Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok canım aman çıkıp gitme biyerlere otur konuş rahatsız olduğun durumları söyle belki düzelir şimdi kızgınlıkla gitsen işler büyür haa normal gideyim kalayım dersen o başka tabi

yok cnm artık yanyana kaldıkça yıpratıyoruz kendimizi aradı söyledim yarın erganiye annemlerin yanına gidiyorum diye oda akşam konuşalım dedi cnm senin sıkıntın da vardı sıktım seni ya anlamıyorum ben tek başına düğüne gitse kıskançlıktan ölürüm nasıl tek başımıza yolluyorlar anlam veremiyorum

Günaydınnn uyuyamıyorum kalktım bende kahvaltı yapıyorum :)) hafta sonunuz nasıl geçti anlatın bakalım..

herkeslere gunaydınn nasılsınız bakalımm

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir ve güzel haberler vardır

güzel anne adyları ve aday adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun hamiş olanlar sağlıkla doğrusun, bebek isteyenlerde tez zamanda bebişlerine kavussun inşallah !!

Herkeslere günaydınnnnnnn (evet biliyorum çok alakasızzzz) haftasonu iş,tv,dua,gezmece,yatış..the end :)

günaydın kızlar nasılsınız ... ben hala adet olmadım sıkıntıdayım..... gelse de biran önce gitsem başlasam tedaviye... sizler nasılsınız.....

dua listemiz hazırlanmış ... hayırlı uğurlu olur inşallahh... hepimiz için.. kızlar bu dua regli iken de okunabilirmi...

canım hayırlısı belki hiç olmazsın ve hamilesindir Allah'ın müzcizesinin ne zaman geleceğini kim bilir? bir sitede okumuştum Allah'ın isimleri adetliyken okunuyormuş

bedişim bu hafta şıp diye geçsiin inşallah ,hemen doktora git, bebeni gör ,rahatla..benim
senin için hissettiğim kız,
yasemin için kız,
buket için erkek,
nazan için erkek ,
şimdi nerden niye nasıl yazdın diye sorma valla kalbimden öyle geçti, ama evlat bu, sağlıklı eli ayağı düzgün olsun,ahlaklı ve hayırlı olsun tabiki, senin kuzun bu haftasonu artık belli olur canım kız mı erkek mi diye, haydi hayırlısı olsun ,bakalım tahminlerim tutacak mı?????

oyyy ben o minikleri yerim, güle güle sağlıkla giyinsin

tÜmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay bende sana sarılacağımmmmmmmmmm

yok canım konuşmak iyi geliyor öyle düşünme, işlerine geldiği şekilde davranıyorlar kendi arkadaşı olsa ne yapar eder giderdi benide götürürdü zaten mümkün olduğu kadar bende eşlik ediyorum ama o pek etmiyor bazen edemiyor.

ve okudukça farkettim.. çatı muayenesi farklı mı oluyormuşş.. normal muayene değil kesin bu.. ben kendimi bildim bilelim doğumdan korkmuşumdur, anesteziden de korkuyorum.. ama Gül cesaretli hatun maşaAllah.. gerçekten dediğin gibi hayırlısıyla başlasın doğumu bi sağlıcakla o devamını getirecektir Allah ın izniyle..

büşracım bir sürü damal kullandın geçmedi, birde babaanne ilacı dene , kaynana sor, o eski topraktır bilir, çay mı der, papatya çayı mı der, ama bak bazen bu yöntemlerde işe yarıyor, bide hergün oku gözüne üfle, hay Allahım nazarlardan koru

Özlem icini ferah tut tatlim ağlamak istiyorab ağla ama fazla abartma Rabbim kalbine genişlik verdin her ne sıkıntın varsa da Yardimcin olsun

sağol canım ben arada bir böyle olurum daralırım aslında ağlasaydım bi rahatlardım ama neyse şimdi biraz daha iyiyim, çok sağolun ya , geçen gün eşime diyorum ağlamak istiyorum ağla ama benim yanında ağlama dayanamam ben diyor

selam bacılarım ben geldim.
emiri götürdüm haber veremedim k.bakmayın hemen çıktım evden.
göz doktoru harika bi doktordu gerçekten.
bu zamana kadar nedend getirmedin niye kızdı.
göz yaşı kanalı tıkalıymış kuzumun.
kuvvetli bi göz damlası verdi.
günde en az 300 defa masaj önerdi.
parmağımla yapacağım için bana da merhem verdi parmağımı sureceğim kayganlaştırsın diye.
öyle işte emir çok yordu beni.
kollarım koptu.
şimdide uyutuyorum

cnm valla bilmiyorum erkekleri anlamıyorum anlam veremiyorum işte benimle gelmedi arkadaşı çağırmış gitmese olmazmış bende dedim ayın 22 sinde düğün var kuzenımın o zaman gelme yapacaklarımı görürsün

burcuu hoşgeldin canımm

erkek diyen azınlıktan oldun sende hadi bakalım hayırlısı çogunluk kız diyo bana

hoşbuldum kuzum tahminlerimi yazdım doğru çıkarsa bana "bebek şekeri" göndereceksiniz ona göre bak tahminleri tekrar yayınlıyorum
Burcu's tahminleri

yasemin - kız

buket - erkek

bediş - kız

nazan - erkek

Özlemim ne oldu, içini daraltan ney? hemen anlat bize? hepimizden bir yorum gelir, okur rahatlarsın

şimdi googleden arar bakardım amma korkuyorum karşılaşacagım seylerden

sedoşuuuuuuummmmmmmmmmmm yolun kolay ve açık olsun, herşey çok güzel gider , nazardan kem gözden uzak ol inşallah haydi bismillah

hihh geçmiş olsun buşra ayyy aşkolsun şimdiye kadar niye bekledin neyse inş. faydasını görürsünüz öçabucak iyileşir kuzucuk

maşallah canım bir daha hiç olmasın hemen iyi olsun

Özlemim ne oldu, içini daraltan ney? hemen anlat bize? hepimizden bir yorum gelir, okur rahatlarsın

ayyy rahatladım bile canım , öyle tek bişey yokki neyi anlatayım ben içime atarım atarım sonra birden patlarım

şimdi googleden arar bakardım amma korkuyorum karşılaşacagım seylerden

elle muayeneeee ayyy ne iğrenç dimi hele doğumda devlet hastanesinde gelen sokuyor giden sokuyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…