Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya banada şaşı olur diyolar öyle istedigin bişe olursayamış istedigim bişe olmuyoda ruyamda görduklerimdemi bu kısma giriyo acaba

siz benim canımın istedigini bilemezsinizde yapamazsıız

kaymaklı yağlama (biz ona süt tüzü deriz)

sevınırım kuzum...
duacın olurum.

canım ben bunu kaynanama yazdırddım yastık altında duruyor.

nazar için bi dua var..daha doğrusu bir sürü dua..kurandan belli başlı ayetkller birleştirilmiş bir nazar duası olmuşş.adınıda unuttum şimdi..ayet-İ hırz dı sanırım..bi bak netten..ben üşenmedim yazdım hepsini sende yap üstünde taşı..

mamişine nazay veyiyoylayy..pismikler:)))

evet bende duydum cnm ama dediğin gibi ömrü veren Rabbim mecbur değilsen kesme ama benim komşum kesti sen bilirsin
siz benim canımın istedigini bilemezsinizde yapamazsıız

kaymaklı yağlama (biz ona süt tüzü deriz)

evet bilmeyiz tatlım o zaman sen yap biz yiyelim olmaz mı

cidooom nasılsın kuzum kaşıntıların ne durumda

inceliyrum şimdi.
aslında kuran kursunda kuzenım var hoca.
o büyük hocalara emir mert için muska yaptırdı.
ama beze saramadım.
onu takıcam ben.
çok ağlıyo durmuyo diye söylemiştim.
yaptırmış.
ıkı -üç hafta oldu vereli ama bi türlü zaman bulamadım.
hatta bi kağıda yazılmıs nazar duası mı neyse onu şişenin içine koyup 21 gün boyunca sabah akşam içecektim.
onu yapayım bari dimi

Allaha şükür canım sirke iyi geldi gündüzleri iyim pek kaşınmıyorum geceleride sirke sürüp yatınca pek kaşınmıyorum öle işte idare ediyorum.. Sen nasılsın baş ağrın geçti mi?

hadi yaa kız insan patlıcana aşerermi ruyamda guveç gördum napcam şimdi ruyamda kuru işkembede gördumm ikisinide yemedim

ee tamam işte yaptırmışsın bi çok şey..uygula..eskşler kapı eşiğine kyarmış muskaları..eve gelenin nazarı değmesin diye..ananın babanında değermiş nazarı..tabii ki kötü yada hasetle bakmıyosun ama maşallah barekallah diyipte sevin??bide bazı çocuk ağlar..doktora götürdüğündede anlatsaydın..erkekler yaramaz olur derler...karakteriyle doğuyo neticede..

Allaha şükür canım sirke iyi geldi gündüzleri iyim pek kaşınmıyorum geceleride sirke sürüp yatınca pek kaşınmıyorum öle işte idare ediyorum.. Sen nasılsın baş ağrın geçti mi?

iyi cnm ya çok sevindim çok şükür doğuma kadar bi sıkıntı olmaz inşallah kaşıntı bende de oluyor ama seninki kadar değil neyse Rabbim şifalar versin devam et sirkeye o vakit evet geçti dün duş aldım masaj yaptım azcık geçti ama altta sancım var rahmime bıcak saplanıyor arada sanki kızım g-hareket etttikçe oluyor

AYY var yaaa saçlarım gebe kaldığımdan beri bir dolaşıyor bir dolaşıyor akıllara zarar, ve belimde kestirmek istiyorum batıl olduğunu bildiğim halde gidip kestiremiyorum.. ööllee uzayacaklar sanırsamm

zaten senin hamilelik takviminde de öyle yazıyo..

Son zamanlarda daha şiddetli ve daha sık Braxton-Hicks Kasılmaları yaşayabilirsiniz.

kızlar çatlak için bişe kullanmaya başladınızmı buket yasemin bedriye

yokdaha ben bişey kullanmıyom..bebe yağım var yavaş yavaş ondan başlarım..evde badem yağıyla gül yağıda var..ilerleyen zamanlarda onlarla takviye yaparım..karnım büyümeye başladı sanırım..ama genelde şişiyo karnuım..sabahları iniyo..

AYY var yaaa saçlarım gebe kaldığımdan beri bir dolaşıyor bir dolaşıyor akıllara zarar, ve belimde kestirmek istiyorum batıl olduğunu bildiğim halde gidip kestiremiyorum.. ööllee uzayacaklar sanırsamm
benimde dökülüyo saçlarım yaa.çok dökülüyo..
bi tanıdık vardı onun öyle syrelmiştiki aradan kafa tası gözüküyodu:))

göbek mi var nazan bende kullanayımm.. minik bir tepecik..

ya kasım anneleri topiğinde resim koymuşlar hepsinin bayağı karnı var..beniim niye yok..

:))
ama benim iç karnım büyüktür tahmin ederim..çünkü çok yediğimde zaten 4 aylık gibi şişerdi..tuvalete gidince inerdi..şimdilik çok bişey yok bende de.

bişey sorucamm mesela mesude sen sezeryan istemiş olsaydın şu an da istediğin anda doğuma alıyorlar de mi?

göbek mi var nazan bende kullanayımm.. minik bir tepecik..
öyleya buyunce kullanacagız inş. gerek kalmaz ama pekte ihtimal vermiyorum

benim kuzenimde kakao yagı kullandı bişeycik olmamaış gerçi hiç bişey fayda etmez çatlayacaksa çatlar deniyo ama bilmeiyorum

banada işte iç karnın geniştir diyorlardaa ne kadar geniş oluyor ki bu karınn.. ekim annelerinde de yer veriyormış gebe diye, etraflarında anlaşılıyormuş falan bizimkini tek eşim ve annemler anlayabiliyorlar.

bizimkiler şey der hamileyken alıp yiyemediğin bişey olursa avucunun içini yala gögsüne sür :)
ben çok yaptım öyle

evet öyleymiş annemde yapardı onu ordan biliyorum.

sirke iyi geliyor demek aklımızda bulunsun şu sirke nelere deva valla yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…