- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.181
ne gycen don mu
ayyy sakın yapma nazooo bırak pis kalsın hele bu haftalarda aman deyim, bak valla beş kardeş geliyor, ben seni tembel de seviyorum
Canım burda bir topikte okudum kadın dördüz doğurmuş herkes sormuş tüp bebek mi diye, kadın hayır normal kaldım demiş Allah'ın mücizesi öyle bir gelir ki şaşıp kalırız
Aslı şimdi b yaso'yla buket kankaydı ya hani aynı anda hamiş kaldılar bak senle bende peş peşe aşılama hamişi oluruz belki , hemen arkamızdan tüp bebek hamişi seda takip eder, normal yolla hamile kalan burcu, tümay ve özlemde bize havalarını atarlar
ben senin bıdığının poposunu yerim
kendini çok yorma artistlik yapma
kız Büşra gider ayak aklıma fena şeyler soktun, evet don ama kırmızı dantelli olacak
bizde senle aşılama kankası oluruzzz hayırlısı Burcu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tabi ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum da doktorum ne düşünür bilemem
bu arada benim de yarın akşama yemekli misafirim var bugünden yapıcam yemekleri ve menüm de taze fasulye de vardııı iyiki varmış çünkü canımı istettinnnçok pis boğazım yawww
kız Büşra gider ayak aklıma fena şeyler soktun, evet don ama kırmızı dantelli olacak
bende fasulye yiyicem bugün..:))
yahu ne kocam var he yalandan dedm ki oğln drmuyo pk duruyo saylmz gercı de oyle dedım.
yemek yapamadm erkn gel dayanamıyorm artk gel bk oğluna.
tuttu bana dedıkı hytm sen bkARSın yaparsn gec gelcem
anammm herkeşler fasulye yicek bugünnn
Bukettt kv burdamı gitti mi?
valla ya, kız hem hamile, hem evi miss gibi her dakka yemek hazır, burcu içinde öyle, kv vefat ettiğinde deli gibi koşturdu hemde düşük yapmıştı sonra bide kıza tavır yapmıştı hey ya rabbim
benim arkadaşımın doğum anında bebesinin çenesi yırtmış orasını
ayyy ayyy cnm erkeklerin umrunda mı sanki helede şimdiki devirde yemek dışarda bol kıyafet temizliğide kuru temizlemeler var olmazsa eskiyi atar yeniyi alır cnm hayatı öyle kolay yapmışlar ki artık erkekler evdekini kadının yokluğundan korkmuyorlar
ava giderken avlanmak, yada suya gidip susuz döbnmek mi denir acaba buna:)))
burda..yarın uçağı var..
burcu bizi kandırıyor birsey yapamaz ki o adetli şu an canımız çeksin diye yaptı
canımız ne çekecek ki kız ALLAH IYI ETSIN SENI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?