- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.121
benim bir arkadaşım sonbir kaç aydır karısıyla hiç ilgilenmiyor ve konuşmuyordu, sonra iş gereği 5 ay uzak kalmak zorunda kaldı, sonra eşşek gibi karısının değerini anladı, bu erkeklere ara sıra ayar vermek lazım, bak üzmesin seni, boncuk gibi karısı var, sarsın sarmalasın ,daha ne istiyor
Hoş bulduk tatlişkom hic ya kimse birsey demedi bı konu hakkında eşimle tartıştık sinirlendim o yüzden girmedim
O gün hani elbiseyi paylaştığım gün rüya gormuştum hatta anlatmıştım ruh Halim iyi degildi hic keyfimde yoktu sancılardan hiçbirşey yapmak istemiyordum yemek dahi yemedim şaşar 4 civarı birşeyler yedim o sırada esım isten geldi benim sofrayı kaldırdığımı gördü tabi birsey demedi biraz abur cubur yer yedi ve yatacak dedi tmm dedim bende yemek yapım dedim neyse sebzemi bilav yaptım hic kullanmam ama tavuk bulyon koydum esimi uyandırdım yemek hazır gel diye çorbayı icti neyse pilava geldi bu ne bicim pilav leş gibi dedi ben yemiyorum bana çay yap biskuviyle icecem dedi şey bı sekilde girdim mutfağa Menemen yaptım çay demmedim getirdim ye diye yok yemicem yarım yemek yemeyi sevmiyorum dedi tmm tam ye tadına bak dedim neyseni tane aldı al baktım dedi bende nasil olmuş iyi dedi o zaman ye karnını doyur dedim sen sinirlen al tava ile Menemen'i Halil'in ortasına vur bende sinirlendim ağladım biye böyle yapıyorsun yemeği beğenmediler soyle istediğin ne varsa yapım bı yemek yüzünden kalbimi kırmaya deger mı dedim ilk kez yemek konusunda tartışıyoruz oda sen karnını doyurdun tabi bana bastan savma yemek yapmissin dedi İnternet'e girene kadar ben gelene kadar yemek yapsaydım dedi neyse o sinirle kalktım halıyı sildim ama gece sabaha kadar ağrıdan ağladım sonra özür diledi ama iste ne kadar geçerli tokmakta birebir sagolsun bende sakinlesince konuştum yaptıgım yanlıştı tmm ana uykuduzsun actım da sinirlendim iste oeki benim durumu mü biliyor musun dedim haberin var mı belki iyi değildim ne olmuş yani karın doyurmak degil mı kahvaltımın birşeyler yeseydin bı günde neyse uff anlattikca sinirleniyorum bahaneyi İnternet'e buldu bende girmedim cnm ama aklım dizseydi bir kac gündür fena sancılarım ağrılarım var gece uyuyaniyorum sersem gibiyim dünde anneler günüydü diye beni gezmeye götürdü birşeyler aldı oyle iste tatlim anlattım iste ohhhh
sağol canım ALLAH razı olsun..tatlım ben ilk defa alttan muayene oldum ondan kastım sanırım ne bilim zaten parmakla muayene eetti çatıyı dra epidrali sordum epidral burda yapmıyolarda spiralli doğummu bişi dedi anlamadım pek elimden elimden geldiğince dayanmaya calışcambakalım..Her zamanki alttan muayenenin dışında farklı bi aletle falan mı baktı da kasıldın acaba? Yoksa heyecanladın mı? :26: sayılı zaman kaldı oğluna kavuşmana hayırlısıyla. doktorun dediği gibi olmazsa sezeryan olursun, önemli olan sağlık.. ki normal doğumda kolay değil.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşAllah. ben mesela hep dualarım şöyle bu konuda (kendimi tanıyorum normal yapamıyacağımı düşünüyorum) Rabbim diyorum beni benden daha iyi sen tanır bilirsin. Yapamıyacaklarımı bana yukleme ne olur.. sende direk normal yerine epidurali de tercih edebilirsin. Modern zamanların normal doğum şekli.. sana fetih süresi niyetlendim. okumayada başladım ama ben yavaş okuyorum diye bua akşamda kısmet olursa devamını okuyacağım. Rabbim hakkınızda hayırlı olan ne ise sen hhiiiiç anlamadan etmeden onu oldursun inşAllah sağlıkla.
