- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.021
ya kızlar emirin gözü bi türlü iyileşmiyor.
sağ gözü hep çapaklı şimdide sol gözünde beyz kısmının bi yerınde kırmızılık var
bugün götirecektim doktora ama eşim hava soğuk bugün çıkartma dedi.
biraz öksürüyo çünkü.
çok moralim bozuk yaa kırmızılığa canım sıkıldı
dalinin detarjanları da varmış makinede yıkamak için..sabun tozuyla makinede yıkanabiliyomuu??
benim ikili test sonucum geldi 1/28400 oldukça düşük..yani iyi..tsh da 04 çıktı..yani aralıkta çıktı..oda iyiyidi..ama ben sanırım doktor değiştirecem..burası benişm istediğim gibi fatura kesmiyo ve 200 tl her ay biraz tuzluya geliyo..bakalım ne olur..
bende okuycam..telefonumda vardı silinmiş..bildiririm sana...
Doktor cinsiye şimdilik belli olmaz dedi..daha 12 haftası tam dolmamıştı..zaten çok hareketliydi..gözükecek olsada göremezdi heralde:))herkes oğlan diyo niye bilmem..kızda olabilir yaa..bu hiisler her zaman tutmazki..off ne biliyim oğlan diye beklemekistemiyom ondan böle diyom..eşimde olluşumda olluşum diye tutturdu))
dalinin granül sabun diye bişisiyle yıkadım canım yumuşatıcısız... sen de başla bence alışverişe Buketcim ya en eğlenceli dönemler başlıyor artıkgüle güle giysin misler gibi..
neyle yıkadın? deterjan,***???
Kız kardeşim Tülay'ın polisliği kazanması için okuduğumuz tefriciyeler
Didem 50
Aylin 300
Bediş 600
Burcu 273
Çiğdem 100
Ben 300
Toplam 1623
Aylin çok teşekkür ederim canım ....
canım geçmiş olsun bence iyice giydir ve doktora götür ne olur ne olmaz geciktirmeden baktırın emirin gözlerine.
sağ gözü hep çapaklı şimdide sol gözünde beyz kısmının bi yerınde kırmızılık var
biraz öksürüyo çünkü.
biraz öksürüyo çünkü.
biraz öksürüyo çünkü.
ayy geçmiş olsunn canım ya allah şifa versin
çok geçmiş olsun canım ya boncuk gözlerine kıyamam onunsoğuk hava ama sarıp sarmalarsın güzelce annesi bişi olmaz o zaman götür bence de doktora...
canım çok geçmiş olsunnnn Allah şifa versinnn...
sonucun maşaAllah çok düşük bir risk çıkmış gerçekten, benimm 11000 lerdeydi.. 12.haftasında söylenilen cinsiyetler zaten değişken olabiliyor. bu arada iyi para ödüyormuşsun.. ben 40 tl veriyorum, riskli gebelik yaşasan profa gitsen hadi tmm da çok şükür rahat bir gebelik yaşıyorsunn daha ucuz bi yer tercih edebilirsin gerçekten.. ben 1 günde bir gittiğim için her gidişimde 40 tl veriyorum ama çok makul ücret bizim ki.
günaydın..nasıl oldu kaşıntıların
ay nazooo ben kaçırmışım...senin çift rahmin mi varmış..anaaam nasıl anlamadılar şimdiye kadar..aaa..ee ne oldu sana bişe mi yaptılar kaçırdım ben yaavv..tüh banaç..
neden neden nedene?
k.burcu duanı okudum allah kabul etsin..
günaydın tıslar...
canlar 2 li test 11-14 testi olarak geçiyor zaten..
ben dün annelik yaptım bebişimin aldığım kıyafetlerini yıkayıp ütüledim bohçaladım bi güzel doğuma kadar saklamak üzereçook eğlencelydi minicik minicikler hem sevdim hem ütüledim
k.Burcu canım duanı okudum...
Herkeslere günaydın...
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun...
Yasemin bak kanama alanı dağılmış biz sana demedikmi???
Ayşe aşılaman olmamiş ama bundada vardır rabbimin bi hikmeti O herşeyin en iyisini bilir...
Buket banada senin hep oğlun olacakmış gibi geliyor çok merak ediyorum..
Nazan ya bazı doktorlar gerçekten çok dikkatli oluyor bazısıda boş veriyor canım neyseki geçmiş şimdi bebişinde seninlle :))
Bedriye rüya görmüşsün takılma boş ver kötü rüyanı musluğu aç suya anlat alsın götürsün su...
Çiğdem daha iyiymişsin çok sevindim..
Mesude nerdesin kayboldun bak yine :)))
Gamzecim kardeşim için ayetel kürsü okumuşsun sağ ol canım benim...
Burcu ya yerim ben seni Rabbim tez zamanda tüm istediklerini versin keşeke yakın olsaydık bşöyle bir sarılırdım sana..
K.Burcu canım inşallah bir dahaki anneler gününde bebeğin yanında yada karnında olur. inşallah...
Seda ben seni çok umutsuz görüyorum bak ümitsiz olmak yok şu merkez konusunda karasızsın ya bence istihareye yat ben kararsız olduğum büyük şeylerde mutlaka yaparım...
B.Gamze canım acele etme stres yapma stres yaptıkça adet döngün bozuluyor gelmiyor bir türlü...
