Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Anaaaa süper fikir, hastaneye giderken götürülecekler bide bebeğe alınacaklar listesi yapalım süper fikir

hihh geçmiş olsun buşra ayyy aşkolsun şimdiye kadar niye bekledin neyse inş. faydasını görürsünüz öçabucak iyileşir kuzucuk

maşallah canım bir daha hiç olmasın hemen iyi olsun

sağolun kızlar şimdi gerçi yaptırmadı masaj falan çok uykusu vardı uyuttum.
bakalım bi kalksın da hayırlısıyla geçer inşallah..
neyse haber vereyım dedm çok işim var yemk ypmam lazım opüyorm sizi dua edın emırıme cabuk ıyılessın.

canım öncelikle korkun çok normal, kendini suçlama, normal istediğini biliyorum ama Allah en sağlıklı ve hayılrlı olanını nasip etsin, hangisinin bebek için iyi olacağını biz bilemiyoruz, hem benim sonsuz inandığım birşey var: sen doğuma giderken Allah sana öyle bir güç kuvvet verecek ki ,inan buna, benim bir arkadaşım anlattı " korkudan titriyordum, doğum başladı bana inanılmaz bir cesaret geldi, öleceğimi bilsem de yavrumu doğuracağım dedim ve hiç korkmadım "

çido senin doğum başlamadan şu listeyi burda yayınla, senin listendeki maddelerle bir liste hazırlayayım sonrada herkesin dediğini sonuna ekleyeyim

çok afedersi benim o agızdaki perdeyi adam elle muayenede farketti bi elini soktu sonra digerinide soktu o sayede anladı ikisininde ayı yere çıktıgını ay şimdi el demeyimde bir kaç parmak

biz birbirimize sorduk..bediş sordu ben sordum felan..öle iştee
Hmm anladım canim sagolun eksik olmayın canlar buralardayim da bı türlü giremedim sancılar ağrılardan dolayı iste
burcuu hoşgeldin canımm

erkek diyen azınlıktan oldun sende hadi bakalım hayırlısı çogunluk kız diyo bana
tahminleri ben yapardım ama burcum yapıyor simdi ben formdan düştüm :)
Sende sagol iyi ol kuzum gercekten ara ara oluyor böyle seyler sebebi dahi belli olmuyor ama keyfin de olmuyor ben ağladığımda rahatlarım böyle anlarda neyse ki iyisin simdi cnm

Burcum bir kiz bir erkek gidiyorsun valla hadi bakalım ;()

Selam Hayirli günler kizlar nasilsiniz

Hoş bulduk cnm benim kac gündür maddi manevi hic iyi değildim evdeyim nerelerde olayım bugun de badim ağrıyor biraz ama iyi gibiyim sen nasılsın

mesudeeeeeeeeeeeeee hoşgeldin , nedendir hayırdır, dök içini bakalım, özlettin valla, madem kötüsün gel buraya moral bul kuzucuk, hadi anlat bakalım kim ne dedi, kim üzdü seni???

bu erkekler yok mu? bazen senin ailene vakit geççirmek istemezler seni de zorla ailesini içiine sokmaya çalışırlar, bide samimi olmadıkları arkadaşları için bile gereksiz bir fedakarlık içine girerler....

mesude sende tahminlerini yaz bacım, bak bebek şekeride göndereceklerrrrrrrrr valla senin kalbin ultrason gibi,haydi sende yayınla bir liste

benim bir arkadaşım sonbir kaç aydır karısıyla hiç ilgilenmiyor ve konuşmuyordu, sonra iş gereği 5 ay uzak kalmak zorunda kaldı, sonra eşşek gibi karısının değerini anladı, bu erkeklere ara sıra ayar vermek lazım, bak üzmesin seni, boncuk gibi karısı var, sarsın sarmalasın ,daha ne istiyor

Allah razı olsun canım, rabbim şifa versin, ılık duş rahatlatır, ya bu baş ağrısı hep bu aylarda olurmuş, sonra geçermiş ama, çiğdem de olmuştu sanırım, ayy hemen geçsin gitsin ağrı sinir bozar, bir de ılık meyve çayı falan içi istersen canım

geçmiş olsun..uykusunda yap masajı uyandırmadan:))masaj masajdır.

bedriye ve nazan için bi yorumum yok ama yasemin için kız buket için erkek düşünüyorum bende

aayy az kaldı 25 ine aldım randevuyu..bekleyin anacım..

tabi götür getir zor iş annelik..bende bugün doktora ayaklarım ağırıyo dedim( tam böyle bacağimın kökü kasıkalrıma doğru) dediki neden acaba hamile olmayasınız..:))artıkın herieyin sebebi buu:))

çido senin doğum başlamadan şu listeyi burda yayınla, senin listendeki maddelerle bir liste hazırlayayım sonrada herkesin dediğini sonuna ekleyeyim
ay resim koyun resim koyun..resimler ilk sayfaya sığmazda siz ynede koyun..ilk sayfaya kısayolunju koyarız olmadı:))

bu erkekler yok mu? Bazen senin ailene vakit geççirmek istemezler seni de zorla ailesini içiine sokmaya çalışırlar, bide samimi olmadıkları arkadaşları için bile gereksiz bir fedakarlık içine girerler....

haaay ağzın bal yesin bacım..nede doğru..hepsi aynı:))

mesudeeeeeeeeeeeeee hoşgeldin , nedendir hayırdır, dök içini bakalım, özlettin valla, madem kötüsün gel buraya moral bul kuzucuk, hadi anlat bakalım kim ne dedi, kim üzdü seni???

