Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aayyy saol cnm o senin güzelliğin kavga biraz edincede diyor git test yap kesin hamilesin onun için bu kadar duygusalsın kesin var birseyler

amannnnnn ters bi anınamı geldi naptı sana neden eziyet ediyo allah allah neyse sona yaklaştınız hayırla kurtulda su hormonlar dengesini bulsun eşinde biraz kendine gelsin

sağol canım ALLAH razı olsun..tatlım ben ilk defa alttan muayene oldum ondan kastım sanırım ne bilim zaten parmakla muayene eetti çatıyı dra epidrali sordum epidral burda yapmıyolarda spiralli doğummu bişi dedi anlamadım pek elimden elimden geldiğince dayanmaya calışcambakalım..

rica ederim canım ARABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

iLK ALTTAN MUAYENEYDİ CANIM belkide ondan bilmiorum...epiduralide sordum burda yapmıyolar dedi dr spiralli doğummu öle bişi dedi ama bakalım nolcak kısmette kaderde ne varsa yaşıycaz..

aynen canım günler .azaldıkca stres sinir sıkıntı kukuman kuşu gibi düşünmeler başlıo hayırlısı bakalım

evet canım bende diorum kendi kendime RABBİM dayanma gücü verir katlanamayacağımız yükü yüklemez bizlere o cesareti RABBİM bizede versin İNŞALLAH..

ayyyy mesudee çok kızdım çokk

tamam sonunda hatasını anlamış gelmiş özür dilemiş ama, hamile halinle seni el üstünde tutması gerekirken, şu yaptığına bak, canım ya bide ağlaya ağlaya halıyı silmişsin, offf, ne var menemeni yese ya da tamam yemedin düzgünce söyle niye halıya atıyorsun , varya bu erkekler herşeyin sahibi sanıyorlar kendilerini, kuzum benim şimdi daha yazmak istediğim o kadar çok şey varki anlatamam, neyse ki özür dilemiş, benim gözümde o yapılandan sonra bir anlamı yok ama , senin sevdiğin adam tabiki kalbin yumuşar, yumuşasın zaten, evlilikte erkekler bazen yersiz haksızlıklar yapabiliyor, allahtan biz kadınların merhametli kalpleri var, tatlım sen de mümkün oldukça ondan gizli gel, zaten doğuma az kaldı doğumdan sonra hiç gelemezsin, ama görmesin girdiğini o uyurken gel, biz seni dinleriz ,severiz, üzmeyiz

ah be kuzum..erkekler ve sinirleri..iyi yapmamış sana böyle yaparak ama onlarında bazen muayyen günleri oluyo heralde..:))neyse sıkma tatlı canını hamişsin sen bebişi düşün..

yaa kızım herşey hamişlikten herşey..yani rahim genişliyo haliyle büyüyo içinde ee o büyüdükçe etrafındakiler küçülecek elbet..bi baskı bi ağrı olacak..aklın yolu bir değil mi..düşündükçe bunu bulnuyoomuyuz..hhaben kendimi dinlemiyorum..ikigündür ağırıyo..doktor nasılsın diye sorduda söyledim..zaten hamilelikten demesini bekliyorum..ama olurda başka bişeydir diye yinede sordumm..haa allah korusun başka bişeylerde dayanılmayacak şeylerdir heraldede, erkenden teşhis diye bişeyi çıkarttı başımıza saldılarya insan pimpirikleniyo:))

ayy canım ya kusura bakma ama DANA diyesim geldi çok fena kocana karnı burnunda karısına anlayışlı olmalı ama işte bi yandan da kendi kocam geldi aklıma okurken bugünlerde para derdine düştü baba olacak ya çok çalışıyor onunla uğraşıyorum ben de paranın bebek için herşey demek olmadığını sağlığının daha önemli olduğunu falan işte... neyse senin kocan da öyle bi ruh haline girip gerilmiş olabilir canım...

Duamnur cnm takma boşver erkekler inan oyle aynı durum bizde de var esimin ailesi geldigi zaman ben ikinci planda oluyorum adam benden resmen uzaklaşıyor varsa yoksa annesi babası kv.sorunum yok ama gelmelerini istemiyorum bu yüzden Allah'tan uzaktalar yoksa ne olurdu bilmem artık

Kizlar bana musade daha kahvaltı yapmadım kociste yeni uyuandi birşeyler yiyelim geliriz öpüldünüz byyy

cnm aynen valla dedim kıymetim yok yanında değersizleşiyorum ya biz geçen sene 1 gün evde 15 gün dışardaydı o zaman eve her geldiğinde prenses gibi davranıyordu şimdi ise ha ben ha dışardaki yabancı

valla şimdi mesude'nin eşinede kızgınım, o kadar çok şey yazmak istiyorum ki, belki siz yalnış anlarsınız diye kendimi tutuyorum offf offfff

canımcımm belli ki canın sıkıldı anlıyorum ama sakın evden gitme, çok büyük konu olursa Allahkorusun o zaman gidersin ders niteliğinde olsun diye şimdi bence 4 duvar arasında ver tepkini.. ama sen çok haklısında bazen erkeklere karşı haklı olmak daha çok üzülmek demek oluyor.. ama şu da var anneciğini kaybetti saracaktır bişeylere, Allah sana sabır versin, onada kendine gelme imkanı versin inşAllah.

