- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.281
kız onuda ikkez duyuyorum..yani görüp heveslendiğim ama yiyemediğim bişey olursa mı diyosun??tükürüp sürecem öle mi??
bugünde annem aramış.saçlarını boyatma..tamam boyatmam zaten kimyasal var içinde..kestirme de dedi..o niye dedim..bebeğin ömrü kısa olurmuş.ben kardeşinde kestirdim pişmanım..dedim onasıl bi hurafe..ömrü veren allah alan allah..madem benim elimde beni zorlamı masaya otutturacaklar sanki kestir kestir diyen mi varda savaşacam ömrü uzun olsu n diyee..bende kahkül kestirmeyş düşünüyodum???
siz benim canımın istedigini bilemezsinizde yapamazsıız
kaymaklı yağlama (biz ona süt tüzü deriz)
sevınırım kuzum...
duacın olurum.
canım ben bunu kaynanama yazdırddım yastık altında duruyor.
evet bende duydum cnm ama dediğin gibi ömrü veren Rabbim mecbur değilsen kesme ama benim komşum kesti sen bilirsinkız onuda ikkez duyuyorum..yani görüp heveslendiğim ama yiyemediğim bişey olursa mı diyosun??tükürüp sürecem öle mi??
evet aynen öyle diyorum cnm benim
bugünde annem aramış.saçlarını boyatma..tamam boyatmam zaten kimyasal var içinde..kestirme de dedi..o niye dedim..bebeğin ömrü kısa olurmuş.ben kardeşinde kestirdim pişmanım..dedim onasıl bi hurafe..ömrü veren allah alan allah..madem benim elimde beni zorlamı masaya otutturacaklar sanki kestir kestir diyen mi varda savaşacam ömrü uzun olsu n diyee..bende kahkül kestirmeyş düşünüyodum???
siz benim canımın istedigini bilemezsinizde yapamazsıız
kaymaklı yağlama (biz ona süt tüzü deriz)
ya banada şaşı olur diyolar öyle istedigin bişe olursayamış istedigim bişe olmuyoda ruyamda görduklerimdemi bu kısma giriyo acaba
evet bilmeyiz tatlım o zaman sen yap biz yiyelim olmaz mı
onun adı aşermek işte..koku gelmesi yada rüyada görmek..
nazar için bi dua var..daha doğrusu bir sürü dua..kurandan belli başlı ayetkller birleştirilmiş bir nazar duası olmuşş.adınıda unuttum şimdi..ayet-İ hırz dı sanırım..bi bak netten..ben üşenmedim yazdım hepsini sende yap üstünde taşı..
mamişine nazay veyiyoylayy..pismikler:)))
evet bende duydum cnm ama dediğin gibi ömrü veren Rabbim mecbur değilsen kesme ama benim komşum kesti sen bilirsin
evet bilmeyiz tatlım o zaman sen yap biz yiyelim olmaz mı
cidooom nasılsın kuzum kaşıntıların ne durumda
hadi yaa kız insan patlıcana aşerermi ruyamda guveç gördum napcam şimdi ruyamda kuru işkembede gördumm ikisinide yemedim
inceliyrum şimdi.
aslında kuran kursunda kuzenım var hoca.
o büyük hocalara emir mert için muska yaptırdı.
ama beze saramadım.
onu takıcam ben.
çok ağlıyo durmuyo diye söylemiştim.
yaptırmış.
ıkı -üç hafta oldu vereli ama bi türlü zaman bulamadım.
hatta bi kağıda yazılmıs nazar duası mı neyse onu şişenin içine koyup 21 gün boyunca sabah akşam içecektim.
onu yapayım bari dimi
Allaha şükür canım sirke iyi geldi gündüzleri iyim pek kaşınmıyorum geceleride sirke sürüp yatınca pek kaşınmıyorum öle işte idare ediyorum.. Sen nasılsın baş ağrın geçti mi?
kızlar ınanın daha yenı kahvaltı yapıyorum
emir çok yoruyo benı hep ağlıyo dayanacak gucum kalmadı.
RABBİME yalvardım artık ne olur ALLAHım sabır ver dayanacak gucum kalmadı. ne olur sakınlık ver yavruma neden böyle oluyo kızlar nolur yardım edın ne okuyabiliriz oğlum için
kız onuda ikkez duyuyorum..yani görüp heveslendiğim ama yiyemediğim bişey olursa mı diyosun??tükürüp sürecem öle mi??
kızlar çatlak için bişe kullanmaya başladınızmı buket yasemin bedriye
iyi cnm ya çok sevindim çok şükür doğuma kadar bi sıkıntı olmaz inşallah kaşıntı bende de oluyor ama seninki kadar değil neyse Rabbim şifalar versin devam et sirkeye o vakit evet geçti dün duş aldım masaj yaptım azcık geçti ama altta sancım var rahmime bıcak saplanıyor arada sanki kızım g-hareket etttikçe oluyor
kızlar çatlak için bişe kullanmaya başladınızmı buket yasemin bedriye
benimde dökülüyo saçlarım yaa.çok dökülüyo..AYY var yaaa saçlarım gebe kaldığımdan beri bir dolaşıyor bir dolaşıyor akıllara zarar, ve belimde kestirmek istiyorum batıl olduğunu bildiğim halde gidip kestiremiyorum.. ööllee uzayacaklar sanırsamm
göbek mi var nazan bende kullanayımm..minik bir tepecik..
iyi cnm ya çok sevindim çok şükür doğuma kadar bi sıkıntı olmaz inşallah kaşıntı bende de oluyor ama seninki kadar değil neyse Rabbim şifalar versin devam et sirkeye o vakit evet geçti dün duş aldım masaj yaptım azcık geçti ama altta sancım var rahmime bıcak saplanıyor arada sanki kızım g-hareket etttikçe oluyor
öyleya buyunce kullanacagız inş. gerek kalmaz ama pekte ihtimal vermiyorumgöbek mi var nazan bende kullanayımm..minik bir tepecik..
yokdaha ben bişey kullanmıyom..bebe yağım var yavaş yavaş ondan başlarım..evde badem yağıyla gül yağıda var..ilerleyen zamanlarda onlarla takviye yaparım..karnım büyümeye başladı sanırım..ama genelde şişiyo karnuım..sabahları iniyo..
benimde dökülüyo saçlarım yaa.çok dökülüyo..
bi tanıdık vardı onun öyle syrelmiştiki aradan kafa tası gözüküyodu:))
ya kasım anneleri topiğinde resim koymuşlar hepsinin bayağı karnı var..beniim niye yok..
:))
ama benim iç karnım büyüktür tahmin ederim..çünkü çok yediğimde zaten 4 aylık gibi şişerdi..tuvalete gidince inerdi..şimdilik çok bişey yok bende de.
bizimkiler şey der hamileyken alıp yiyemediğin bişey olursa avucunun içini yala gögsüne sür :)
ben çok yaptım öyle
Allaha şükür canım sirke iyi geldi gündüzleri iyim pek kaşınmıyorum geceleride sirke sürüp yatınca pek kaşınmıyorum öle işte idare ediyorum.. Sen nasılsın baş ağrın geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?