- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.041
Kızlar merhaba nasılsınız. Ben hastane ile görüştüm çarşamba gününe randevu aldım ön görüşme için o zaman 19. günümde olucam geç yumurtlama olduğu için yumurtlamaya da bakar belki ön görüşme muayene ücretsizmiş. Tüp bebeğin paket fiyatı toplama, transfer falan 4.250 dedi ilaçlar hariç ilaçlar ne kadar tutar bilmem 21. günü rezerv testi falan yapılıyor ypılacaksa onu kaçırmıyım dedim yapar bekli regl olunca da 3. günü hormon testi isteyebilir eşimden sperm testi ister falan bir sonraki regli de başlayabiliriz ancak diye düşünüyorum kısmet bakalım..
Herkeslere günaydın...
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun...
Yasemin bak kanama alanı dağılmış biz sana demedikmi???
Ayşe aşılaman olmamiş ama bundada vardır rabbimin bi hikmeti O herşeyin en iyisini bilir...
Buket banada senin hep oğlun olacakmış gibi geliyor çok merak ediyorum..
Nazan ya bazı doktorlar gerçekten çok dikkatli oluyor bazısıda boş veriyor canım neyseki geçmiş şimdi bebişinde seninlle :))
Bedriye rüya görmüşsün takılma boş ver kötü rüyanı musluğu aç suya anlat alsın götürsün su...
Çiğdem daha iyiymişsin çok sevindim..
Mesude nerdesin kayboldun bak yine :)))
Gamzecim kardeşim için ayetel kürsü okumuşsun sağ ol canım benim...
Burcu ya yerim ben seni Rabbim tez zamanda tüm istediklerini versin keşeke yakın olsaydık bşöyle bir sarılırdım sana..
K.Burcu canım inşallah bir dahaki anneler gününde bebeğin yanında yada karnında olur. inşallah...
Seda ben seni çok umutsuz görüyorum bak ümitsiz olmak yok şu merkez konusunda karasızsın ya bence istihareye yat ben kararsız olduğum büyük şeylerde mutlaka yaparım...
B.Gamze canım acele etme stres yapma stres yaptıkça adet döngün bozuluyor gelmiyor bir türlü...
K.Gül cici anniş umarım diş ağrın geçmiştir az kaldı...
Gül seni merak ettim ne yaptın doktor ne dediii..Ayy çok heycanli az kaldı doğuma..
Umarım kimseyi unutmamışımdır..
dalinin detarjanları da varmış makinede yıkamak için..sabun tozuyla makinede yıkanabiliyomuu??
benim ikili test sonucum geldi 1/28400 oldukça düşük..yani iyi..tsh da 04 çıktı..yani aralıkta çıktı..oda iyiyidi..ama ben sanırım doktor değiştirecem..burası benişm istediğim gibi fatura kesmiyo ve 200 tl her ay biraz tuzluya geliyo..bakalım ne olur..
bende okuycam..telefonumda vardı silinmiş..bildiririm sana...
Doktor cinsiye şimdilik belli olmaz dedi..daha 12 haftası tam dolmamıştı..zaten çok hareketliydi..gözükecek olsada göremezdi heralde:))herkes oğlan diyo niye bilmem..kızda olabilir yaa..bu hiisler her zaman tutmazki..off ne biliyim oğlan diye beklemekistemiyom ondan böle diyom..eşimde olluşumda olluşum diye tutturdu))
yıkanıyo.
ben dalan roxy kullanıyorum çok harika kokuyo.
hacı şakirin var sabun tozu.
deterjan yasak bebişlere alaerji yapabilir
ya kızlar emirin gözü bi türlü iyileşmiyor.
sağ gözü hep çapaklı şimdide sol gözünde beyz kısmının bi yerınde kırmızılık var
bugün götirecektim doktora ama eşim hava soğuk bugün çıkartma dedi.
biraz öksürüyo çünkü.
