- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.201
sağol canım ALLAH razı olsun dualara okadar ihtiyacımız var ki..duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum dualarınızı okudum kızlar ayrıcı her kişinin duasının peşine ayetel kürside ekledim rabbim kabul etsin inş :)))
çiğdemcim çok güzel kankamızın eşyaları sağlıklı güzel günlerde kullansın İNŞALLAH...kızlar bebeğimiz eşyalarını albüm yaptım dileyen bakabilir ama boyutu yüksek olanları yüklemedi eksikler var tekrar çekeceğim onları..
kızlar bebeğimiz eşyalarını albüm yaptım dileyen bakabilir ama boyutu yüksek olanları yüklemedi eksikler var tekrar çekeceğim onları..
sağol canım ALLAH razı olsun dualara okadar ihtiyacımız var ki..
çiğdemcim çok güzel kankamızın eşyaları sağlıklı güzel günlerde kullansın İNŞALLAH...
bayıldım canım ya güzel günlerde kullanın kuzucunla...
Çiğdem bu arada albümünü inceledim her biri birbirinden güzel, güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah Rabbim.
En ince ayrıntısına kadar düşünmüşsünüz, hele o prizler falan yokmu çok hoşuma gitti..
Ayrıca seninde 32. haftadaki halin çok şekermiş, maşallah
Kızlar 2 gündür hiç halim yok yazmaya, sadece okuyabildiğim kadar okuyorum o kadar...
Şu ağzımdaki tüm dişlerimi söküp atasım geliyo! Hiç bu kadar uzun sürmezdi diş ağrım ama artık dayanamıyorum sanırım
Tuzlu sarımsak biraz iyi geliyo ama ondanda tiksindim, ağzımın kokusundan kendim bile rahatsız oluyorum, eşimi düşünemiyorumOda zavallım bişey söylemiyo, sen iyi ol önemli değil diyo ama ben çok sıkıldım bu durumdan
Yarın kontrolüm var, çarşamba günü anca yazarım size... Nolur dua edin geçsin dişlerimin ağrısıDoğum sancısı çekmeden bu diş sancısı beni bitirdi
AMİN canım sende güzel haberlerle gel İNŞALLAH..amin canım inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah..
ekleyemediğim resimleride ekledim kızlar, merak edenler bakabilir.
yarında listeyi yazarım şimdi çıkıyorum eşim gelmek üzere sofrayı kurayım..
yarın sabah kontrolüm var buarada çok heyecanlıyım :26:
hepinizi öpüyorum artık telden bakarım size
gecmiş olsun canım..seninde kntrolün iyi gecer İNŞALLAH..Kızlar 2 gündür hiç halim yok yazmaya, sadece okuyabildiğim kadar okuyorum o kadar...
Şu ağzımdaki tüm dişlerimi söküp atasım geliyo! Hiç bu kadar uzun sürmezdi diş ağrım ama artık dayanamıyorum sanırım
Tuzlu sarımsak biraz iyi geliyo ama ondanda tiksindim, ağzımın kokusundan kendim bile rahatsız oluyorum, eşimi düşünemiyorumOda zavallım bişey söylemiyo, sen iyi ol önemli değil diyo ama ben çok sıkıldım bu durumdan
Yarın kontrolüm var, çarşamba günü anca yazarım size... Nolur dua edin geçsin dişlerimin ağrısıDoğum sancısı çekmeden bu diş sancısı beni bitirdi
Amin serapcım çok sağol sende inş al bebişini kucağına.
Sağol Gülcüm, eşim her ayrıtısıyla ilgilendi prizler fln onun eseri :)) daha güzelleri sizin olsun inşllah bebişinle canım benim.
Bugün bende öyleyim canım ya elim kolum kalkmıyo hiç bişi yapasım yok valla ama az kaldı azcık daha dayan canım benim.. Sende dişlerinden çok çektin ya ne çok kalsiyum almış o bebiş senden :)) sana hiç kalmadı herealde.. Sen yinede yüklen peynire yoğurda napalım canım..
Bende sirke koyuyorum eşim bişi demiyo biz iyi olunca onlar da iyi napsınlar, sen nasıl rahat ediyosan öyle yap ..
