- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.401
kuzucuklarım benim ya sizleri sinir etmek için anlatmadım burcum içini dök diyince dayanamadım işte yoksa geçti gitti unutmuştum bile
benim eşim çok titizdir şu halimle hergün temizlik yemek bulaşık çamaşır hepsini yaparım yani birazda alıştırmakla alakalı hizmet etmeye alıştı ütüsünü herşeyi ile bizzat ilgilenirim bir gün olsun ban hamileyim diye nazlanmadım yemek yapmayı severim vede güzel yaparım bilir bu yüzden değişik gelmiş olmalı ki beni önemsemedin baştan savma yaptın dedi ben kendime özel birşey yapmadım akşamdan kalma yemekleri ısıtıp yedim taze yemek yer bir önceki yemeği yemez bende yemezsem çöpe gidecekti neyse zoruma giden tavrı güzel bir usluple dese ne isterse yaparım ama yok ben sustukça o iyice abarttı menemeni halıya döktü temizle elimi sürmem dedim bana ne bende temizlemiyorum dedi bende balkondan aşağı atarım dedim o zaman halıcıya ver yıkasın yok vermiyorum dedi bende kalktım o sinirle ağlaya ağlaya sildim ne yapıyorsun demedi neyse halıyı sildim birazda üzüntüden gece sabaha kadar inledim sancılardan bi ara doğuracam sandım sancı çektiğimi inlediğimi görüyor bir laf etmiyor sonra benim yapabileceğim birşey var mı dedi bende evet var çaydanlıkla çayı da halıya dök ben temizleyeyim dedim başladı gülmeye bana bakıyor yumuşaklık bekliyor baktı ki olmadı geldi boynuma sarıldı kızından benden özür diliyor işte ben yufka yürekli affettik yine sonra telafi etti neyse ki
allah inşallah o günleride nasip eder aslımmmmDD çok has kaynana olacam ben :))
allah inşallah o günleride nasip eder aslımmmmDD çok has kaynana olacam ben :))
Sağolun kızlar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..
Ben anca çıkabildim hastaneden hiç sancım yokmuş, bebeğim çok rahatmış hiç gelmeye niyeti de yokmuş daha doğum kanalına bile yerleşmemiş bu gidişle 41. Haftayı bulurmuş poffff çok moralim bozuldu azcık rahatsız etsem erkenden gelir mi ki :)) bakmayın güldüğüme ben hemencecik doğursamda şu kaşıntılarım geçse derdindeyim beyefendi ense yapıyo orda.. Haftaya perşembe diğer kontrolüm ozmnda çatı muaynesi yapvakmış bugün yapmadı allahtan.. Hayırlısı olsun beklicez napalım..
Ayyy ya bu gece hiç uyumadım sinirimden ben nasıl farketmedim bulaşık makinasını hasarını sabah 8 başladım aramaya az önce geldiler baktılar kapağı değiştirelim dediler hayır dedim ya değiştirin ya geri alın siz evinize koyarmısınız bunu dedim.%99 değiştiricez bizi sizi arıycaz dediler bakalım ne olucak... eşimde konuşmuyor benimle niye dikkat etmedim diye(( mutsuzum yarın doktor kontrolüm var bu gece ilişki olması lazımdı ama biz küstük ne saçma ya ...
gamzeeeeeeeeeeee
daha geçmişi okumadım oğlun mu olacak? amniyo bişeyin vardı ya o ne durumda hemen özet geç valla hep aklımdaydın
günaydın kızlar dün gece eşim düğüne gitmedi eğer gitmediysem ödülümü alırım dedi ve ödülünü aldı bende ama yinede tavır takındım kıymetim artana kadar böyle
canım doktorada sordum en başta öle bişeler gözüküyodu die baktı bişe göremedi gittiler demek hamdolsun çok şükürr :)) paşacuk tahminin doğru çıktı canım..dedim bu zamana kadar göstermedi dediki şimdide gizlemeye hiç niyeti yok ben göremedim ama eşim ultrasyona girer girmez onu farketmiş ekran onlara dönüktü bana değil :) doktor dedi kız werirseler sana senden değildir haberin olsun :)) ölee işte canım hayırlısı inş sağlıkla doğsun büyüsün ewlensin torunlarımız olsun ohh :)) sizede nasip etsin rabbim inşallahh..
evet canım sezeryan istesem yapıodu zaten bu hafta ben istemedim günü dolsun hele sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil yarın 39. haftaya giriyoruz ALLAHIN izniyle bişi kalmadı :)barkodlu calışıo canım orası gidip alıyosun randevuyu bulurum...
Ayyy ya bu gece hiç uyumadım sinirimden ben nasıl farketmedim bulaşık makinasını hasarını sabah 8 başladım aramaya az önce geldiler baktılar kapağı değiştirelim dediler hayır dedim ya değiştirin ya geri alın siz evinize koyarmısınız bunu dedim.%99 değiştiricez bizi sizi arıycaz dediler bakalım ne olucak... eşimde konuşmuyor benimle niye dikkat etmedim diye(( mutsuzum yarın doktor kontrolüm var bu gece ilişki olması lazımdı ama biz küstük ne saçma ya ...
