Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aslıı canım yaa okuyunca çok kötü oldum rabbim ikisine de acil şifa versin inşallah yanlış teşhisdir canım

yaa bırak allahiseen...:))dün esip savuruyodun o kadar naaptın..dayanamadın tabi:))verdin vereceğini bide tavır yapmışmış:)))pöfff..
bizim canımız patlıcanmı 2 ay oldu:)))

ayy buket sorma koşe bucak kaçıyorumm önceden o kaçar be kovalardım şimdi ben kaçıyorum o okavalıyo hahahaha

canım yaaa allah acil şifalar versinnn çok üzüldümmm

iyiyiz ..ben tıkınıyom bişeler..sen nasılsın?
iyi tıkın afiyet şeker olsun yarasın kuzuna cnm bende iyiyim çok şükür hava bozuk burda hiç sevmediğim bi hava ya

Şükür canım iyiyiz sen nasılsın? selam verip kaçtın mı yoksa hemen?

allah iyilikler versin kuzum yok kaçmadım buket tıkınıyorum deyince açıktığımı anladım bende birşeyler hazırlamaya gittim şimdi de ben tıkınıyorum iyiyim bende işte ne olsun

bukeet senin yeni gideceğin hastanenin muayene ücreti nedir?

bizim kurumla anlaşma yapmışlar..99 tl ye..normalde belki daha fazladır..kurum ödüyo parasını ben 20 tl ödüyecem.

ay hiç bişey yiyemedim mesudeee...off..canım limon gibi böyle cacık gibi bişeler istiyo..az öncede buradan bi arkadaş senin oğlun olacak dedi..sendemi dedim sende mi?? herkes öyle diyo..
dediki oğlan olunca güzelleşilirmişyaa?? dedim suratımda koca koca iltihaplı sivilceler çıkıyo ne güzelliği..dedi öyle değil..genel olarak..dedim bakalım..

Son düzenleme:
kızlar ınanın daha yenı kahvaltı yapıyorum
emir çok yoruyo benı hep ağlıyo dayanacak gucum kalmadı.
RABBİME yalvardım artık ne olur ALLAHım sabır ver dayanacak gucum kalmadı. ne olur sakınlık ver yavruma neden böyle oluyo kızlar nolur yardım edın ne okuyabiliriz oğlum için

ayy kıyamam cnm ya yakın olsam yapar getirirdim cnn ne çekiyorsa ye yoksa göğsün şişer yiyemiyorsan avucuna tükür göğsüne sür tatlım
ayy hadi hayırlısı ilk ben dedim biliyorsa eğer doğru çıkarsa hislerim koçişine söyle hediyemi isterim haaa

çok şükür burda yer veren oluyo ayaktada gittigim de oluyoda bulantım olmadıgında rahatım ama o kokular yokmuu insanı mahvediyo

kuzum bende bi kitap var bi sürü dua var içinde..daha önce bahsetmiştim..hani şu netten topladığımız dualar ve reçeteler varya hepsi var içinde..çok değişik dualarda var..ona bi bakayım seninle ilgili bişeler de vardı sanırım..sana akşam yazarım..unutursam hatırlat..

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) torunları için şöyle dua ediyordu.
أُعِيذُكُمَا بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

“Uizukuma Bi Kelimatillahi’t-Tammeti Min Kulli Şeytanin ve Hâmmetin ve Min Kulli Aynin Lâmmeh.”

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem), Hasan ve Hüseyin (Radiyallahu Anhuma)’yı:
“Sizi, her şeytan ve haşereden, her kötü gözden Allah’ın noksansız kelimelerine sığındırırım” diyerek dua ederdi.
Buhari 4/119

gününüz aydın olsun...
Çiğdem bebişinin herşeyini iyi günlerde kullanın çok güzeller...
burcu ve Gamze duanızı okudum

Sağol tümaycım allahım sana da nasip etsin inşallah..

Topum vardı aslında ama arkadaşıma verdim nasılsa uzun bi süre kullanamıcam dedim bu hünler aklıma gelmedi geride isteyemem şimdi ayıp olur başka yöntemi yok mu bunun?

Doktor da öyle dedi bi bakmışsın inmiş bile kanala dedi dert etme sen ama nebilim haziran topiğinde kanala inmişler var daha çok mu beklicem acaba diye tedirgin oluyorum ister istemez..

ben biliyom o hareketi..biyerde okumuştum..doğum sancıları başlayınca ilişkiye girmek doğumu kolaylaştırıyomuş:))

Evet ÇİDOOO Buket haklı ben de okumuştum doğumu hem hızlandırıyormuş hem de kolaylaştırıyormuş ilişki

Kızz kocam korkuyo bişi olur diye yanaşmıyo ki bana. Ben şimdi sevaba giriyorum diyo kndini telkin ediyo )
Dur diyim bari doktor ilişkiye girin dedi diye )

Aslıcım allah şifa versin ikisinede ikiside aynı günü mü bulmuş haber vermek için rabbim yardımcıları olsun görümcen küçükmüş daha inşallah iyi olur yazık kıza ya..

eee o zaman çiğdem beline kuvvet..bi taraftanda kaşınmış olursun...sen bi ara kaşına kaşına yapıyodun hatırlıyorum..anlatmıştın...çok gülmüştük..

Heee kaşınıyodum eşime bi el atsana demiştim küsmüştü :)) şimdi hertürlü kaşır beni kaç aydır tık yok çünkü )

kız onuda ikkez duyuyorum..yani görüp heveslendiğim ama yiyemediğim bişey olursa mı diyosun??tükürüp sürecem öle mi??

bugünde annem aramış.saçlarını boyatma..tamam boyatmam zaten kimyasal var içinde..kestirme de dedi..o niye dedim..bebeğin ömrü kısa olurmuş.ben kardeşinde kestirdim pişmanım..dedim onasıl bi hurafe..ömrü veren allah alan allah..madem benim elimde beni zorlamı masaya otutturacaklar sanki kestir kestir diyen mi varda savaşacam ömrü uzun olsu n diyee..bende kahkül kestirmeyş düşünüyodum???

sevınırım kuzum...
duacın olurum.

canım ben bunu kaynanama yazdırddım yastık altında duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…