Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Evet ÇİDOOO Buket haklı ben de okumuştum doğumu hem hızlandırıyormuş hem de kolaylaştırıyormuş ilişki

eee o zaman çiğdem beline kuvvet..bi taraftanda kaşınmış olursun...sen bi ara kaşına kaşına yapıyodun hatırlıyorum..anlatmıştın...çok gülmüştük..

ben bugün evdeyim canlar ara ara girerim haftasonu antalyadan gelecek olan misafirlerimin işi çıktı gelemiyorlar çok üzüldüm 46:)(ne ayıp!) ama yine de ayarladığım için bugünü gitmedim büroya dinleniyorum bol bol keyif yapıyorum ohhh bi yemek işim var onu halledeyim gelicem

Aslıcım yaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm ne kötü bi gün Allahım yardımcıları olsun... anneciğin ameliyatını olur iyileşir canım sıkma canını çok gelişti artık cerrahi sistemler... lenfoma da birsürü çeşidi var canım inşallah en kolay tedavi olanındandır...

Günaydın kızlarrr nasılsınız ben halsiz hissediyorum kendimi yarın evlilik yıldönümümüz hediye olaylarına girmedik eşimede alma dedim bende alamıycam zaten :) güzel bişiler hazırlarım başbaşa yeriz evde en güzel hediyemiz yakında bizimle olcak İNŞALLAH :)

çok gecmiş olsun canım RABBİM acil şifalar versin...

ayy aslıı..ikisi birden çok üzücü..Allah acil şifalar verisinn ne diyelim..kaç yaşındalar yaa annanende görümcende..off yaa..ne diyim..

sağolun kızlar kabus gibi bi gün telefonum artık çalmasın istiyorum
canım annem değil ananemmm hastaymış
ya eşimde çok kötüüü biraz önce tlfda konuşamadı bile

Aslı çok geçmiş olsun görümcen için belki doktor yanılmıştır Rabbim yardımcınız olsun Şafi ismiyle şifasını versin...

Aslı çok geçmiş olsun görümcen için belki doktor yanılmıştır Rabbim yardımcınız olsun Şafi ismiyle şifasını versin...

TÜMAY KARDEŞİN İÇİN 100 TANE TEFRİCİYE OKUDUM. iNŞALLAH KAZANIR..

ya okadar zor bir durumki heleki eşime nasıl moral verebilirimki tlf da tutuldum konuşamadımki

KUZUCUM ZOR TABİİ.NE DİYECEKSİN..AMA SEN KENDŞNŞ TOPLAMAYA ÇALIŞ..DURBİ İLK ŞOKU Bİ ATLATINDA...BELKİDE YANILIYODUR..HEM ERKEN TEŞHİS FELANSA ÇOK İYİ TEDAVİLER VAR..BUASI ANKARA..

ASLI ya çok geçmiş olsun her iki hastayada Allah hayırlı tez şfialar versin inşAllah.
tedavisi olan bişeydir gorumcenınkı inşAllah hanı diyorlarya erken teshis onemli diye.. bakalım bı adam akıllı doktor bulunsunda.. hacettepeye gotursenız bilmiyorum hiç ama ankarayı ama unıversite hastanesı ya o anlamda diyorum.. canımm benim ya şafi çekelim ona. şifa dileyelim Allah tan..

inşallah canım yanılmıştır ama bir buçuk aydır bununla uğraşıyo artık %90 demişler...

KUZUCUM ZOR TABİİ.NE DİYECEKSİN..AMA SEN KENDŞNŞ TOPLAMAYA ÇALIŞ..DURBİ İLK ŞOKU Bİ ATLATINDA...BELKİDE YANILIYODUR..HEM ERKEN TEŞHİS FELANSA ÇOK İYİ TEDAVİLER VAR..BUASI ANKARA..
ewet canım haklısın doktor araştırmasına başladım bileee

sağol canımm Bedriye bende Hacettepeyi düşündüm hep nedense...bakalımm en az 2 yada 3 doktora daha göstermek gerekiyooo

Günaydın kızlar nasılsınız.. Aslicm geçmişe bakamadm ama hastalık var belli. RABBIM acil sifalar versin. Dert verip derman aratmasın. Inşallah dermaniniz yakındadir.. Gözlermi açamıyorm uykusuzluktan. Gönüllü arıyorum bize gelecek emire bakacak :) yok mu?

Allah kimseyi düşürmesin ama araştırma hastaneleri üniversite hastaneleri bu işin ehli.. hastaneye gidildiğinde her ne kadar siz asistanlarla belki sadece görüşüyor olsanızda proflar kendi bölümlerindeki hastalarla bilgi sahibiler zaten dosyalarından..
hem ananene hemde görümcene 100 er tane ya şafi çektim Allah hayırlı, iyi doktorlarla karşılaştırsın işleriniz yolunda gitsin inşAllah. Dert veren Rabbim dermanını da vermiştir inşAllah.

keşke komşu olsaydık ben hemen gelip alırdımm.. sen 2 saat dinlen derdimm.. emiri severdimm, koklardımm, oyun oynardımmmm hoopp sen dinlenince almayagelirdinn.. mis kokuyordur o şimdi

evet bende öyle düşünüyorum ama bebiş olsun bütün ilgi alaka ona olacak artık şımartmak yok

aslım cnm benim Rabbim her ikisine de acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun üzülme Rabbimin verdiği şeyler şifasını da verir inşallah

tünaydın kızlar nsılsınız bugün bakalım

iyiyiz ..ben tıkınıyom bişeler..sen nasılsın?

Şükür canım iyiyiz sen nasılsın? selam verip kaçtın mı yoksa hemen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…