- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.741
dilberim tesbih çekicez 60 tane YA MUCİB die.. sonrada dua edicez kalbimizden ne geciosacanim INSALLAH adet olmazsin 9 ay boyunca INSALLAH, tatlim ya mucib duasini ilk sayfaya yazar misin lutfen
dilberim tesbih çekicez 60 tane YA MUCİB die.. sonrada dua edicez kalbimizden ne geciosa
yok tatlım ilk sayfada olanlardan biri secilcek...RABBİM kabul etsin...tesekkur ederim canim bende 60 tane ya mucib duasini (Ya mücib ente llezi tücibü davetel muztarrine ve entel llezi tegisül melhufine vel münharifine anil hidayeti ve ente llezi tenimü bi celalike el niami kablel fenai tetefaddalü bi tevatüri cudike kalbe ddüai es elüke bi cemali vechike en tecalni müciven leke fi evamirüke ve mücteniben nevahike ve müsrian iza deavteni li ibtiganiardatüke ve azhir ala müradi ma addelteni ve sevveyteni inneke ente rreufül mennan ya mucib.)okuyucaz diye anlamistim
Yasemincim --ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen-- bu duayi okuyalim bu bizim icin daha iyi olmaz mi?
ÇOK ZORDAYSAN DOKTORLAR GEBELER İÇİN VERİYORLAR AĞRI KESİCİ AMA BENCE ÇOKDA LAZIM DEĞİLSE KULLANMA..ŞU BAŞIN ÜSTÜNE KOYULAN SU TORBASINA BENZER ŞEYLER VAR RAHATLATIM BAŞ AĞRISINI GİDERİYOR ÖYLE BİŞEY ALABİLİRSİN..
eee nasıl gidiyo hamilelik..kan değerin kaç çıktı....
333 çıktı ayın 3nde yrın yine gidecem
slm kızlar.size bişey soracaktım cvplarsanız çok sevinirim.4yıllık evliyim.3.5 yıldır bebek istiyoruz
her ay olduğu gibi bu ayda adetim geçti 4gün.
dün akşam pembe bi lekelenmem oldu.adet oldum sandım.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıoyodu.bu sabah hiç kan gelmediğini sadece silince bi kaç damla geliyor.hiç böyle olmazdım.orkid bile koymadım.ama kendimi adet oluyomuş gibi hissediyrm belimden karnımdan.hatta vajinamdamama kan hiç yok.nedne olabilir sizce.cmrts doktora gidicem
tatlım hoşgeldin, bu anlattığın belirtiler bizim topikteki 4-5 kişide olmuştur bende dahil. Hayatımda hiç olmayan birşeydi, tahminimce ramazanda bünyelerimiz susuz kaldı, ayrıc birde çok sıcaktı u yaz biraz dengelerimiz bozuldu, son 2 aydır o senin anlattığın şekilde regl oluyordum. bakalım bu ay ne olacak, ben hayıt suyu içmeye başladım , tahminimce bu ay düzenli normal bir şekilde olacak inşallah hayırlısı ile. ayrıca birde böyle hiç başımıza gelmeyen değişik haller hamileliğe hazırlık belirtileri olabilir der büyüklerimiz, yani birkaç ay içinde hamile kalabiliriz inşallah. vucutta bir değişiklikler baş gösteriyor yani yavaş yavaş
Napalım Umut fakirin ekmeğidir derlercevabın için tşkkr ederim.
herşeyden umut eder olduk:)))
slm kızlar.size bişey soracaktım cvplarsanız çok sevinirim.4yıllık evliyim.3.5 yıldır bebek istiyoruz
dün akşam pembe bi lekelenmem oldu.adet oldum sandım.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıoyodu.bu sabah hiç kan gelmediğini sadece silince bi kaç damla geliyor.hiç böyle olmazdım.orkid bile koymadım.ama kendimi adet oluyomuş gibi hissediyrm belimden karnımdan.hatta vajinamdamama kan hiç yok.nedne olabilir sizce.cmrts doktora gidicem
ayyyy şimdi internetten de baktım birçok yerde geçiyor bu, tamam yaa bu olsun arkadaşlar, 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" okuyalım her birimiz için????
yarın yada bu akşam tablyu oluşturayım, cuma gününe kadar tamamlar cuma günü başlarız inşallah. çok içime sindi bu ALLAHÜMME YA EVVELÜ benim
Napalım Umut fakirin ekmeğidir derler
cmtrsi doktora gidicem.olmazsa yrnda idrar tahlilim var onu yaparımsen bi kan testi yaptır bence aynı belirtiler bendede oldu ve hamileydim, doktor ilaç verdi kesildi sonra kanamalar
Canlarım, ilk sayfada yeni duamız için tablo oluşturdum, herkesin isimlerini yazdım, gelip bende okuyorum diyenlerin durumunu +++ olarak aktifleştireceğim, topiğe girip haber vermeyenler ise pasif kalcak ve onları listeden çıkartacağım mecburen.
pazar akşamına kadar gelenler kabuldur, sonrasında gelenleri en sona yazarım eğer "listedeki tüm adı geçen arkadaşlara okurum" derse. onun için herkes katılıp katılmayacağını bildirsin ki ona göre oluşturayım dimi?
tatlım 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" okuyacağız her gün 1 kişi için. illaki gusul abdestli olmana gerek yok okumak için, çünkü ayet değil, esmaül hüsnadan 1 tanesi.
ne duası okuyosunuz???bende okurum adetim biterse yada bi umut hamileysem abdest almak için diyorum
yasemincim cuma günü başlıyoruz şimdi dimi.ilk defa dua listesindeyim de cuma gününden itibaren gün gün ismi geçen arkdaşımıza 129 adet el-latif çekicez dimi tesbihte???peki 10 eylülde bir çok kişi var onlar için tek tek mi okucaz yoksa 1 kere okuyup hepsinin adına mı duamızı göndereceğiz???
Canlarım, ilk sayfada yeni duamız için tablo oluşturdum, herkesin isimlerini yazdım, gelip bende okuyorum diyenlerin durumunu +++ olarak aktifleştireceğim, topiğe girip haber vermeyenler ise pasif kalcak ve onları listeden çıkartacağım mecburen.
pazar akşamına kadar gelenler kabuldur, sonrasında gelenleri en sona yazarım eğer "listedeki tüm adı geçen arkadaşlara okurum" derse. onun için herkes katılıp katılmayacağını bildirsin ki ona göre oluşturayım dimi?
canım ya hevesini kaçırmak istemem ama benim de son zamanlarda hep öyle oluyor hatta 1 hafta leke gördüğüm falanda olmuştu kesin hamileyim diyordum ama olmadı inş sen hamilesindir
canım ya hevesini kaçırmak istemem ama benim de son zamanlarda hep öyle oluyor hatta 1 hafta leke gördüğüm falanda olmuştu kesin hamileyim diyordum ama olmadı inş sen hamilesindir
tatlım 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" okuyacağız her gün 1 kişi için. illaki gusul abdestli olmana gerek yok okumak için, çünkü ayet değil, esmaül hüsnadan 1 tanesi.
seni de yazayımmı listeye?? birde adını yaşını elilik yılını bat tarihini ve sorununu yazarsan senide arkadaş listemize eklerim herkes seni tanır topiğimizde kaynaşırız.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?