K.Gül cici anniş umarım diş ağrın geçmiştir az kaldı...
Gül seni merak ettim ne yaptın doktor ne dediii..Ayy çok heycanli az kaldı doğuma..
Umarım kimseyi unutmamışımdır..
Günaydın herkese
biraz öksürüyo çünkü.
taze anneler ve annelik için gün sayan canım arkadaşlarım İMDAATTTTT
ben alışveriş yaptım ama yeter mi ne almam gerekiyor bilmiyorum çok kafam karışık yakınımda da yeni doğum yapan kimse yok mevcut aldıklarımı yazsam bana fikir verir misiniz canlar...
şapka 3 adet
ağız mendili annanesi yapıyor çok
tulum 2 adet
alt 6 adet
yelek 3 adet
çıtçıtlı body 4 adet
iç zıbın 5 adet
üst 4 adet
önlük 7 adet
çorap 6
patik 2
battaniye 4
giyecek envanteri bunlar fıstıklar ne dersiniz? hepsi 0-3 aylık veya 0 aylık...
ben alışveriş yaptım ama yeter mi ne almam gerekiyor bilmiyorum çok kafam karışık yakınımda da yeni doğum yapan kimse yok mevcut aldıklarımı yazsam bana fikir verir misiniz canlar...
şapka 3 adet
tulum 2 adet
alt 6 adet
yelek 3 adet
çıtçıtlı body 4 adet
iç zıbın 5 adet
üst 4 adet
önlük 7 adet
çorap 6
patik 2
battaniye 4
Eh işte buketcim idare eder, geceleri daha kötü gündüzleri daha iyim ıyüzden şimdi uyandım tekrardan sabah kalkıp tekrar yattım yanii gece heryerimi kqşımışım kanamış çarşaf hep kan olmuş kendime sinir oldum..
Aferin sana aylincim son zamanlarq bırakma gerçekten çok zor oluyo iyice ağırlaşınca.. Minicik minicikler bde tek tek severek ütülemiştim :))
Sağol tümaycım allaha şükür iyim.. Sende kimseyi atlamamışsın maşallah :))
Serappp kelebekler ne alemde yçuşuyo mu yine :)) ayy yerim ben onu ya..
Büşracım tedavi amaçlı demiyorum sakın yanlış anlama ama benimde küçükken çapakşıyfı gözlerim hep kırmızı kırmızıydı özellikle sabahları annem bana çayın deminden pamukla sürerdi o iyi gelirdi bi zararı olacağını sanmıyorum doktora gidene kadar dene istersen şifa olsun emir bebeğe nazar göz değmesin inşallah..
Eh işte buketcim idare eder, geceleri daha kötü gündüzleri daha iyim ıyüzden şimdi uyandım tekrardan sabah kalkıp tekrar yattım yanii gece heryerimi kqşımışım kanamış çarşaf hep kan olmuş kendime sinir oldum..
Aferin sana aylincim son zamanlarq bırakma gerçekten çok zor oluyo iyice ağırlaşınca.. Minicik minicikler bde tek tek severek ütülemiştim :))
QUOTE]
geçmiş olsun canım ya dün gebelikle ilgili bi kitap okuyordum 6. ayda sadece göbeğiniz kaşınıyorsa nemlendiricilerle sakinleştirebilşirsiniz ama bütün vücudunuz kaşınırsa hemen doktorunuza başvurun diyordu sen aklıma geldin hemen dedim keşke daha önce okusaydım yazsaydım topiğe belki sana yardımı olurdu...
fıstıkım benim son zamanlarım bi de çok sıcaklara denkgeliyor ya normalken bile yazın ütüden nefret ederdim dedim iyice ağırlaşınca hele hiç yapamam e annane babanneye kıyamam 15 günde yardımcı geliyor ona yaptırasım da yok bebekimin cicişlerini kendim yapasım var diye çıkardım aradan...
sonucun maşaAllah çok düşük bir risk çıkmış gerçekten, benimm 11000 lerdeydi.. 12.haftasında söylenilen cinsiyetler zaten değişken olabiliyor. bu arada iyi para ödüyormuşsun.. ben 40 tl veriyorum, riskli gebelik yaşasan profa gitsen hadi tmm da çok şükür rahat bir gebelik yaşıyorsunn daha ucuz bi yer tercih edebilirsin gerçekten.. ben 1 günde bir gittiğim için her gidişimde 40 tl veriyorum ama çok makul ücret bizim ki.
sağolun kızlr ya bılmıyorum nazara falan mı geliyo
azıcık okuyun ufleyın oğlumu
şapka 3 adet
tulum 2 adet
alt 6 adet
yelek 3 adet
çıtçıtlı body 4 adet
iç zıbın 5 adet
üst 4 adet
önlük 7 adet
çorap 6
patik 2
battaniye 4
çayı denedim yeşil çayı da denedim.
sütümle de sildim..
malesefff:26:
çitçitlılar çok lazım oluyo.
ayaklı donlar da öyle.
tulumlar kullanışsız bnce çok almaaaaaaa
bn emıre aldm çok pişmn oldm ıkı tane 0-3 aldm 1 kere gıyddı. 3-6 aldım kaç tanee hepsini kaldırdım.... alt ust takımlAR çok lazm oluyo
hala kullandıklarım zıbınlarr ayaklı ddalt donlar alt-üst takımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?