Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

üffff bilmiyorum ağlamak istiyorum sürekli gözlerim dolu dolu böyle, sıkıntılıyım eşime kızıyorum kendime kızıyorum falan

cnm valla bende öyleyim eşim beni sinir etti ya ablamın düğününe gitmek için dünyanın bahanesini uydurdu yok annem yeni ölmüş yok kınaya erkek gelmez sonrada kendi istediği oldu kınaya gelmedi şimdide aramış diyor şubenin eski elemanının kınası var yarın oraya gidecem dedim hani senin annen ölmüştü hani kınaya erkek gitmezdi elim ayağım titriyor ya bu nasıl bir ego dur

Her zamanki alttan muayenenin dışında farklı bi aletle falan mı baktı da kasıldın acaba? Yoksa heyecanladın mı? :26: sayılı zaman kaldı oğluna kavuşmana hayırlısıyla. doktorun dediği gibi olmazsa sezeryan olursun, önemli olan sağlık.. ki normal doğumda kolay değil.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşAllah. ben mesela hep dualarım şöyle bu konuda (kendimi tanıyorum normal yapamıyacağımı düşünüyorum) Rabbim diyorum beni benden daha iyi sen tanır bilirsin. Yapamıyacaklarımı bana yukleme ne olur.. sende direk normal yerine epidurali de tercih edebilirsin. Modern zamanların normal doğum şekli.. sana fetih süresi niyetlendim. okumayada başladım ama ben yavaş okuyorum diye bua akşamda kısmet olursa devamını okuyacağım. Rabbim hakkınızda hayırlı olan ne ise sen hhiiiiç anlamadan etmeden onu oldursun inşAllah sağlıkla.

hayırdır canım benimmmm?? bende geçen hafta öyleydim ya neyi takıyosun kafana?

yaa herşeyi takıyorum ne biliyim çok şey var sanki tek birşey değil

allah içine ferahlık versin canım oku kendini canım yaaa

amiin canım, evet doğru diyorsun biraz okuyayım

canım erkekler bazen böyle düşüncesizlik yapıyor ölümde,düğünde herşey insanlar için kınaya gidip orda bulunup oynamayabilirdi ama o gitmemeyi tercih etmiş halbuki ölen annesiyse evlenende baldızı aynı şeyi sen yapsan kabul etmezdi eminim,benimde hafta sonu bi düğüne gitmem lazım her zaman heryere tek gidiyorum birlikte gidelim dedim nasıl ayarlayayım çalışıyorum dedi mecbur yanlız gidicem

canım annem şöyle düşünürmüş hamileyken hep bu çocuk bi şekilde çıkacak buradan herkes nasıl çıkarıyorsa ben de öyle çıkarıcam diye sıkma canını epidural normali düşündün mü hiç? genelde memnun o şekilde doğum yapanlar...

en yakın kız arkadaşım aslan burcu canım kızları iyi oluyor da erkek tanımıyordum hiç sevindim bıcırığım hamarat olsun babası gibi olmasın

Allah yardımcın olsun canım tez zamn da rahatlarsınız inşallahh
iyiyim bende işte takılıyoruz öle...

AMin cnm insallah Allah iyilikler versin bu ara gecmis dogum gunünde Hayirli uğurlu olsun sana bebeğini getirir bu yas insallah senin kuzun olsun da ne istersen örerim ben tatlim

Kizlar bana dua eden herkesten Allah razı olsun kat ve katlarını Rabbim sizlere nasip etsin insallah
Gülüm fetih okumussun bana cok sagol cnm

7verengul Cnm benimki yaz bebesi birde kisin evim cok sıcak oluyor benim üzerime birsey almadan uyuyorum duşun yani bu örgü cok agir olur zaten fazla vaktimde Halim'de kalmdi ornek icin kullanışlı da degil gibi ama cok güzelmiş soğuk bir memlekette olsaydım orerdim

Nazan kalp atışlarını duymuşsunuz pitirciğinin hayirli olsun Rabbim kucağına alacağın o günleri de göstersin sana

korkman normal tabi..insan bilmediği şeyden korkar..epidureklle daha kontrollu doğum olacak inşallah..sen sükünetini koru.
üffff bilmiyorum ağlamak istiyorum sürekli gözlerim dolu dolu böyle, sıkıntılıyım eşime kızıyorum kendime kızıyorum falan
hey heylerin gelmiş senin..:)çık biraz gez dolaş..
Selam Hayirli günler kizlar nasilsiniz

kııız nerdesin seni sorduk durduk bugün???????

işte bedişten beklenen soru geldi..her zamankinden farklı bişey mi yaptı..zaten korkmaya hazır olan tatlı bediş korkacakları listesine bir yenisini daha ekledi..şok şok şok flaş flaş flaş:))))))))))))))))))))

offf cnm ne bileyim erkek değil mi valla dayanmaya takatim kalmadı artık bazen kaynanamı çok arıyorum o eşimi birtek o duraklatabilir yoksa ben çabalıyorum çabalıyorum olmuyor valla diyorum gideyim 1 hafta annemlerde kalayım belki kıymetimi anlar artık kıymet vermiyor hiç değerim

yok canım aman çıkıp gitme biyerlere otur konuş rahatsız olduğun durumları söyle belki düzelir şimdi kızgınlıkla gitsen işler büyür haa normal gideyim kalayım dersen o başka tabi

Buket gecmisi ara ara okudum ama tumayimdan baskası sormamış sen kime sordun ki

Asli insallah cnm Rabbim o duyguyu hepinize yaşatsın

Kizlar dün malum anneler günüydü sevmediğim bir gün ama herkesin anneler gunünü kutluyorum

Burcum Allah Razı olsun duaların icin tontişim diktiklere dolgun dudakli dediydi zaten bakalım ne çıkacak:)))
Rabbim sana da tontiş yanakli evlatlar basıp etsin insallah

Gülüm sıkıntı stres başlamış Allah yardimcin olsun Hayirli kolay doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın insallah korkma streste yapma tatlim

Ayse cnm aşilaman olduğu gün dua ettim Hayirli donuclar alırsın insallah cnm

Bedriye ve buketin ikili tarama testi yaptırıyorsunuz sanırım insallah guzel haberler alırsınız hersey cok guzel olur

Serap bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlamış bile gözün Aydın darısı Nazan buket ve yasomun basına insallah

Özlem icini ferah tut tatlim ağlamak istiyorab ağla ama fazla abartma Rabbim kalbine genişlik verdin her ne sıkıntın varsa da Yardimcin olsun

Kizlar basim ağrıyor ben bı ılık duş alayım belki gecer hepinizi öptüm Allaha emanet olun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…