çok moralim bozuk yaa kırmızılığa canım sıkıldı
Canım bi koşu gidip dolaba baktım ne eksik diye :)) eldiven al yine 5-6 tane, benimki yaza geliyo diyo zıbın bol almıştım bide 2 takıl pijama takımı al.. He bide atlet canım içine giydiriliyo böle yandan bağlanıyo ilk zamanlar onu giyiyolarmış ben 4 tane aldım ondan aklıma heldikçe yazarım yine :))
Ben göremiyorum şuan teldeyiö doğum nezamana geliyo senin canım?
bikere denedm cnm daha da slmedm genelde kynamş ılıtılmş suyla sılıyorm yada serum fzyolojklecanım sakın sütünle silme en buyuk yanlıs!!! doktoruma sormustum onu doktoruma bir arkadasımında capaklanıyordu diye arkadasına soyle demıstı eger daha kotu olsun ıstrese sürmeye devam etsın istemıyorsa oyle bırsey olsun goz doktoruna gıtsın demıstı.. sen doktora gıdene kadar ılık suyla sil sadece yanlıs birşey yapma .
yani çıtçıtlı body 4 tane ve ayaklı alt 6 tane var yetmez daha al mı diyorsun tatlım...çok oluyorum dimi net rakam istiyorum senden nerdeyse ayy çok cahilim ya ülen o kadar gelin yenge var çevremde üremiyorlar arkadaş... yapsalardı bi çocuk sorardım da fısss gezsinler anca (görümceyim ben )
yaa değerre takılma..doktor banada takılma demişti..sonuçta düşük mü düşük..ya benim tüp bebek merkeziydiya pahalıydı..evet şimdi bişey olmadığına göre değişebilrim ama sanki doktora ayıp olacak gibi geliyo..ne haberi olacaksa sankiiç..200 veriyorum banka bana 88 geri ödüyo..
mamişime nazay değiyo..çaylı pamuğu bi dene bakalım..şifa olsun..
ohh maşallah..ben daha bişey almadım..ne zaman alırım bilmiyorum..bu saydıklarınızı aklımda tutmaya çalışıcamç...belki bi defter yaparım kendime..yazarım herşeyi...
canım umutsuz değilim de kararsızlık işte korkuyorum gibi. Yani burada yaptırmak zorundayım ve merkez çok yeni bende aceleye gelsinde istemiyorum bakalım dr ne diyecek Allah'a emanetiz. Umarım sonucu hayırlı olur girdik bir işe bakalım yoksa işlemden falan hiç korkmuyorum.
canım sevindim sonuçların iyi çıkmasına ohh rahat bir nefes alabilirsin artık maşallahhh yaa 2 li testler bile yapıldı yani. Benim tip bebeği yaptıracağım dr muayenesi de 160 tl tüp bebek olduktan sonra bende dr değiştiricem sgk var neden sgksız dr gideyim ki aynı hastanede aşılamamı yapan dr geri dönücem çünkü hadi muayene parası neyse de doğuma da 3500 istiyormuş tüp bölümüne geçince öyle oldu işte.
Hayırlısı olsun canım hayırlı bir evlat olsun inşallah önemli olan o.
Dalan roxy demek iyi aklımda olsun görmüştüm zaten ben bunu marketlerde.
Ayy canımm kıyamam geçmiş olsun ben ona doktora götürene kadar çaya batırıp pamuğu silsen ılık yumuşatır belki çıkar. :26:
ya ben şu atlet işini bilmiyorum işte o yandan bağlanıyor dediğin şey zıbın değil mi zaten iç dış zıbın var ya iç zıbın atlet olarak kullanılmıyor mu zaten. Alttan çıtçıtlı badi nasıl kullanılıyor atletin üstüne mi. İlk zamanlar sadece zıbın mı kullanmak lazım çıtçıtlı yerine amanın ne kadann cahilimm :26:
bikere denedm cnm daha da slmedm genelde kynamş ılıtılmş suyla sılıyorm yada serum fzyolojkle
cnm valla bilmem bir suru varbn sayamadım. ama çk lazm oluyo özellikle kışın.
