- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.361
bizim kurumla anlaşma yapmışlar..99 tl ye..normalde belki daha fazladır..kurum ödüyo parasını ben 20 tl ödüyecem.
dolma bibere aşerirse patlıcanada aşerir ne varmış yanihadi yaa kız insan patlıcana aşerermi ruyamda guveç gördum napcam şimdi ruyamda kuru işkembede gördumm ikisinide yemedim
bugün mü oldu canım tabi ara sen servisi sonucta kullanmadımn bile servis gitti öyle gördüm de garantisi var değiştirirler tabi..
Aradim canim servisi ama pek degistirecek gibi gozukmuyorlar esimlede tartistik niye iyice bakmadin dedi offf butun moralim bozuldu dua ediyorum insallah degistirirler yoksa esim canina okur her gordugunde laf sokar...
Aradim canim servisi ama pek degistirecek gibi gozukmuyorlar esimlede tartistik niye iyice bakmadin dedi offf butun moralim bozuldu dua ediyorum insallah degistirirler yoksa esim canina okur her gordugunde laf sokar...
ayrıntılıya girdik kızlar paşacuk geliyoo :)) çok şükür her şey yolunda allah razı olsun hepinizden tez wakitte nasip etsin inşallaaahhhhhhhh.....haber weermek için girdim çıkmam lazım gece girebilecem ancakk öpüyorum siziiii
ayrıntılıya girdik kızlar paşacuk geliyoo :)) çok şükür her şey yolunda allah razı olsun hepinizden tez wakitte nasip etsin inşallaaahhhhhhhh.....haber weermek için girdim çıkmam lazım gece girebilecem ancakk öpüyorum siziiii
Selam arkadaşlar ben artık akşamları uyuyamıyorum gündüzleri ölü gibi yatıyorum midem dünden beri allak bullak yaa noluyo bana böyle benim gibi olan varmı sanki bazen ağzıma zehir tadı geliyor
Ilk günaydın benden olsun :) günümüz aydın dualarimiz kabul olsun.. Mutlu bi gün olsun. Emir uslu dursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?