- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.321
canım ben ezbere bilmiorum baka baka okuyabildiğim kadar bende okıyım haber verrim kaç tane olduğunuKız kardeşim Tülay'ın polisliği kazanması için okuduğumuz salatı tefriciye
Didem 50
Aylin 500
Bediş 600
Burcu 273
çiğdem 100
Aslı 400
Ayse 100
Bircan 100
Buket 100
ben 527
toplam 2750
Kızlar unuttuğu kimse yok eksik yok dimi??
tefrıcıyye abdestsız okunr mu kızlarrr
canım ben ezbere bilmiorum baka baka okuyabildiğim kadar bende okıyım haber verrim kaç tane olduğunu
Salatı Tefriciye'nin abdestli okunması şart mıdır?
Açıkcası bende çok merak ettim ve araştırdım Salatı Tefriciye duasını okurken abdestli olmamızın gerekli olup olmadığını.Ve öğrendim ki Salatı Tefriciye abdestsizkende okunabilirmiş abdestli olmamız şart değilmiş.
Salatı Tefricye okurken abdest almanız şart değildir.Allah'c.c abdestsiz bir şekilde her daim zikredip tesbih edebilir dua okuyabilirsin bunda hiçbir sakınca yoktur. Ahzap Süresi
41. Ey inananlar! Allah'ı çokça zikredin. 42. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin!!!
Gülll ben abdestsiz okuduğum zaman içime sinmiyooo niyeysetmm hastayken falan tesbih çekerim de salatı tefriciyye de hep abdestli okuyorum hem bi engel yoksa abdest alınıp okunabilir die düşünüyorum ben
BENDE aslında inanmak istiyorumm buket yaa.. gaz olsa hergün hergünn, bide çok gazlı değilim ben.. yanı bendekı maaleseff mıde gazıı çok yoğun.. kedidir demişsinn.. :26: inşAllah odur ya.. ekim anneleri bebeklerini hemen algılıyorlar nasıl başarıyorlar yaa, onların çok net ifadeleri var bebeğim pıtpıtladı, bebeğin döndü, tekme attı vss. diye.. onları öyle görünce demek ki diyorum daha farklı bişeyler hissediyorlar, bizde kenarda kedi miydii, gaz mıyydııı cebelleşip duralımm
eğer daha önce yırtıgın var madem gider bu yırtıklar ben sana diyimvazelin de iyi geliyor demişler. benim göğüslerim kaşınıyor heralde göğüslerde çatlamaz diye düşünüyorum ben..
geçmiş olsun canım yaa
allah yardımcın olsun canım inş. guler yuzlu çok iyi doktordur seni rahatlatır butun endişeni alır göturur inş.
kızzz seda hamile olmayasın
mide ağrısı hep strestendir.sen bilmeden stres yapıyosun bence..bi rahatla relaks ol yafuu...çıt çıt çıt çtı
sağol canım benim sizinle konuştukca dahada cesaretleniyorum zaten dr sezeryan yaparız istersen dedi ben yinede normal istiyorum dedim pazrtesi açılma varmı die bakcakyine alttan norlursa olsun normal yapcam en azından deniycem..RABBİM kaldıramayacağımız yükü yüklemez inancım sonsuz ALLAH yardımcımız olsun..tez vakitte sanada nasib etsin tekrar..
bu arada o moral bozukluğu ile oğluşumdan bahsetmedim büyümüş teyzeleri 3111 gr olmuşkuzum benim nstde kasılma cıktı ama sancı yok..bakalım pazrtesiyi bekliyorum pazar annem gelcek artık kalcak yanımda zorlanıyorum artık..
BENDE aslında inanmak istiyorumm buket yaa.. gaz olsa hergün hergünn, bide çok gazlı değilim ben.. yanı bendekı maaleseff mıde gazıı çok yoğun.. kedidir demişsinn.. :26: inşAllah odur ya.. ekim anneleri bebeklerini hemen algılıyorlar nasıl başarıyorlar yaa, onların çok net ifadeleri var bebeğim pıtpıtladı, bebeğin döndü, tekme attı vss. diye.. onları öyle görünce demek ki diyorum daha farklı bişeyler hissediyorlar, bizde kenarda kedi miydii, gaz mıyydııı cebelleşip duralımm
eğer daha önce yırtıgın var madem gider bu yırtıklar ben sana diyimvazelin de iyi geliyor demişler. benim göğüslerim kaşınıyor heralde göğüslerde çatlamaz diye düşünüyorum ben..
Burcuuuuuu buralarda mısın canım 19 mayıs törenleri iptal edilmiş öyle bir duyum aldık doğru mu?
Bedis canim goguslerde catliyor benim ki 80 bedenden 95 cikinca cizik cizik oldu...Ama en cok bacaklarim catladi...
inşallah canım oraya gittiğimde kendi doktoruma görüyordum bu doktoru hastalarını alırken sarılıyordu falan iyi birine benziyor. Zaten görüşsem muayene olsam olumu şeyler Güleryüz görsem rahatlıcam off ne zormuş bu işler ya zaman varken böyle değildim aman ne var canım diyordum da işte..
efet stresim biliyorum. Ne zaman ki aradım merkezin açılacağın öğrendim sonra açıldı işte falan bende başladı mide ağrıları hiçbir şeyim yoktu ki. Zaman yaklaştıkça stres başladı önceden rahattım zaman vardı daha. Rahat olurum diyordum yine olurum doktorla görüşeyim ısınayım anlatayım derdimi beni anlasın konuşalım rahatlarım yani doktorun değişmiş olması da moralimi bozdu ya ilk defa tanışıcaz onun da etkisi var..
gögüslerdde çatlıyor.
ben az hasarla kurtardım.
badem yapı vazelin sürdüm yoksa onlardan gıdecektı
aladım canım türkçe okunuşundan okuycam ben bide abdest alsam 2dkda bi wcdeyim artık..
Maşallah oğluşuna canım çok iyi bebekler zaten son haftalar günden güne kilo alıyorlar kilolu doğacak bebeğin iyi iyi zaten doğunca da kilo veriyor bebekler şişkinliği iniyor falan sağlıklı olsun önemli olan bu.
ayyy doğru diosun canım siz sürekli wc ye gidiosunuz ben o kısmı unuttum kusura bakma
AYNEN CANIM önemli değil artık bebişin kafası baskı yaptığından söylemesi ayıp yarım çay bardağı çıkmaz 5dkda bir gidiyorum 15dk otur dur damla damla gelio..bide hafif sancılı doğucak sanıyorum otururken :)
oyyy neyse Allahın izniyle az kaldı canımm... Allah yardımcın olsunnnbari dergi falan alda wc de sıkılma
ayyy doğru diosun canım siz sürekli wc ye gidiosunuz ben o kısmı unuttum kusura bakma
AYNEN CANIM önemli değil artık bebişin kafası baskı yaptığından söylemesi ayıp yarım çay bardağı çıkmaz 5dkda bir gidiyorum 15dk otur dur damla damla gelio..bide hafif sancılı doğucak sanıyorum otururken :)
AMİNN canım zaten drda ne kilolu ne zayıf dedi normal kiloda dedi aynen canım sağlıklı olsun sağlıkla gelsn İNŞALLAH..
ay bende bende..bide gidiyorum azcıcık bişey:))
güüüll.epidurali konuş bi pazartesi günü:))
MAŞALLAH canımm iyi tabiki büyüyo yavaş yavaş katlana katlana artıcak şaşırcaksın İNŞALLAH :)güüülll benim bebekim de 26 gr olmuş..:))nasıl?*iyi demi?* tosuncuk tosuncuk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?