Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

valla mesudenin kocası mesudeyi öpsünde anlına koysun zira be ne temizlik ne yemek ne utu hiç bişe yapmıyorum sabah kalkıyo giyecegini utuluyo tıpış

valla ya, kız hem hamile, hem evi miss gibi her dakka yemek hazır, burcu içinde öyle, kv vefat ettiğinde deli gibi koşturdu hemde düşük yapmıştı sonra bide kıza tavır yapmıştı hey ya rabbim

benim arkadaşımın doğum anında bebesinin çenesi yırtmış orasını

Ya eşin abartmış gerçekten belli ki onu beklemedin yedin ona yeek ayırmadın diye kızmış ama acıkmışsın ne yapsaydın ha ona hiçbirşey hazırlamasan neyse ki gebesin hazırlayamayabilirsin yani pilav yapmışsın ardından bir de menemen daha ne istiyor anacım yani belasını mı arıyor hayret bir şey çok kızdım çok. İnternete giriyormuşsun giriyorsun da birşeyini eksik mi ediyorsun yapıp ettikten sonra özür dilesinler. O daha kendini naza çeken hatun görmemiş belli evinin işinin yemeğini kendin yapıyorsun hiçbir şeyini eksik etmiyorsun bunlara nazlanan yaranır ancak valla. Hiçbirşeye moralini bozme bebeğini düşün bırak naparsa yapsın çekil odana sonra siniri geçince konuşun acaba işyerinde falan bir şey mi oldu ki sana patladı bu.

Canımm sorunun kaynağının ve çözümünün bulunmasına sevindim. Demek çapaklanma deyip geçmemek lazım aklımızın bir köşesinde bulunsun damlasını verirsin, ovarsın inşallah kısa zamanda iyileşir canımm.. Uyusun da sende dinlen azıcık.

şimdi googleden arar bakardım amma korkuyorum karşılaşacagım seylerden

canım herşeyi aramayın araştırmayın oluruna bırakın yoksa bir tedirginlikle gidersiniz doktora hep. Belli şeyleri araştırmakta yarar var ama durun bakalım daha çatı muayenesi bilmem nesi ne kadar ilerilere gittiniz öyle. Herkes nasıl yapıyor bende yaparım diye cesaretlendirin kendinizi normal yapanlardan neyiniz eksik canım. Çok zor bir şey olsa kimse yapamazdı dayanılmayaca şeyler değil merak etmeyin Google da aradıkların resim ve anlatış olarak kötü gelebilir ama muayene masasında hiç öyle olmadığını göreceksin bir de kendini rahatlatmanla doktoruna güvenmekle çok alakalı.

sedoşuuuuuuummmmmmmmmmmm yolun kolay ve açık olsun, herşey çok güzel gider , nazardan kem gözden uzak ol inşallah haydi bismillah

Canımm ikizim sağol benim canımm inşallah bitanem ya çok stresliyim çok hani patlıcam yani stresten midemde ağrılar başladı kaç gündür kıvranıyorum aylar öncesinden konuşmak kolaymış zaman yaklaştıkça korku, heyecan herşey içiçe. Dünyanın parası gidecek sadece toplama transfer falan 4.250 diyor ilaçlarda hariç ya tutmazsa ya olmazsa yeni merkez düşünüp duruyorum kobay yapmasınlar da beni

normal muayane değil tabii ama normal muayene olabiliyorsan alttan çatıyı da olursun canım serbest bırakacaksın kendini rahat olacaksın derin bir nefes alacasın dakika içinde bitecek. Bende 3 çocuk doğurdum sanki bakar mısın nasıl bir şey olduğunu biliyorum da ondan doktorum aşılama öncesi yapmıştı bana. Normal muayene etti sonra kalkma dedi ne olduğunu bile anlamadan yapıverdi.

Kızlar nette böyle çatı muayenesi, epiztoyetemi falan araştırmayın resimlerde, videolardan anlatılanlardan etkilenirsiniz sonra gittiğinizde istemsiz olarak kasılırsınız kendinizi sıkarsınız oluruna bırakın bazen hiçbişey bilememek daha iyidir ben herşeyi biliyorum ne yapıldğını edildiğini ama hiç video falan izlemedim resimlerde görmedim. Hamile olsam doğumdan çok bebeğimin bakımıyla ilgili şeyler araştırırım.Gerisini doktor halleder en zaman test yapılacak tetanoz ne zaman vurulacak falan bunlar tamam da zaten doktor yönlendirecek yani şimdiden araştırmalara başlamışsınız keyfini çıkarın hamileliğin.

haklısın yok bunda sonra araştırmak yok sadece gerekli olan seyleri araştırıcan zaten yuregimde yok seda

bende tavugumu koydum geldim azıcık makarna var ama yetmez ki.
azıcık pilav yapayım yanına mercımek corbası da var yeter daha benı mı yıcek

dejavum sağol kuzum ınsallah akşama başlayacağım şimdi çok huysuzluk yaptı uyudu.
inşallah geçer kısa zamanda