bukeeettt işteyim bacım nereye çıkayım gezeyim, belki akşam bi arkadaşa giderim

ayy bencede git kafan dağılır ne güzell.. benim yakınlarımda kafama göre kimsem yok... yada akşama hepimiz burası için sözleşelim çay yapalım evlerimizde.. karşılıklı içeriz.

kuzuuu sen yokken hepimiz biririmize seni sorduk.. merak edilmez misin alla senn.. sıkma canını hiç bişeyee. sıktığın konun inşAllah düzelir Rabbim ferahlığa kavuştursun inşAllah yüreğini..buketle benim bebekler kocaman oldu mesude teyzesi ikilililerini yaptırmıştık öncedeeeeennn (sanki yıllar önce ) yorumlaşıyorduk buketimlee..

inşAllah sağlıklı sıhhatli görürüm.. demek içinden kız geçiyor hee.. en son doktorunda içinden kız geçmişti. ayy burcu inşAllah güzel haberlerle karşılaşırız.. ama ben çok erkek hissediyorum.. bazenn hadi be oğlum bee at bi tepik de şu yüreğime su serp bi diyorumm sonra ayy oğul değil kızımsann çok özür dilerimm deyipp konuşuyorumm..

senin tahminlerin üzerine bende tahmin yürütüyorum..

yasemin kız
buket erkek
nazan erkek
bedriye erkek.. nerdeyse aynıymış tahminlerde

belki seninde tatilin gelmiştir özlemm.. o yüzden için daralmıştır.. bende ağladığımda eşim de ne oldu, ne oldu diye başımda diyorum ki sen farzet ki gülüyorum.. ağlamak da ihtiyaç sonuçta..

şimdi googleden arar bakardım amma korkuyorum karşılaşacagım seylerden

sakınnnn baakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... sakınn.. biraz önce başka bi form da epiyozmi mi ne otarz bişey istemiyorum demiş bi bayan doktoruna oda ilk doğumlarda yaparım demiş bende dedim ki bu da neymiş bakmaz olaydımm manyak google hemen resim açtı.. kesi atmaymışş şimdi merak edersin artık bu kadar anlatmadan sonra bari resmini görme..

bedriye ve nazan için bi yorumum yok ama yasemin için kız buket için erkek düşünüyorum bende

yaa özleemmm neden böyle yazdınn yorumum yok diye.. lutfen tutsun tutmasın sen bi yorum yap üzülürüm bak.. (bide böyle bi ısrar şekli vardır)

valla şimdi mesude'nin eşinede kızgınım, o kadar çok şey yazmak istiyorum ki, belki siz yalnış anlarsınız diye kendimi tutuyorum offf offfff

valla mesudenin kocası mesudeyi öpsünde anlına koysun zira be ne temizlik ne yemek ne utu hiç bişe yapmıyorum sabah kalkıyo giyecegini utuluyo tıpış

neredeyse 2 aydır kocam bana şaka bile yapamıyor kızlar o kadar duygusalım ki en saçma şeye saatlerce ağlayabiliyorum ağladıkça kendime kızıyorum kızdıkça daha çok ağlıyorum falan... araştırdım biraz kasmayın kendinizi ağlayın kasmak ağlamamak bebeğe zararlı yazıyordu ondan beridir iyice salıyorum kociş de ne yapacağını şaşırıyor o da başlıyor ağlamaya noluyor yaa bize

seni kutluyorum gerçektenn benim gibi pinpirikli deiilsin napım ya rabbim bana yardım etsin mani olamıyorum kendime

yok valla anladım bizim topicteki bütün kocalar öküz nasıl biz özel seçme olduysak onlarda özel seçmelik öküzler valla aramış biraz evvel sanki birsey yokmuş gibi konuşuyor bende arkadaşım kahve içmeye gelmiş dedim uzatmadım kapattım bu akşamda arkadaşıyla çıkacak o gelene kadarda ben yatarım görüşmesek daha ii yoksa olaylar kötüye gidiyor

hımm niıye meraklandırıyonnn ozamannn nası duracam şimdi :)))))

eger ben kavgada hırsımı almadıysam uyyamam daha çok bilenirim o gelee kadar öyle bi huyum var

evet arkadaşla konuştum gideceğim ama yazık onuda üzmüşler işyerinde birisiyle kavga etmiş ağlıyordu

evet evet tatilim geldi , üff bedriye senin kocan ilgileniyormuş benimki pek ilgilenmez ben iyiysem gülüyorsam oda iyi azcık bozuk atsam oda bana bozuk atar beni sen alıştırdın alıştırmasaydın der, bi sorar neyin var diye ondan sonra ilgilenmez

tamam madem çok ısrar ettin söyliyim senin kızın olur bedriyeeee, nazanında kızı olur

kızım bakma öle şeylere..dünde eşim bi doğum açtı bana gösterme dedimm.tiksinirsin..epizyotomi bebek çıksın diye kesik atıyolar sonra da dikiyolar ama istemeyebilirsin...doktora istemem deme hakkın var..doktorlar açılmasını beklemek istemedikleri için kesiyolar hemen, önceden keskmi varmış nasıl çıkıyomuş..kesecekse kendi yırta yırta çıkar o acıda uyuşuyo zaten bide oranda acı hissetmiyosun demişti biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…