- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.381
Günaydınnnnn herkeseeee
Gülcüm duanı şimdi okuyorummmbu arada evlilik yıldönümünüzdü yanılmıyosam canım eşin sen ve bebişiniz çokkk mutlu olun huzurlu sağlıklı olunnnn bellimi olur belki bugün doğurursun
Tümaycım canımmm 300 tane daha çektim canım benimmm eklersin
ben bugün işe yine geç kaldım ama yollardan dolayıııofff bu adam benim bugün burnumdan getirir artıkınn offf kızlarr offffffffff
bu arada benim aşılama da kalacak heralde(( psşkolojim bozuldu yinee yardımmmmmm ((((
Gül duanı okudum canım Rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin korktuğun herşey kolayca oluversin Fatihine sağlıkla kavus...
gülcüm duanı okudum kuzunu saglıkla sıhhatle al kucagına tek avazda kolay dogumların olsun inş.
güülll..
bugün senin dua gününmüş..doğurmadın daha demi???
dünkü güzel dinlenmeden sonra yine işteyim
Gül canım duanı okudum...
Günaydınnnnn herkeseeee
Gülcüm duanı şimdi okuyorummmbu arada evlilik yıldönümünüzdü yanılmıyosam canım eşin sen ve bebişiniz çokkk mutlu olun huzurlu sağlıklı olunnnn bellimi olur belki bugün doğurursun
ben bugün işe yine geç kaldım ama yollardan dolayıııofff bu adam benim bugün burnumdan getirir artıkınn offf kızlarr offffffffff
bu arada benim aşılama da kalacak heralde(( psşkolojim bozuldu yinee yardımmmmmm ((((
Günaydınnnnn herkeseeee
kızım bi hafta sonu gelecem basacam o adamın işyerini. sende görecen psikolojinin Allahını:))
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRR hepinizden ALLAH razı olsunn...
ASLICIM güzel dileklerin için cok sağol...bugün evlilik yıldönümümüz ayyyyyyyy bugün doğsa ne güzel olurdudoğurmadım BUKETT doğurmadım :)))))
ya kızlar benim dr pazrtesiye nst yazdı ben cumartesi gitsem bişi olurmu ki..
SELAMLAR kızlar..
evlilik yılddönümünüz mü bugun.. Allah hep mutluluk, sağlık versin inşAllah sıcak yuvana evladınla huzurunuz dahada artsın.. Nst için de sen canının istediği zaman git iyi hissetmiyorum de onlar hemen alırlar bence..
benimde bacağım ağrıyor doktorun verdiği magnezyum bişeye fayda etmedi. gece uykumdan uyandırıyor artık.. canım sıkkın.
ASLICIM güzel dileklerin için cok sağol...bugün evlilik yıldönümümüz ayyyyyyyy bugün doğsa ne güzel olurdudoğurmadım BUKETT doğurmadım :)))))
yaaa niye bozuldu psikolojin görümcen ve anneannen içinmi canım benim lütfen dikkat et kendine bence aşılamayıda erteleme kim bilir belki bu kötü haberlerin içine senin güzel haberin eklenir herkes sevinir
eyvaaah buketi kızdırmayın valla basar orayı
Günaydınnnnn herkeseeee
sağol özleemcim AMİN İNŞALLAH RABBİM hepimizin yuvasının mutluluğunu huzurunu daim eylesin İNŞALLAH..gül canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice seneler mutlu huzurlu olun inşallah
olur:)))
evet canım aslının ofisini basıp ekşın yaratmak istiyorum..:98::98::98::98::98::98::98:
olur:)))
evet canım aslının ofisini basıp ekşın yaratmak istiyorum..:98::98::98::98::98::98::98:
kızım bi hafta sonu gelecem basacam o adamın işyerini. sende görecen psikolojinin Allahını:))
herşey herşey canımmm üst üste geldi dün akşam eşime dedimki aşılamayı yaptıramayız heralde sustu kaldı durum anlaşıldı yani bizim aşılama iptal anlıyacağınızyaaa niye bozuldu psikolojin görümcen ve anneannen içinmi canım benim lütfen dikkat et kendine bence aşılamayıda erteleme kim bilir belki bu kötü haberlerin içine senin güzel haberin eklenir herkes sevinir
eyvaaah buketi kızdırmayın valla basar orayı
aynen öle Bedriye zor bi süreç başlıcakk bu arada ben çocuk istiyom die ortalarda gezemem zaten kocam ilgilenmezki ne anladım b u iştenn o kardeşinin hastalığıyla bende çocuk amannnnn bunaldım yaaaasüreç çok yeni aslı, daha doktorlara gidileceekk, uykun tedavi saptanacaakk, herkes çok hassastır doğal olarak.. bencede aşılaman kalır bu ay, ama kalırsada üzme sen güzel canını kesin vardır bir hayır.. inşAllah bir anda kendiliğinden gelir bebişinn, aşılama olmazsada iyiki gitmemişim aşılamaya dersin.
