- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.221
kızlar günaydıııınnnn
evet canım çok yakın doğumlarımız yaptığımız hazırlıkları öğrendiğimiz bilgileri paylaşalım bence ben okumaya başladım yine ayımızla uyumlu önemli bilgileri okudukça yazarım...ağzına yüreğine sağlık canım
tatlım seninle hemen hemen bir hafta arayla doğum yapacağız çok paralel gidiyo bizim hamişlikler
daha tanışmak nasip olmadı sanırım seninle bizimkiler yaz bebişi olacağı için bol bol zıbın ve kısa şort almayı düşünüyorum canım ben annem 3 ayda çok çabuk büyüyo bebekler daha fazlasını hiç yük etme ondan sonra alırız demişti öyle yaptım bakalım
tatlım kalsiyum eksikliğinden olabilir gülüm bebiş bence kemiklerden tamamlıyo süt iç bol bol ılık inş geçer canım Rabbim şifalar versin inş
duamnur/ k.Burcu+sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze+sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınızı okudum
7veren gül/gül
mesude çiğdem kızlar sizinkileride okudum
Tümaycım 50 tane bitti tatlım onlarıda okudum ancak haber verebiliyorum Rabbim her isteyene istediğini tez zamanda versin inş
BU GÜN TOPİK AÇILIŞI BENDEN SANIRIM YA KÖTÜYÜM KIZLAR MİDEM CAYIR CAYIR GECEDEN BERİ UYUTMADI BU SAATTE DİKTİ BENİ AYAĞI YANIYOOO
Günaydın canlarımm, ben şuan nst deyim bebişimin kalp atışını ve vuruşlarını duyuyorum :)) bnce sancım yok ama bakalım ne çıkıcak..
bu arada B Gazmzecim duanı okudum canım...
GÜNAYDINNN kızlarr.. iyisiniz inşAllah..
çiğdem çıktın mı nstdenn inşAllah iyi çıkar sonucun.. albümünüze hayran kaldım.. maşaAllah size.. Allah tüm giysilerini sağlıkla, mutlulukla giymeyi kısmet etsin oğluna.
Günaydınnnnnn Kızlarrrrr
Çidoooo oğluşunun herşeyi çokkk güzell bayıldımmm sana da maşallahkuzum oğluşun tüm herşeyi iyi günlerde kullansınnn
Aylinnnnn günaydın canımmm
gümaydır herkeşlere.
b gamze duanı okudum. allah kabul etsin..çido resşmler çok hoş altınada yazdığım gibi.
aylin sen hala jimnastik yapmaya devam ediyo musun?
Günaydın tatlişkomGünaydınnnnnn Kızlarrrrr
Çidoooo oğluşunun herşeyi çokkk güzell bayıldımmm sana da maşallahkuzum oğluşun tüm herşeyi iyi günlerde kullansınnn
Aylinnnnn günaydın canımmm
gümaydır herkeşlere.
b gamze duanı okudum. allah kabul etsin..çido resşmler çok hoş altınada yazdığım gibi.
aylin sen hala jimnastik yapmaya devam ediyo musun?
Sağolun kızlar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..
Ben anca çıkabildim hastaneden hiç sancım yokmuş, bebeğim çok rahatmış hiç gelmeye niyeti de yokmuş daha doğum kanalına bile yerleşmemiş bu gidişle 41. Haftayı bulurmuş poffff çok moralim bozuldu azcık rahatsız etsem erkenden gelir mi ki :)) bakmayın güldüğüme ben hemencecik doğursamda şu kaşıntılarım geçse derdindeyim beyefendi ense yapıyo orda.. Haftaya perşembe diğer kontrolüm ozmnda çatı muaynesi yapvakmış bugün yapmadı allahtan.. Hayırlısı olsun beklicez napalım..
Sağolun kızlar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..
Ben anca çıkabildim hastaneden hiç sancım yokmuş, bebeğim çok rahatmış hiç gelmeye niyeti de yokmuş daha doğum kanalına bile yerleşmemiş bu gidişle 41. Haftayı bulurmuş poffff çok moralim bozuldu azcık rahatsız etsem erkenden gelir mi ki :)) bakmayın güldüğüme ben hemencecik doğursamda şu kaşıntılarım geçse derdindeyim beyefendi ense yapıyo orda.. Haftaya perşembe diğer kontrolüm ozmnda çatı muaynesi yapvakmış bugün yapmadı allahtan.. Hayırlısı olsun beklicez napalım..
günaydın kızlar dün gece eşim düğüne gitmedi eğer gitmediysem ödülümü alırım dedi ve ödülünü aldı bende ama yinede tavır takındım kıymetim artana kadar böyle
Günaydın tatlişkom
jimnastik ne kız o 90 larda yapılıyordu artık pilates varvalla pek güzel yapıyordum canımcım da misafir iş yoğunluğu derken aksattım 10 gündür ama başlıycam yine çok rahatlatıyor çünkü... sen yapmayı planlıyorsan doktoruna danış canım bi de ben burda boşta hoca bulamadığım için kendim yapmak zorunda kaldım sen ankarada çok rahat bulursun uzman eşliğinde yapmak her zaman daha güvenlidir...
gününüz aydın olsun...
Çiğdem bebişinin herşeyini iyi günlerde kullanın çok güzeller...
burcu ve Gamze duanızı okudum
canım ya bozma moralini hemen dur bu bıcırıkların günü gününe uymaz bugün öyle derler yarın hoop bebişin canı sıkılır kanala girer belli olmaz... bi de pilates topun varsa onun üzerinde oturup kalçanla dairesel hareketler yapmak (çok seksi bi hareket dikkat et) bebeğin doğum kanalına girmesini kolaylaştırıyormuş...
kız daha 38 desin..ne bızuyon çocuğun keyfini..hiç belli olmaz o işler vakit saat dolacak..bi gecede aşağı inip ertesi gün doğuranlar biliyorum ben:))
yaa bırak allahiseen...:))dün esip savuruyodun o kadar naaptın..dayanamadın tabi:))verdin vereceğini bide tavır yapmışmış:)))pöfff..
bizim canımız patlıcanmı 2 ay oldu:)))
kız ne var işte jimnastik..giyersin pembe partlak taytını..üstünede sarı mayo giyersin..şaçlarını kelebek tokayla toplatıp beyaz bandana takarsın..kolunda da nazar boncuklu bileklik(tam hülya avşar)
yaa ben burada acıbademde devam etmeye karar verdim..oradada enne baba için doğum kursaları varmış..kaçırmışız ilkini tabi bakalım sonrakilere belkim giderik:))
gününüz aydın olsun...
Çiğdem bebişinin herşeyini iyi günlerde kullanın çok güzeller...
burcu ve Gamze duanızı okudum
ben biliyom o hareketi..biyerde okumuştum..doğum sancıları başlayınca ilişkiye girmek doğumu kolaylaştırıyomuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?