AMİN canım sende güzel haberlerle gel İNŞALLAH..
gecmiş olsun canım..seninde kntrolün iyi gecer İNŞALLAH..
amannnnnn ters bi anınamı geldi naptı sana neden eziyet ediyo allah allah neyse sona yaklaştınız hayırla kurtulda su hormonlar dengesini bulsun eşinde biraz kendine gelsin
ayyyy mesudee çok kızdım çokk
tamam sonunda hatasını anlamış gelmiş özür dilemiş ama, hamile halinle seni el üstünde tutması gerekirken, şu yaptığına bak, canım ya bide ağlaya ağlaya halıyı silmişsin, offf, ne var menemeni yese ya da tamam yemedin düzgünce söyle niye halıya atıyorsun , varya bu erkekler herşeyin sahibi sanıyorlar kendilerini, kuzum benim şimdi daha yazmak istediğim o kadar çok şey varki anlatamam, neyse ki özür dilemiş, benim gözümde o yapılandan sonra bir anlamı yok ama , senin sevdiğin adam tabiki kalbin yumuşar, yumuşasın zaten, evlilikte erkekler bazen yersiz haksızlıklar yapabiliyor, allahtan biz kadınların merhametli kalpleri var, tatlım sen de mümkün oldukça ondan gizli gel, zaten doğuma az kaldı doğumdan sonra hiç gelemezsin, ama görmesin girdiğini o uyurken gel, biz seni dinleriz ,severiz, üzmeyiz
ah be kuzum..erkekler ve sinirleri..iyi yapmamış sana böyle yaparak ama onlarında bazen muayyen günleri oluyo heralde..:))neyse sıkma tatlı canını hamişsin sen bebişi düşün..
yaa kızım herşey hamişlikten herşey..yani rahim genişliyo haliyle büyüyo içinde ee o büyüdükçe etrafındakiler küçülecek elbet..bi baskı bi ağrı olacak..aklın yolu bir değil mi..düşündükçe bunu bulnuyoomuyuz..hhaben kendimi dinlemiyorum..ikigündür ağırıyo..doktor nasılsın diye sorduda söyledim..zaten hamilelikten demesini bekliyorum..ama olurda başka bişeydir diye yinede sordumm..haa allah korusun başka bişeylerde dayanılmayacak şeylerdir heraldede, erkenden teşhis diye bişeyi çıkarttı başımıza saldılarya insan pimpirikleniyo:))
ayy canım ya kusura bakma ama DANA diyesim geldi çok fena kocana karnı burnunda karısına anlayışlı olmalı ama işte bi yandan da kendi kocam geldi aklıma okurken bugünlerde para derdine düştü baba olacak ya çok çalışıyor onunla uğraşıyorum ben de paranın bebek için herşey demek olmadığını sağlığının daha önemli olduğunu falan işte... neyse senin kocan da öyle bi ruh haline girip gerilmiş olabilir canım...
valla şimdi mesude'nin eşinede kızgınım, o kadar çok şey yazmak istiyorum ki, belki siz yalnış anlarsınız diye kendimi tutuyorum offf offfff
canımcımm belli ki canın sıkıldı anlıyorum ama sakın evden gitme, çok büyük konu olursa Allahkorusun o zaman gidersin ders niteliğinde olsun diye şimdi bence 4 duvar arasında ver tepkini.. ama sen çok haklısında bazen erkeklere karşı haklı olmak daha çok üzülmek demek oluyor.. ama şu da var anneciğini kaybetti saracaktır bişeylere, Allah sana sabır versin, onada kendine gelme imkanı versin inşAllah.
ayy bencede git kafan dağılır ne güzell.. benim yakınlarımda kafama göre kimsem yok... yada akşama hepimiz burası için sözleşelim çay yapalım evlerimizde.. karşılıklı içeriz.
kuzuuu sen yokken hepimiz biririmize seni sorduk.. merak edilmez misin alla senn.. sıkma canını hiç bişeyee. sıktığın konun inşAllah düzelir Rabbim ferahlığa kavuştursun inşAllah yüreğini..buketle benim bebekler kocaman oldu mesude teyzesi ikilililerini yaptırmıştık öncedeeeeennn (sanki yıllar önce) yorumlaşıyorduk buketimlee..
inşAllah sağlıklı sıhhatli görürüm.. demek içinden kız geçiyor hee.. en son doktorunda içinden kız geçmişti.ayy burcu inşAllah güzel haberlerle karşılaşırız.. ama ben çok erkek hissediyorum.. bazenn hadi be oğlum bee at bi tepik de şu yüreğime su serp bi diyorumm sonra ayy oğul değil kızımsann çok özür dilerimm deyipp konuşuyorumm..
