Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydınnnnn herkeseeee
Gülcüm duanı şimdi okuyorummm bu arada evlilik yıldönümünüzdü yanılmıyosam canım eşin sen ve bebişiniz çokkk mutlu olun huzurlu sağlıklı olunnnn bellimi olur belki bugün doğurursun

Tümaycım canımmm 300 tane daha çektim canım benimmm eklersin

ben bugün işe yine geç kaldım ama yollardan dolayııı offf bu adam benim bugün burnumdan getirir artıkınn offf kızlarr offffffffff
bu arada benim aşılama da kalacak heralde (( psşkolojim bozuldu yinee yardımmmmmm ((((

kızım bi hafta sonu gelecem basacam o adamın işyerini. sende görecen psikolojinin Allahını:))

Gül duanı okudum canım Rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin korktuğun herşey kolayca oluversin Fatihine sağlıkla kavus...

gülcüm duanı okudum kuzunu saglıkla sıhhatle al kucagına tek avazda kolay dogumların olsun inş.

güülll..

bugün senin dua gününmüş..doğurmadın daha demi???

dünkü güzel dinlenmeden sonra yine işteyim
Gül canım duanı okudum...

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRR hepinizden ALLAH razı olsunn...
ASLICIM güzel dileklerin için cok sağol...bugün evlilik yıldönümümüz ayyyyyyyy bugün doğsa ne güzel olurdu doğurmadım BUKETT doğurmadım :)))))
ya kızlar benim dr pazrtesiye nst yazdı ben cumartesi gitsem bişi olurmu ki..

Son düzenleme:

yaaa niye bozuldu psikolojin görümcen ve anneannen içinmi canım benim lütfen dikkat et kendine bence aşılamayıda erteleme kim bilir belki bu kötü haberlerin içine senin güzel haberin eklenir herkes sevinir

kızım bi hafta sonu gelecem basacam o adamın işyerini. sende görecen psikolojinin Allahını:))

eyvaaah buketi kızdırmayın valla basar orayı

SELAMLAR kızlar..
evlilik yılddönümünüz mü bugun.. Allah hep mutluluk, sağlık versin inşAllah sıcak yuvana evladınla huzurunuz dahada artsın.. Nst için de sen canının istediği zaman git iyi hissetmiyorum de onlar hemen alırlar bence..

benimde bacağım ağrıyor doktorun verdiği magnezyum bişeye fayda etmedi. gece uykumdan uyandırıyor artık.. canım sıkkın.

EVET canım yıldönümümüz 3e giriyoruz :)AMİN İNŞALLAH...canım ben fazla magnezyum kullanmamıştım süt peynir yoğurt ye bolbol...

olur:)))

evet canım aslının ofisini basıp ekşın yaratmak istiyorum..:98::98::98::98::98::98::98:

süreç çok yeni aslı, daha doktorlara gidileceekk, uykun tedavi saptanacaakk, herkes çok hassastır doğal olarak.. bencede aşılaman kalır bu ay, ama kalırsada üzme sen güzel canını kesin vardır bir hayır.. inşAllah bir anda kendiliğinden gelir bebişinn, aşılama olmazsada iyiki gitmemişim aşılamaya dersin.

gül canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice seneler mutlu huzurlu olun inşallah
sağol özleemcim AMİN İNŞALLAH RABBİM hepimizin yuvasının mutluluğunu huzurunu daim eylesin İNŞALLAH..

olur:)))

evet canım aslının ofisini basıp ekşın yaratmak istiyorum..:98::98::98::98::98::98::98:

NSTYE GİRCEM SONRA DRA GİDİP MUAYNE OLCAM AMA OLUR DİMİ :) CÜNKÜ PAZRTESİ COK YOĞUN OLUYO..

burcu ile gamze geçmişi okuyor sanırım..
hoşşgeldinizzz kızllaarrr..
ben kaçıyorumm çok yoğunuz bugun çalışayımm.. dün hele hiç çalışmadım resmen. ne ayıp. hadi gün içinde gelirim inşAllah.

evet Buket gelde göster şu adama gününü yaa 10 dk ya oda benim kabahatim değil kaza varmış napimm??

herşey herşey canımmm üst üste geldi dün akşam eşime dedimki aşılamayı yaptıramayız heralde sustu kaldı durum anlaşıldı yani bizim aşılama iptal anlıyacağınız

aynen öle Bedriye zor bi süreç başlıcakk bu arada ben çocuk istiyom die ortalarda gezemem zaten kocam ilgilenmezki ne anladım b u iştenn o kardeşinin hastalığıyla bende çocuk amannnnn bunaldım yaaaa
birlikte basalım o zaman

noluuurrr bigün gelin basınnn her zaman beklerimm

cnm benimki göstermedi bi kız bi erkek dediler en son %90 erkek gibi dedi ayrıntılıda netleşti doktorda bu sene hep erkek dedi kız nadir paşacuklar ne yapacak bilmem DD
cok sevindim canım paşa gelio demek RABBİM tamamına erdirsin İNŞALLAH..

amin canım cümlemizinkini inşallahh

dünkü güzel dinlenmeden sonra yine işteyim
Gül canım duanı okudum...

sen dün dinlenmişsin yine benim daha 2.5 günüm var.

canımm arayacaktım seni ama akşam bir yere uğradık öyle ece geçtik dedim rahatsız etmiyim ben bugün doktora gidiyorum ön görüşmeye hayırlısı bakalım.

canım nasip kısmet bu ay olmazsa öbür ay olur hayırlısı olsun yeter ki hemen bozma psikolojini ben yeterince bozuyorum zaten bu aralar relaxxx hep kendime bunu diyorum..

yaa dimi doğsa baya anlamlı olursu sezeryan istesen olabilirdi ama yıldönümün denk gelsin diye de yapılmaz öyle şeyler inan normal olursa faydasını kolaylığını anlayacaksın doğumdan sonra. Annem hep anlatır çok zor doğurmuş beni ama doğduğun anda dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum hiçbir şey kalmıyor rahatlıyorsun ayrıca rahimde normal doğumda çok daha iyi temizleniyormuş her şeyi doğal yoldan attığın için. Allah kolaylıklar versin inşallah cumartesi de gdebilirsin ama randevu bulabilir misin alırlar mı öyle hemen. Bir konuş dr istersen.

çalış çalış. Benim gözümden uyku akıyor ve hiç çalışasım yok çok öğrenci geliyor bu ara fiş girmekten gözlerim şaşı görüyor bugün fazla kitap alan olmasa bari daha öğleden sonra geciktirenlerin listesini çıkarıcam

Bende doktora gidicem ya yapılması gereken testleri buldum yazdım hepsini isticem zaten doktorda yapar herhalde ama aceleye gelsin istemiyorum herşeye bakılsın. Hepatitb ve c, hormon testi ki fsh 12 üstüyse ve e2 80 üstüyse yumurta rezerv azlığı demekmiş ama hornonlara reglinin 3. günü bakar. Fshta sorun yok biliyorum ama e2 nasıldır bilmem eski hormon tetkikim vardı evde ama akşam bakmayı unuttum. Sonra kan pıhtılaşması ve tam kan sayımı yapılması lazımmış. Bakalım neler çıkacak. Doktor değişmese böyle heyecanlı olmazdım umarım iyi biridir. Merkezi de gezicem embriyologla da tanışıcam.

Son düzenleme:

evet canım sezeryan istesem yapıodu zaten bu hafta ben istemedim günü dolsun hele sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil yarın 39. haftaya giriyoruz ALLAHIN izniyle bişi kalmadı :)barkodlu calışıo canım orası gidip alıyosun randevuyu bulurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…