alt ust gıydrmeden önce altına gydırıyom ayklı dondan hala daha gydırıyorm :)
ayaklı don olnca coraba faln gerk klmıyo.
atlet hç kullanmafm. iç zıbn soğkoldgnda zıbınn ustune gydırddm
çayı denedim yeşil çayı da denedim.
sütümle de sildim..
malesefff:26:
geçmiş olsun canım ya dün gebelikle ilgili bi kitap okuyordum 6. ayda sadece göbeğiniz kaşınıyorsa nemlendiricilerle sakinleştirebilşirsiniz ama bütün vücudunuz kaşınırsa hemen doktorunuza başvurun diyordu sen aklıma geldin hemen dedim keşke daha önce okusaydım yazsaydım topiğe belki sana yardımı olurdu...
fıstıkım benim son zamanlarım bi de çok sıcaklara denkgeliyor ya normalken bile yazın ütüden nefret ederdim dedim iyice ağırlaşınca hele hiç yapamam e annane babanneye kıyamam 15 günde yardımcı geliyor ona yaptırasım da yok bebekimin cicişlerini kendim yapasım var diye çıkardım aradan...
canım umutsuz değilim de kararsızlık işte korkuyorum gibi. Yani burada yaptırmak zorundayım ve merkez çok yeni bende aceleye gelsinde istemiyorum bakalım dr ne diyecek Allah'a emanetiz. Umarım sonucu hayırlı olur girdik bir işe bakalım yoksa işlemden falan hiç korkmuyorum.
canım sevindim sonuçların iyi çıkmasına ohh rahat bir nefes alabilirsin artık maşallahhh yaa 2 li testler bile yapıldı yani. Benim tip bebeği yaptıracağım dr muayenesi de 160 tl tüp bebek olduktan sonra bende dr değiştiricem sgk var neden sgksız dr gideyim ki aynı hastanede aşılamamı yapan dr geri dönücem çünkü hadi muayene parası neyse de doğuma da 3500 istiyormuş tüp bölümüne geçince öyle oldu işte.
Hayırlısı olsun canım hayırlı bir evlat olsun inşallah önemli olan o.
Dalan roxy demek iyi aklımda olsun görmüştüm zaten ben bunu marketlerde.
Ayy canımm kıyamam geçmiş olsun ben ona doktora götürene kadar çaya batırıp pamuğu silsen ılık yumuşatır belki çıkar. :26:
ya ben şu atlet işini bilmiyorum işte o yandan bağlanıyor dediğin şey zıbın değil mi zaten iç dış zıbın var ya iç zıbın atlet olarak kullanılmıyor mu zaten. Alttan çıtçıtlı badi nasıl kullanılıyor atletin üstüne mi. İlk zamanlar sadece zıbın mı kullanmak lazım çıtçıtlı yerine amanın ne kadann cahilimm :26:
bu haberine çok sevindim Sedacım aklıma geldi acaba psikolojik destekle devam etseniz sonuca iyi etkisi olur mu? ben olacağına inanıyorum çok önemli çünkü bu süreçte zorlu yollardan geçtiniz eşinle ve devam ediyor bu yol...Kızlar merhaba nasılsınız. Ben hastane ile görüştüm çarşamba gününe randevu aldım ön görüşme için o zaman 19. günümde olucam geç yumurtlama olduğu için yumurtlamaya da bakar belki ön görüşme muayene ücretsizmiş. Tüp bebeğin paket fiyatı toplama, transfer falan 4.250 dedi ilaçlar hariç ilaçlar ne kadar tutar bilmem 21. günü rezerv testi falan yapılıyor ypılacaksa onu kaçırmıyım dedim yapar bekli regl olunca da 3. günü hormon testi isteyebilir eşimden sperm testi ister falan bir sonraki regli de başlayabiliriz ancak diye düşünüyorum kısmet bakalım..
