Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bu gün bi durulmuş daralmış sıkılmış herkes..ölü toprağı atılmış üstümüze..Allah korusun..
neyse bi hikaye yaziyim de girince okursunuz!!!!!!!!!!:)))

Madende kömür elmasa dediki:"ey zeval bulunmamak tecellisine mazhar olan!(yani yani yok olmayan, biliyorsunuz elmas erimez yok olmaz) biz arkadaşız.nemiz varsa aynıdır(kimyada elmas ve kömürün karbon bileşenleri aynıdır, bir tane kömür alıp 1 atmosfer basınç uygulanırsa elmasa dönüşür) Cihanda aslımızın varlığı birdir.ben değersizim; madenimden eriyip gidiyorum.sense padişah tacının üstüne çıkıyorsun.benim toprak kadar kıymetim yok mayam kötü.Sen aynaların kalbini haseptteh parçalıyorsun.Beni herkes izliyor ateşe veriyor.Benim halime ağlamak lazım.Ben bir kıvılcımım.Seninse yüzünde dilinde,yıldızlar,güzellikler fışkırıyor"
elmas dediki;"ey ince gören ve ince düşünen arkadaş, kara toprak pişip olgunlaşınca yürekleri süsleyen mücevher olur"
çünkü elmas çok acı çeker.karbon toprağın üzerinde hiç acı çekmeden oluşur.onun için simsiyah ve karadır.ama elmas diplerde,senelerce, yanar yanartutuşur..ancak onca beladan sonra(basınç) elmas haline hiç yok olmayan haline geçer.ve dedi ki o;"sen vücudun yumuşak olduğun için yandın.acılara dayanamadığın için.KORKMA, GAM ÇEKME, VESVESELİ OLMA.."

demekki dünyada olgunlaşmanın üç yolu vardır..KORKMAMAK GAM ÇEKMEMEK VE HİÇ VESVESELİ OLMAMAK.

Ayyyyyyyyyyyy inanamıyorum yaa nasılda terkedilmiş buralar!!!
Ben hemen yarın bir tesbih tablosu oluşturayım da herkes hergün gelip baksın bugün kimin sırasıymış diye, bakın gördünüzmü tezbihsiz nasılda koptuk böyle ayyy olmaz böyle şey.
Benimde işlerim yoğun gelemedeim, istanbul yine çok sıcak, ayy Allah affetsin hiç sevmiyorum yazı.
Yine biraz işim var hemen dönücem.
Dönüşte buketciğimin yazacağı hikayeyi okumak istiyoırum

-rabia ve gül tespihleirnbizi çektim ama zamanım olmadı yazamadım okullar başladı o kadar girmiyrum başım daağrıyo bugün ilaç içmelk isemiyom var mı bildiğini bir formül

-rabia ve gül tespihleirnbizi çektim ama zamanım olmadı yazamadım okullar başladı o kadar girmiyrum başım daağrıyo bugün ilaç içmelk isemiyom var mı bildiğini bir formül

ÇOK ZORDAYSAN DOKTORLAR GEBELER İÇİN VERİYORLAR AĞRI KESİCİ AMA BENCE ÇOKDA LAZIM DEĞİLSE KULLANMA..ŞU BAŞIN ÜSTÜNE KOYULAN SU TORBASINA BENZER ŞEYLER VAR RAHATLATIM BAŞ AĞRISINI GİDERİYOR ÖYLE BİŞEY ALABİLİRSİN..

eee nasıl gidiyo hamilelik..kan değerin kaç çıktı....

RESMEN kömürüm dedimm.. ve elmas olmak istiyorummm.. ama korkuyorum, gam (dertleniyorum) çekiyorum ve en kötüsü hep vesvesedeyim.. Allah hayırlara çıkarsın inşAllah beni.

ben dr a gittim güya artık tedaviye başlayacaktım ama sağ tarafımda kist çıktı dr 1 ay doğum kontrol hapı verdi çok önemli bi kist değilmiş ama esas sorun eşimin sperm sayımı ameliyattan öncekinden bile kötü çıktı ileri hareketli hiç yokmuş bizde dr dan çıkıp aktara gittik hayıt suyu alacaktık aktarcı birsürü şey verdi onları kullanacağız ama bu ay doğum kontrol hapı kullanacağım dolayısıyla hamilelik şansım yok yinede kullanayım mı aktardan aldıklarımı sizce

Son düzenleme:

tatlım bence kullanmaya başlayın, ancak 1 aya kadar etkisini göstermeye başlar bence, tam senin hapın bitincede aktif olarak etkli olmuş olur ve şıp diye hamiş olursun inşallah.