canım annem şöyle düşünürmüş hamileyken hep bu çocuk bi şekilde çıkacak buradan herkes nasıl çıkarıyorsa ben de öyle çıkarıcam diyesıkma canını epidural normali düşündün mü hiç? genelde memnun o şekilde doğum yapanlar...
düşündüm canım bu hastanede yokmuş kimi iyi dio kimi kötü
en yakın kız arkadaşım aslan burcu canım kızları iyi oluyor da erkek tanımıyordum hiç sevindim bıcırığım hamarat olsun babası gibi olmasın
rica ederim canım ARABBİM kabul etsin İNŞALLAH..Kizlar bana dua eden herkesten Allah razı olsun kat ve katlarını Rabbim sizlere nasip etsin insallah
Gülüm fetih okumussun bana cok sagol cnm
7verengul Cnm benimki yaz bebesi birde kisin evim cok sıcak oluyor benim üzerime birsey almadan uyuyorum duşun yani bu örgü cok agir olur zaten fazla vaktimde Halim'de kalmdi ornek icin kullanışlı da degil gibi ama cok güzelmiş soğuk bir memlekette olsaydım orerdim
Nazan kalp atışlarını duymuşsunuz pitirciğinin hayirli olsun Rabbim kucağına alacağın o günleri de göstersin sana
iLK ALTTAN MUAYENEYDİ CANIM belkide ondan bilmiorum...epiduralide sordum burda yapmıyolar dedi dr spiralli doğummu öle bişi dedi ama bakalım nolcak kısmette kaderde ne varsa yaşıycaz..korkman normal tabi..insan bilmediği şeyden korkar..epidureklle daha kontrollu doğum olacak inşallah..sen sükünetini koru.
hey heylerin gelmiş senin..:)çık biraz gez dolaş..
kııız nerdesin seni sorduk durduk bugün???????
işte bedişten beklenen soru geldi..her zamankinden farklı bişey mi yaptı..zaten korkmaya hazır olan tatlı bediş korkacakları listesine bir yenisini daha ekledi..şok şok şok flaş flaş flaş:))))))))))))))))))))
aynen canım günler .azaldıkca stres sinir sıkıntı kukuman kuşu gibi düşünmeler başlıo hayırlısı bakalımBuket gecmisi ara ara okudum ama tumayimdan baskası sormamış sen kime sordun ki
Asli insallah cnm Rabbim o duyguyu hepinize yaşatsın
Kizlar dün malum anneler günüydü sevmediğim bir gün ama herkesin anneler gunünü kutluyorum
Burcum Allah Razı olsun duaların icin tontişim diktiklere dolgun dudakli dediydi zaten bakalım ne çıkacak:)))
Rabbim sana da tontiş yanakli evlatlar basıp etsin insallah
Gülüm sıkıntı stres başlamış Allah yardimcin olsun Hayirli kolay doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın insallah korkma streste yapma tatlim
Ayse cnm aşilaman olduğu gün dua ettim Hayirli donuclar alırsın insallah cnm
Bedriye ve buketin ikili tarama testi yaptırıyorsunuz sanırım insallah guzel haberler alırsınız hersey cok guzel olur
Serap bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlamış bile gözün Aydın darısı Nazan buket ve yasomun basına insallah
Özlem icini ferah tut tatlim ağlamak istiyorab ağla ama fazla abartma Rabbim kalbine genişlik verdin her ne sıkıntın varsa da Yardimcin olsun
Kizlar basim ağrıyor ben bı ılık duş alayım belki gecer hepinizi öptüm Allaha emanet olun canlar