Kızlarr kusura bakmayın son günlerde çok ilgilenemiyorum toppikle yoğunum eve gidince direkt uzanıyorum bugün vaşşa şu dk rahatladım ancak ve çıkmama zaten yarım saat kaldı. Evde yenek yok ütü yapılacak evde de iş bitmiyor ki. Benim karnım ağrıyor stresten sanırım. Böyle daha çok sol tarafı sancı giriyor bir de pıt pıt bir şey atıyor boşluğumda baya hissediyorum nedir bilmiyorum çok hassaslık var şimdi iyiyim ama başladı mı çok rahatsızlık verici irritabl bağırsak sendromu var bende yani bağırsak tembelliği daha öncede böyle ağrım olmuştı gittim ilaç vermişti çok gaz yaptığı için bırakmıştım bir de yenilmeyecekler listesi vardı hiç uymadım tabi bu dediğim 2 sene önce falan.

benimkinide tahmin et cnm allah nasip ederse yarın kesinleşecek cinsiyeti inş her şey yolundadır :)) ayrıntılı ultrasyon war dualarınıza da ihtiyacım war..

bu konuda sana katılıyorum kuzum bak ben ıkı ameliyat geçirdim sayılır.
sezeryan oldum ama asla ızlemedım
safra kesesi ameliyatı oldum onu da izlemedim

daha geçen gün baktım safra kesesine aman yarabbim! ben nasıl gırdım o amelıyata dedim.
sezeryanı saymıyorum bıle hala sızlıyor karnımı hıssetmıyorum
insan doğruyolar.
AMELİYATHANE OLMUŞ KASAPHANE

kuzm seni o kadar çok iyi anlıyorum ki, bizde şimdi aşılamaya başlayacağız benide stres bastı, ama tüp daha masraflı ve daha yorucu, yaşadığın yerin dışında başka bir merkez daha zor olur ve daha masraflı bak ben ısparatda yaptıracağım Burdur'da aşılama yok, izin al, git gel bana çok zor oalcak, bence kobay değil, reklam olarak kullanacaklar canım, böyle yerlerde ilk hastalarda iyi sonuç almaları prestij açısından çok çok önemli, hatta daha şanslısın , stresini anlıyorum, ilk görüşmeyi yap gel ondan sonra fikrin mutlaka değişir eminim

ayy tavuk demeyeleeee çok kötu oluyorummm helede haşlanmış olanındann

sedaa senin yuzunden kendimi pis hisediyorummmmmmmm pisim ben pisss pasaklı nazoo ıyk böyk

benimkinide tahmin et cnm allah nasip ederse yarın kesinleşecek cinsiyeti inş her şey yolundadır :)) ayrıntılı ultrasyon war dualarınıza da ihtiyacım war..

canım face'deki son fotolarını gördüm hala çok güzelsin demek ki oğlan gelecek :))) yarın sabah inşallah senin için tespih çekeceğim ama mutlaka sonucu yaz, cinsiyeti senin içinde öenmli değil biliyorum, yeterki eli ayağı sağlam düzgün, akıllı , ahlaklı ve hayırlı olsun , inşşşşşşalllah sonuçlar harika çıkar ve şu amniyo bişeyin kaybolup gitmiştir

valla daha ne yesin canımm benim yemek yok evde kahvaltılık yicez sanırım dün kaynanamı gezdirdik dışarda yedik yapamadım da bugüne bir şey bu akşam yaparım da yarına kalır.

haklısın yok bunda sonra araştırmak yok sadece gerekli olan seyleri araştırıcan zaten yuregimde yok seda

canımm daha gebeliğin çok başındasınn dur bakalım daha şimdiden doğummuş çatıymış hiçç araştırma inan daha rahat olacaksın zaten araştırsan da doktorun ne zaman çatı muayenesi yapacağı belli olmaz sen anlamadan yapar bile. Epizyotemi olsa bile herkes o doğum anında kesinlikle hissetmediklerini söylüyorlar sancı çekerken o hafif kalır zaten. Hiç kimseden aman çok kötüydü lafını duymadım hep anlamadık bile diyorlar hele o zaman bir gelsin de kuzum hayırlısıyla tüm imkanlar elverişli olursa normal için onlar hiçbir şey değil. şunu düşün normal olunca ayağa daha çabuk kalkacaksın, bebeğine kendin bakabileceksin, çokl fazla dikişin olmayacak kısacası ameliyat olmayacaksın ama gerek görülürse de sezeryan olur tabii.

sedaa senin yuzunden kendimi pis hisediyorummmmmmmm pisim ben pisss pasaklı nazoo ıyk böyk

ahh ahh canımm siz de beni çok titiz pürüpak sanıyorsunuz evime bir gelseniz. sadece yemek yapıcam dedim ütüm var dedim kız ben gebe değilim gebe olsam sen gör halimi bir de. Evde dünya kadar iş var haftasonu sadece sildim süpürdüm toz aldım. Mutfak kalkacak temizlenecek tümden herşeyin arkası çekilip silinecek, kapılar var, camları sildim yine yağmur yağdı, balkon toparlanacak, halılar yıkmaya verilecek, banyo duvarları temizlenecek ayakkabılık düzenlenecek sen düşün evin halini artık.

çalışana zor ya yemek temızlık hıc dınlenmeye fırsat yok.
çocuk olunca da oyle aslında gecen yok gunduzun yok.
Yemek yap ev topla süpür sil.
Dinlenmeye zerre vakıt yok.
Sıze yazarken bi yandan mıdeme bişeyler ındırıyorum.
Kahvaltı bile etmedim doğru düzgün

nasılsa yapmıyorum yapsam camlar halılar banyo tuvalet mutfak dolapları buz dolabı benim evim mustakil merdivenler evin önunde kocamann bir balko var orsa vitrin içleri baa altları kışlıklar yazlıklarrr kız kim yapck bunları annecimmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…