Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım geçmiş olsun bence iyice giydir ve doktora götür ne olur ne olmaz geciktirmeden baktırın emirin gözlerine.

sonucun maşaAllah çok düşük bir risk çıkmış gerçekten, benimm 11000 lerdeydi.. 12.haftasında söylenilen cinsiyetler zaten değişken olabiliyor. bu arada iyi para ödüyormuşsun.. ben 40 tl veriyorum, riskli gebelik yaşasan profa gitsen hadi tmm da çok şükür rahat bir gebelik yaşıyorsunn daha ucuz bi yer tercih edebilirsin gerçekten.. ben 1 günde bir gittiğim için her gidişimde 40 tl veriyorum ama çok makul ücret bizim ki.

güle güle giysin misler gibi..

neyle yıkadın? deterjan,***???
dalinin granül sabun diye bişisiyle yıkadım canım yumuşatıcısız... sen de başla bence alışverişe Buketcim ya en eğlenceli dönemler başlıyor artık

ne demek canım vesile oldun buna benim için ben teşekkür ederim... bugün işler yoğun yarın işe gelmiycem muhtemelen evle ilgilenicem hem dinlenicem biraz haftasonuna yine misafirim gelecek antalyadan o yüzden yarın da okuyabildiğim kadar okur haber veririm canım sana...

ayy geçmiş olsunn canım ya allah şifa versin

çok geçmiş olsun canım ya boncuk gözlerine kıyamam onun soğuk hava ama sarıp sarmalarsın güzelce annesi bişi olmaz o zaman götür bence de doktora...

canım çok geçmiş olsunnnn Allah şifa versinnn...

taze anneler ve annelik için gün sayan canım arkadaşlarım İMDAATTTTT
ben alışveriş yaptım ama yeter mi ne almam gerekiyor bilmiyorum çok kafam karışık yakınımda da yeni doğum yapan kimse yok mevcut aldıklarımı yazsam bana fikir verir misiniz canlar...
şapka 3 adet
ağız mendili annanesi yapıyor çok
tulum 2 adet
alt 6 adet
yelek 3 adet
çıtçıtlı body 4 adet
iç zıbın 5 adet
üst 4 adet
önlük 7 adet
çorap 6
patik 2
battaniye 4
giyecek envanteri bunlar fıstıklar ne dersiniz? hepsi 0-3 aylık veya 0 aylık...

DEĞERİMİDE yanlış yazmışım bu arada 1100 demek istemiştim..

Eh işte buketcim idare eder, geceleri daha kötü gündüzleri daha iyim ıyüzden şimdi uyandım tekrardan sabah kalkıp tekrar yattım yanii gece heryerimi kqşımışım kanamış çarşaf hep kan olmuş kendime sinir oldum..

Aferin sana aylincim son zamanlarq bırakma gerçekten çok zor oluyo iyice ağırlaşınca.. Minicik minicikler bde tek tek severek ütülemiştim :))

Sağol tümaycım allaha şükür iyim.. Sende kimseyi atlamamışsın maşallah :))

Günaydın herkese

Serappp kelebekler ne alemde yçuşuyo mu yine :)) ayy yerim ben onu ya..

Büşracım tedavi amaçlı demiyorum sakın yanlış anlama ama benimde küçükken çapakşıyfı gözlerim hep kırmızı kırmızıydı özellikle sabahları annem bana çayın deminden pamukla sürerdi o iyi gelirdi bi zararı olacağını sanmıyorum doktora gidene kadar dene istersen şifa olsun emir bebeğe nazar göz değmesin inşallah..

Kızlar merhaba nasılsınız. Ben hastane ile görüştüm çarşamba gününe randevu aldım ön görüşme için o zaman 19. günümde olucam geç yumurtlama olduğu için yumurtlamaya da bakar belki ön görüşme muayene ücretsizmiş. Tüp bebeğin paket fiyatı toplama, transfer falan 4.250 dedi ilaçlar hariç ilaçlar ne kadar tutar bilmem 21. günü rezerv testi falan yapılıyor ypılacaksa onu kaçırmıyım dedim yapar bekli regl olunca da 3. günü hormon testi isteyebilir eşimden sperm testi ister falan bir sonraki regli de başlayabiliriz ancak diye düşünüyorum kısmet bakalım..

Canım bi koşu gidip dolaba baktım ne eksik diye :)) eldiven al yine 5-6 tane, benimki yaza geliyo diyo zıbın bol almıştım bide 2 takıl pijama takımı al.. He bide atlet canım içine giydiriliyo böle yandan bağlanıyo ilk zamanlar onu giyiyolarmış ben 4 tane aldım ondan aklıma heldikçe yazarım yine :))
Ben göremiyorum şuan teldeyiö doğum nezamana geliyo senin canım?

çitçitlılar çok lazım oluyo.
ayaklı donlar da öyle.
tulumlar kullanışsız bnce çok almaaaaaaa
bn emıre aldm çok pişmn oldm ıkı tane 0-3 aldm 1 kere gıyddı. 3-6 aldım kaç tanee hepsini kaldırdım.... alt ust takımlAR çok lazm oluyo
hala kullandıklarım zıbınlarr ayaklı ddalt donlar alt-üst takımlar..

çayı denedim yeşil çayı da denedim.
sütümle de sildim..
malesefff:26:

yaa değerre takılma..doktor banada takılma demişti..sonuçta düşük mü düşük..ya benim tüp bebek merkeziydiya pahalıydı..evet şimdi bişey olmadığına göre değişebilrim ama sanki doktora ayıp olacak gibi geliyo..ne haberi olacaksa sankiiç..200 veriyorum banka bana 88 geri ödüyo..

sağolun kızlr ya bılmıyorum nazara falan mı geliyo
azıcık okuyun ufleyın oğlumu

mamişime nazay değiyo..çaylı pamuğu bi dene bakalım..şifa olsun..

ohh maşallah..ben daha bişey almadım..ne zaman alırım bilmiyorum..bu saydıklarınızı aklımda tutmaya çalışıcamç...belki bi defter yaparım kendime..yazarım herşeyi...

çayı denedim yeşil çayı da denedim.
sütümle de sildim..
malesefff:26:

canım sakın sütünle silme en buyuk yanlıs!!! doktoruma sormustum onu doktoruma bir arkadasımında capaklanıyordu diye arkadasına soyle demıstı eger daha kotu olsun ıstrese sürmeye devam etsın istemıyorsa oyle bırsey olsun goz doktoruna gıtsın demıstı.. sen doktora gıdene kadar ılık suyla sil sadece yanlıs birşey yapma .

yani çıtçıtlı body 4 tane ve ayaklı alt 6 tane var yetmez daha al mı diyorsun tatlım... çok oluyorum dimi net rakam istiyorum senden nerdeyse ayy çok cahilim ya ülen o kadar gelin yenge var çevremde üremiyorlar arkadaş... yapsalardı bi çocuk sorardım da fısss gezsinler anca (görümceyim ben )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…