canım öncelikle korkun çok normal, kendini suçlama, normal istediğini biliyorum ama Allah en sağlıklı ve hayılrlı olanını nasip etsin, hangisinin bebek için iyi olacağını biz bilemiyoruz, hem benim sonsuz inandığım birşey var: sen doğuma giderken Allah sana öyle bir güç kuvvet verecek ki ,inan buna, benim bir arkadaşım anlattı " korkudan titriyordum, doğum başladı bana inanılmaz bir cesaret geldi, öleceğimi bilsem de yavrumu doğuracağım dedim ve hiç korkmadım "
Hoş bulduk tatlişkom hic ya kimse birsey demedi bı konu hakkında eşimle tartıştık sinirlendim o yüzden girmedim
O gün hani elbiseyi paylaştığım gün rüya gormuştum hatta anlatmıştım ruh Halim iyi degildi hic keyfimde yoktu sancılardan hiçbirşey yapmak istemiyordum yemek dahi yemedim şaşar 4 civarı birşeyler yedim o sırada esım isten geldi benim sofrayı kaldırdığımı gördü tabi birsey demedi biraz abur cubur yer yedi ve yatacak dedi tmm dedim bende yemek yapım dedim neyse sebzemi bilav yaptım hic kullanmam ama tavuk bulyon koydum esimi uyandırdım yemek hazır gel diye çorbayı icti neyse pilava geldi bu ne bicim pilav leş gibi dedi ben yemiyorum bana çay yap biskuviyle icecem dedi şey bı sekilde girdim mutfağa Menemen yaptım çay demmedim getirdim ye diye yok yemicem yarım yemek yemeyi sevmiyorum dedi tmm tam ye tadına bak dedim neyseni tane aldı al baktım dedi bende nasil olmuş iyi dedi o zaman ye karnını doyur dedim sen sinirlen al tava ile Menemen'i Halil'in ortasına vur bende sinirlendim ağladım biye böyle yapıyorsun yemeği beğenmediler soyle istediğin ne varsa yapım bı yemek yüzünden kalbimi kırmaya deger mı dedim ilk kez yemek konusunda tartışıyoruz oda sen karnını doyurdun tabi bana bastan savma yemek yapmissin dedi İnternet'e girene kadar ben gelene kadar yemek yapsaydım dedi neyse o sinirle kalktım halıyı sildim ama gece sabaha kadar ağrıdan ağladım sonra özür diledi ama iste ne kadar geçerli tokmakta birebir sagolsun bende sakinlesince konuştum yaptıgım yanlıştı tmm ana uykuduzsun actım da sinirlendim iste oeki benim durumu mü biliyor musun dedim haberin var mı belki iyi değildim ne olmuş yani karın doyurmak degil mı kahvaltımın birşeyler yeseydin bı günde neyse uff anlattikca sinirleniyorum bahaneyi İnternet'e buldu bende girmedim cnm ama aklım dizseydi bir kac gündür fena sancılarım ağrılarım var gece uyuyaniyorum sersem gibiyim dünde anneler günüydü diye beni gezmeye götürdü birşeyler aldı oyle iste tatlim anlattım iste ohhhh
ah be kuzum..erkekler ve sinirleri..iyi yapmamış sana böyle yaparak ama onlarında bazen muayyen günleri oluyo heralde..:))neyse sıkma tatlı canını hamişsin sen bebişi düşün..hoş bulduk tatlişkom hic ya kimse birsey demedi bı konu hakkında eşimle tartıştık sinirlendim o yüzden girmedim
o gün hani elbiseyi paylaştığım gün rüya gormuştum hatta anlatmıştım ruh halim iyi degildi hic keyfimde yoktu sancılardan hiçbirşey yapmak istemiyordum yemek dahi yemedim şaşar 4 civarı birşeyler yedim o sırada esım isten geldi benim sofrayı kaldırdığımı gördü tabi birsey demedi biraz abur cubur yer yedi ve yatacak dedi tmm dedim bende yemek yapım dedim neyse sebzemi bilav yaptım hic kullanmam ama tavuk bulyon koydum esimi uyandırdım yemek hazır gel diye çorbayı icti neyse pilava geldi bu ne bicim pilav leş gibi dedi ben yemiyorum bana çay