- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.061
hayırdır inş. neden keyifsizsin canım yaa
neden neden nedene?
üffff bilmiyorum ağlamak istiyorum sürekli gözlerim dolu dolu böyle, sıkıntılıyım eşime kızıyorum kendime kızıyorum falan
üffff bilmiyorum ağlamak istiyorum sürekli gözlerim dolu dolu böyle, sıkıntılıyım eşime kızıyorum kendime kızıyorum falan
Selam Hayirli günler kizlar nasilsiniz
hoşgeldin canım nerelerdesin?nasılsın?
İNŞALLAH canım bende kendimi telkin etmeye calışıyorum zaten herkes nasıl yapıosa bende yaparım die köyde fln olsak napcaz hastaneye giden yolda doğuruyo RABBİM yardımcımız olsun..canım dr bana doğuma yakın bakarız demişti doğuma 1-2 hafta kala bakılıyomuş ben hatırlattımda öyle baktı sende kendini kasma sakın ben kastığımdan acıdı kesin rahat olmaya calış bakmassa hatırlat dra tarih verir şugün yaparız die..ALLAH yardımcın olsun seninde..
Hoş bulduk cnm benim kac gündür maddi manevi hic iyi değildim evdeyim nerelerde olayım bugun de badim ağrıyor biraz ama iyi gibiyim sen nasılsın
hayırdır canım benimmmm?? bende geçen hafta öyleydim yaneyi takıyosun kafana?
allah içine ferahlık versin canım oku kendini canım yaaa
cnm valla bende öyleyim eşim beni sinir etti ya ablamın düğününe gitmek için dünyanın bahanesini uydurdu yok annem yeni ölmüş yok kınaya erkek gelmez sonrada kendi istediği oldu kınaya gelmedi şimdide aramış diyor şubenin eski elemanının kınası var yarın oraya gidecem dedim hani senin annen ölmüştü hani kınaya erkek gitmezdi elim ayağım titriyor ya bu nasıl bir ego dur
canım annem şöyle düşünürmüş hamileyken hep bu çocuk bi şekilde çıkacak buradan herkes nasıl çıkarıyorsa ben de öyle çıkarıcam diyesağol canım ALLAH razı olsunn..
sağol canım DR kntrolümüzden yeni geldim herşey yolunda ama alttan muayene etti herşey yolunda çatımda normalmiş ama kendimide kastım galiba çok acıdı sinirim bozuldu ağladım durdum ya çatıda böyle olursa ben nasıl doğum yapcam die sinirlerim bozuldu iice offffffffffffff...dua edip duruyorum pazratesi yine kntrol var alttan bakcak yine herşey normal sadece korkun var dedi dr üzme kendini dedi olmadı sezeryanla alırız dedi çok morlaim bozuk.......
Evet evett o işte göbeği süşene kadar çok iyimiş o atletler eldivende ilk aylar takılıyomuş ztn bi kaç tane daha al sen.. Aslan burcu olacak bebişin negüzel erkek aslanlar çok hamarat ve sakin olurlar kardeşim ve kuzenim öyle en azından :))
Evett gelince burcu ya söyleyelim herkes fikrini söylesin başa yazarız herkese lazım olvak sonuçta)
Ayy gülcüm sıkma canını doğum yaklaştıkça bu korkuların çok normal ama içini ferah tut herke nasıl doğuruyo bizdr yapacağız o kadar dualar tesbihler rabbim zorda koymaz bizi sıkıntısız sağlıkla alıvaz bebişlerimizi sen çatı egzerzisi yap bol bol aklına geldikçe sık bırak sık bırak :)) çişini tut arada bi normal doğuma çok faydası var.. Üzme kendini lütfen stres de yapma 1 gün bile kalsa içerde ona faydası bar biliyosun sağlıkla gelsin zamanında gelsin inşallah..
Benimde yarın kontrolum var benide muayene eder mi acaba daha olmadım çatı muayenesi?
Allah yardımcın olsun canım tez zamn da rahatlarsınız inşallahh
iyiyim bende işte takılıyoruz öle...
AMin cnm insallah Allah iyilikler versin bu ara gecmis dogum gunünde Hayirli uğurlu olsun sana bebeğini getirir bu yas insallah senin kuzun olsun da ne istersen örerim ben tatlim
korkman normal tabi..insan bilmediği şeyden korkar..epidureklle daha kontrollu doğum olacak inşallah..sen sükünetini koru.canım normal doğum olduğu için 29unu bekliyoruz ama bakalım açılma fln olursa değişir kesin bi tarih vermedi çok sinir bozucu ya napcamı şaşırdım kendimihazırlamam lazım bende normal istiyorum ama bi yandanda korkuyorum işte ......
hey heylerin gelmiş senin..:)çık biraz gez dolaş..üffff bilmiyorum ağlamak istiyorum sürekli gözlerim dolu dolu böyle, sıkıntılıyım eşime kızıyorum kendime kızıyorum falan
Selam Hayirli günler kizlar nasilsiniz
Her zamanki alttan muayenenin dışında farklı bi aletle falan mı baktı da kasıldın acaba? Yoksa heyecanladın mı? :26: sayılı zaman kaldı oğluna kavuşmana hayırlısıyla. doktorun dediği gibi olmazsa sezeryan olursun, önemli olan sağlık.. ki normal doğumda kolay değil.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşAllah. ben mesela hep dualarım şöyle bu konuda (kendimi tanıyorum normal yapamıyacağımı düşünüyorum) Rabbim diyorum beni benden daha iyi sen tanır bilirsin. Yapamıyacaklarımı bana yukleme ne olur.. sende direk normal yerine epidurali de tercih edebilirsin. Modern zamanların normal doğum şekli.. sana fetih süresi niyetlendim. okumayada başladım ama ben yavaş okuyorum diye bua akşamda kısmet olursa devamını okuyacağım. Rabbim hakkınızda hayırlı olan ne ise sen hhiiiiç anlamadan etmeden onu oldursun inşAllah sağlıkla.
kııız nerdesin seni sorduk durduk bugün???????
yaa herşeyi takıyorum ne biliyim çok şey var sanki tek birşey değil
amiin canım, evet doğru diyorsun biraz okuyayım
canım erkekler bazen böyle düşüncesizlik yapıyor ölümde,düğünde herşey insanlar için kınaya gidip orda bulunup oynamayabilirdi ama o gitmemeyi tercih etmiş halbuki ölen annesiyse evlenende baldızı aynı şeyi sen yapsan kabul etmezdi eminim,benimde hafta sonu bi düğüne gitmem lazım her zaman heryere tek gidiyorum birlikte gidelim dedim nasıl ayarlayayım çalışıyorum dedi mecbur yanlız gidicem
offf cnm ne bileyim erkek değil mi valla dayanmaya takatim kalmadı artık bazen kaynanamı çok arıyorum o eşimi birtek o duraklatabilir yoksa ben çabalıyorum çabalıyorum olmuyor valla diyorum gideyim 1 hafta annemlerde kalayım belki kıymetimi anlar artık kıymet vermiyor hiç değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?