Buketi,m yakmış kırmış parçalamış geçirmişsin ortalığı kuşum yaaa helal sana

tamam başlayayım bari ama doğal yolla hamile kalamayacağım galiba ocakta falan aşılama yaptırmayı düşünüyoruz artık eşimin hareketli sayısını biraz artırabilirsek

BENCE İÇEBİLİYORSAN İÇ..HATTA ŞU SOĞAN SUYUNU YAP..SONUÇTA DOĞUM KONTROL HAPI KESTİ TEDAVİ ETMEK İÇİN VERİLİYOR..BİTKİLERİNDE amacı o..

kistin ne kistiymiş..kaç santımmış..??

ya mucib okuyalımmı kızlar, bu genel bir dua çünkü, diğer türlü hamişlere ayrı, hamiş olmayanlara ayrı okumak zor olabilir, bazı arkadaşlar hergün girmiyor, isimleri yazıp çıkıyor, gittikleri yerde okuyorlar.

ya mucib - mübarek ismini günde 60 kere okumayı kabul eden arkadaşlar bu mesajımı beğen'sinler bende anlıyim. cuma günü başlatacağım Allahın izni ile yeni tablomuzu.

Ya Mucib Esmasının Duası
Bir kimse Allahın Ya Mucib İsmini çeker ve ardından duasını ederse Her türlü hayır dilerği kabul olunur..

o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla hamile kalalım sağlıklı bebekler dünyaya getirelim.. bebeklerimizin sesleri çınlasın inşAllah evlerimizde.. geçen akşam rüyamda bi kadından ila. istiyorum eczanedeymişim ama gebe olabilirm diyorum oda diyor ki hıı o zaman başka bi ilaç veriyor ama test almıyorum sonra belkide gebe değilimdiyorum başka bir kadın bana hamilesin diyor.. rüyamda içime beynimin oyunları bu konuşmalar tarzı bişey geçiyor.. yani rüyada bile hamile olmadığımı biliyorum.. Allah ım inşAllah daha bizi bekletmez.. hayırlısıyla tümm dileyenlere hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.. "ALLAH gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.. Hz. Osman.."
İnşAllah

bilmiyorum santimini söylemedi ama ben polikistik mi dedim yok içi boş bi kist dedi

ah canım benim yaa, en son hz osman ın sözünü yazmışsın çok güzel.

"ALLAH gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.. Hz. Osman.."

hakkaten yasemin..bugün senin batınmış..ne alemdesin..arkadaşın ne kadar hatırlı çıkmış bak..maşallah..

hakkaten yasemin..bugün senin batınmış..ne alemdesin..arkadaşın ne kadar hatırlı çıkmış bak..maşallah..

yasemin canım seni merak ettim bat bugün senin ne durumdasın?
aayyyy canım arkadaşım benim, çok sevindim valla seni gördüğüme burda, dalmışım gidiyorum valla hayata bugün batım olduğunuda sizden öğrendim valla Allah razı olsun
hakkaten bugün bat tariihimmiş ama şuanda gelen giden yok, adet olmak için belirti yok, hamişlik belirtileride yok , yok oğlu yok yani
geçen ay biraz karmaşık şekilde regl olmuştum, ayın 7'sinde 1 hafta süren bir lekelenme tarzı yaşadım, sonra 14'ünde ise gerçek kanama başladı. o yüzden yani batım ya 5 eylül yada 12 eylül olacak bakalım bekliyorum, test filan da yapmadım, ovulasyon testi ypıyorum, onda da direk kırmızıyı hiç görmedim maşallah

oy kuşum benim, senlende doğru düzgün iletişim kuramadık kaç gündür be özledim yahu. valla işte yukarda yazdığım gbi hiçbirşeye ait belirti yok bende, heralde adet olurum ama nezaman olurum bilemiyorum geçen ayki sapıtık oluşumdan dolayı annenler geldimi yavrucu napıyosun tekmisin evde benim gibi yoksam?

canim INSALLAH adet olmazsin 9 ay boyunca INSALLAH, tatlim ya mucib duasini ilk sayfaya yazar misin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…