yap biskuviyle icecem dedi şey bı sekilde girdim mutfağa menemen yaptım çay demmedim getirdim ye diye yok yemicem yarım yemek yemeyi sevmiyorum dedi tmm tam ye tadına bak dedim neyseni tane aldı al baktım dedi bende nasil olmuş iyi dedi o zaman ye karnını doyur dedim sen sinirlen al tava ile menemen'i halil'in ortasına vur bende sinirlendim ağladım biye böyle yapıyorsun yemeği beğenmediler soyle istediğin ne varsa yapım bı yemek yüzünden kalbimi kırmaya deger mı dedim ilk kez yemek konusunda tartışıyoruz oda sen karnını doyurdun tabi bana bastan savma yemek yapmissin dedi internet'e girene kadar ben gelene kadar yemek yapsaydım dedi neyse o sinirle kalktım halıyı sildim ama gece sabaha kadar ağrıdan ağladım sonra özür diledi ama iste ne kadar geçerli tokmakta birebir sagolsun bende sakinlesince konuştum yaptıgım yanlıştı tmm ana uykuduzsun actım da sinirlendim iste oeki benim durumu mü biliyor musun dedim haberin var mı belki iyi değildim ne olmuş yani karın doyurmak degil mı kahvaltımın birşeyler yeseydin bı günde neyse uff anlattikca sinirleniyorum bahaneyi internet'e buldu bende girmedim cnm ama aklım dizseydi bir kac gündür fena sancılarım ağrılarım var gece uyuyaniyorum sersem gibiyim dünde anneler günüydü diye beni gezmeye götürdü birşeyler aldı oyle iste tatlim anlattım iste ohhhh
be doktora daha saçma sorular soruyorum ama ben safmışım hamileligi sanıyomuşumki hiç bişey hissetmeden ah uh demeden hopp çocuk kucakta karnımın agrısına takık vaziyetteyim teyzemi kızı hemşire ona sorup sorup duruyorum rahatlıom bida soruyom allah bize akıl saglıgı versinnn özellikle bedişle bana
cnm aynen valla dedim kıymetim yok yanında değersizleşiyorum ya biz geçen sene 1 gün evde 15 gün dışardaydı o zaman eve her geldiğinde prenses gibi davranıyordu şimdi ise ha ben ha dışardaki yabancı
offf cnm ne bileyim erkek değil mi valla dayanmaya takatim kalmadı artık bazen kaynanamı çok arıyorum o eşimi birtek o duraklatabilir yoksa ben çabalıyorum çabalıyorum olmuyor valla diyorum gideyim 1 hafta annemlerde kalayım belki kıymetimi anlar artık kıymet vermiyor hiç değerim
bukeeettt işteyim bacım nereye çıkayım gezeyim, belki akşam bi arkadaşa giderim
Buket gecmisi ara ara okudum ama tumayimdan baskası sormamış sen kime sordun ki
Asli insallah cnm Rabbim o duyguyu hepinize yaşatsın
Kizlar dün malum anneler günüydü sevmediğim bir gün ama herkesin anneler gunünü kutluyorum
Burcum Allah Razı olsun duaların icin tontişim diktiklere dolgun dudakli dediydi zaten bakalım ne çıkacak:)))
Rabbim sana da tontiş yanakli evlatlar basıp etsin insallah
Gülüm sıkıntı stres başlamış Allah yardimcin olsun Hayirli kolay doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın insallah korkma streste yapma tatlim
Ayse cnm aşilaman olduğu gün dua ettim Hayirli donuclar alırsın insallah cnm
Bedriye ve buketin ikili tarama testi yaptırıyorsunuz sanırım insallah guzel haberler alırsınız hersey cok guzel olur
Serap bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlamış bile gözün Aydın darısı Nazan buket ve yasomun basına insallah
