- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.261
Kızlarrr sabah sabah 2 tane kötü haber aldımmm
Ananemin beynin de tümör varmış ve acil ameliyat olması gerekiyomuş durumu gün geçtikçe kötüye gidiyo...
Diğeri de asıl en çok üzüldüğüm görümcem lenfoma kanseriymiş büyük ihtimalle yani doktor %90 demişşimdi doktor falan araştırıyorumm internetten ya kızlar daha çok küçük yaa offf öle işte...
yaa bırak allahiseen...:))dün esip savuruyodun o kadar naaptın..dayanamadın tabi:))verdin vereceğini bide tavır yapmışmış:)))pöfff..
bizim canımız patlıcanmı 2 ay oldu:)))
Ananemin beynin de tümör varmış ve acil ameliyat olması gerekiyomuş durumu gün geçtikçe kötüye gidiyo...
Diğeri de asıl en çok üzüldüğüm görümcem lenfoma kanseriymiş büyük ihtimalle yani doktor %90 demişşimdi doktor falan araştırıyorumm internetten ya kızlar daha çok küçük yaa offf öle işte...
ters senin adamında:))ayy buket sorma koşe bucak kaçıyorumm önceden o kaçar be kovalardım şimdi ben kaçıyorum o okavalıyo hahahaha
ayy buket sorma koşe bucak kaçıyorumm önceden o kaçar be kovalardım şimdi ben kaçıyorum o okavalıyo hahahaha[/QUOTters senin adamında:))
yaa bugün hiç bişey yiyemedim ben yaa..midem almadı...bu nasıl işti..
az kaldı buket azalarak geçecek az daha sık dişini eve nasıl gidiyosun neyle gidiyosun benim gibi otobusle gidiyosan vay haline senin benim bulantım yok katlanamıom kokulara sen nasıl katlancan
iyi tıkın afiyet şeker olsun yarasın kuzuna cnm bende iyiyim çok şükür hava bozuk burda hiç sevmediğim bi hava yaiyiyiz ..ben tıkınıyom bişeler..sen nasılsın?
Şükür canım iyiyiz sen nasılsın? selam verip kaçtın mı yoksa hemen?
bukeet senin yeni gideceğin hastanenin muayene ücreti nedir?
az kaldı buket azalarak geçecek az daha sık dişini eve nasıl gidiyosun neyle gidiyosun benim gibi otobusle gidiyosan vay haline senin benim bulantım yok katlanamıom kokulara sen nasıl katlancan
evet otobüsle gittim geldim..hemde nasıl biliyomusun ayakta..burası ankara kimse kimseye yer vermiyo..yer boşalıyo, koca koca adamlar genç genç çocuklar gidiyo oturuyo...ben cebimde leblebiyle gittim geldim..cam önlerinde ayakta bekledim..çok korktu m kusarım diye..ama çok şükür bişey olmadı....şimdilerde bisküvi var çantamda bisküvi yiyorum..
iyi tıkın afiyet şeker olsun yarasın kuzuna cnm bende iyiyim çok şükür hava bozuk burda hiç sevmediğim bi hava ya
allah iyilikler versin kuzum yok kaçmadım buket tıkınıyorum deyince açıktığımı anladım bende birşeyler hazırlamaya gittim şimdi de ben tıkınıyorum iyiyim bende işte ne olsun
keşke komşu olsaydık ben hemen gelip alırdımm.. sen 2 saat dinlen derdimm.. emiri severdimm, koklardımm, oyun oynardımmmm hoopp sen dinlenince almayagelirdinn.. mis kokuyordur o şimdi
ay hiç bişey yiyemedim mesudeee...off..canım limon gibi böyle cacık gibi bişeler istiyo..az öncede buradan bi arkadaş senin oğlun olacak dedi..sendemi dedim sende mi?? herkes öyle diyo..
dediki oğlan olunca güzelleşilirmişyaa?? dedim suratımda koca koca iltihaplı sivilceler çıkıyo ne güzelliği..dedi öyle değil..genel olarak..dedim bakalım..
