Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım hakkında hayırlısı olsun bakalımmm amaaaaa lütfennnnn çok rica ediyorum olumsuz olma herşeyi kafana takma biraz rahat bırak kendiniii kafanı boşalt iyice inşallah güzel haberlerini alıcaz hem bellimi olur belkide tüp yaptırmadan alıcaz güzel haberleriniii

Büşracımmmm Emir için ayetel kürsi-felak-nas okudummm yavruma inşallah şifa olurrr

canım umutsuz değilim de kararsızlık işte korkuyorum gibi. Yani burada yaptırmak zorundayım ve merkez çok yeni bende aceleye gelsinde istemiyorum bakalım dr ne diyecek Allah'a emanetiz. Umarım sonucu hayırlı olur girdik bir işe bakalım yoksa işlemden falan hiç korkmuyorum.

canım sevindim sonuçların iyi çıkmasına ohh rahat bir nefes alabilirsin artık maşallahhh yaa 2 li testler bile yapıldı yani. Benim tip bebeği yaptıracağım dr muayenesi de 160 tl tüp bebek olduktan sonra bende dr değiştiricem sgk var neden sgksız dr gideyim ki aynı hastanede aşılamamı yapan dr geri dönücem çünkü hadi muayene parası neyse de doğuma da 3500 istiyormuş tüp bölümüne geçince öyle oldu işte.

Hayırlısı olsun canım hayırlı bir evlat olsun inşallah önemli olan o.

yıkanıyo.
ben dalan roxy kullanıyorum çok harika kokuyo.
hacı şakirin var sabun tozu.
deterjan yasak bebişlere alaerji yapabilir

Dalan roxy demek iyi aklımda olsun görmüştüm zaten ben bunu marketlerde.

Ayy canımm kıyamam geçmiş olsun ben ona doktora götürene kadar çaya batırıp pamuğu silsen ılık yumuşatır belki çıkar. :26:

ya ben şu atlet işini bilmiyorum işte o yandan bağlanıyor dediğin şey zıbın değil mi zaten iç dış zıbın var ya iç zıbın atlet olarak kullanılmıyor mu zaten. Alttan çıtçıtlı badi nasıl kullanılıyor atletin üstüne mi. İlk zamanlar sadece zıbın mı kullanmak lazım çıtçıtlı yerine amanın ne kadann cahilimm :26:

bikere denedm cnm daha da slmedm genelde kynamş ılıtılmş suyla sılıyorm yada serum fzyolojkle

cnm valla bilmem bir suru var bn sayamadım. ama çk lazm oluyo özellikle kışın.
alt ust gıydrmeden önce altına gydırıyom ayklı dondan hala daha gydırıyorm :)
ayaklı don olnca coraba faln gerk klmıyo.
atlet hç kullanmafm. iç zıbn soğkoldgnda zıbınn ustune gydırddm

kopyala word belgesine gördükçe sonra deftere not alırsın ben öyle yaptım çevremde bilen kimse olmayınca nete sardım orda da bisürü bişiler yazıyor kafa karışıklığı yine ben de güvendiğim arkadaşlarıma sorayım dedim...
İMDATTTT devamı bunlar da genel aldıklarım tıslar
2 nevresim takımı
yatak araba puset banyo malzemeleri
yastık yorgan çarşaf gibi şeyleri annane babanne yapoyor
ateş ölçer
tırnak makası
biberon
emzik
bebek çantası
göğüs pedi
lohusa geceliği
iç çamaşırı
terlik
yan yatırma yastığı
yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

al bendende o kadar..zıbın mıdın anlamadım bu şen..zatena nca netten bakıyom..gözümle görmem gerek...görünce aklımda netleşecek heralde..seninde sürecin başladı kafanı boşalt lütfen..bak çok önemli rahat olman..

bende sütle silmenin doğru olmadığını okumuştum bi yerde..inşallah geçer yaa..

çayı denedim yeşil çayı da denedim.
sütümle de sildim..
malesefff:26:

Allah şifa versin canım benim öğlen namazında dua ederim oğluşuna sende şifa ayetlerinden oku istersen kıyamam ya..

Sağol canım benim düşünmen yeter aklınızda olsun işte yaşayan olursa hemen doktora gidin erken müdahale uykuyu kurtarır :)))
Bebişin olunca severek yapıyosun canım o ütüyü merak etme ) ben 3 makina yıkamıştım bide battaniyeler 4 makina 1 gecede tek tek ütüldim eşim şok olmuştu ) çok zvkli bence ben hep ütüyü sevmişimdir allahtan..
Ben bi liste yapmıştım deftere kendi alcaklarım bebeğin alcakları hastaneye gideckler vs diye. Lazım olursa sana da yazarım canım..

Ben dalin kullandım sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını miss kokmuştu ev :))
Valla bende tam bilmiyorum yanıma 8 ay önce doğum yapmış arkadaşımı almıştım eminönünde havuzlu hanın altını üstüne getirmiştik çok abartmamak getek onu bişiyorum çğnkü hediye de geliyo ve bebek çok cabuk büyüyo yeticek kadar aldım yani.. Bugün resimleri paylaşırım sizinle pc yi açmaya çok üşeniuorum ondan bu zamana kaldı ksra bakmayın :))

bu haberine çok sevindim Sedacım aklıma geldi acaba psikolojik destekle devam etseniz sonuca iyi etkisi olur mu? ben olacağına inanıyorum çok önemli çünkü bu süreçte zorlu yollardan geçtiniz eşinle ve devam ediyor bu yol...

