Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bizde senle aşılama kankası oluruzzz hayırlısı Burcu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tabi ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum da doktorum ne düşünür bilemem
bu arada benim de yarın akşama yemekli misafirim var bugünden yapıcam yemekleri ve menüm de taze fasulye de vardııı iyiki varmış çünkü canımı istettinnnçok pis boğazım yawww

ben senin bıdığının poposunu yerim

kendini çok yorma artistlik yapma

kız daha ortada bi tane zıbın yok..görümceler annaneler alıyo..bakalım..

kız Büşra gider ayak aklıma fena şeyler soktun, evet don ama kırmızı dantelli olacak

vaaauvv bebek, bi hareketlenmeler var sende,,,sabahlar olmasın:))

bende fasulye yiyicem bugün..:))

yahu ne kocam var he yalandan dedm ki oğln drmuyo pk duruyo saylmz gercı de oyle dedım.
yemek yapamadm erkn gel dayanamıyorm artk gel bk oğluna.
tuttu bana dedıkı hytm sen bkARSın yaparsn gec gelcem

Cok yoruldum ya keske cok pratik hemen yorulmayan bir ev hanimi oluverseydim ( Butun gunum mutfakta gecti...Kendi kendini temizleyen ev icat etsinla

duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum dualarınızı okudum kızlar ayrıcı her kişinin duasının peşine ayetel kürside ekledim rabbim kabul etsin inş :)))

yahu ne kocam var he yalandan dedm ki oğln drmuyo pk duruyo saylmz gercı de oyle dedım.
yemek yapamadm erkn gel dayanamıyorm artk gel bk oğluna.
tuttu bana dedıkı hytm sen bkARSın yaparsn gec gelcem

ava giderken avlanmak, yada suya gidip susuz döbnmek mi denir acaba buna:)))

anammm herkeşler fasulye yicek bugünnn
Bukettt kv burdamı gitti mi?

burda..yarın uçağı var..

ayyy ayyy cnm erkeklerin umrunda mı sanki helede şimdiki devirde yemek dışarda bol kıyafet temizliğide kuru temizlemeler var olmazsa eskiyi atar yeniyi alır cnm hayatı öyle kolay yapmışlar ki artık erkekler evdekini kadının yokluğundan korkmuyorlar

kadın yokluğundan değil sevgi yokluğun dan korkmak gerek..kadın bulunur..ama he zaman sevi syaacak bağlı kalacak kadın bulunmaz....sevgisiz kadın, paraylada alınıyo zaten..istediği buysa elbette buyursun alsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…