- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.241
Evet ÇİDOOO Buket haklı ben de okumuştum doğumu hem hızlandırıyormuş hem de kolaylaştırıyormuş ilişki
Kızlarrr sabah sabah 2 tane kötü haber aldımmm
Ananemin beynin de tümör varmış ve acil ameliyat olması gerekiyomuş durumu gün geçtikçe kötüye gidiyo...
Diğeri de asıl en çok üzüldüğüm görümcem lenfoma kanseriymiş büyük ihtimalle yani doktor %90 demişşimdi doktor falan araştırıyorumm internetten ya kızlar daha çok küçük yaa offf öle işte...
Ananemin beynin de tümör varmış ve acil ameliyat olması gerekiyomuş durumu gün geçtikçe kötüye gidiyo...
Diğeri de asıl en çok üzüldüğüm görümcem lenfoma kanseriymiş büyük ihtimalle yani doktor %90 demişşimdi doktor falan araştırıyorumm internetten ya kızlar daha çok küçük yaa offf öle işte...
Aslıcım yaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm ne kötü bi gün Allahım yardımcıları olsun... anneciğin ameliyatını olur iyileşir canım sıkma canını çok gelişti artık cerrahi sistemler... lenfoma da birsürü çeşidi var canım inşallah en kolay tedavi olanındandır...
Günaydın kızlarrr nasılsınız ben halsiz hissediyorum kendimi yarın evlilik yıldönümümüz hediye olaylarına girmedik eşimede alma dedim bende alamıycam zaten :) güzel bişiler hazırlarım başbaşa yeriz evde en güzel hediyemiz yakında bizimle olcak İNŞALLAH :)
çok gecmiş olsun canım RABBİM acil şifalar versin...
ayy aslıı..ikisi birden çok üzücü..Allah acil şifalar verisinn ne diyelim..kaç yaşındalar yaa annanende görümcende..off yaa..ne diyim..
canım ananem 70 yada geçkindir heralde görümcem 88 doğumlu canım çok küçükk
sinir sistemim altüst oldu
ah be kuzum üzüleceksin tabi..üzül üzülde sonra topla kendini moral çok önemli biliyosun bu hastalıkta..sende moral ol onlara..
Aslı çok geçmiş olsun görümcen için belki doktor yanılmıştır Rabbim yardımcınız olsun Şafi ismiyle şifasını versin...
ya okadar zor bir durumki heleki eşime nasıl moral verebilirimki tlf da tutuldum konuşamadımki
inşallah canım yanılmıştır ama bir buçuk aydır bununla uğraşıyo artık %90 demişler...Aslı çok geçmiş olsun görümcen için belki doktor yanılmıştır Rabbim yardımcınız olsun Şafi ismiyle şifasını versin...
ewet canım haklısın doktor araştırmasına başladım bileeeKUZUCUM ZOR TABİİ.NE DİYECEKSİN..AMA SEN KENDŞNŞ TOPLAMAYA ÇALIŞ..DURBİ İLK ŞOKU Bİ ATLATINDA...BELKİDE YANILIYODUR..HEM ERKEN TEŞHİS FELANSA ÇOK İYİ TEDAVİLER VAR..BUASI ANKARA..
ASLI ya çok geçmiş olsun her iki hastayada Allah hayırlı tez şfialar versin inşAllah.
tedavisi olan bişeydir gorumcenınkı inşAllah hanı diyorlarya erken teshis onemli diye.. bakalım bı adam akıllı doktor bulunsunda.. hacettepeye gotursenız bilmiyorum hiç ama ankarayı ama unıversite hastanesı ya o anlamda diyorum.. canımm benim ya şafi çekelim ona. şifa dileyelim Allah tan..
inşallah canım yanılmıştır ama bir buçuk aydır bununla uğraşıyo artık %90 demişler...
ewet canım haklısın doktor araştırmasına başladım bileee
sağol canımm Bedriye bende Hacettepeyi düşündüm hep nedense...bakalımm en az 2 yada 3 doktora daha göstermek gerekiyooo
Günaydın kızlar nasılsınız.. Aslicm geçmişe bakamadm ama hastalık var belli. RABBIM acil sifalar versin. Dert verip derman aratmasın. Inşallah dermaniniz yakındadir.. Gözlermi açamıyorm uykusuzluktan. Gönüllü arıyorum bize gelecek emire bakacak :) yok mu?
evet bende öyle düşünüyorum ama bebiş olsun bütün ilgi alaka ona olacak artık şımartmak yokyokk ya kusura bakma ama senin kocan çok bencil okadar sey yapıyosun en ufak bi hatada saçma sapan davranışlar sergiliyo isan diger guzel seyler hatrıa görmezden gelir çok şımartmışınn bence yuz vermede kendine gelsin accık ne bu be
evet bende öyle düşünüyorum ama bebiş olsun bütün ilgi alaka ona olacak artık şımartmak yok
aslım cnm benim Rabbim her ikisine de acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun üzülme Rabbimin verdiği şeyler şifasını da verir inşallah
tünaydın kızlar nsılsınız bugün bakalım
evet bende öyle düşünüyorum ama bebiş olsun bütün ilgi alaka ona olacak artık şımartmak yok
aslım cnm benim Rabbim her ikisine de acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun üzülme Rabbimin verdiği şeyler şifasını da verir inşallah
tünaydın kızlar nsılsınız bugün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?