- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.161
Kızlarr kusura bakmayın son günlerde çok ilgilenemiyorum toppikle yoğunum eve gidince direkt uzanıyorum bugün vaşşa şu dk rahatladım ancak ve çıkmama zaten yarım saat kaldı. Evde yenek yok ütü yapılacak evde de iş bitmiyor ki. Benim karnım ağrıyor stresten sanırım. Böyle daha çok sol tarafı sancı giriyor bir de pıt pıt bir şey atıyor boşluğumda baya hissediyorum nedir bilmiyorum çok hassaslık var şimdi iyiyim ama başladı mı çok rahatsızlık verici irritabl bağırsak sendromu var bende yani bağırsak tembelliği daha öncede böyle ağrım olmuştı gittim ilaç vermişti çok gaz yaptığı için bırakmıştım bir de yenilmeyecekler listesi vardı hiç uymadım tabi bu dediğim 2 sene önce falan.
bende tavugumu koydum geldim azıcık makarna var ama yetmez ki.
azıcık pilav yapayım yanına mercımek corbası da var yeter daha benı mı yıcek
dejavum sağol kuzum ınsallah akşama başlayacağım şimdi çok huysuzluk yaptı uyudu.
inşallah geçer kısa zamanda
2 tane derken???
Burcu sen gelecek aymı aşılama yaptıracaksın?
vay hamarat bıdık, bende taze fasulye , makarna ve salata yaptım gelsim, evi de okuldan gelince toplamıştım zaten,
"hemen şurayı toplayayımda topiğe gireyim" derken buluyorum kendimibu beni mutlu ediyor
çalışana zor ya yemek temızlık hıc dınlenmeye fırsat yok.
çocuk olunca da oyle aslında gecen yok gunduzun yok.
Yemek yap ev topla süpür sil.
Dinlenmeye zerre vakıt yok.
Sıze yazarken bi yandan mıdeme bişeyler ındırıyorum.
Kahvaltı bile etmedim doğru düzgün
nasılsa yapmıyorum yapsam camlar halılar banyo tuvalet mutfak dolapları buz dolabı benim evim mustakil merdivenler evin önunde kocamann bir balko var orsa vitrin içleri baa altları kışlıklar yazlıklarrr kız kim yapck bunları annecimmmmmmmmmmmmmmm
kuzum inan ki o pıt pıt sadece stresten, stresten ve korkudan en çabuk etkilenen organlar mide ve bağırsakmış, ben korkunca ve üzülünce midem bulanır, stres olunca kabız olurum
gelmeyişine üzülüyorum yalan değil, ama yoğunluğun anlıyorum, tüp bebek başlayınca vaktin olursa her adımını paylaş bizede tecrübe olur, ama çok uzak kalmaaaa ağlarımm
vay hamarat bıdık, bende taze fasulye , makarna ve salata yaptım gelsim, evi de okuldan gelince toplamıştım zaten,
"hemen şurayı toplayayımda topiğe gireyim" derken buluyorum kendimibu beni mutlu ediyor
nasılsa yapmıyorum yapsam camlar halılar banyo tuvalet mutfak dolapları buz dolabı benim evim mustakil merdivenler evin önunde kocamann bir balko var orsa vitrin içleri baa altları kışlıklar yazlıklarrr kız kim yapck bunları annecimmmmmmmmmmmmmmm
ikizin olur inşallah aslım, tek seferde ohh miss, evet canım, aslında eşimle görüştüm bu cumartesi gidelim randevu al dedi, benimde elim telefona gitmiyor, gidip görüşücez, muhtemelen haziran adetimden sonra olacak yani haziran sonu gibi bakalım Allah'ın bizim için kısmet ettiği şey ne olacak
allah razı olsun yapmış kadar oldunkız yakın olsak gelir yapardımm valla ne var elime mi yapışacak senin mazaretin var otur oturduğun yerde
nımm..