Canım bi koşu gidip dolaba baktım ne eksik diye :)) eldiven al yine 5-6 tane, benimki yaza geliyo diyo zıbın bol almıştım bide 2 takıl pijama takımı al.. He bide atlet canım içine giydiriliyo böle yandan bağlanıyo ilk zamanlar onu giyiyolarmış ben 4 tane aldım ondan aklıma heldikçe yazarım yine :))
Ben göremiyorum şuan teldeyiö doğum nezamana geliyo senin canım?
Allah şifa versin canım benim öğlen namazında dua ederim oğluşuna sende şifa ayetlerinden oku istersen kıyamam ya..
Sağol canım benim düşünmen yeter aklınızda olsun işte yaşayan olursa hemen doktora gidin erken müdahale uykuyu kurtarır :)))
Bebişin olunca severek yapıyosun canım o ütüyü merak etme) ben 3 makina yıkamıştım bide battaniyeler 4 makina 1 gecede tek tek ütüldim eşim şok olmuştu ) çok zvkli bence ben hep ütüyü sevmişimdir allahtan..
Ben bi liste yapmıştım deftere kendi alcaklarım bebeğin alcakları hastaneye gideckler vs diye. Lazım olursa sana da yazarım canım..
Ben dalin kullandım sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını miss kokmuştu ev :))
Valla bende tam bilmiyorum yanıma 8 ay önce doğum yapmış arkadaşımı almıştım eminönünde havuzlu hanın altını üstüne getirmiştik çok abartmamak getek onu bişiyorum çğnkü hediye de geliyo ve bebek çok cabuk büyüyo yeticek kadar aldım yani.. Bugün resimleri paylaşırım sizinle pc yi açmaya çok üşeniuorum ondan bu zamana kaldı ksra bakmayın :))
DEMEK Kİ 11 ile 12. haftada çağırıyorlar canımcımm.. ama 13. hafta ya mı sarkıtmıyorlar galiba.. benide 12 de çağırmıştı.. cinsiyetle ilgili içinden geçen bişiy var mı? bir dahaki randevun 3 hafta sonra mı yani.. geçen gece uykum kaçtı geçmişi okuyorum burada gözüme çarpıyorsun 7. haftasında.. sürekli ayy dedimm ne uzun 7. haftaymış bu.. sonra hatırladım geriye doğru ilerliyorum..
kızlaaarr mesude nerde, tlfnu tamir olmamış mıydı en son..
merak ve hevesle bekliyorum canım fotolarını da listeni de hatta Burcucan geldiğinde söyleyelim de ilk sayfaya sabit yazalım bence arkadan gelen lazım olacak bisürü hamişimiz var burda faydalanırlar herkes tecrübesini paylaşırsa çok rahat olur...
sağol canım ALLAH razı olsunn..Anneler günümüz mübarek olsun kizlar
tüm Annelerin taze annelerin ve anne olma yolunda ilerleyenlerin anneler gününü kutluyorum Rabbi hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Insaallah
Büyük gül dün senin icin Fetih suresi okudum Rabbim kolay ve saglikli dogum nasip etsin Insaallah evladina kavusman dilegi ile
diger dogum yapacak kizlara okuyacam Insaallah
Herkeslere günaydın...
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun...
Yasemin bak kanama alanı dağılmış biz sana demedikmi???
Ayşe aşılaman olmamiş ama bundada vardır rabbimin bi hikmeti O herşeyin en iyisini bilir...
Buket banada senin hep oğlun olacakmış gibi geliyor çok merak ediyorum..
Nazan ya bazı doktorlar gerçekten çok dikkatli oluyor bazısıda boş veriyor canım neyseki geçmiş şimdi bebişinde seninlle :))
Bedriye rüya görmüşsün takılma boş ver kötü rüyanı musluğu aç suya anlat alsın götürsün su...
