- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.101
merak ve hevesle bekliyorum canım fotolarını da listeni de hatta Burcucan geldiğinde söyleyelim de ilk sayfaya sabit yazalım bence arkadan gelen lazım olacak bisürü hamişimiz var burda faydalanırlar herkes tecrübesini paylaşırsa çok rahat olur...
hihh geçmiş olsun buşra ayyy aşkolsun şimdiye kadar niye bekledin neyse inş. faydasını görürsünüz öçabucak iyileşir kuzucuk
maşallah canım bir daha hiç olmasın hemen iyi olsun
sağol canım ALLAH razı olsunn..
sağol canım DR kntrolümüzden yeni geldim herşey yolunda ama alttan muayene etti herşey yolunda çatımda normalmiş ama kendimide kastım galiba çok acıdı sinirim bozuldu ağladım durdum ya çatıda böyle olursa ben nasıl doğum yapcam die sinirlerim bozuldu iice offffffffffffff...dua edip duruyorum pazratesi yine kntrol var alttan bakcak yine herşey normal sadece korkun var dedi dr üzme kendini dedi olmadı sezeryanla alırız dedi çok morlaim bozuk.......
Evet evett o işte göbeği süşene kadar çok iyimiş o atletler eldivende ilk aylar takılıyomuş ztn bi kaç tane daha al sen.. Aslan burcu olacak bebişin negüzel erkek aslanlar çok hamarat ve sakin olurlar kardeşim ve kuzenim öyle en azından :))
Evett gelince burcu ya söyleyelim herkes fikrini söylesin başa yazarız herkese lazım olvak sonuçta)
ayyy rahatladım bile canım , öyle tek bişey yokki neyi anlatayım ben içime atarım atarım sonra birden patlarım
elle muayeneeee ayyy ne iğrenç dimi hele doğumda devlet hastanesinde gelen sokuyor giden sokuyor diyorlar
Hmm anladım canim sagolun eksik olmayın canlar buralardayim da bı türlü giremedim sancılar ağrılardan dolayı istebiz birbirimize sorduk..bediş sordu ben sordum felan..öle iştee
tahminleri ben yapardım ama burcum yapıyor simdi ben formdan düştüm :)burcuu hoşgeldin canımm
erkek diyen azınlıktan oldun sende hadi bakalım hayırlısı çogunluk kız diyo bana
Sende sagol iyi ol kuzum gercekten ara ara oluyor böyle seyler sebebi dahi belli olmuyor ama keyfin de olmuyor ben ağladığımda rahatlarım böyle anlarda neyse ki iyisin simdi cnmsağol canım ben arada bir böyle olurum daralırım aslında ağlasaydım bi rahatlardım ama neyse şimdi biraz daha iyiyim, çok sağolun ya , geçen gün eşime diyorum ağlamak istiyorum ağla ama benim yanında ağlama dayanamam ben diyor
hoşbuldum kuzum tahminlerimi yazdım doğru çıkarsa bana "bebek şekeri" göndereceksiniz ona göre bak tahminleri tekrar yayınlıyorum
Burcu's tahminleri
yasemin - kız
buket - erkek
bediş - kız
nazan - erkek
Selam Hayirli günler kizlar nasilsiniz
Hoş bulduk cnm benim kac gündür maddi manevi hic iyi değildim evdeyim nerelerde olayım bugun de badim ağrıyor biraz ama iyi gibiyim sen nasılsın
cnm valla bende öyleyim eşim beni sinir etti ya ablamın düğününe gitmek için dünyanın bahanesini uydurdu yok annem yeni ölmüş yok kınaya erkek gelmez sonrada kendi istediği oldu kınaya gelmedi şimdide aramış diyor şubenin eski elemanının kınası var yarın oraya gidecem dedim hani senin annen ölmüştü hani kınaya erkek gitmezdi elim ayağım titriyor ya bu nasıl bir ego dur
Hmm anladım canim sagolun eksik olmayın canlar buralardayim da bı türlü giremedim sancılar ağrılardan dolayı iste
tahminleri ben yapardım ama burcum yapıyor simdi ben formdan düştüm :)
Sende sagol iyi ol kuzum gercekten ara ara oluyor böyle seyler sebebi dahi belli olmuyor ama keyfin de olmuyor ben ağladığımda rahatlarım böyle anlarda neyse ki iyisin simdi cnm
Burcum bir kiz bir erkek gidiyorsun valla hadi bakalım ;()
çok afedersi benim o agızdaki perdeyi adam elle muayenede farketti bi elini soktu sonra digerinide soktu o sayede anladı ikisininde ayı yere çıktıgını ay şimdi el demeyimde bir kaç parmak
sağol canım benimmmmayyy inşallah Mesude o günleri görürümm
offf cnm ne bileyim erkek değil mi valla dayanmaya takatim kalmadı artık bazen kaynanamı çok arıyorum o eşimi birtek o duraklatabilir yoksa ben çabalıyorum çabalıyorum olmuyor valla diyorum gideyim 1 hafta annemlerde kalayım belki kıymetimi anlar artık kıymet vermiyor hiç değerim
Burcum Allah Razı olsun duaların icin tontişim diktiklere dolgun dudakli dediydi zaten bakalım ne çıkacak:)))
Rabbim sana da tontiş yanakli evlatlar basıp etsin insallah
Kizlar basim ağrıyor ben bı ılık duş alayım belki gecer hepinizi öptüm Allaha emanet olun canlar
selam bacılarım ben geldim.
