Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Son zamanlar normal artık canım rahim kendini hazırlıyo dayanılmıcak ağrılar değil ama bence..

öyleya buyunce kullanacagız inş. gerek kalmaz ama pekte ihtimal vermiyorum

benim kuzenimde kakao yagı kullandı bişeycik olmamaış gerçi hiç bişey fayda etmez çatlayacaksa çatlar deniyo ama bilmeiyorum

Aynende öyle canım benim cildim kuru diye teeeeee ergenlikten beri bebe yağı kullanırım hamilelikte de bademle karıştırdım ama yinede çatladı 7 buçuk aylıkken başladı şimdi bayağı bildiğin çatlağım:)) yapı meselesi yinede kullanın tabi..

bişey sorucamm mesela mesude sen sezeryan istemiş olsaydın şu an da istediğin anda doğuma alıyorlar de mi?

Ben cvp verebilirmiyim bedriye :))
Evet canım 37 den sonra istediğin zamandd gidip doğuruypsun alıyolar yani..

bak bak benim takvimimi de okurmuş tmm doktor buket hanım normalse sorun yok o halde ha bu arada çatlamalar için birşey kullanmadım ben çok nadir duştan sonra bebe yağı sürdüm o kadar ama şimdilik yok bişey siz bol bol su için bence
bişey sorucamm mesela mesude sen sezeryan istemiş olsaydın şu an da istediğin anda doğuma alıyorlar de mi?
cnm şuanda erken 36 ve 37. haftalardan sonraa olabilir acil bi durum yoksa ortada bebeğin gelişimi de iyiyse elbette sezeryan ile doğum olabılir ama benim kizim daha 2 kilo o yüzden gününü doldurmasını istiyorum şahsen bakalım hayırlısı olsun
hayırdır erken mi doğurmak istiyon yoksa
benim komşum 37. hafta da bir hafta sonra sezeryanla doğum tarihi vermiş mesela

Canım biliyorsun ben ölü doğum yaptım inan hiç ama hiç korkucak bişey yok başta sancıların cok acı veriyor ama açılma 10 cm olunca içgüdüsel olarak ıkınma isteği doğuyor çok afedersin büyük abdestini yapar gibi ıkınıyorsun bebeğin kafası çıkarken çok az ağrı oluyor sonra kayıyor ondan sonra biraz üşüme falan oluyor dikişin olmazsa hiç ağrında olmyuor benim 3 dikişim vardı biraz otururken ağrıyordu ertesi gün kendim yürüyerek çıktım bebeğimi kucağıma alamasamda iyiki normal doğum yapmışım dedim...Hiç korkma korkarsan zorlaşır oluruna bırak sancın başlıycak ve sağlıkla bebeğine kavuşacaksın bunu düşün...Doğanın kanunu bu Rabbim yardım eder...

Ayy kızlar sabahtan beri burdayım yaa, hastaneden çıkınca anneme geldim çok yakın 5 dk. Uzaklıkta.. Hastanede çok uyku bastırdı eve kadar gidemeyeceğimi düşündüm buraya geldim annemler yoklar anahtar var bende geldim uyudum bigüzell şimdi çok üşeniuorum nasıl gitcem eve ya.. 2 gündür elim kolum kalkmıyo çok halsizim hadi bi gayret kalksam da gitsem yahu..

Kızlar ben birkaç gündür çok kötüyüm midem ağrıyor ne yesem midem bulanıyor şişkinlik var. Dün de böyleydim ve çokta yoğundum eve gittim uyumuşum kalktım bir yemek koydum hep uzandım. Sabah bir tost yedim öğlen çorba söyledim domates ama çok kötüydü içemedim birkaç kaşık aldım bıraktım onu da gelince çıkardım zaten. Biraz kuruyemiş attım ağzıma arada iyiyim ama tuttu mu fena tutuyor ya stresten ya da üşüttüm ben bilmiyorum evde iyi yine tutunca uzanıyorum falan işyerinde bu mümkünde değil.