atlet yandan bağlamalı olan iç zıbın dedikleri sanırım canım göbeği düşene kadar giydiriliyormuş ondan 5 tane var eldiveni 3 tane oğluşumun yazık benim oğluma azıcık eldiveni varmış alayım di mi hemen ağustosta canım benim doğum Allah kısmet ederse sıcağın göbeğinde yani...

merak ve hevesle bekliyorum canım fotolarını da listeni de hatta Burcucan geldiğinde söyleyelim de ilk sayfaya sabit yazalım bence arkadan gelen lazım olacak bisürü hamişimiz var burda faydalanırlar herkes tecrübesini paylaşırsa çok rahat olur...

benim içimde geçen bişe yok zor buldum saglık sıhhatli olsunda hiç önemli deil kız erkegi farketmez ama geneli kız diyo bakalım e olcak merakla bekliyorum

ayy bu süpper bi fikirrrrrr..yazın yazın yazınn..

sağol canım ALLAH razı olsunn..

sağol canım DR kntrolümüzden yeni geldim herşey yolunda ama alttan muayene etti herşey yolunda çatımda normalmiş ama kendimide kastım galiba çok acıdı sinirim bozuldu ağladım durdum ya çatıda böyle olursa ben nasıl doğum yapcam die sinirlerim bozuldu iice offffffffffffff...dua edip duruyorum pazratesi yine kntrol var alttan bakcak yine herşey normal sadece korkun var dedi dr üzme kendini dedi olmadı sezeryanla alırız dedi çok morlaim bozuk.......

du bakalım sakin ol..daha doğum olmadan içeriye müdehale ettiklerini bildiğin için sıktın kendini kasıldın o nedenle korktun..sancıların başladıktan sonra bence doğal bi sürece başlıycaksın..içgüdüsel olarak korkmazsın yanii..doğuma ne zaman dedi??

ayyy cnm hadi hayırlısı yavaş yavaş başlıyorsun inşallah sonu hayırlı olur allahım ikiz nasip eder

canım normal doğum olduğu için 29unu bekliyoruz ama bakalım açılma fln olursa değişir kesin bi tarih vermedi çok sinir bozucu ya napcamı şaşırdım kendimihazırlamam lazım bende normal istiyorum ama bi yandanda korkuyorum işte ......

Evet evett o işte göbeği süşene kadar çok iyimiş o atletler eldivende ilk aylar takılıyomuş ztn bi kaç tane daha al sen.. Aslan burcu olacak bebişin negüzel erkek aslanlar çok hamarat ve sakin olurlar kardeşim ve kuzenim öyle en azından :))
Evett gelince burcu ya söyleyelim herkes fikrini söylesin başa yazarız herkese lazım olvak sonuçta )

Ayy gülcüm sıkma canını doğum yaklaştıkça bu korkuların çok normal ama içini ferah tut herke nasıl doğuruyo bizdr yapacağız o kadar dualar tesbihler rabbim zorda koymaz bizi sıkıntısız sağlıkla alıvaz bebişlerimizi sen çatı egzerzisi yap bol bol aklına geldikçe sık bırak sık bırak :)) çişini tut arada bi normal doğuma çok faydası var.. Üzme kendini lütfen stres de yapma 1 gün bile kalsa içerde ona faydası bar biliyosun sağlıkla gelsin zamanında gelsin inşallah..
Benimde yarın kontrolum var benide muayene eder mi acaba daha olmadım çatı muayenesi?

demek sakıncalıylmış hee bende sütünle sil dicektim inan iyikide dememişim.. öyle duymuştum bende iyi gelir diye..

demek sakıncalıylmış hee bende sütünle sil dicektim inan iyikide dememişim.. öyle duymuştum bende iyi gelir diye..

canım doğru bilinen yanlışlardan biri işte . bende duymustum iyi gelir diye ama doktorum kesınlıkle yanblıs bılgı demıstı.

İNŞALLAH canım bende kendimi telkin etmeye calışıyorum zaten herkes nasıl yapıosa bende yaparım die köyde fln olsak napcaz hastaneye giden yolda doğuruyo RABBİM yardımcımız olsun..canım dr bana doğuma yakın bakarız demişti doğuma 1-2 hafta kala bakılıyomuş ben hatırlattımda öyle baktı sende kendini kasma sakın ben kastığımdan acıdı kesin rahat olmaya calış bakmassa hatırlat dra tarih verir şugün yaparız die..ALLAH yardımcın olsun seninde..

Benim Canım Annem,

Bu mektubu sana önceden yazdım, bu aralar doğuma hazırlandığımdan çok meşgul olacağım...

Bu zorlu yolculukta benimle beraber olduğun ve bana hayat verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Beraber bir mucizeyi gerçekleştirdik. Üstelik bu sadece bir başlangıç ikimiz için... Her yeni gün beraber bir şeyler öğreneceğiz, beraber büyüyeceğiz.

Ben beraber geçireceğimiz günleri düşündükçe çok heyecanlanıyorum. Yaşayacağımız o kadar çok şey var ki...

Geçtiğimiz haftalarda benim için hayatın ve vücudun tamamen değişti. Bu fedakârlığını hayatım boyunca unutmayacağım. Zaten sen de beni kucağına alıp kokumu içine çekince hamilelikte yaşadığın tüm zorlukları bir anda unutacaksın. Belki de ben çoktan yanına geldim ve sen unuttun bile

Ufaklıktan Not: Sen benim hayatımdaki en önemli insan olacaksın. Ne kadar heyecanlı değil mi? Eğer hâlâ yanına gelmediysem sakın merak etme biraz nazlanıyor olabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…