birlikte basalım o zaman
cnm benimki göstermedi bi kız bi erkek dediler en son %90 erkek gibi dedi ayrıntılıda netleştioyyy maşallah kuzuna demek paşa geliyor haa topikte herkesler erkek doğuracak nerdeyse,sağlıkla sıhhatle gelsin ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah.
gamzeciğim seninkinin cinsiyetini biraz geçmi söylediler hep böyle bu haftalarda mı öğrendiniz kızlar ???
cok sevindim canım paşa gelio demek RABBİM tamamına erdirsin İNŞALLAH..
dünkü güzel dinlenmeden sonra yine işteyim
Gül canım duanı okudum...
Günaydın arkadaşlarımmm, dün hiç gireemedim işlerim acayip sıkışık akşam 9 a kadar çalıştım, e tabi misafirlersiz olmaz biliyorsunuz :) hem ev hanımı hem iş hanımı olmakta böyle oluyormuş onuda öğrenmiş oldum
geçmişi hiç okuyamadım çok özür diliyorum, şimdi abdestimi alıp duaları okuyacağım.
hepinizi çooook öpüyorum, Allaha emanet olun canlarım benim
burcu ile gamze geçmişi okuyor sanırım..
hoşşgeldinizzz kızllaarrr..
ben kaçıyorumm çok yoğunuz bugun çalışayımm.. dün hele hiç çalışmadım resmen. ne ayıp. hadi gün içinde gelirim inşAllah.
aslıcım çok geçmişş olsunn üzüldüm gerçekten rabbim şifa wersin sizede sabır wersin inşallahh ....
sen dün dinlenmişsin yine benim daha 2.5 günüm var.
canımm arayacaktım seni ama akşam bir yere uğradık öyle ece geçtik dedim rahatsız etmiyim ben bugün doktora gidiyorum ön görüşmeye hayırlısı bakalım.
canım nasip kısmet bu ay olmazsa öbür ay olur hayırlısı olsun yeter ki hemen bozma psikolojini ben yeterince bozuyorum zaten bu aralar relaxxx hep kendime bunu diyorum..
yaa dimi doğsa baya anlamlı olursu sezeryan istesen olabilirdi ama yıldönümün denk gelsin diye de yapılmaz öyle şeyler inan normal olursa faydasını kolaylığını anlayacaksın doğumdan sonra. Annem hep anlatır çok zor doğurmuş beni ama doğduğun anda dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum hiçbir şey kalmıyor rahatlıyorsun ayrıca rahimde normal doğumda çok daha iyi temizleniyormuş her şeyi doğal yoldan attığın için. Allah kolaylıklar versin inşallah cumartesi de gdebilirsin ama randevu bulabilir misin alırlar mı öyle hemen. Bir konuş dr istersen.
çalış çalış. Benim gözümden uyku akıyor ve hiç çalışasım yok çok öğrenci geliyor bu ara fiş girmekten gözlerim şaşı görüyor bugün fazla kitap alan olmasa bari daha öğleden sonra geciktirenlerin listesini çıkarıcam
sağol canım benimmm aminnn
seninde oğluşun oluyomuş hadi bakalım hayırlısı hayırlı evlat olsun inşallahhh kızzz bak iyi kaynana ol haaaöpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?