tembel nazoo tembel nazooo, mideside bulanırmışşşşşşşşcam sil cam iyidir
ikizin olur inşallah aslım, tek seferde ohh miss, evet canım, aslında eşimle görüştüm bu cumartesi gidelim randevu al dedi, benimde elim telefona gitmiyor, gidip görüşücez, muhtemelen haziran adetimden sonra olacak yani haziran sonu gibi bakalım Allah'ın bizim için kısmet ettiği şey ne olacak
kendını şartlamış olman daha ıyı çabuk toplarsın evi sexi şempazem benim
evet yaa böyle solda ağrıdıkça daha da çok oluyor atıyor böyle. Midemde gastrit var zaten. Tabi ki paylaşırım kuzum ama transferden sonra fazla giremem annem de başımda olacak gelecek o yüzden oturmama izin vermez. Bakalım var daha zaten iki ay kadar ağlama sen kuşumm sen benden önce gebe kalacaksın ben böyle diyorum da benim tüp işinde bir aksilik çıkmazsa tabii. Yeni açıldı ya merkez hemen bu reglimde başlasınlar istemiyorum ne test varsa yapsınlar kobay gibi hissedicem kendimi :26:
ohh menün güzelmiş canımm..
canım face'deki son fotolarını gördüm hala çok güzelsin demek ki oğlan gelecek :))) yarın sabah inşallah senin için tespih çekeceğim ama mutlaka sonucu yaz, cinsiyeti senin içinde öenmli değil biliyorum, yeterki eli ayağı sağlam düzgün, akıllı , ahlaklı ve hayırlı olsun , inşşşşşşalllah sonuçlar harika çıkar ve şu amniyo bişeyin kaybolup gitmiştir
kendimi ev temizliği yaparken üzerimde o donla hayal ettim
canım bu topikte bize hep pozitif olun diyen sensin, hatta yeri gelince kulağımız cekip bizi uyaranda sendin, sende pozitif ol canım , kobay fikrini aklından çıkar, hem orası başka illerde de şubesi olan bir merkez dimi? adam senden önce kendini düşünür, herşeyin en iyisini yapar tabiki olmazsa Allah'ın takdiri, ama inan ki sen herşeyin en güzeline layıksın , bak buket'e tüp bebeği tutmadı ama şimdi hamile, Allah bize ne mücizeler sunacak, bak gör, RAbbim hepimizin kalbini biliyor, ben senin için çok iyi şeyler hissediyorum canım sende kendin için aynısını yap
Ağzını yerim senin canım, ben sıramı seve seve sana veririmsenn benden önce gebe kalacaksıınnnn kaçıncı deyişim bu benim sana ben ya bu sene de kalamıcam ya peşpeşe kalıcaz
valla ya, kız hem hamile, hem evi miss gibi her dakka yemek hazır, burcu içinde öyle, kv vefat ettiğinde deli gibi koşturdu hemde düşük yapmıştı sonra bide kıza tavır yapmıştı hey ya rabbim
benim arkadaşımın doğum anında bebesinin çenesi yırtmış orasını
Ya eşin abartmış gerçekten belli ki onu beklemedin yedin ona yeek ayırmadın diye kızmış ama acıkmışsın ne yapsaydın ha ona hiçbirşey hazırlamasan neyse ki gebesin hazırlayamayabilirsin yani pilav yapmışsın ardından bir de menemen daha ne istiyor anacım yani belasını mı arıyor hayret bir şey çok kızdım çok. İnternete giriyormuşsun giriyorsun da birşeyini eksik mi ediyorsun yapıp ettikten sonra özür dilesinler. O daha kendini naza çeken hatun görmemiş belli evinin işinin yemeğini kendin yapıyorsun hiçbir şeyini eksik etmiyorsun bunlara nazlanan yaranır ancak valla. Hiçbirşeye moralini bozme bebeğini düşün bırak naparsa yapsın çekil odana sonra siniri geçince konuşun acaba işyerinde falan bir şey mi oldu ki sana patladı bu.
Canımm sorunun kaynağının ve çözümünün bulunmasına sevindim. Demek çapaklanma deyip geçmemek lazım aklımızın bir köşesinde bulunsun damlasını verirsin, ovarsın inşallah kısa zamanda iyileşir canımm.. Uyusun da sende dinlen azıcık.
canım herşeyi aramayın araştırmayın oluruna bırakın yoksa bir tedirginlikle gidersiniz doktora hep. Belli şeyleri araştırmakta yarar var ama durun bakalım daha çatı muayenesi bilmem nesi ne kadar ilerilere gittiniz öyle. Herkes nasıl yapıyor bende yaparım diye cesaretlendirin kendinizi normal yapanlardan neyiniz eksik canım. Çok zor bir şey olsa kimse yapamazdı dayanılmayaca şeyler değil merak etmeyin Google da aradıkların resim ve anlatış olarak kötü gelebilir ama muayene masasında hiç öyle olmadığını göreceksin bir de kendini rahatlatmanla doktoruna güvenmekle çok alakalı.
