- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.081
nerdeyim ben ya kime ne sordun bakim kiz
yok canım aman çıkıp gitme biyerlere otur konuş rahatsız olduğun durumları söyle belki düzelir şimdi kızgınlıkla gitsen işler büyür haa normal gideyim kalayım dersen o başka tabi
Günaydınnn uyuyamıyorum kalktım bende kahvaltı yapıyorum :)) hafta sonunuz nasıl geçti anlatın bakalım..
herkeslere gunaydınn nasılsınız bakalımm
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir ve güzel haberler vardır
güzel anne adyları ve aday adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun hamiş olanlar sağlıkla doğrusun, bebek isteyenlerde tez zamanda bebişlerine kavussun inşallah !!
günaydın kızlar nasılsınız ... ben hala adet olmadım sıkıntıdayım..... gelse de biran önce gitsem başlasam tedaviye... sizler nasılsınız.....
dua listemiz hazırlanmış ... hayırlı uğurlu olur inşallahh... hepimiz için.. kızlar bu dua regli iken de okunabilirmi...
DEMEK Kİ 11 ile 12. haftada çağırıyorlar canımcımm.. ama 13. hafta ya mı sarkıtmıyorlar galiba.. benide 12 de çağırmıştı.. cinsiyetle ilgili içinden geçen bişiy var mı? bir dahaki randevun 3 hafta sonra mı yani.. geçen gece uykum kaçtı geçmişi okuyorum burada gözüme çarpıyorsun 7. haftasında.. sürekli ayy dedimm ne uzun 7. haftaymış bu.. sonra hatırladım geriye doğru ilerliyorum..
kızlaaarr mesude nerde, tlfnu tamir olmamış mıydı en son..
günaydın tıslar...
canlar 2 li test 11-14 testi olarak geçiyor zaten..
ben dün annelik yaptım bebişimin aldığım kıyafetlerini yıkayıp ütüledim bohçaladım bi güzel doğuma kadar saklamak üzereçook eğlencelydi minicik minicikler hem sevdim hem ütüledim
k.Burcu canım duanı okudum...
Herkeslere günaydın...
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun...
Yasemin bak kanama alanı dağılmış biz sana demedikmi???
Ayşe aşılaman olmamiş ama bundada vardır rabbimin bi hikmeti O herşeyin en iyisini bilir...
Buket banada senin hep oğlun olacakmış gibi geliyor çok merak ediyorum..
Nazan ya bazı doktorlar gerçekten çok dikkatli oluyor bazısıda boş veriyor canım neyseki geçmiş şimdi bebişinde seninlle :))
Bedriye rüya görmüşsün takılma boş ver kötü rüyanı musluğu aç suya anlat alsın götürsün su...
Çiğdem daha iyiymişsin çok sevindim..
Mesude nerdesin kayboldun bak yine :)))
Gamzecim kardeşim için ayetel kürsü okumuşsun sağ ol canım benim...
Burcu ya yerim ben seni Rabbim tez zamanda tüm istediklerini versin keşeke yakın olsaydık bşöyle bir sarılırdım sana..
K.Burcu canım inşallah bir dahaki anneler gününde bebeğin yanında yada karnında olur. inşallah...
Seda ben seni çok umutsuz görüyorum bak ümitsiz olmak yok şu merkez konusunda karasızsın ya bence istihareye yat ben kararsız olduğum büyük şeylerde mutlaka yaparım...
B.Gamze canım acele etme stres yapma stres yaptıkça adet döngün bozuluyor gelmiyor bir türlü...
K.Gül cici anniş umarım diş ağrın geçmiştir az kaldı...
Gül seni merak ettim ne yaptın doktor ne dediii..Ayy çok heycanli az kaldı doğuma..
Umarım kimseyi unutmamışımdır..
yok cnm artık yanyana kaldıkça yıpratıyoruz kendimizi aradı söyledim yarın erganiye annemlerin yanına gidiyorum diye oda akşam konuşalım dedi cnm senin sıkıntın da vardı sıktım seni ya anlamıyorum ben tek başına düğüne gitse kıskançlıktan ölürüm nasıl tek başımıza yolluyorlar anlam veremiyorum
Nazan kalp atışlarını duymuşsunuz pitirciğinin hayirli olsun Rabbim kucağına alacağın o günleri de göstersin sana
korkman normal tabi..insan bilmediği şeyden korkar..epidureklle daha kontrollu doğum olacak inşallah..sen sükünetini koru.