evet otobüsle gittim geldim..hemde nasıl biliyomusun ayakta..burası ankara kimse kimseye yer vermiyo..yer boşalıyo, koca koca adamlar genç genç çocuklar gidiyo oturuyo...ben cebimde leblebiyle gittim geldim..cam önlerinde ayakta bekledim..çok korktu m kusarım diye..ama çok şükür bişey olmadı....şimdilerde bisküvi var çantamda bisküvi yiyorum..
kızlar ınanın daha yenı kahvaltı yapıyorum
emir çok yoruyo benı hep ağlıyo dayanacak gucum kalmadı.
RABBİME yalvardım artık ne olur ALLAHım sabır ver dayanacak gucum kalmadı. ne olur sakınlık ver yavruma neden böyle oluyo kızlar nolur yardım edın ne okuyabiliriz oğlum için
gününüz aydın olsun...
Çiğdem bebişinin herşeyini iyi günlerde kullanın çok güzeller...
burcu ve Gamze duanızı okudum
canım ya bozma moralini hemen dur bu bıcırıkların günü gününe uymaz bugün öyle derler yarın hoop bebişin canı sıkılır kanala girer belli olmaz... bi de pilates topun varsa onun üzerinde oturup kalçanla dairesel hareketler yapmak (çok seksi bi hareket dikkat et) bebeğin doğum kanalına girmesini kolaylaştırıyormuş...
kız daha 38 desin..ne bızuyon çocuğun keyfini..hiç belli olmaz o işler vakit saat dolacak..bi gecede aşağı inip ertesi gün doğuranlar biliyorum ben:))
yaa bırak allahiseen...:))dün esip savuruyodun o kadar naaptın..dayanamadın tabi:))verdin vereceğini bide tavır yapmışmış:)))pöfff..
bizim canımız patlıcanmı 2 ay oldu:)))
kız ne var işte jimnastik..giyersin pembe partlak taytını..üstünede sarı mayo giyersin..şaçlarını kelebek tokayla toplatıp beyaz bandana takarsın..kolunda da nazar boncuklu bileklik(tam hülya avşar)
yaa ben burada acıbademde devam etmeye karar verdim..oradada enne baba için doğum kursaları varmış..kaçırmışız ilkini tabi bakalım sonrakilere belkim giderik:))
ben biliyom o hareketi..biyerde okumuştum..doğum sancıları başlayınca ilişkiye girmek doğumu kolaylaştırıyomuş:))
Evet ÇİDOOO Buket haklı ben de okumuştum doğumu hem hızlandırıyormuş hem de kolaylaştırıyormuş ilişki
eee o zaman çiğdem beline kuvvet..bi taraftanda kaşınmış olursun...sen bi ara kaşına kaşına yapıyodun hatırlıyorum..anlatmıştın...çok gülmüştük..
ayy kıyamam cnm ya yakın olsam yapar getirirdim cnn ne çekiyorsa ye yoksa göğsün şişer yiyemiyorsan avucuna tükür göğsüne sür tatlım
ayy hadi hayırlısı ilk ben dedim biliyorsa eğer doğru çıkarsa hislerim koçişine söyle hediyemi isterim haaa
sevınırım kuzum...kuzum bende bi kitap var bi sürü dua var içinde..daha önce bahsetmiştim..hani şu netten topladığımız dualar ve reçeteler varya hepsi var içinde..çok değişik dualarda var..ona bi bakayım seninle ilgili bişeler de vardı sanırım..sana akşam yazarım..unutursam hatırlat..
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) torunları için şöyle dua ediyordu.
أُعِيذُكُمَا بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ
Uizukuma Bi Kelimatillahit-Tammeti Min Kulli Şeytanin ve Hâmmetin ve Min Kulli Aynin Lâmmeh.
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem), Hasan ve Hüseyin (Radiyallahu Anhuma)yı:
Sizi, her şeytan ve haşereden, her kötü gözden Allahın noksansız kelimelerine sığındırırım diyerek dua ederdi.
Buhari 4/119
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?