Hoş bulduk tatlişkom hic ya kimse birsey demedi bı konu hakkında eşimle tartıştık sinirlendim o yüzden girmedim
O gün hani elbiseyi paylaştığım gün rüya gormuştum hatta anlatmıştım ruh Halim iyi degildi hic keyfimde yoktu sancılardan hiçbirşey yapmak istemiyordum yemek dahi yemedim şaşar 4 civarı birşeyler yedim o sırada esım isten geldi benim sofrayı kaldırdığımı gördü tabi birsey demedi biraz abur cubur yer yedi ve yatacak dedi tmm dedim bende yemek yapım dedim neyse sebzemi bilav yaptım hic kullanmam ama tavuk bulyon koydum esimi uyandırdım yemek hazır gel diye çorbayı icti neyse pilava geldi bu ne bicim pilav leş gibi dedi ben yemiyorum bana çay yap biskuviyle icecem dedi şey bı sekilde girdim mutfağa Menemen yaptım çay demmedim getirdim ye diye yok yemicem yarım yemek yemeyi sevmiyorum dedi tmm tam ye tadına bak dedim neyseni tane aldı al baktım dedi bende nasil olmuş iyi dedi o zaman ye karnını doyur dedim sen sinirlen al tava ile Menemen'i Halil'in ortasına vur bende sinirlendim ağladım biye böyle yapıyorsun yemeği beğenmediler soyle istediğin ne varsa yapım bı yemek yüzünden kalbimi kırmaya deger mı dedim ilk kez yemek konusunda tartışıyoruz oda sen karnını doyurdun tabi bana bastan savma yemek yapmissin dedi İnternet'e girene kadar ben gelene kadar yemek yapsaydım dedi neyse o sinirle kalktım halıyı sildim ama gece sabaha kadar ağrıdan ağladım sonra özür diledi ama iste ne kadar geçerli tokmakta birebir sagolsun bende sakinlesince konuştum yaptıgım yanlıştı tmm ana uykuduzsun actım da sinirlendim iste oeki benim durumu mü biliyor musun dedim haberin var mı belki iyi değildim ne olmuş yani karın doyurmak degil mı kahvaltımın birşeyler yeseydin bı günde neyse uff anlattikca sinirleniyorum bahaneyi İnternet'e buldu bende girmedim cnm ama aklım dizseydi bir kac gündür fena sancılarım ağrılarım var gece uyuyaniyorum sersem gibiyim dünde anneler günüydü diye beni gezmeye götürdü birşeyler aldı oyle iste tatlim anlattım iste ohhhh

canım erkek milleti inatlaşmaya gelmez, tabiki kendini ezdirmeyeceksin, hatasını anlar umarım , mutlaka konuş,ama güçlü dur karşısında , ağlama, çünkü ağladımı kıyamaz o anlık sana hak vermiş gibi yapar hooop yarın yine aynı haline döner, kararlılığını görsün, bırakıp gitmek bir çözüm olmaz, ama laftan anlamaz dersen o zman başka...

be doktora daha saçma sorular soruyorum ama ben safmışım hamileligi sanıyomuşumki hiç bişey hissetmeden ah uh demeden hopp çocuk kucakta karnımın agrısına takık vaziyetteyim teyzemi kızı hemşire ona sorup sorup duruyorum rahatlıom bida soruyom allah bize akıl saglıgı versinnn özellikle bedişle bana

bu erkekler yok mu? bazen senin ailene vakit geççirmek istemezler seni de zorla ailesini içiine sokmaya çalışırlar, bide samimi olmadıkları arkadaşları için bile gereksiz bir fedakarlık içine girerler....

cnm aynen valla dedim kıymetim yok yanında değersizleşiyorum ya biz geçen sene 1 gün evde 15 gün dışardaydı o zaman eve her geldiğinde prenses gibi davranıyordu şimdi ise ha ben ha dışardaki yabancı

mesude sende tahminlerini yaz bacım, bak bebek şekeride göndereceklerrrrrrrrr valla senin kalbin ultrason gibi,haydi sende yayınla bir liste
Cnm ben zaten yasoya ve bukete aylar oncesinden demiştim Yasemin'in Kizi buketin oğlu olacak icime doğuyor diye ama bedriye ve Nazan hakkında hiçbir fikrim yok gibi ümidiyle telde konuşmadım belki aramızda bı sinerji oluşmadı ama bedriyecim de Kizi olacakmış gibi geliyor nazanim sana da kiz gibi ama hayırlısı arabbim gönlünüze göre versin insallah
ayy cnm benim benim bu ara degil hamile kaldığından beri bu baş ağrılarım var hic gitmedi gidecegide yok gibi sagol cnm duş aldım biraz olsun hafifledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…