Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

mesude o senin kocan tabikide barışıcaksın uzatmayacaksın, ama senin gibisini ölse bulamaz, kıymetini bilsin, başının üzerinde taşının ben senin kadar hizmet etmem kocama, neyse inşallah vicdan azabından kendi kendini yer bitirirde bir daha sana böyle davranmaz

conconlar ben geldim geçmişe biz gözatayım, çido bebeişin herşeyi çok şeker, albüme bakarken salak bir gülümseme belirdi yüzümde valla çok mutlu oldum sende lokum gibisin

allah inşallah o günleride nasip eder aslımmmm DD çok has kaynana olacam ben :))

gamzeeeeeeeeeeee
daha geçmişi okumadım oğlun mu olacak? amniyo bişeyin vardı ya o ne durumda hemen özet geç valla hep aklımdaydın

Ayyy ya bu gece hiç uyumadım sinirimden ben nasıl farketmedim bulaşık makinasını hasarını sabah 8 başladım aramaya az önce geldiler baktılar kapağı değiştirelim dediler hayır dedim ya değiştirin ya geri alın siz evinize koyarmısınız bunu dedim.%99 değiştiricez bizi sizi arıycaz dediler bakalım ne olucak... eşimde konuşmuyor benimle niye dikkat etmedim diye (( mutsuzum yarın doktor kontrolüm var bu gece ilişki olması lazımdı ama biz küstük ne saçma ya ...

canım sağlıkla gelsin, aman erken olmasında, kaşıntılarında hiç azalma yokmu?

canım makinayı yeni mi aldın, eğer öyleyse hiç sebep yokken bile 15 gün içinde değiştirirler, kaldıki senin ki hasarlı vakit kaybetmeden adamları darla, sürekli ara, küsme sebebiniz çok saçmaa yaaaaa ..üff içinde gelirse barış, yoksa boşver , hayırlısı olsun, tefriciyelerin sayısı kaç oldu tümayım ?

gamzeeeeeeeeeeee
daha geçmişi okumadım oğlun mu olacak? amniyo bişeyin vardı ya o ne durumda hemen özet geç valla hep aklımdaydın

canım doktorada sordum en başta öle bişeler gözüküyodu die baktı bişe göremedi gittiler demek hamdolsun çok şükürr :)) paşacuk tahminin doğru çıktı canım..dedim bu zamana kadar göstermedi dediki şimdide gizlemeye hiç niyeti yok ben göremedim ama eşim ultrasyona girer girmez onu farketmiş ekran onlara dönüktü bana değil :) doktor dedi kız werirseler sana senden değildir haberin olsun :)) ölee işte canım hayırlısı inş sağlıkla doğsun büyüsün ewlensin torunlarımız olsun ohh :)) sizede nasip etsin rabbim inşallahh..

ayyy gamzeee maşallah çok sevindim, süper bir haber , seninkininde pipisini yerim artık tahmin 1 doğru tuttu sırada yaso,buket,bediş ve nazo var

iyi o zaman canım git cumartesi.

değiştirmeleri lazım tabii ki yeni alındıysa bizim bir arkadaşın da başına geldi aldılar haftasına bozuldu hemen değiştirdiler bu zaten garantide yer alıyor sadece kapakla olmaz. Sen barış kocanla halvet olsun yine küsersin sonra

canıım aslım, ne zor, Allah sabır versin canım, Rabbim acılarını göstermesin ele ayağa da düşürmesin, inşallah tez zamanda düzelirler, hele görümcen daha çok küçükmüş, ama benim bir arkadaşımın lenfoması ilk evrede teşhis edildi ve iyileşti hiçbir şeyi yok şimdi, inşallah görümcende aynısını yaşar, anneannende şifasını bulur, Allah hepinize sabır versin inşallah....

