Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kuzum inan ki o pıt pıt sadece stresten, stresten ve korkudan en çabuk etkilenen organlar mide ve bağırsakmış, ben korkunca ve üzülünce midem bulanır, stres olunca kabız olurum
gelmeyişine üzülüyorum yalan değil, ama yoğunluğun anlıyorum, tüp bebek başlayınca vaktin olursa her adımını paylaş bizede tecrübe olur, ama çok uzak kalmaaaa ağlarımm

vay hamarat bıdık, bende taze fasulye , makarna ve salata yaptım gelsim, evi de okuldan gelince toplamıştım zaten,
"hemen şurayı toplayayımda topiğe gireyim" derken buluyorum kendimi bu beni mutlu ediyor

2 tane derken???
Burcu sen gelecek aymı aşılama yaptıracaksın?

ikizin olur inşallah aslım, tek seferde ohh miss, evet canım, aslında eşimle görüştüm bu cumartesi gidelim randevu al dedi, benimde elim telefona gitmiyor, gidip görüşücez, muhtemelen haziran adetimden sonra olacak yani haziran sonu gibi bakalım Allah'ın bizim için kısmet ettiği şey ne olacak

vay hamarat bıdık, bende taze fasulye , makarna ve salata yaptım gelsim, evi de okuldan gelince toplamıştım zaten,
"hemen şurayı toplayayımda topiğe gireyim" derken buluyorum kendimi bu beni mutlu ediyor

kendını şartlamış olman daha ıyı çabuk toplarsın evi sexi şempazem benim

Valla kaıdn olunca zor evde de olsam aynı iş bulurum kendime çocuk olunca hiç düşünemiyorum zaten. Ye ye canım ki güçsüz kalma.

kız yakın olsak gelir yapardımm valla ne var elime mi yapışacak senin mazaretin var otur oturduğun yerde

evet yaa böyle solda ağrıdıkça daha da çok oluyor atıyor böyle. Midemde gastrit var zaten. Tabi ki paylaşırım kuzum ama transferden sonra fazla giremem annem de başımda olacak gelecek o yüzden oturmama izin vermez. Bakalım var daha zaten iki ay kadar ağlama sen kuşumm sen benden önce gebe kalacaksın ben böyle diyorum da benim tüp işinde bir aksilik çıkmazsa tabii. Yeni açıldı ya merkez hemen bu reglimde başlasınlar istemiyorum ne test varsa yapsınlar kobay gibi hissedicem kendimi :26:

ohh menün güzelmiş canımm..

tembel nazoo tembel nazooo, mideside bulanırmışşşşşşşş cam sil cam iyidir

senn benden önce gebe kalacaksıınnnn kaçıncı deyişim bu benim sana ben ya bu sene de kalamıcam ya peşpeşe kalıcaz

kız yakın olsak gelir yapardımm valla ne var elime mi yapışacak senin mazaretin var otur oturduğun yerde
nımm..
allah razı olsun yapmış kadar oldun
tembel nazoo tembel nazooo, mideside bulanırmışşşşşşşş cam sil cam iyidir

aslında evet çok tembelimdir ama bi iş yapasın varki bi ev süpüryorum burcu kaç ayetel kursi okuyorum bilmem zor bulunca birde pimpirikli olunca böyle oluyo demek

nedense bana aileden arkadaşlardan herkes ikizin olacak derler sende dedin tam olduu hayırlısı olur inşallahhh ama ikiz olucaksa tüp bebekle olur heralde normal yolla bi tane olmuyo heleki ikiz oooooo benim ters dönük rahimden kurtulacakkk sonraaa spermler yarışacaktaaaa biri kazanacaktaaa yumurtayı ulaşakta üstüne bi tanede daha yarışcı gelip yumurtaya ulaşacakkktaa oooooooo çok zorr heleki bizim spermler o kadar hızlı da değiller nese yaww hayırlısı bakalım
bu arada bende gelecek aya bi aşılama daha düşünüyorum doktor bişe demezse birlikte bekleriz artık sonucumuzu

kendını şartlamış olman daha ıyı çabuk toplarsın evi sexi şempazem benim

kendimi ev temizliği yaparken üzerimde o donla hayal ettim

canım bu topikte bize hep pozitif olun diyen sensin, hatta yeri gelince kulağımız cekip bizi uyaranda sendin, sende pozitif ol canım , kobay fikrini aklından çıkar, hem orası başka illerde de şubesi olan bir merkez dimi? adam senden önce kendini düşünür, herşeyin en iyisini yapar tabiki olmazsa Allah'ın takdiri, ama inan ki sen herşeyin en güzeline layıksın , bak buket'e tüp bebeği tutmadı ama şimdi hamile, Allah bize ne mücizeler sunacak, bak gör, RAbbim hepimizin kalbini biliyor, ben senin için çok iyi şeyler hissediyorum canım sende kendin için aynısını yap

oyy yerim seni sağol cnmm .. allah razı olsunn yazmazmıyım tabiiki yazacam :)) aminn burcucum her şey rabbimin izniyle yolundadır inş ... darısı herbiriinizin başına..haziranada bişe kalmadı inş o zamana kadar hamiş kalırsın gerek kalmaz :))

Ben çıktım kızlar çocuk gelir şimdi çkarım bende öptümm görüşürüz.. Dualarada başlyoruz bugün akşam başlıcam bende inşallah

kocan görse nenem gelmiş diye kaçar kız

kız oralarını söylemesende olurdu)))

sedoşum bende doktorumu değiştirmeye karar verdim..bende ankara acıbademe gidecem.:)))acıbademli olduk toptan.. ..çok tuzluya geliyodu..
bu arada benimde bir sürü ütüm var..geçen haftada yaptım bu haftada yaptım bitmedi bi türlü..yazlık kışlık ayırdığım için bu mevsimde çok çıkyo:))azar azar yapacaz artık bakalım...kurumuş kalmışlar öylede zor ütüleniyoki...
bende bıdığımın kıyafetlerini ne zaman ütülerim acaba:))

allah razı olsun yapmış kadar oldun

aslında evet çok tembelimdir ama bi iş yapasın varki bi ev süpüryorum burcu kaç ayetel kursi okuyorum bilmem zor bulunca birde pimpirikli olunca böyle oluyo demek

ayyy sakın yapma nazooo bırak pis kalsın hele bu haftalarda aman deyim, bak valla beş kardeş geliyor, ben seni tembel de seviyorum

Canım burda bir topikte okudum kadın dördüz doğurmuş herkes sormuş tüp bebek mi diye, kadın hayır normal kaldım demiş Allah'ın mücizesi öyle bir gelir ki şaşıp kalırız
Aslı şimdi b yaso'yla buket kankaydı ya hani aynı anda hamiş kaldılar bak senle bende peş peşe aşılama hamişi oluruz belki , hemen arkamızdan tüp bebek hamişi seda takip eder, normal yolla hamile kalan burcu, tümay ve özlemde bize havalarını atarlar

yarın güzel haberlerle gel inşallah

Ben çıktım kızlar çocuk gelir şimdi çkarım bende öptümm görüşürüz.. Dualarada başlyoruz bugün akşam başlıcam bende inşallah

güle güle fıstık

kocan görse nenem gelmiş diye kaçar kız

dur kızzz o gelmeye yakın belki kostüm değiştiririm

ben senin bıdığının poposunu yerim

kendini çok yorma artistlik yapma

Sayın müdürüm, sayın garnizon komutanım ve sevgili topik halkı şimdilik yollarımız ayrılıyor, akşam yine geleceğim, hepinizin yanaklarından öpüyorum Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…