senin tahminlerin üzerine bende tahmin yürütüyorum..
yasemin kız
buket erkek
nazan erkek
bedriye erkek.. nerdeyse aynıymış tahminlerde
belki seninde tatilin gelmiştir özlemm.. o yüzden için daralmıştır.. bende ağladığımda eşim de ne oldu, ne oldu diye başımda diyorum ki sen farzet ki gülüyorum.. ağlamak da ihtiyaç sonuçta..
sakınnnn baakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... sakınn.. biraz önce başka bi form da epiyozmi mi ne otarz bişey istemiyorum demiş bi bayan doktoruna oda ilk doğumlarda yaparım demiş bende dedim ki bu da neymiş bakmaz olaydımm manyak google hemen resim açtı.. kesi atmaymışş şimdi merak edersin artık bu kadar anlatmadan sonra bari resmini görme..
yaa özleemmm neden böyle yazdınn yorumum yok diye.. lutfen tutsun tutmasın sen bi yorum yap üzülürüm bak.. (bide böyle bi ısrar şekli vardır)
valla mesudenin kocası mesudeyi öpsünde anlına koysun zira be ne temizlik ne yemek ne utu hiç bişe yapmıyorum sabah kalkıyo giyecegini utuluyo tıpış
Ya eşin abartmış gerçekten belli ki onu beklemedin yedin ona yeek ayırmadın diye kızmış ama acıkmışsın ne yapsaydın ha ona hiçbirşey hazırlamasan neyse ki gebesin hazırlayamayabilirsin yani pilav yapmışsın ardından bir de menemen daha ne istiyor anacım yani belasını mı arıyor hayret bir şey çok kızdım çok. İnternete giriyormuşsun giriyorsun da birşeyini eksik mi ediyorsun yapıp ettikten sonra özür dilesinler. O daha kendini naza çeken hatun görmemiş belli evinin işinin yemeğini kendin yapıyorsun hiçbir şeyini eksik etmiyorsun bunlara nazlanan yaranır ancak valla. Hiçbirşeye moralini bozme bebeğini düşün bırak naparsa yapsın çekil odana sonra siniri geçince konuşun acaba işyerinde falan bir şey mi oldu ki sana patladı bu.
Canımm sorunun kaynağının ve çözümünün bulunmasına sevindim. Demek çapaklanma deyip geçmemek lazım aklımızın bir köşesinde bulunsun damlasını verirsin, ovarsın inşallah kısa zamanda iyileşir canımm.. Uyusun da sende dinlen azıcık.
canım herşeyi aramayın araştırmayın oluruna bırakın yoksa bir tedirginlikle gidersiniz doktora hep. Belli şeyleri araştırmakta yarar var ama durun bakalım daha çatı muayenesi bilmem nesi ne kadar ilerilere gittiniz öyle. Herkes nasıl yapıyor bende yaparım diye cesaretlendirin kendinizi normal yapanlardan neyiniz eksik canım. Çok zor bir şey olsa kimse yapamazdı dayanılmayaca şeyler değil merak etmeyin Google da aradıkların resim ve anlatış olarak kötü gelebilir ama muayene masasında hiç öyle olmadığını göreceksin bir de kendini rahatlatmanla doktoruna güvenmekle çok alakalı.
Canımm ikizim sağol benim canımm inşallah bitanem ya çok stresliyim çok hani patlıcam yani stresten midemde ağrılar başladı kaç gündür kıvranıyorum aylar öncesinden konuşmak kolaymış zaman yaklaştıkça korku, heyecan herşey içiçe. Dünyanın parası gidecek sadece toplama transfer falan 4.250 diyor ilaçlarda hariç ya tutmazsa ya olmazsa yeni merkez düşünüp duruyorum kobay yapmasınlar da beni
normal muayane değil tabii ama normal muayene olabiliyorsan alttan çatıyı da olursun canım serbest bırakacaksın kendini rahat olacaksın derin bir nefes alacasın dakika içinde bitecek. Bende 3 çocuk doğurdum sanki bakar mısın nasıl bir şey olduğunu biliyorum da ondan doktorum aşılama öncesi yapmıştı bana. Normal muayene etti sonra kalkma dedi ne olduğunu bile anlamadan yapıverdi.
mesude senin şu kocanı güzel bi dövmek lazım bu nedir yaa habire seni üzüyor sonra özür diliyor yok arkadaş özür dileyeceğin bişey yapmayacaksın yapıp özür dileyince geçip gidiyor sanki, yolunu bulmuşlar oooh ne ala memleket, o halde sana o halıyı sildirmiş yazı valla
günaydın kızlar hayırlı hafta sonları herkese...