Kızlarrr sabah sabah 2 tane kötü haber aldımmm
Ananemin beynin de tümör varmış ve acil ameliyat olması gerekiyomuş durumu gün geçtikçe kötüye gidiyo...
Diğeri de asıl en çok üzüldüğüm görümcem lenfoma kanseriymiş büyük ihtimalle yani doktor %90 demişşimdi doktor falan araştırıyorumm internetten ya kızlar daha çok küçük yaa offf öle işte...
kızlar ınanın daha yenı kahvaltı yapıyorum
emir çok yoruyo benı hep ağlıyo dayanacak gucum kalmadı.
RABBİME yalvardım artık ne olur ALLAHım sabır ver dayanacak gucum kalmadı. ne olur sakınlık ver yavruma neden böyle oluyo kızlar nolur yardım edın ne okuyabiliriz oğlum için
ayy kıyamam cnm ya yakın olsam yapar getirirdim cnn ne çekiyorsa ye yoksa göğsün şişer yiyemiyorsan avucuna tükür göğsüne sür tatlım
ayy hadi hayırlısı ilk ben dedim biliyorsa eğer doğru çıkarsa hislerim koçişine söyle hediyemi isterim haaa
siz benim canımın istedigini bilemezsinizde yapamazsıız
kaymaklı yağlama (biz ona süt tüzü deriz)
banada işte iç karnın geniştir diyorlardaa ne kadar geniş oluyor ki bu karınn.. ekim annelerinde de yer veriyormış gebe diye, etraflarında anlaşılıyormuş falan bizimkini tek eşim ve annemler anlayabiliyorlar.
tefriciyeler 1044 tane kaldı 3400tane oldu kuzumun şansına işim rast gitmedi bir türlü inşallah kalanınıda cumaya kadar okurum..Canım sen yapmışsın biz getirdiğimizde yoktu diyorlar çıldırdım nasıl yaptım peki dedim yerinden bile kıpırdamadan nasıl oldu dedim sonra taşınırken olmuş falan filan dedi..canım makinayı yeni mi aldın, eğer öyleyse hiç sebep yokken bile 15 gün içinde değiştirirler, kaldıki senin ki hasarlı vakit kaybetmeden adamları darla, sürekli ara, küsme sebebiniz çok saçmaa yaaaaa ..üff içinde gelirse barış, yoksa boşver , hayırlısı olsun, tefriciyelerin sayısı kaç oldu tümayım ?
iyi o zaman canım git cumartesi.
değiştirmeleri lazım tabii ki yeni alındıysa bizim bir arkadaşın da başına geldi aldılar haftasına bozuldu hemen değiştirdiler bu zaten garantide yer alıyor sadece kapakla olmaz. Sen barış kocanla halvet olsun yine küsersin sonra
tefriciyeler 1044 tane kaldı 3400tane oldu kuzumun şansına işim rast gitmedi bir türlü inşallah kalanınıda cumaya kadar okurum..Canım sen yapmışsın biz getirdiğimizde yoktu diyorlar çıldırdım nasıl yaptım peki dedim yerinden bile kıpırdamadan nasıl oldu dedim sonra taşınırken olmuş falan filan dedi..
Canım inşallah değiştirirler bi dünya para yeni aldım daha dün geldi kurdular gittiler bi baktımm kapağı hasarlı hemen aradım gelicez dediler gelmediler bugün sabah aradım durmadan değiştirricez dediler bakalım..
Kızlar ben birkaç gündür çok kötüyüm midem ağrıyor ne yesem midem bulanıyor şişkinlik var. Dün de böyleydim ve çokta yoğundum eve gittim uyumuşum kalktım bir yemek koydum hep uzandım. Sabah bir tost yedim öğlen çorba söyledim domates ama çok kötüydü içemedim birkaç kaşık aldım bıraktım onu da gelince çıkardım zaten. Biraz kuruyemiş attım ağzıma arada iyiyim ama tuttu mu fena tutuyor ya stresten ya da üşüttüm ben bilmiyorum evde iyi yine tutunca uzanıyorum falan işyerinde bu mümkünde değil.
Yarına 12.30 a randevu aldım dr ile görüşücem. Bakalım muayene etsin testler ister eşimden benden onları yaptırırız falan bir görüşelim kendi doktorumda değil ya başka dr olacak mecburen nasıl biri güler yüzlü mü rahat konuşbilecek miyim merak ediyorum iyi biri diyorlardı gidenler ama sadece kadın doğumcuyken çok yoğundu şimdi tüpte yapcak ve sgk sı kalkmış o yüzden azalmıştır hastaları. Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?