canım senin enerjini hisseder, eğer sen gergin ve sinirliyse oda aynısını yaşar,emire sakin yaklaşmaya çalış, ne okuduğun önemli değil yeterki sürekli oku ( tabiki uzaktan konuşmak kolay, sıkıntıyı çeken sensin, rabbim kolaylık versin canım)

bankada sakın yapma BUKET sapık sanarlar kadın azdı memesini okşuyo derler

Son düzenleme:
Karar verdim ne tedavi olacam ne de çocuk yapacam üstüne bide korunacam ayyyy yeter artık yaaa çok bunaldım ben kızlarrrrr köpek alacam çiçek alacam ona bakacam ama çocuk planım yok artıkkkk bu stresle çocuğum olsa nolur kafayı yicem yaa hep insanlar üzülmesin die onların istediği şekilde davranmaktan bıktımmmmmmmmm hep kendimle ilgili şeyleri ertelemekten bıktımmmmm YORULDUM...
Dayanamıyorum artık zaten yeteri kadar sıkıntılıyız çocuk meselesinden insanlar bize karşı anlayışlı olmaları gerekirken biz onları idare ediyoruz bu nedir yaaa benim yaşadıklarım kimsenin umrunda değil varsa yoksa kendi sıkıntıları bizimkiler sıkıntı değilll bu nasıl bencilliktir bu nasıl insanlıktırrr offffff çıldırcammmmmmmmm
Çok yoruldum artık dayanacak gücüm yokkk...kendim için bişeler yapmak istiyorum artık başkalarını mutlu etmek için değil kendim için yaşıcamm kim üzülürse üzülsün artık banane bende üzülüyorum kim biliyo kim anlıyo yada kim destek oluyo benim çocukla ilgili bütün planlarım isteğim bugün itibariyle bitti bugün eczaneden ilaçta alıcam ne zamn başlanıyosa onada başlıcam korunmak için gizli gizli koruncam sigarayıda bırakmıcam ulannn içecem kimseyi ilgilendirmez...

bediş benim okulda bir arkadaşım hamile , kız bizim okula geldiğinde 6 aylık hamileydi ve hiç göbeği yoku, şaşıp kaldım, 7. ayında göbeği bir anda top gibi çıktı, doktor senin iç karnın çok büyük o yüzden göbeğin olmaz demiş, ayy inşallah sen 6. aya kadar beklemezsin, ama göbeği kocaman olanların yaşadığı sorunların hiçbirini yaşamamış, çatlak, nefes alamama gibi

tefriciyeler 1044 tane kaldı 3400tane oldu kuzumun şansına işim rast gitmedi bir türlü inşallah kalanınıda cumaya kadar okurum..Canım sen yapmışsın biz getirdiğimizde yoktu diyorlar çıldırdım nasıl yaptım peki dedim yerinden bile kıpırdamadan nasıl oldu dedim sonra taşınırken olmuş falan filan dedi..

Canım inşallah değiştirirler bi dünya para yeni aldım daha dün geldi kurdular gittiler bi baktımm kapağı hasarlı hemen aradım gelicez dediler gelmediler bugün sabah aradım durmadan değiştirricez dediler bakalım..

canım 20 tane okudum 24 tane daha okuyım 44 tamamlanmış olsun..

sedoşum senin bu yaşadığını ben çok uzun süre yaşadım midemin filmini çektiler gastrit dediler, ama bulnatıyı gastirit yapmazmış altında yatan bir sebep var dediler, benimkisi böbrek ve idrar yolu iltihabı idi, ama ayrıca migrende aynı etkiyi yapıyor bende, bide tabiki stres ve üzüntü, sen de benim gibi mide hassasiyetine sahipsiz, hem belki üşüttün bide üzerine tüp bebek için görüşme falan gerdi sen, ama bugünler geçecek, demekki şimdi yarım saat sonra görüşmen olacak , sen zaten konuşmayı seven birisin sor sorabildiğin kadar, güler yüzlü olmasıda önemli ama baksana iyi bir doktormuş, bence korktuğun hiçbir şeyle karşılaşmayacaksın, haydi bismillah

selam bayanlar nasılsınızzzzzzz
emir uyumusken kahvaltı yapıyorum.
evi b.k götürüyo iki gündür temızlık yapamadım emır durmuyo ıkı gundur ne olduysa kafayı yıcem.
haftasonu anneme gidicem kalmaya bıraz emıre bakarlar benımde kollarım ayaklarım dınlenır azıcık dımı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…