burada konuşuyorum bu meseleyi..ondada başkalarınınkini konuşuyorum..kendimce yorum yapıyorum..artık kendimi düşünmüyorum..çünkü artık önce huzur ve mutluluk sağlyık istiyorum,..Allah vremiyorsa bi bildiği var..yoksa Allah katında hepimiz aynıyız..O kullarını annenin evladını sevdiğinden daha fazla sever..günahkarsak da tevbe ederiz..her tevbemiz ihlasla değildir belki tevbe ettim derkende akşam ne pişireceğimizi yada izleyeceğimiz diziyi düşünürüz..ama ihlasla ettiğimiz tevbeler dualarda vardır..yaş akar gözlerimizden burnumuzun direği sızlar...kapanırız secdeye ağlarız..Allah tan yardım dileriz..şüphesizki O bize şah damarımızdan yakın..demekki bizi görür duyar..bu kadar dua boşa olamaz olmaz..bu dualar karşılığı ya bizden sabır ister bekledikten sonra verir ya onun yerine başka bişey verir yada bir belayı def eder..Ama o cömertlerin en cömertidir ve rahmetini bizim üzerimizden eksik etmez ..O na küsmeyin sakın..neden vermiyor diye..veriyor ama biz göremiyoruz..ama elbet bi gün görecez..bu dünyada olmasa öbür dünyada..yani bütün pedeler aralandığında..
ay kendimi vaaz hocası gibi hissetdim..ne nutuk çektim ama demi:))valla içimden gelenleri yazdım gitti..kimse kınamasın beni noooluurr..
valla çok begendim yazdıklarını çok dogru ama kafadan atmanında bir yolu olmalı eşimin geç gelmesi sebebi ile evde çok fazla yalnız kalıyorum ve dolayısıyle kafamla konusuyorum kendime yasemin gibi ugras bulsam hemencecik sıkılıyorum ay ben iflah olmam sanırım allahım hepimizin yardımcısı olsun inş.
ooovvvhhh
yasemin hanımcım hoşgeldiniz..nasılsınız ne var neyok..işler güçler çoluk cocuk nasıl(soruya bak)
geçen gün arabada gidiyorum..bir tanıdığa rastladım..önce benim yanımdaki kadınla konuştular..kadın dediki napıyım toruna bakmaya gidiyorum kızım çalışıyo..sonra adamda döndü bana dediki buket senin çocuğa annen mi bakıyo..dedim müştak amca(adamın adına mehmet müştak tesadüge bak) benim çocuğum yokki baksın:))şimdi senin kide öyle oldu..kız geberme sen emi hakkaten soruya bak, iyiyim çok şükür canım benim geçmişi okudum şimdi yazılarına bayıldım.
işlerim vardı hepsini yaptım geldim, öğlen wc ye gittiğimde bi akıntım olduğunu gördüm, ya içimde ölen vatandaşlar çıkmış, yada yumurtlamış olabilirim bakalım akşam eve gider gitmez ovulasyonumu yapıcam. ama yumurtlamışsam varya eşimde ante'te bugün, akşam ilk uçakla gider havaalanına en yakın otelde adamı bi köşeye sıkıştırıp geri dönerim heralde
sen ne yaptın kulum ne var ne yok nasılsın annenler geldim,i, ben dün akşam tektim, bu akşamda tek olacağım kısmetse
geçen gün arabada gidiyorum..bir tanıdığa rastladım..önce benim yanımdaki kadınla konuştular..kadın dediki napıyım toruna bakmaya gidiyorum kızım çalışıyo..sonra adamda döndü bana dediki buket senin çocuğa annen mi bakıyo..dedim müştak amca(adamın adına mehmet müştak tesadüge bak) benim çocuğum yokki baksın:))şimdi senin kide öyle oldu..kız geberme sen emi hakkaten soruya bak, iyiyim çok şükür canım benim geçmişi okudum şimdi yazılarına bayıldım.
işlerim vardı hepsini yaptım geldim, öğlen wc ye gittiğimde bi akıntım olduğunu gördüm, ya içimde ölen vatandaşlar çıkmış, yada yumurtlamış olabilirim bakalım akşam eve gider gitmez ovulasyonumu yapıcam. ama yumurtlamışsam varya eşimde ante'te bugün, akşam ilk uçakla gider havaalanına en yakın otelde adamı bi köşeye sıkıştırıp geri dönerim heralde
sen ne yaptın kulum ne var ne yok nasılsın annenler geldim,i, ben dün akşam tektim, bu akşamda tek olacağım kısmetse
cesarete ihtiyacım var evet dur bakalım doktor yarın ne dicek haftada iki gün ilişki olmuyo bizde o miskin miskin oturuyo ben gönlüme küsüyorum falan filan işte pöffffff
ayy bi türlü yazaadım işteyimde melek sana bişey söyliyim.. ben de aynı durumdayım düzensiz ilişki çok ağlayıp zırladım.. hele bir ay resmen başının etini yedim eşimin.. tek ilişki.. çok ağladım.. o ay hamile kaldım.. sonra da düşük yaptım.. kendi kendime dedim ki.. Cenabı Allah kısmet ederse tek ilişkide ediyor.. ben neden eşimi bu kadar yıpratıyorum aynı zamanda kendimi de.. ilişki olmuyorsa sebebi vardır.. yorgunluk vs.. sonra serbest bıraktım herşeyi.. şimdi ilişki oluyor muu en azından yumurtlama dönemlerinde evdeysek değerlendiriyoruz ama gebelik olmuyor.. yanii herşey nasip.. Allah korusun yanlış anlaşılmasın ama bugun gazetede okudum 16 yaşındaki küçük kız tecavüze uğramış hamile kalmış.. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah Yarabbim.
adamın birinin yanında çalışan bir çırak varmış.Bu çırak hakikaten belayı bela olarak gördüğü gibi, lütfu da bela olarak görüp herşeyden şikayat edermiş.(insanlar dillerini şikayete alıştırdıkları zaman vücut içinde bir daralma başlar daralma ve sıkılma)ustası bu durumdan çok rahatsız olmuş ve almış çırağını yanına ona bir bardak su doldurtmuş. Sonrada içine ik kaşık tuz attırmış..al bunu iç demiş..Çırak almış içmiş.içtiği gibide püskürtmüş suyu..ustam naaptın sen bu su berbat bişey demiş..ustası şikayet etme evlat demiş..söylenme..sonra iki kaşık daha tuz al gel demiş..çırak almış gelmiş beramer tatlı su gölüne gitmişler..at demiş tuzu çırağına..atmış. sonra iç demir bu sudan bir bardak..içmiş..ohh ne güzel su demiş..ustası demişki bak gördünmü evlatgönlünü okadar küçük bir bardak haline getirmişsinki, içine iki bardak tuz girdimi dayanamayıp püskürtüyorsun..ama içini genişletip ferahlatsan,şikayeti bıraksan, gönül evin genişler, hiç bir sıkıntı sana bila olarak gelmeyecek..lütuf olarak göreceksin..
Bizim halihazırdaki sıkıntımız ne kadar büyük olsada gönlümüzü ferah ve geniş tutarsak içinde kaybolyacaktır.. o nedenle hanımlar içinizi ferah tutun..Olacak..Biiznillah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?