Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet canım çok yakın doğumlarımız yaptığımız hazırlıkları öğrendiğimiz bilgileri paylaşalım bence ben okumaya başladım yine ayımızla uyumlu önemli bilgileri okudukça yazarım...
Günaydın canlarımm, ben şuan nst deyim bebişimin kalp atışını ve vuruşlarını duyuyorum :)) bnce sancım yok ama bakalım ne çıkıcak..

anammm çok heyecanlı çido ya... inşallah biz de görürüz o günleri bu arada bebişinin ciciişleri ve sen çook tatlısınızzz güle güle sağlıkla giysin fındıkın

GÜNAYDINNN kızlarr.. iyisiniz inşAllah..

çiğdem çıktın mı nstdenn inşAllah iyi çıkar sonucun.. albümünüze hayran kaldım.. maşaAllah size.. Allah tüm giysilerini sağlıkla, mutlulukla giymeyi kısmet etsin oğluna.

Günaydınnnnnn Kızlarrrrr
Çidoooo oğluşunun herşeyi çokkk güzell bayıldımmm sana da maşallahkuzum oğluşun tüm herşeyi iyi günlerde kullansınnn
Aylinnnnn günaydın canımmm

gümaydır herkeşlere.

b gamze duanı okudum. allah kabul etsin..çido resşmler çok hoş altınada yazdığım gibi.

aylin sen hala jimnastik yapmaya devam ediyo musun?

bu arada B Gazmzecim duanı okudum canım...

Günaydınnnnnn Kızlarrrrr
Çidoooo oğluşunun herşeyi çokkk güzell bayıldımmm sana da maşallahkuzum oğluşun tüm herşeyi iyi günlerde kullansınnn

gümaydır herkeşlere.

b gamze duanı okudum. allah kabul etsin..çido resşmler çok hoş altınada yazdığım gibi.

Sağolun kızlar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..
Ben anca çıkabildim hastaneden hiç sancım yokmuş, bebeğim çok rahatmış hiç gelmeye niyeti de yokmuş daha doğum kanalına bile yerleşmemiş bu gidişle 41. Haftayı bulurmuş poffff çok moralim bozuldu azcık rahatsız etsem erkenden gelir mi ki :)) bakmayın güldüğüme ben hemencecik doğursamda şu kaşıntılarım geçse derdindeyim beyefendi ense yapıyo orda.. Haftaya perşembe diğer kontrolüm ozmnda çatı muaynesi yapvakmış bugün yapmadı allahtan.. Hayırlısı olsun beklicez napalım..

gününüz aydın olsun...
Çiğdem bebişinin herşeyini iyi günlerde kullanın çok güzeller...
burcu ve Gamze duanızı okudum

günaydın kızlar dün gece eşim düğüne gitmedi eğer gitmediysem ödülümü alırım dedi ve ödülünü aldı bende ama yinede tavır takındım kıymetim artana kadar böyle

Günaydınnnnnn Kızlarrrrr
Günaydın tatlişkom
gümaydır herkeşlere.

jimnastik ne kız o 90 larda yapılıyordu artık pilates var valla pek güzel yapıyordum canımcım da misafir iş yoğunluğu derken aksattım 10 gündür ama başlıycam yine çok rahatlatıyor çünkü... sen yapmayı planlıyorsan doktoruna danış canım bi de ben burda boşta hoca bulamadığım için kendim yapmak zorunda kaldım sen ankarada çok rahat bulursun uzman eşliğinde yapmak her zaman daha güvenlidir...

Son düzenleme:

canım ya bozma moralini hemen dur bu bıcırıkların günü gününe uymaz bugün öyle derler yarın hoop bebişin canı sıkılır kanala girer belli olmaz... bi de pilates topun varsa onun üzerinde oturup kalçanla dairesel hareketler yapmak (çok seksi bi hareket dikkat et ) bebeğin doğum kanalına girmesini kolaylaştırıyormuş...

kız daha 38 desin..ne bızuyon çocuğun keyfini..hiç belli olmaz o işler vakit saat dolacak..bi gecede aşağı inip ertesi gün doğuranlar biliyorum ben:))

günaydın kızlar dün gece eşim düğüne gitmedi eğer gitmediysem ödülümü alırım dedi ve ödülünü aldı bende ama yinede tavır takındım kıymetim artana kadar böyle

yaa bırak allahiseen...:))dün esip savuruyodun o kadar naaptın..dayanamadın tabi:))verdin vereceğini bide tavır yapmışmış:)))pöfff..
bizim canımız patlıcanmı 2 ay oldu:)))

kız ne var işte jimnastik..giyersin pembe partlak taytını..üstünede sarı mayo giyersin..şaçlarını kelebek tokayla toplatıp beyaz bandana takarsın..kolunda da nazar boncuklu bileklik(tam hülya avşar)

yaa ben burada acıbademde devam etmeye karar verdim..oradada enne baba için doğum kursaları varmış..kaçırmışız ilkini tabi bakalım sonrakilere belkim giderik:))

gününüz aydın olsun...
Çiğdem bebişinin herşeyini iyi günlerde kullanın çok güzeller...
burcu ve Gamze duanızı okudum

canım 200 tane daha tefriciye okudum Tülay için cumaya kadar devam etmeyi planlıyorum buralarda olmazsan mesaj atarım sana takibini yapabil diye...

ben biliyom o hareketi..biyerde okumuştum..doğum sancıları başlayınca ilişkiye girmek doğumu kolaylaştırıyomuş:))

serpil çakmaklı geldi aklıma arkada da dumtıs dumtıs disko müziği çık moddan aylin çııkk...töbe zor kurtuldum
büyük şehrin gözünü seveyim git canım ya ne güzel keşke biz de bulabilsek burda... benim doktor bi fizik tedavi uzmanı kızcağıza yönlendirdi ben sorunca amaan kızcağız da pek bi saftirik bişiydi bildiğim hareketleri yaptırdı 50 tl mi aldı bi de her hafta gel dedi ooollldduuu canım dedim ben de...

Kızlarrr sabah sabah 2 tane kötü haber aldımmm
Ananemin beynin de tümör varmış ve acil ameliyat olması gerekiyomuş durumu gün geçtikçe kötüye gidiyo...
Diğeri de asıl en çok üzüldüğüm görümcem lenfoma kanseriymiş büyük ihtimalle yani doktor %90 demiş şimdi doktor falan araştırıyorumm internetten ya kızlar daha çok küçük yaa offf öle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…