TÜM ANNELERİN ANNE ADAYLARININ VE ANNE OLMAK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
bdroner / bedriye 30.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ecrinn07 / aslı 03.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı sağlıklı hamişlik
akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
.... 14.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
ben nolur nolmaz die tüm dua listesini bitirdim RABBİM dileklerinizi gönlünüzden gecenleri kabul etsin İNŞALLAH...:)
taze anneler ve annelik için gün sayan canım arkadaşlarım İMDAATTTTT
ben alışveriş yaptım ama yeter mi ne almam gerekiyor bilmiyorum çok kafam karışık yakınımda da yeni doğum yapan kimse yok mevcut aldıklarımı yazsam bana fikir verir misiniz canlar...
şapka 3 adet
ağız mendili annanesi yapıyor çok
tulum 2 adet
alt 6 adet
yelek 3 adet
çıtçıtlı body 4 adet
iç zıbın 5 adet
üst 4 adet
önlük 7 adet
çorap 6
patik 2
battaniye 4
giyecek envanteri bunlar fıstıklar ne dersiniz? hepsi 0-3 aylık veya 0 aylık...
tatlım kalsiyum eksikliğinden olabilir gülüm bebiş bence kemiklerden tamamlıyo süt iç bol bol ılık inş geçer canım Rabbim şifalar versin inşKızlar 2 gündür hiç halim yok yazmaya, sadece okuyabildiğim kadar okuyorum o kadar...
kızlar bebeğimiz eşyalarını albüm yaptım dileyen bakabilir ama boyutu yüksek olanları yüklemedi eksikler var tekrar çekeceğim onları..
kuzucuklarım benim ya sizleri sinir etmek için anlatmadım burcum içini dök diyince dayanamadım işte yoksa geçti gitti unutmuştum bile
benim eşim çok titizdir şu halimle hergün temizlik yemek bulaşık çamaşır hepsini yaparım yani birazda alıştırmakla alakalı hizmet etmeye alıştı ütüsünü herşeyi ile bizzat ilgilenirim bir gün olsun ban hamileyim diye nazlanmadım yemek yapmayı severim vede güzel yaparım bilir bu yüzden değişik gelmiş olmalı ki beni önemsemedin baştan savma yaptın dedi ben kendime özel birşey yapmadım akşamdan kalma yemekleri ısıtıp yedim taze yemek yer bir önceki yemeği yemez bende yemezsem çöpe gidecekti neyse zoruma giden tavrı güzel bir usluple dese ne isterse yaparım ama yok ben sustukça o iyice abarttı menemeni halıya döktü temizle elimi sürmem dedim bana ne bende temizlemiyorum dedi bende balkondan aşağı atarım dedim o zaman halıcıya ver yıkasın yok vermiyorum dedi bende kalktım o sinirle ağlaya ağlaya sildim ne yapıyorsun demedi neyse halıyı sildim birazda üzüntüden gece sabaha kadar inledim sancılardan bi ara doğuracam sandım sancı çektiğimi inlediğimi görüyor bir laf etmiyor sonra benim yapabileceğim birşey var mı dedi bende evet var çaydanlıkla çayı da halıya dök ben temizleyeyim dedim başladı gülmeye bana bakıyor yumuşaklık bekliyor baktı ki olmadı geldi boynuma sarıldı kızından benden özür diliyor işte ben yufka yürekli affettik yine sonra telafi etti neyse ki
çidemmm ellerine saglık iyi gunlerde giysi kuzun ya sen kapalı deilmiydiy ben öyle sanıyodum öyle hayal etmişim demekki
Kapalıyım ztn nazancım oraya da yazdım ya sadece arkadaşlarım görebiliyor diye ekledim.. Hayallerin yıkılmasın :))
heeee temem maşallah sana nstdesin yattıgın yerdenmı yazıyon ohh keyfin yerinde desene :))
Aynen yattığım yerden yazıyorum çok uykum var ama bıraksalar şırda uyurum valla :)) allah sana da minnakının bu günlerini göstersin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?