Canımm ikizim sağol benim canımm inşallah bitanem ya çok stresliyim çok hani patlıcam yani stresten midemde ağrılar başladı kaç gündür kıvranıyorum aylar öncesinden konuşmak kolaymış zaman yaklaştıkça korku, heyecan herşey içiçe. Dünyanın parası gidecek sadece toplama transfer falan 4.250 diyor ilaçlarda hariç ya tutmazsa ya olmazsa yeni merkez düşünüp duruyorum kobay yapmasınlar da beni
normal muayane değil tabii ama normal muayene olabiliyorsan alttan çatıyı da olursun canım serbest bırakacaksın kendini rahat olacaksın derin bir nefes alacasın dakika içinde bitecek. Bende 3 çocuk doğurdum sanki bakar mısın nasıl bir şey olduğunu biliyorum da ondan doktorum aşılama öncesi yapmıştı bana. Normal muayene etti sonra kalkma dedi ne olduğunu bile anlamadan yapıverdi.
Kızlarr kusura bakmayın son günlerde çok ilgilenemiyorum toppikle yoğunum eve gidince direkt uzanıyorum bugün vaşşa şu dk rahatladım ancak ve çıkmama zaten yarım saat kaldı. Evde yenek yok ütü yapılacak evde de iş bitmiyor ki. Benim karnım ağrıyor stresten sanırım. Böyle daha çok sol tarafı sancı giriyor bir de pıt pıt bir şey atıyor boşluğumda baya hissediyorum nedir bilmiyorum çok hassaslık var şimdi iyiyim ama başladı mı çok rahatsızlık verici irritabl bağırsak sendromu var bende yani bağırsak tembelliği daha öncede böyle ağrım olmuştı gittim ilaç vermişti çok gaz yaptığı için bırakmıştım bir de yenilmeyecekler listesi vardı hiç uymadım tabi bu dediğim 2 sene önce falan.
allah razı olsun yapmış kadar oldun
aslında evet çok tembelimdir ama bi iş yapasın varki bi ev süpüryorum burcu kaç ayetel kursi okuyorum bilmem zor bulunca birde pimpirikli olunca böyle oluyo demek
nedense bana aileden arkadaşlardan herkes ikizin olacak derler sende dedin tam olduuhayırlısı olur inşallahhh ama ikiz olucaksa tüp bebekle olur heralde normal yolla bi tane olmuyo heleki ikiz oooooo benim ters dönük rahimden kurtulacakkk sonraaa spermler yarışacaktaaaa biri kazanacaktaaa yumurtayı ulaşakta üstüne bi tanede daha yarışcı gelip yumurtaya ulaşacakkktaa oooooooo çok zorr heleki bizim spermler o kadar hızlı da değiller nese yaww hayırlısı bakalım
bu arada bende gelecek aya bi aşılama daha düşünüyorum doktor bişe demezse birlikte bekleriz artık sonucumuzu
oyy yerim seni sağol cnmm .. allah razı olsunn yazmazmıyım tabiiki yazacam :)) aminn burcucum her şey rabbimin izniyle yolundadır inş ... darısı herbiriinizin başına..haziranada bişe kalmadı inş o zamana kadar hamiş kalırsın gerek kalmaz :))
Ben çıktım kızlar çocuk gelir şimdi çkarım bende öptümm görüşürüz.. Dualarada başlyoruz bugün akşam başlıcam bende inşallah
kocan görse nenem gelmiş diye kaçar kız
kız oralarını söylemesende olurdu)))
sedoşum bende doktorumu değiştirmeye karar verdim..bende ankara acıbademe gidecem.:)))acıbademli olduk toptan.. ..çok tuzluya geliyodu..
bu arada benimde bir sürü ütüm var..geçen haftada yaptım bu haftada yaptım bitmedi bi türlü..yazlık kışlık ayırdığım için bu mevsimde çok çıkyo:))azar azar yapacaz artık bakalım...kurumuş kalmışlar öylede zor ütüleniyoki...
bende bıdığımın kıyafetlerini ne zaman ütülerim acaba:))
yarın güzel haberlerle gel inşallah
güle güle fıstık
dur kızzz o gelmeye yakın belki kostüm değiştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?