- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.721
-rabia ve gül tespihleirnbizi çektim ama zamanım olmadı yazamadım okullar başladı o kadar girmiyrum başım daağrıyo bugün ilaç içmelk isemiyom var mı bildiğini bir formül
Madende kömür elmasa dediki:"ey zeval bulunmamak tecellisine mazhar olan!(yani yani yok olmayan, biliyorsunuz elmas erimez yok olmaz) biz arkadaşız.nemiz varsa aynıdır(kimyada elmas ve kömürün karbon bileşenleri aynıdır, bir tane kömür alıp 1 atmosfer basınç uygulanırsa elmasa dönüşür) Cihanda aslımızın varlığı birdir.ben değersizim; madenimden eriyip gidiyorum.sense padişah tacının üstüne çıkıyorsun.benim toprak kadar kıymetim yok mayam kötü.Sen aynaların kalbini haseptteh parçalıyorsun.Beni herkes izliyor ateşe veriyor.Benim halime ağlamak lazım.Ben bir kıvılcımım.Seninse yüzünde dilinde,yıldızlar,güzellikler fışkırıyor"
elmas dediki;"ey ince gören ve ince düşünen arkadaş, kara toprak pişip olgunlaşınca yürekleri süsleyen mücevher olur"
çünkü elmas çok acı çeker.karbon toprağın üzerinde hiç acı çekmeden oluşur.onun için simsiyah ve karadır.ama elmas diplerde,senelerce, yanar yanartutuşur..ancak onca beladan sonra(basınç) elmas haline hiç yok olmayan haline geçer.ve dedi ki o;"sen vücudun yumuşak olduğun için yandın.acılara dayanamadığın için.KORKMA, GAM ÇEKME, VESVESELİ OLMA.."
demekki dünyada olgunlaşmanın üç yolu vardır..KORKMAMAK GAM ÇEKMEMEK VE HİÇ VESVESELİ OLMAMAK.
ben dr a gittim güya artık tedaviye başlayacaktım ama sağ tarafımda kist çıktı dr 1 ay doğum kontrol hapı verdi çok önemli bi kist değilmiş ama esas sorun eşimin sperm sayımı ameliyattan öncekinden bile kötü çıktı ileri hareketli hiç yokmuş bizde dr dan çıkıp aktara gittik hayıt suyu alacaktık aktarcı birsürü şey verdi onları kullanacağız ama bu ay doğum kontrol hapı kullanacağım dolayısıyla hamilelik şansım yok yinede kullanayım mı aktardan aldıklarımı sizce
tatlım bence kullanmaya başlayın, ancak 1 aya kadar etkisini göstermeye başlar bence, tam senin hapın bitincede aktif olarak etkli olmuş olur ve şıp diye hamiş olursun inşallah.
Buketi,m yakmış kırmış parçalamış geçirmişsin ortalığı kuşum yaaa helal sana
ben dr a gittim güya artık tedaviye başlayacaktım ama sağ tarafımda kist çıktı dr 1 ay doğum kontrol hapı verdi çok önemli bi kist değilmiş ama esas sorun eşimin sperm sayımı ameliyattan öncekinden bile kötü çıktı ileri hareketli hiç yokmuş bizde dr dan çıkıp aktara gittik hayıt suyu alacaktık aktarcı birsürü şey verdi onları kullanacağız ama bu ay doğum kontrol hapı kullanacağım dolayısıyla hamilelik şansım yok yinede kullanayım mı aktardan aldıklarımı sizce
BENCE İÇEBİLİYORSAN İÇ..HATTA ŞU SOĞAN SUYUNU YAP..SONUÇTA DOĞUM KONTROL HAPI KESTİ TEDAVİ ETMEK İÇİN VERİLİYOR..BİTKİLERİNDE amacı o..
kistin ne kistiymiş..kaç santımmış..??
o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla hamile kalalım sağlıklı bebekler dünyaya getirelim.. bebeklerimizin sesleri çınlasın inşAllah evlerimizde.. geçen akşam rüyamda bi kadından ila. istiyorum eczanedeymişim ama gebe olabilirm diyorum oda diyor ki hıı o zaman başka bi ilaç veriyor ama test almıyorum sonra belkide gebe değilimdiyorum başka bir kadın bana hamilesin diyor.. rüyamda içime beynimin oyunları bu konuşmalar tarzı bişey geçiyor.. yani rüyada bile hamile olmadığımı biliyorum.. Allah ım inşAllah daha bizi bekletmez.. hayırlısıyla tümm dileyenlere hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.. "ALLAH gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.. Hz. Osman.."
İnşAllah
aayyyy canım arkadaşım benim, çok sevindim valla seni gördüğüme burdayasemin canım seni merak ettim bat bugün senin ne durumdasın?
hakkaten yasemin..bugün senin batınmış..ne alemdesin..arkadaşın ne kadar hatırlı çıkmış bak..maşallah..
aayyyy canım arkadaşım benim, çok sevindim valla seni gördüğüme burda, dalmışım gidiyorum valla hayata bugün batım olduğunuda sizden öğrendim valla Allah razı olsun
hakkaten bugün bat tariihimmiş ama şuanda gelen giden yok, adet olmak için belirti yok, hamişlik belirtileride yok , yok oğlu yok yani
geçen ay biraz karmaşık şekilde regl olmuştum, ayın 7'sinde 1 hafta süren bir lekelenme tarzı yaşadım, sonra 14'ünde ise gerçek kanama başladı. o yüzden yani batım ya 5 eylül yada 12 eylül olacak bakalım bekliyorum, test filan da yapmadım, ovulasyon testi ypıyorum, onda da direk kırmızıyı hiç görmedim maşallah
oy kuşum benim, senlende doğru düzgün iletişim kuramadık kaç gündür be özledim yahu. valla işte yukarda yazdığım gbi hiçbirşeye ait belirti yok bende, heralde adet olurum ama nezaman olurum bilemiyorum geçen ayki sapıtık oluşumdan dolayıannenler geldimi yavrucu napıyosun tekmisin evde benim gibi yoksam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?