- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.141
valla mesudenin kocası mesudeyi öpsünde anlına koysun zira be ne temizlik ne yemek ne utu hiç bişe yapmıyorum sabah kalkıyo giyecegini utuluyo tıpış
kızım bakma öle şeylere..dünde eşim bi doğum açtı bana gösterme dedimm.tiksinirsin..epizyotomi bebek çıksın diye kesik atıyolar sonra da dikiyolar ama istemeyebilirsin...doktora istemem deme hakkın var..doktorlar açılmasını beklemek istemedikleri için kesiyolar hemen, önceden keskmi varmış nasıl çıkıyomuş..kesecekse kendi yırta yırta çıkar o acıda uyuşuyo zaten bide oranda acı hissetmiyosun demişti biri..
Hoş bulduk tatlişkom hic ya kimse birsey demedi bı konu hakkında eşimle tartıştık sinirlendim o yüzden girmedim
O gün hani elbiseyi paylaştığım gün rüya gormuştum hatta anlatmıştım ruh Halim iyi degildi hic keyfimde yoktu sancılardan hiçbirşey yapmak istemiyordum yemek dahi yemedim şaşar 4 civarı birşeyler yedim o sırada esım isten geldi benim sofrayı kaldırdığımı gördü tabi birsey demedi biraz abur cubur yer yedi ve yatacak dedi tmm dedim bende yemek yapım dedim neyse sebzemi bilav yaptım hic kullanmam ama tavuk bulyon koydum esimi uyandırdım yemek hazır gel diye çorbayı icti neyse pilava geldi bu ne bicim pilav leş gibi dedi ben yemiyorum bana çay yap biskuviyle icecem dedi şey bı sekilde girdim mutfağa Menemen yaptım çay demmedim getirdim ye diye yok yemicem yarım yemek yemeyi sevmiyorum dedi tmm tam ye tadına bak dedim neyseni tane aldı al baktım dedi bende nasil olmuş iyi dedi o zaman ye karnını doyur dedim sen sinirlen al tava ile Menemen'i Halil'in ortasına vur bende sinirlendim ağladım biye böyle yapıyorsun yemeği beğenmediler soyle istediğin ne varsa yapım bı yemek yüzünden kalbimi kırmaya deger mı dedim ilk kez yemek konusunda tartışıyoruz oda sen karnını doyurdun tabi bana bastan savma yemek yapmissin dedi İnternet'e girene kadar ben gelene kadar yemek yapsaydım dedi neyse o sinirle kalktım halıyı sildim ama gece sabaha kadar ağrıdan ağladım sonra özür diledi ama iste ne kadar geçerli tokmakta birebir sagolsun bende sakinlesince konuştum yaptıgım yanlıştı tmm ana uykuduzsun actım da sinirlendim iste oeki benim durumu mü biliyor musun dedim haberin var mı belki iyi değildim ne olmuş yani karın doyurmak degil mı kahvaltımın birşeyler yeseydin bı günde neyse uff anlattikca sinirleniyorum bahaneyi İnternet'e buldu bende girmedim cnm ama aklım dizseydi bir kac gündür fena sancılarım ağrılarım var gece uyuyaniyorum sersem gibiyim dünde anneler günüydü diye beni gezmeye götürdü birşeyler aldı oyle iste tatlim anlattım iste ohhhh
selam bacılarım ben geldim.
emiri götürdüm haber veremedim k.bakmayın hemen çıktım evden.
göz doktoru harika bi doktordu gerçekten.
bu zamana kadar nedend getirmedin niye kızdı.
göz yaşı kanalı tıkalıymış kuzumun.
kuvvetli bi göz damlası verdi.
günde en az 300 defa masaj önerdi.
parmağımla yapacağım için bana da merhem verdi parmağımı sureceğim kayganlaştırsın diye.
öyle işte emir çok yordu beni.
kollarım koptu.
şimdide uyutuyorum
şimdi googleden arar bakardım amma korkuyorum karşılaşacagım seylerden
sedoşuuuuuuummmmmmmmmmmm yolun kolay ve açık olsun, herşey çok güzel gider , nazardan kem gözden uzak ol inşallah haydi bismillah
ve okudukça farkettim.. çatı muayenesi farklı mı oluyormuşş.. normal muayene değil kesin bu.. ben kendimi bildim bilelim doğumdan korkmuşumdur, anesteziden de korkuyorum.. ama Gül cesaretli hatun maşaAllah.. gerçekten dediğin gibi hayırlısıyla başlasın doğumu bi sağlıcakla o devamını getirecektir Allah ın izniyle..
canım herşeyi aramayın araştırmayın oluruna bırakın yoksa bir tedirginlikle gidersiniz doktora hep. Belli şeyleri araştırmakta yarar var ama durun bakalım daha çatı muayenesi bilmem nesi ne kadar ilerilere gittiniz öyle. Herkes nasıl yapıyor bende yaparım diye cesaretlendirin kendinizi normal yapanlardan neyiniz eksik canım. Çok zor bir şey olsa kimse yapamazdı dayanılmayaca şeyler değil merak etmeyin Google da aradıkların resim ve anlatış olarak kötü gelebilir ama muayene masasında hiç öyle olmadığını göreceksin bir de kendini rahatlatmanla doktoruna güvenmekle çok alakalı.