hey heylerin gelmiş senin..:)çık biraz gez dolaş..
kııız nerdesin seni sorduk durduk bugün???????
işte bedişten beklenen soru geldi..her zamankinden farklı bişey mi yaptı..zaten korkmaya hazır olan tatlı bediş korkacakları listesine bir yenisini daha ekledi..şok şok şok flaş flaş flaş:))))))))))))))))))))
ya kızlar emirin gözü bi türlü iyileşmiyor.
sağ gözü hep çapaklı şimdide sol gözünde beyz kısmının bi yerınde kırmızılık var
bugün götirecektim doktora ama eşim hava soğuk bugün çıkartma dedi.
biraz öksürüyo çünkü.
çok moralim bozuk yaa kırmızılığa canım sıkıldı
Özlem icini ferah tut tatlim ağlamak istiyorab ağla ama fazla abartma Rabbim kalbine genişlik verdin her ne sıkıntın varsa da Yardimcin olsun
yok canım konuşmak iyi geliyor öyle düşünme, işlerine geldiği şekilde davranıyorlar kendi arkadaşı olsa ne yapar eder giderdi benide götürürdü zaten mümkün olduğu kadar bende eşlik ediyorum ama o pek etmiyor bazen edemiyor.
burcuu hoşgeldin canımm
erkek diyen azınlıktan oldun sende hadi bakalım hayırlısı çogunluk kız diyo bana
sağol canım ben arada bir böyle olurum daralırım aslında ağlasaydım bi rahatlardım ama neyse şimdi biraz daha iyiyim, çok sağolun ya , geçen gün eşime diyorum ağlamak istiyorum ağla ama benim yanında ağlama dayanamam ben diyor
ve okudukça farkettim.. çatı muayenesi farklı mı oluyormuşş.. normal muayene değil kesin bu.. ben kendimi bildim bilelim doğumdan korkmuşumdur, anesteziden de korkuyorum.. ama Gül cesaretli hatun maşaAllah.. gerçekten dediğin gibi hayırlısıyla başlasın doğumu bi sağlıcakla o devamını getirecektir Allah ın izniyle..
Kızlar merhaba nasılsınız. Ben hastane ile görüştüm çarşamba gününe randevu aldım ön görüşme için o zaman 19. günümde olucam geç yumurtlama olduğu için yumurtlamaya da bakar belki ön görüşme muayene ücretsizmiş. Tüp bebeğin paket fiyatı toplama, transfer falan 4.250 dedi ilaçlar hariç ilaçlar ne kadar tutar bilmem 21. günü rezerv testi falan yapılıyor ypılacaksa onu kaçırmıyım dedim yapar bekli regl olunca da 3. günü hormon testi isteyebilir eşimden sperm testi ister falan bir sonraki regli de başlayabiliriz ancak diye düşünüyorum kısmet bakalım..
selam bacılarım ben geldim.
emiri götürdüm haber veremedim k.bakmayın hemen çıktım evden.
göz doktoru harika bi doktordu gerçekten.
bu zamana kadar nedend getirmedin niye kızdı.
göz yaşı kanalı tıkalıymış kuzumun.
kuvvetli bi göz damlası verdi.
günde en az 300 defa masaj önerdi.
parmağımla yapacağım için bana da merhem verdi parmağımı sureceğim kayganlaştırsın diye.
öyle işte emir çok yordu beni.
kollarım koptu.
şimdide uyutuyorum
hoşbuldum kuzum tahminlerimi yazdım doğru çıkarsa bana "bebek şekeri" göndereceksiniz ona göre bak tahminleri tekrar yayınlıyorum
Burcu's tahminleri
yasemin - kız
buket - erkek
bediş - kız
nazan - erkek
selam bacılarım ben geldim.
emiri götürdüm haber veremedim k.bakmayın hemen çıktım evden.
göz doktoru harika bi doktordu gerçekten.
bu zamana kadar nedend getirmedin niye kızdı.
göz yaşı kanalı tıkalıymış kuzumun.
kuvvetli bi göz damlası verdi.
günde en az 300 defa masaj önerdi.
parmağımla yapacağım için bana da merhem verdi parmağımı sureceğim kayganlaştırsın diye.
öyle işte emir çok yordu beni.
kollarım koptu.
şimdide uyutuyorum
Özlemim ne oldu, içini daraltan ney? hemen anlat bize? hepimizden bir yorum gelir, okur rahatlarsın
şimdi googleden arar bakardım amma korkuyorum karşılaşacagım seylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?