Yarına 12.30 a randevu aldım dr ile görüşücem. Bakalım muayene etsin testler ister eşimden benden onları yaptırırız falan bir görüşelim kendi doktorumda değil ya başka dr olacak mecburen nasıl biri güler yüzlü mü rahat konuşbilecek miyim merak ediyorum iyi biri diyorlardı gidenler ama sadece kadın doğumcuyken çok yoğundu şimdi tüpte yapcak ve sgk sı kalkmış o yüzden azalmıştır hastaları. Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah.

geçmiş olsun canım yaa

allah yardımcın olsun canım inş. guler yuzlu çok iyi doktordur seni rahatlatır butun endişeni alır göturur inş.

kızzz seda hamile olmayasın

Kız kardeşim Tülay'ın polisliği kazanması için okuduğumuz salatı tefriciye
Didem 50
Aylin 500
Bediş 600
Burcu 273
çiğdem 100
Aslı 400
Ayse 100
Bircan 100
Buket 100
ben 527
toplam 2750
Kızlar unuttuğu kimse yok eksik yok dimi??

benimde sabahları karnım çok daha inik oluyor öğleden sonraları şişiyor.

öyleya buyunce kullanacagız inş. gerek kalmaz ama pekte ihtimal vermiyorum

benim kuzenimde kakao yagı kullandı bişeycik olmamaış gerçi hiç bişey fayda etmez çatlayacaksa çatlar deniyo ama bilmeiyorum

ekim annelerine doktorları da demiş (bizimki doktorda göbeğim yok diye heralde bişey demiyor, sadece naapıcaksın göbeği diyor, bebeğimi büyütcem naapayım diyesim var) yapısal bu çatlamalar demiş, çatlıyacaksa siz ne yaparsanız yapın çatlarsınız bari pahalı kremler almayın demiş.. benim mesela zayıf olmama rağmen belim inanılmaz çatlaktır.. gençliğimde sürekli kilo değişikliğinden dolayı sanırım ama 1,2 kilo nasıl çatlak yapsın o kadar dmeek ki yapıdan kaynaklı

kızlar benim inşAllah herşey yolunda giderse eşide yukarıya çıkmazsa doktor sezeryan olucaksın mecburi dedi de onuda 1 hafta önceye çekeriz kurban bayramının 3. gününe geliyor normal şartlarda bayrama doğsun dedi gülerek.. benim arkadaşımı 25 gün önce almış doktoru sezeryana ve sağlıklı maşaAllah.. çok şaşırdım o kadar önce olunca..
size ne sorucam bide.. şimdi 2 gündür bu saatlerde tam göbeğimin altı, kasıklarımın üzeri, pıt pıt diye bööle 2 3 sn aralıklarla pıt diye bi kıpırtı oluyor bu gaz mı? Bebek mi? bebekse eşi ise aşağıda diye mi bu kadar aşağıda acep yada gaz mı

mide ağrısı hep strestendir.sen bilmeden stres yapıyosun bence..bi rahatla relaks ol yafuu...çıt çıt çıt çtı

gaz sa bi yerinden çıkar elbet..:))kedidir o kedi:)))

benimde yırtılır herhal..bende hep zayıftım ama birden boy attım ben lisede uzadım sadece daha da uzamadım..bu nedenle taa diz kapağımdan belime kadar çizik çizik çiziğim yani:)) buda çatlar elbet..tam zebra olurum..

BENDE aslında inanmak istiyorumm buket yaa.. gaz olsa hergün hergünn, bide çok gazlı değilim ben.. yanı bendekı maaleseff mıde gazıı çok yoğun.. kedidir demişsinn.. :26: inşAllah odur ya.. ekim anneleri bebeklerini hemen algılıyorlar nasıl başarıyorlar yaa, onların çok net ifadeleri var bebeğim pıtpıtladı, bebeğin döndü, tekme attı vss. diye.. onları öyle görünce demek ki diyorum daha farklı bişeyler hissediyorlar, bizde kenarda kedi miydii, gaz mıyydııı cebelleşip duralımm

eğer daha önce yırtıgın var madem gider bu yırtıklar ben sana diyim vazelin de iyi geliyor demişler. benim göğüslerim kaşınıyor heralde göğüslerde çatlamaz diye düşünüyorum ben..

sağol canım benim sizinle konuştukca dahada cesaretleniyorum zaten dr sezeryan yaparız istersen dedi ben yinede normal istiyorum dedim pazrtesi açılma varmı die bakcakyine alttan norlursa olsun normal yapcam en azından deniycem..RABBİM kaldıramayacağımız yükü yüklemez inancım sonsuz ALLAH yardımcımız olsun..tez vakitte sanada nasib etsin tekrar..
bu arada o moral bozukluğu ile oğluşumdan bahsetmedim büyümüş teyzeleri 3111 gr olmuş kuzum benim nstde kasılma cıktı ama sancı yok..bakalım pazrtesiyi bekliyorum pazar annem gelcek artık kalcak yanımda zorlanıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…