Çiğdem daha iyiymişsin çok sevindim..
Mesude nerdesin kayboldun bak yine :)))
Gamzecim kardeşim için ayetel kürsü okumuşsun sağ ol canım benim...
Burcu ya yerim ben seni Rabbim tez zamanda tüm istediklerini versin keşeke yakın olsaydık bşöyle bir sarılırdım sana..
K.Burcu canım inşallah bir dahaki anneler gününde bebeğin yanında yada karnında olur. inşallah...
Seda ben seni çok umutsuz görüyorum bak ümitsiz olmak yok şu merkez konusunda karasızsın ya bence istihareye yat ben kararsız olduğum büyük şeylerde mutlaka yaparım...
B.Gamze canım acele etme stres yapma stres yaptıkça adet döngün bozuluyor gelmiyor bir türlü...
K.Gül cici anniş umarım diş ağrın geçmiştir az kaldı...
Gül seni merak ettim ne yaptın doktor ne dediii..Ayy çok heycanli az kaldı doğuma..
Umarım kimseyi unutmamışımdır..
sağol canım ALLAH razı olsunn..
sağol canım DR kntrolümüzden yeni geldim herşey yolunda ama alttan muayene etti herşey yolunda çatımda normalmiş ama kendimide kastım galiba çok acıdı sinirim bozuldu ağladım durdum ya çatıda böyle olursa ben nasıl doğum yapcam die sinirlerim bozuldu iice offffffffffffff...dua edip duruyorum pazratesi yine kntrol var alttan bakcak yine herşey normal sadece korkun var dedi dr üzme kendini dedi olmadı sezeryanla alırız dedi çok morlaim bozuk.......
ayyy cnm hadi hayırlısı yavaş yavaş başlıyorsun inşallah sonu hayırlı olur allahım ikiz nasip ederKızlar merhaba nasılsınız. Ben hastane ile görüştüm çarşamba gününe randevu aldım ön görüşme için o zaman 19. günümde olucam geç yumurtlama olduğu için yumurtlamaya da bakar belki ön görüşme muayene ücretsizmiş. Tüp bebeğin paket fiyatı toplama, transfer falan 4.250 dedi ilaçlar hariç ilaçlar ne kadar tutar bilmem 21. günü rezerv testi falan yapılıyor ypılacaksa onu kaçırmıyım dedim yapar bekli regl olunca da 3. günü hormon testi isteyebilir eşimden sperm testi ister falan bir sonraki regli de başlayabiliriz ancak diye düşünüyorum kısmet bakalım..
du bakalım sakin ol..daha doğum olmadan içeriye müdehale ettiklerini bildiğin için sıktın kendini kasıldın o nedenle korktun..sancıların başladıktan sonra bence doğal bi sürece başlıycaksın..içgüdüsel olarak korkmazsın yanii..doğuma ne zaman dedi??
bu haberine çok sevindim Sedacım aklıma geldi acaba psikolojik destekle devam etseniz sonuca iyi etkisi olur mu? ben olacağına inanıyorum çok önemli çünkü bu süreçte zorlu yollardan geçtiniz eşinle ve devam ediyor bu yol...
atlet yandan bağlamalı olan iç zıbın dedikleri sanırım canım göbeği düşene kadar giydiriliyormuş ondan 5 tane var eldiveni 3 tane oğluşumun yazık benim oğluma azıcık eldiveni varmışalayım di mi hemen ağustosta canım benim doğum Allah kısmet ederse sıcağın göbeğinde yani...
sağol canım ALLAH razı olsunn..
sağol canım DR kntrolümüzden yeni geldim herşey yolunda ama alttan muayene etti herşey yolunda çatımda normalmiş ama kendimide kastım galiba çok acıdı sinirim bozuldu ağladım durdum ya çatıda böyle olursa ben nasıl doğum yapcam die sinirlerim bozuldu iice offffffffffffff...dua edip duruyorum pazratesi yine kntrol var alttan bakcak yine herşey normal sadece korkun var dedi dr üzme kendini dedi olmadı sezeryanla alırız dedi çok morlaim bozuk.......