Özlem icini ferah tut tatlim ağlamak istiyorab ağla ama fazla abartma Rabbim kalbine genişlik verdin her ne sıkıntın varsa da Yardimcin olsun
Kizlar basim ağrıyor ben bı ılık duş alayım belki gecer hepinizi öptüm Allaha emanet olun canlar
Herkeslere günaydınnnnnnn (evet biliyorum çok alakasızzzz) haftasonu iş,tv,dua,gezmece,yatış..the end :)
canım hayırlısı belki hiç olmazsın ve hamilesindir Allah'ın müzcizesinin ne zaman geleceğini kim bilir? bir sitede okumuştum Allah'ın isimleri adetliyken okunuyormuş
bedişim bu hafta şıp diye geçsiin inşallah ,hemen doktora git, bebeni gör ,rahatla..benim
senin için hissettiğim kız,
yasemin için kız,
buket için erkek,
nazan için erkek ,
şimdi nerden niye nasıl yazdın diye sorma valla kalbimden öyle geçti, ama evlat bu, sağlıklı eli ayağı düzgün olsun,ahlaklı ve hayırlı olsun tabiki, senin kuzun bu haftasonu artık belli olur canım kız mı erkek mi diye, haydi hayırlısı olsun ,bakalım tahminlerim tutacak mı?????
sağol canım ben arada bir böyle olurum daralırım aslında ağlasaydım bi rahatlardım ama neyse şimdi biraz daha iyiyim, çok sağolun ya , geçen gün eşime diyorum ağlamak istiyorum ağla ama benim yanında ağlama dayanamam ben diyor
şimdi googleden arar bakardım amma korkuyorum karşılaşacagım seylerden
bedriye ve nazan için bi yorumum yok ama yasemin için kız buket için erkek düşünüyorum bende
valla şimdi mesude'nin eşinede kızgınım, o kadar çok şey yazmak istiyorum ki, belki siz yalnış anlarsınız diye kendimi tutuyorum offf offfff
ah be kuzum..erkekler ve sinirleri..iyi yapmamış sana böyle yaparak ama onlarında bazen muayyen günleri oluyo heralde..:))neyse sıkma tatlı canını hamişsin sen bebişi düşün..
yaa kızım herşey hamişlikten herşey..yani rahim genişliyo haliyle büyüyo içinde ee o büyüdükçe etrafındakiler küçülecek elbet..bi baskı bi ağrı olacak..aklın yolu bir değil mi..düşündükçe bunu bulnuyoomuyuz..hhaben kendimi dinlemiyorum..ikigündür ağırıyo..doktor nasılsın diye sorduda söyledim..zaten hamilelikten demesini bekliyorum..ama olurda başka bişeydir diye yinede sordumm..haa allah korusun başka bişeylerde dayanılmayacak şeylerdir heraldede, erkenden teşhis diye bişeyi çıkarttı başımıza saldılarya insan pimpirikleniyo:))
inşAllah sağlıklı sıhhatli görürüm.. demek içinden kız geçiyor hee.. en son doktorunda içinden kız geçmişti.ayy burcu inşAllah güzel haberlerle karşılaşırız.. ama ben çok erkek hissediyorum.. bazenn hadi be oğlum bee at bi tepik de şu yüreğime su serp bi diyorumm sonra ayy oğul değil kızımsann çok özür dilerimm deyipp konuşuyorumm..
senin tahminlerin üzerine bende tahmin yürütüyorum..
yasemin kız
buket erkek
nazan erkek
bedriye erkek.. nerdeyse aynıymış tahminlerde
sakınnnn baakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... sakınn.. biraz önce başka bi form da epiyozmi mi ne otarz bişey istemiyorum demiş bi bayan doktoruna oda ilk doğumlarda yaparım demiş bende dedim ki bu da neymiş bakmaz olaydımm manyak google hemen resim açtı.. kesi atmaymışş şimdi merak edersin artık bu kadar anlatmadan sonra bari resmini görme..
