- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.301
iyi cnm ya çok sevindim çok şükür doğuma kadar bi sıkıntı olmaz inşallah kaşıntı bende de oluyor ama seninki kadar değil neyse Rabbim şifalar versin devam et sirkeye o vakit evet geçti dün duş aldım masaj yaptım azcık geçti ama altta sancım var rahmime bıcak saplanıyor arada sanki kızım g-hareket etttikçe oluyor
öyleya buyunce kullanacagız inş. gerek kalmaz ama pekte ihtimal vermiyorum
benim kuzenimde kakao yagı kullandı bişeycik olmamaış gerçi hiç bişey fayda etmez çatlayacaksa çatlar deniyo ama bilmeiyorum
bişey sorucamm mesela mesude sen sezeryan istemiş olsaydın şu an da istediğin anda doğuma alıyorlar de mi?
evet öyleymiş annemde yapardı onu ordan biliyorum.
sirke iyi geliyor demek aklımızda bulunsun şu sirke nelere deva valla yaa..
bak bak benim takvimimi de okurmuş tmm doktor buket hanım normalse sorun yok o halde ha bu arada çatlamalar için birşey kullanmadım ben çok nadir duştan sonra bebe yağı sürdüm o kadar ama şimdilik yok bişey siz bol bol su için bencezaten senin hamilelik takviminde de öyle yazıyo..
Son zamanlarda daha şiddetli ve daha sık Braxton-Hicks Kasılmaları yaşayabilirsiniz.
yokdaha ben bişey kullanmıyom..bebe yağım var yavaş yavaş ondan başlarım..evde badem yağıyla gül yağıda var..ilerleyen zamanlarda onlarla takviye yaparım..karnım büyümeye başladı sanırım..ama genelde şişiyo karnuım..sabahları iniyo..
cnm şuanda erken 36 ve 37. haftalardan sonraa olabilir acil bi durum yoksa ortada bebeğin gelişimi de iyiyse elbette sezeryan ile doğum olabılir ama benim kizim daha 2 kilo o yüzden gününü doldurmasını istiyorum şahsen bakalım hayırlısı olsunbişey sorucamm mesela mesude sen sezeryan istemiş olsaydın şu an da istediğin anda doğuma alıyorlar de mi?
bişey sorucamm mesela mesude sen sezeryan istemiş olsaydın şu an da istediğin anda doğuma alıyorlar de mi?
Kızlar ben birkaç gündür çok kötüyüm midem ağrıyor ne yesem midem bulanıyor şişkinlik var. Dün de böyleydim ve çokta yoğundum eve gittim uyumuşum kalktım bir yemek koydum hep uzandım. Sabah bir tost yedim öğlen çorba söyledim domates ama çok kötüydü içemedim birkaç kaşık aldım bıraktım onu da gelince çıkardım zaten. Biraz kuruyemiş attım ağzıma arada iyiyim ama tuttu mu fena tutuyor ya stresten ya da üşüttüm ben bilmiyorum evde iyi yine tutunca uzanıyorum falan işyerinde bu mümkünde değil.
Yarına 12.30 a randevu aldım dr ile görüşücem. Bakalım muayene etsin testler ister eşimden benden onları yaptırırız falan bir görüşelim kendi doktorumda değil ya başka dr olacak mecburen nasıl biri güler yüzlü mü rahat konuşbilecek miyim merak ediyorum iyi biri diyorlardı gidenler ama sadece kadın doğumcuyken çok yoğundu şimdi tüpte yapcak ve sgk sı kalkmış o yüzden azalmıştır hastaları. Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah.
Kızlar ben birkaç gündür çok kötüyüm midem ağrıyor ne yesem midem bulanıyor şişkinlik var. Dün de böyleydim ve çokta yoğundum eve gittim uyumuşum kalktım bir yemek koydum hep uzandım. Sabah bir tost yedim öğlen çorba söyledim domates ama çok kötüydü içemedim birkaç kaşık aldım bıraktım onu da gelince çıkardım zaten. Biraz kuruyemiş attım ağzıma arada iyiyim ama tuttu mu fena tutuyor ya stresten ya da üşüttüm ben bilmiyorum evde iyi yine tutunca uzanıyorum falan işyerinde bu mümkünde değil.
Yarına 12.30 a randevu aldım dr ile görüşücem. Bakalım muayene etsin testler ister eşimden benden onları yaptırırız falan bir görüşelim kendi doktorumda değil ya başka dr olacak mecburen nasıl biri güler yüzlü mü rahat konuşbilecek miyim merak ediyorum iyi biri diyorlardı gidenler ama sadece kadın doğumcuyken çok yoğundu şimdi tüpte yapcak ve sgk sı kalkmış o yüzden azalmıştır hastaları. Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah.
zaten senin hamilelik takviminde de öyle yazıyo..