yaa değerre takılma..doktor banada takılma demişti..sonuçta düşük mü düşük..ya benim tüp bebek merkeziydiya pahalıydı..evet şimdi bişey olmadığına göre değişebilrim ama sanki doktora ayıp olacak gibi geliyo..ne haberi olacaksa sankiiç..200 veriyorum banka bana 88 geri ödüyo..
doktor banada demişti ölçümleri tam çıktıktan sonra kan değerleri bir referanstır için rahat olsun diye. her gittiğimde ölçüm yapıyor sizinkilerde yapıyor mu bu arada kafasının çapını ölçüyor. 112 tl ye denk geliyor yani aslında böyle olunca rakam bi makul geldi gözümeama çok şükür riskli gebelik değil.. Allah da bi dahada tüp merkezine düşürmesin inşAllah sağlıkla alırsın evladını kucağına, bi dahada onlarla da görüşmezsin olur biter.. bende çok adiyim yanlız di mi?
mamişime nazay değiyo..çaylı pamuğu bi dene bakalım..şifa olsun..
CANIM benimm bencede senin tatlı meleğine nazar değiyor. maşaAllah ona.. Allah tümm nazarlardan korusun, Rabbim şifa versin.
ohh maşallah..ben daha bişey almadım..ne zaman alırım bilmiyorum..bu saydıklarınızı aklımda tutmaya çalışıcamç...belki bi defter yaparım kendime..yazarım herşeyi...
canım sakın sütünle silme en buyuk yanlıs!!! doktoruma sormustum onu doktoruma bir arkadasımında capaklanıyordu diye arkadasına soyle demıstı eger daha kotu olsun ıstrese sürmeye devam etsın istemıyorsa oyle bırsey olsun goz doktoruna gıtsın demıstı.. sen doktora gıdene kadar ılık suyla sil sadece yanlıs birşey yapma .
demek sakıncalıylmış hee bende sütünle sil dicektim inan iyikide dememişim.. öyle duymuştum bende iyi gelir diye..
İNŞALLAH canım bende kendimi telkin etmeye calışıyorum zaten herkes nasıl yapıosa bende yaparım die köyde fln olsak napcaz hastaneye giden yolda doğuruyo RABBİM yardımcımız olsun..canım dr bana doğuma yakın bakarız demişti doğuma 1-2 hafta kala bakılıyomuş ben hatırlattımda öyle baktı sende kendini kasma sakın ben kastığımdan acıdı kesin rahat olmaya calış bakmassa hatırlat dra tarih verir şugün yaparız die..ALLAH yardımcın olsun seninde..Evet evett o işte göbeği süşene kadar çok iyimiş o atletler eldivende ilk aylar takılıyomuş ztn bi kaç tane daha al sen.. Aslan burcu olacak bebişin negüzel erkek aslanlar çok hamarat ve sakin olurlar kardeşim ve kuzenim öyle en azından :))
Evett gelince burcu ya söyleyelim herkes fikrini söylesin başa yazarız herkese lazım olvak sonuçta)
Ayy gülcüm sıkma canını doğum yaklaştıkça bu korkuların çok normal ama içini ferah tut herke nasıl doğuruyo bizdr yapacağız o kadar dualar tesbihler rabbim zorda koymaz bizi sıkıntısız sağlıkla alıvaz bebişlerimizi sen çatı egzerzisi yap bol bol aklına geldikçe sık bırak sık bırak :)) çişini tut arada bi normal doğuma çok faydası var.. Üzme kendini lütfen stres de yapma 1 gün bile kalsa içerde ona faydası bar biliyosun sağlıkla gelsin zamanında gelsin inşallah..
Benimde yarın kontrolum var benide muayene eder mi acaba daha olmadım çatı muayenesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?