Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bizim kurumla anlaşma yapmışlar..99 tl ye..normalde belki daha fazladır..kurum ödüyo parasını ben 20 tl ödüyecem.

ne güzelmiş, diğer taraf çok tuzlu boş ver sen orayı

hadi yaa kız insan patlıcana aşerermi ruyamda guveç gördum napcam şimdi ruyamda kuru işkembede gördumm ikisinide yemedim
dolma bibere aşerirse patlıcanada aşerir ne varmış yani sen rüyanda gördüklerini ye bence

bugün mü oldu canım tabi ara sen servisi sonucta kullanmadımn bile servis gitti öyle gördüm de garantisi var değiştirirler tabi..

Aradim canim servisi ama pek degistirecek gibi gozukmuyorlar esimlede tartistik niye iyice bakmadin dedi offf butun moralim bozuldu dua ediyorum insallah degistirirler yoksa esim canina okur her gordugunde laf sokar...

Aradim canim servisi ama pek degistirecek gibi gozukmuyorlar esimlede tartistik niye iyice bakmadin dedi offf butun moralim bozuldu dua ediyorum insallah degistirirler yoksa esim canina okur her gordugunde laf sokar...

tümaycım hayırlı olsun canım, onu değiştirmeleri zor olur çok uğraşman gerekir ama sen sürekli arar sıkıştırırsan pes etmezsen,eğer yine değiştirmezlerse tüketici haklarına şikayet edicem der biraz gözlerini korkutursan hatta olmadı şikayet edersen değişirler

olurmu canım öyle sacmalık sonucta servisin yaptığı bi hata kullanıcı hatası değilki sıkıştır canım sen olmadı şikayet et özlemin dediği gibi.....

ayrıntılıya girdik kızlar paşacuk geliyoo :)) çok şükür her şey yolunda allah razı olsun hepinizden tez wakitte nasip etsin inşallaaahhhhhhhh.....haber weermek için girdim çıkmam lazım gece girebilecem ancakk öpüyorum siziiii

cok sevindim canım paşa gelio demek RABBİM tamamına erdirsin İNŞALLAH..

Son düzenleme:

oyyy maşallah kuzuna demek paşa geliyor haa topikte herkesler erkek doğuracak nerdeyse,sağlıkla sıhhatle gelsin ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah.

gamzeciğim seninkinin cinsiyetini biraz geçmi söylediler hep böyle bu haftalarda mı öğrendiniz kızlar ???

Selam arkadaşlar ben artık akşamları uyuyamıyorum gündüzleri ölü gibi yatıyorum midem dünden beri allak bullak yaa noluyo bana böyle benim gibi olan varmı sanki bazen ağzıma zehir tadı geliyor

Gül duanı okudum canım Rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin korktuğun herşey kolayca oluversin Fatihine sağlıkla kavus...

Selam arkadaşlar ben artık akşamları uyuyamıyorum gündüzleri ölü gibi yatıyorum midem dünden beri allak bullak yaa noluyo bana böyle benim gibi olan varmı sanki bazen ağzıma zehir tadı geliyor

aaa.nedenki..acaba hamile olduğundan olmasın:))))

Ilk günaydın benden olsun :) günümüz aydın dualarimiz kabul olsun.. Mutlu bi gün olsun. Emir uslu dursun :)

günaydın..sana duaa yazmayı unuttum..

Günaydın kızlarr. Nasılsınız. Ben nasıl yorgun gidiyorum eve bilseniz bir de mide ağrıları bitirdi beni neyse ki gece olmuyor uyuyorum ya da ölü gibi uyuduğumdan farketmiyorum dün ütüm vardı onları yaptım duş aldım falan bugün dr gidicem 12.30 da bakalım neler diyecek. Havalarda kapalı ve soğuk gidiyor haftasonu iyi olacakmış ama.

Günaydın arkadaşlarımmm, dün hiç gireemedim işlerim acayip sıkışık akşam 9 a kadar çalıştım, e tabi misafirlersiz olmaz biliyorsunuz :) hem ev hanımı hem iş hanımı olmakta böyle oluyormuş onuda öğrenmiş oldum
geçmişi hiç okuyamadım çok özür diliyorum, şimdi abdestimi alıp duaları okuyacağım.
hepinizi çooook öpüyorum, Allaha emanet olun canlarım benim

Kız kardeşim Tülayın polisliği kazanması için okuduğumuz salatı tefriciyeler
Didem 50
Aylin 500
Bediş 600
Burcu 273
Çiğdem 100
Ben 627
Aslı 400
Ayşe 100
Bircan 100
Buket 100
Tuba 250
TOPLAM 3100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…