.
hoşbuldum kuzum tahminlerimi yazdım doğru çıkarsa bana "bebek şekeri" göndereceksiniz ona göre bak tahminleri tekrar yayınlıyorum
Burcu's tahminleri
yasemin - kız
buket - erkek
bediş - kız
nazan - erkek
Kızlar nette böyle çatı muayenesi, epiztoyetemi falan araştırmayın resimlerde, videolardan anlatılanlardan etkilenirsiniz sonra gittiğinizde istemsiz olarak kasılırsınız kendinizi sıkarsınız oluruna bırakın bazen hiçbişey bilememek daha iyidir ben herşeyi biliyorum ne yapıldğını edildiğini ama hiç video falan izlemedim resimlerde görmedim. Hamile olsam doğumdan çok bebeğimin bakımıyla ilgili şeyler araştırırım.Gerisini doktor halleder en zaman test yapılacak tetanoz ne zaman vurulacak falan bunlar tamam da zaten doktor yönlendirecek yani şimdiden araştırmalara başlamışsınız keyfini çıkarın hamileliğin.
Canımm ikizim sağol benim canımm inşallah bitanem ya çok stresliyim çok hani patlıcam yani stresten midemde ağrılar başladı kaç gündür kıvranıyorum aylar öncesinden konuşmak kolaymış zaman yaklaştıkça korku, heyecan herşey içiçe. Dünyanın parası gidecek sadece toplama transfer falan 4.250 diyor ilaçlarda hariç ya tutmazsa ya olmazsa yeni merkez düşünüp duruyorum kobay yapmasınlar da beni
bende tavugumu koydum geldim azıcık makarna var ama yetmez ki.
azıcık pilav yapayım yanına mercımek corbası da var yeter daha benı mı yıcek
dejavum sağol kuzum ınsallah akşama başlayacağım şimdi çok huysuzluk yaptı uyudu.
inşallah geçer kısa zamanda
Kızlarr kusura bakmayın son günlerde çok ilgilenemiyorum toppikle yoğunum eve gidince direkt uzanıyorum bugün vaşşa şu dk rahatladım ancak ve çıkmama zaten yarım saat kaldı. Evde yenek yok ütü yapılacak evde de iş bitmiyor ki. Benim karnım ağrıyor stresten sanırım. Böyle daha çok sol tarafı sancı giriyor bir de pıt pıt bir şey atıyor boşluğumda baya hissediyorum nedir bilmiyorum çok hassaslık var şimdi iyiyim ama başladı mı çok rahatsızlık verici irritabl bağırsak sendromu var bende yani bağırsak tembelliği daha öncede böyle ağrım olmuştı gittim ilaç vermişti çok gaz yaptığı için bırakmıştım bir de yenilmeyecekler listesi vardı hiç uymadım tabi bu dediğim 2 sene önce falan.
benimkinide tahmin et cnm allah nasip ederse yarın kesinleşecek cinsiyeti inş her şey yolundadır :)) ayrıntılı ultrasyon war dualarınıza da ihtiyacım war..
bende tavugumu koydum geldim azıcık makarna var ama yetmez ki.
azıcık pilav yapayım yanına mercımek corbası da var yeter daha benı mı yıcek
dejavum sağol kuzum ınsallah akşama başlayacağım şimdi çok huysuzluk yaptı uyudu.
inşallah geçer kısa zamanda
haklısın yok bunda sonra araştırmak yok sadece gerekli olan seyleri araştırıcan zaten yuregimde yok seda
ayy tavuk demeyeleeee çok kötu oluyorummm helede haşlanmış olanındann
sedaa senin yuzunden kendimi pis hisediyorummmmmmmmpisim ben pisss pasaklı nazoo ıyk böyk
valla daha ne yesin canımm benim yemek yok evde kahvaltılık yicez sanırım dün kaynanamı gezdirdik dışarda yedik yapamadım da bugüne bir şey bu akşam yaparım da yarına kalır.
Canımm daha gebeliğin çok başındasınn dur bakalım daha şimdiden doğummuş çatıymış hiçç araştırma inan daha rahat olacaksın zaten araştırsan da doktorun ne zaman çatı muayenesi yapacağı belli olmaz sen anlamadan yapar bile. Epizyotemi olsa bile herkes o doğum anında kesinlikle hissetmediklerini söylüyorlar sancı çekerken o hafif kalır zaten. Hiç kimseden aman çok kötüydü lafını duymadım hep anlamadık bile diyorlar hele o zaman bir gelsin de kuzum hayırlısıyla tüm imkanlar elverişli olursa normal için onlar hiçbir şey değil.şunu düşün normal olunca ayağa daha çabuk kalkacaksın, bebeğine kendin bakabileceksin, çokl fazla dikişin olmayacak kısacası ameliyat olmayacaksın ama gerek görülürse de sezeryan olur tabii.
ayy kuzum akşama gel yemeğe sen.
Hakkını da helal et ya ben düşünemedim :26:
yok buşra helal olsun canım cekmedi aksine tavuga bi huy kaptım görmeye tahammul edemiyorumm ondan dedim
ahh ahh canımm siz de beni çok titiz pürüpak sanıyorsunuz evime bir gelseniz.sadece yemek yapıcam dedim ütüm var dedim kız ben gebe değilim gebe olsam sen gör halimi bir de. Evde dünya kadar iş var haftasonu sadece sildim süpürdüm toz aldım. Mutfak kalkacak temizlenecek tümden herşeyin arkası çekilip silinecek, kapılar var, camları sildim yine yağmur yağdı, balkon toparlanacak, halılar yıkmaya verilecek, banyo duvarları temizlenecek ayakkabılık düzenlenecek sen düşün evin halini artık.
görürsün kuzum ,içime doğuyor çok kısa bir zaman içinde güzel bir haber vereceksin bizebak 2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?