Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ben ezbere bilmiorum baka baka okuyabildiğim kadar bende okıyım haber verrim kaç tane olduğunu
tefrıcıyye abdestsız okunr mu kızlarrr

Salatı Tefriciye'nin abdestli okunması şart mıdır?

Açıkcası bende çok merak ettim ve araştırdım Salatı Tefriciye duasını okurken abdestli olmamızın gerekli olup olmadığını.Ve öğrendim ki Salatı Tefriciye abdestsizkende okunabilirmiş abdestli olmamız şart değilmiş.

Salatı Tefricye okurken abdest almanız şart değildir.Allah'c.c abdestsiz bir şekilde her daim zikredip tesbih edebilir dua okuyabilirsin bunda hiçbir sakınca yoktur. Ahzap Süresi

41. Ey inananlar! Allah'ı çokça zikredin. 42. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin!!!

Gülll ben abdestsiz okuduğum zaman içime sinmiyooo niyeysetmm hastayken falan tesbih çekerim de salatı tefriciyye de hep abdestli okuyorum hem bi engel yoksa abdest alınıp okunabilir die düşünüyorum ben

Gülll ben abdestsiz okuduğum zaman içime sinmiyooo niyeysetmm hastayken falan tesbih çekerim de salatı tefriciyye de hep abdestli okuyorum hem bi engel yoksa abdest alınıp okunabilir die düşünüyorum ben

aladım canım türkçe okunuşundan okuycam ben bide abdest alsam 2dkda bi wcdeyim artık..

Bedis canim goguslerde catliyor benim ki 80 bedenden 95 cikinca cizik cizik oldu...Ama en cok bacaklarim catladi...

geçmiş olsun canım yaa

allah yardımcın olsun canım inş. guler yuzlu çok iyi doktordur seni rahatlatır butun endişeni alır göturur inş.

inşallah canım oraya gittiğimde kendi doktoruma görüyordum bu doktoru hastalarını alırken sarılıyordu falan iyi birine benziyor. Zaten görüşsem muayene olsam olumu şeyler Güleryüz görsem rahatlıcam off ne zormuş bu işler ya zaman varken böyle değildim aman ne var canım diyordum da işte..

kızzz seda hamile olmayasın

mide ağrısı hep strestendir.sen bilmeden stres yapıyosun bence..bi rahatla relaks ol yafuu...çıt çıt çıt çtı

efet stresim biliyorum. Ne zaman ki aradım merkezin açılacağın öğrendim sonra açıldı işte falan bende başladı mide ağrıları hiçbir şeyim yoktu ki. Zaman yaklaştıkça stres başladı önceden rahattım zaman vardı daha. Rahat olurum diyordum yine olurum doktorla görüşeyim ısınayım anlatayım derdimi beni anlasın konuşalım rahatlarım yani doktorun değişmiş olması da moralimi bozdu ya ilk defa tanışıcaz onun da etkisi var..

Maşallah oğluşuna canım çok iyi bebekler zaten son haftalar günden güne kilo alıyorlar kilolu doğacak bebeğin iyi iyi zaten doğunca da kilo veriyor bebekler şişkinliği iniyor falan sağlıklı olsun önemli olan bu.

benim göğüsler şimdiden çatlak..:))

Burcuuuuuu buralarda mısın canım 19 mayıs törenleri iptal edilmiş öyle bir duyum aldık doğru mu?

tören değil 19 mayısta verilecek konserler iptal..

Bedis canim goguslerde catliyor benim ki 80 bedenden 95 cikinca cizik cizik oldu...Ama en cok bacaklarim catladi...

benimkilerde 90 dan 150 ye basar herhal:)))

eğer hastanenin psikoloğu varsa yardım al..konuşmak iyi gelir..mutlaka al..baştan savma..bak şimdiden midene vurdu..du bakalım bi ne oluyo..

gögüslerdde çatlıyor.
ben az hasarla kurtardım.
badem yapı vazelin sürdüm yoksa onlardan gıdecektı

kızlar 39.haftaya giriyoruz benim ne gögüsslerim çatladı ne karnım 4.5 aydan sonra gögüslere ve karnıma her banyodan sonra badem yağı sürdüm.. 7. aydan sonra gögüslere lansinoh sürdüm karnıma badem yağına devam ediyorum çok şükür olmadı bişi

AMİNN canım zaten drda ne kilolu ne zayıf dedi normal kiloda dedi aynen canım sağlıklı olsun sağlıkla gelsn İNŞALLAH..

ayyy doğru diosun canım siz sürekli wc ye gidiosunuz ben o kısmı unuttum kusura bakma

AYNEN CANIM önemli değil artık bebişin kafası baskı yaptığından söylemesi ayıp yarım çay bardağı çıkmaz 5dkda bir gidiyorum 15dk otur dur damla damla gelio..bide hafif sancılı doğucak sanıyorum otururken :)

oyyy neyse Allahın izniyle az kaldı canımm... Allah yardımcın olsunnn bari dergi falan alda wc de sıkılma

tümaaayyy kardeşin için 250 tane tefriciye okudum,Allah gönlünüze göre versin,daha okurdum ama arkadaşım 50 yasin verdi adet olmadan onları bitirmem lazım

ayyy doğru diosun canım siz sürekli wc ye gidiosunuz ben o kısmı unuttum kusura bakma

ay bende bende..bide gidiyorum azcıcık bişey:))

güüüll.epidurali konuş bi pazartesi günü:))

ay bende bende..bide gidiyorum azcıcık bişey:))

güüüll.epidurali konuş bi pazartesi günü:))

canım dün söyledim korkunca epiduralle olurmu die dr epidural yapmıyolar burda dedi muhasebeye sordum yapılıyo ek 300tl eklenio dedi spinal anestezi die bişi söyledi dr tamam pazartesi tekrar sorıym druma olmadı böğüre böğüre doğurcam battı balık yan gider :) cesaret iğnesimi istesemkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…