yok valla anladım bizim topicteki bütün kocalar öküz nasıl biz özel seçme olduysak onlarda özel seçmelik öküzler valla aramış biraz evvel sanki birsey yokmuş gibi konuşuyor bende arkadaşım kahve içmeye gelmiş dedim uzatmadım kapattım bu akşamda arkadaşıyla çıkacak o gelene kadarda ben yatarım görüşmesek daha ii yoksa olaylar kötüye gidiyor
eger ben kavgada hırsımı almadıysam uyyamam daha çok bilenirim o gelee kadar öyle bi huyum var
ayy bencede git kafan dağılır ne güzell.. benim yakınlarımda kafama göre kimsem yok... yada akşama hepimiz burası için sözleşelim çay yapalım evlerimizde.. karşılıklı içeriz.
belki seninde tatilin gelmiştir özlemm.. o yüzden için daralmıştır.. bende ağladığımda eşim de ne oldu, ne oldu diye başımda diyorum ki sen farzet ki gülüyorum.. ağlamak da ihtiyaç sonuçta..
yaa özleemmm neden böyle yazdınn yorumum yok diye.. lutfen tutsun tutmasın sen bi yorum yap üzülürüm bak.. (bide böyle bi ısrar şekli vardır)
cnm şuan haklı durumda benım onun için rahat rahat yatarım ama ne zamanki haksız oldum o zaman onu haksız edene kadar olayı büyütürüm
canımcımm belli ki canın sıkıldı anlıyorum ama sakın evden gitme, çok büyük konu olursa allahkorusun o zaman gidersin ders niteliğinde olsun diye şimdi bence 4 duvar arasında ver tepkini.. Ama sen çok haklısında bazen erkeklere karşı haklı olmak daha çok üzülmek demek oluyor.. Ama şu da var anneciğini kaybetti saracaktır bişeylere, allah sana sabır versin, onada kendine gelme imkanı versin inşallah.
Ayy bencede git kafan dağılır ne güzell.. Benim yakınlarımda kafama göre kimsem yok... Yada akşama hepimiz burası için sözleşelim çay yapalım evlerimizde.. Karşılıklı içeriz.
Kuzuuu sen yokken hepimiz biririmize seni sorduk.. Merak edilmez misin alla senn.. Sıkma canını hiç bişeyee. Sıktığın konun inşallah düzelir rabbim ferahlığa kavuştursun inşallah yüreğini..buketle benim bebekler kocaman oldu mesude teyzesi ikilililerini yaptırmıştık öncedeeeeennn (sanki yıllar önce) yorumlaşıyorduk buketimlee..
Inşallah sağlıklı sıhhatli görürüm.. Demek içinden kız geçiyor hee.. En son doktorunda içinden kız geçmişti.Ayy burcu inşallah güzel haberlerle karşılaşırız.. Ama ben çok erkek hissediyorum.. Bazenn hadi be oğlum bee at bi tepik de şu yüreğime su serp bi diyorumm sonra ayy oğul değil kızımsann çok özür dilerimm deyipp konuşuyorumm..
Senin tahminlerin üzerine bende tahmin yürütüyorum..
Yasemin kız
buket erkek
nazan erkek
bedriye erkek.. Nerdeyse aynıymış tahminlerde
Belki seninde tatilin gelmiştir özlemm.. O yüzden için daralmıştır.. Bende ağladığımda eşim de ne oldu, ne oldu diye başımda diyorum ki sen farzet ki gülüyorum.. Ağlamak da ihtiyaç sonuçta..
Sakınnnn baakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Sakınn.. Biraz önce başka bi form da epiyozmi mi ne otarz bişey istemiyorum demiş bi bayan doktoruna oda ilk doğumlarda yaparım demiş bende dedim ki bu da neymiş bakmaz olaydımm manyak google hemen resim açtı.. Kesi atmaymışş şimdi merak edersin artık bu kadar anlatmadan sonra bari resmini görme..
Yaa özleemmm neden böyle yazdınn yorumum yok diye.. Lutfen tutsun tutmasın sen bi yorum yap üzülürüm bak.. (bide böyle bi ısrar şekli vardır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?