Son zamanlarda daha şiddetli ve daha sık Braxton-Hicks Kasılmaları yaşayabilirsiniz.
yokdaha ben bişey kullanmıyom..bebe yağım var yavaş yavaş ondan başlarım..evde badem yağıyla gül yağıda var..ilerleyen zamanlarda onlarla takviye yaparım..karnım büyümeye başladı sanırım..ama genelde şişiyo karnuım..sabahları iniyo..
öyleya buyunce kullanacagız inş. gerek kalmaz ama pekte ihtimal vermiyorum
benim kuzenimde kakao yagı kullandı bişeycik olmamaış gerçi hiç bişey fayda etmez çatlayacaksa çatlar deniyo ama bilmeiyorum
Son zamanlar normal artık canım rahim kendini hazırlıyo dayanılmıcak ağrılar değil ama bence..
Aynende öyle canım benim cildim kuru diye teeeeee ergenlikten beri bebe yağı kullanırım hamilelikte de bademle karıştırdım ama yinede çatladı 7 buçuk aylıkken başladı şimdi bayağı bildiğin çatlağım:)) yapı meselesi yinede kullanın tabi..
Ben cvp verebilirmiyim bedriye :))
Evet canım 37 den sonra istediğin zamandd gidip doğuruypsun alıyolar yani..
bak bak benim takvimimi de okurmuş tmm doktor buket hanım normalse sorun yok o halde ha bu arada çatlamalar için birşey kullanmadım ben çok nadir duştan sonra bebe yağı sürdüm o kadar ama şimdilik yok bişey siz bol bol su için bence
cnm şuanda erken 36 ve 37. haftalardan sonraa olabilir acil bi durum yoksa ortada bebeğin gelişimi de iyiyse elbette sezeryan ile doğum olabılir ama benim kizim daha 2 kilo o yüzden gününü doldurmasını istiyorum şahsen bakalım hayırlısı olsun
hayırdır erken mi doğurmak istiyon yoksa
benim komşum 37. hafta da bir hafta sonra sezeryanla doğum tarihi vermiş mesela
bi ara bende salat-ı tefriciyye yi ezberlemiştim.
bi tam ezberleyeyım de bende yardımcı olurum tumayım
benimde sabahları karnım çok daha inik oluyor öğleden sonraları şişiyor.
ekim annelerine doktorları da demiş (bizimki doktorda göbeğim yok diye heralde bişey demiyor, sadece naapıcaksın göbeği diyor, bebeğimi büyütcem naapayım diyesim var) yapısal bu çatlamalar demiş, çatlıyacaksa siz ne yaparsanız yapın çatlarsınız bari pahalı kremler almayın demiş.. benim mesela zayıf olmama rağmen belim inanılmaz çatlaktır.. gençliğimde sürekli kilo değişikliğinden dolayı sanırım ama 1,2 kilo nasıl çatlak yapsın o kadar dmeek ki yapıdan kaynaklı
kızlar benim inşAllah herşey yolunda giderse eşide yukarıya çıkmazsa doktor sezeryan olucaksın mecburi dedi de onuda 1 hafta önceye çekeriz kurban bayramının 3. gününe geliyor normal şartlarda bayrama doğsun dedi gülerek.. benim arkadaşımı 25 gün önce almış doktoru sezeryana ve sağlıklı maşaAllah.. çok şaşırdım o kadar önce olunca..
size ne sorucam bide.. şimdi 2 gündür bu saatlerde tam göbeğimin altı, kasıklarımın üzeri, pıt pıt diye bööle 2 3 sn aralıklarla pıt diye bi kıpırtı oluyor bu gaz mı? Bebek mi? bebekse eşi ise aşağıda diye mi bu kadar aşağıda acep yada gaz mı
gaz sa bi yerinden çıkar elbet..:))kedidir o kedi:)))
benimde yırtılır herhal..bende hep zayıftım ama birden boy attım ben lisede uzadım sadece daha da uzamadım..bu nedenle taa diz kapağımdan belime kadar çizik çizik çiziğim yani:)) buda çatlar elbet..tam zebra olurum..
Canım biliyorsun ben ölü doğum yaptım inan hiç ama hiç korkucak bişey yok başta sancıların cok acı veriyor ama açılma 10 cm olunca içgüdüsel olarak ıkınma isteği doğuyor çok afedersin büyük abdestini yapar gibi ıkınıyorsun bebeğin kafası çıkarken çok az ağrı oluyor sonra kayıyor ondan sonra biraz üşüme falan oluyor dikişin olmazsa hiç ağrında olmyuor benim 3 dikişim vardı biraz otururken ağrıyordu ertesi gün kendim yürüyerek çıktım bebeğimi kucağıma alamasamda iyiki normal doğum yapmışım dedim...Hiç korkma korkarsan zorlaşır oluruna bırak sancın başlıycak ve sağlıkla bebeğine kavuşacaksın bunu düşün...Doğanın kanunu bu Rabbim yardım eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?