Emiri götürdüm haber veremedim k.bakmayın hemen çıktım evden.
Göz doktoru harika bi doktordu gerçekten.
Bu zamana kadar nedend getirmedin niye kızdı.
Göz yaşı kanalı tıkalıymış kuzumun.
Kuvvetli bi göz damlası verdi.
Günde en az 300 defa masaj önerdi.
Parmağımla yapacağım için bana da merhem verdi parmağımı sureceğim kayganlaştırsın diye.
öyle işte emir çok yordu beni.
Kollarım koptu.
şimdide uyutuyorum
bedriye ve nazan için bi yorumum yok ama yasemin için kız buket için erkek düşünüyorum bende
sağolun kızlar şimdi gerçi yaptırmadı masaj falan çok uykusu vardı uyuttum.
Bakalım bi kalksın da hayırlısıyla geçer inşallah..
Neyse haber vereyım dedm çok işim var yemk ypmam lazım opüyorm sizi dua edın emırıme cabuk ıyılessın.
ay resim koyun resim koyun..resimler ilk sayfaya sığmazda siz ynede koyun..ilk sayfaya kısayolunju koyarız olmadı:))çido senin doğum başlamadan şu listeyi burda yayınla, senin listendeki maddelerle bir liste hazırlayayım sonrada herkesin dediğini sonuna ekleyeyim
bu erkekler yok mu? Bazen senin ailene vakit geççirmek istemezler seni de zorla ailesini içiine sokmaya çalışırlar, bide samimi olmadıkları arkadaşları için bile gereksiz bir fedakarlık içine girerler....
mesudeeeeeeeeeeeeee hoşgeldin, nedendir hayırdır, dök içini bakalım, özlettin valla, madem kötüsün gel buraya moral bul kuzucuk, hadi anlat bakalım kim ne dedi, kim üzdü seni???
cnm valla bilmiyorum erkekleri anlamıyorum anlam veremiyorum işte benimle gelmedi arkadaşı çağırmış gitmese olmazmış bende dedim ayın 22 sinde düğün var kuzenımın o zaman gelme yapacaklarımı görürsün
tabi götür getir zor iş annelik..bende bugün doktora ayaklarım ağırıyo dedim( tam böyle bacağimın kökü kasıkalrıma doğru) dediki neden acaba hamile olmayasınız..:))artıkın herieyin sebebi buu:))
bu erkekler yok mu? bazen senin ailene vakit geççirmek istemezler seni de zorla ailesini içiine sokmaya çalışırlar, bide samimi olmadıkları arkadaşları için bile gereksiz bir fedakarlık içine girerler....
Cnm ben zaten yasoya ve bukete aylar oncesinden demiştim Yasemin'in Kizi buketin oğlu olacak icime doğuyor diye ama bedriye ve Nazan hakkında hiçbir fikrim yok gibi ümidiyle telde konuşmadım belki aramızda bı sinerji oluşmadı ama bedriyecim de Kizi olacakmış gibi geliyor nazanim sana da kiz gibi ama hayırlısı arabbim gönlünüze göre versin insallahmesude sende tahminlerini yaz bacım, bak bebek şekeride göndereceklerrrrrrrrrvalla senin kalbin ultrason gibi,haydi sende yayınla bir liste
ayy cnm benim benim bu ara degil hamile kaldığından beri bu baş ağrılarım var hic gitmedi gidecegide yok gibi sagol cnm duş aldım biraz olsun hafiflediAllah razı olsun canım, rabbim şifa versin, ılık duş rahatlatır, ya bu baş ağrısı hep bu aylarda olurmuş, sonra geçermiş ama, çiğdem de olmuştu sanırım, ayy hemen geçsin gitsin ağrı sinir bozar, bir de ılık meyve çayı falan içi istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?