Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm benimki göstermedi bi kız bi erkek dediler en son %90 erkek gibi dedi ayrıntılıda netleşti doktorda bu sene hep erkek dedi kız nadir paşacuklar ne yapacak bilmem DD

amin canım cümlemizinkini inşallahh

erkek anneleriiii büyüdüklerinde yaşıtı kız bulamayacaksınız evlendirmek için

öffff şu erkekler çocuk gibiler ne var yani görmemişsin olabilir bunun için küsülürmü yaaa,bırakın küslüğü bence çalışmalara geçin olmadı çalışın sonra yine küsün

aslıııı ara vermek iyi olabilir canım ama bence eşinle konuş birlikte karar ver öyle gizli gizli korunma bide bence ilaçla korunma

canım inan ki seni çok iyi anlıyorum öncelikle verdiğin kararı destekliyorum, çocuk meselesini biraz rafa kaldır, hiç bir şey yapma , ban "HİÇBİR ŞEY" dedim, yani gidip doğum kontrol hapı da ALMA, o da çocuk için birşey yapmak demektir, bırak akışına, sigaranı iç, kahveni iç, saçını boya, alışverişe çık, insanların dediklerini duyma, son zamanlarda yaşadıkların zor geldi , anlarım , biraz sakinleş bu konuya odaklanma,ye , iç gez toz, kocanla da görüş, kendini iyi hissedecek herşeyi yap......

olur..ben izin verdim...:))

dur bi bakaklım bia atlatın şu günleri..zor tabi herkes kendi dersinde ama insanlarda biz neyle uğraşıyoz bunlar neyle demek için fırsat kolluyolar..

kıııııııııızzz deli deli olmaa.gizli gizli korunacam ne demek...tövbe.tamam bi dur sakin ol..boşver herşeyi tamam kaldıysa kaldı..bugüne kadar nasıl beklediysen yine beklersin..du bi duuuu

Canım bence korunma bebek fikrini sil kafandan at düşünme oldumu olmadı illa koruncam diyorsanda bu gizli olmaz eşinle konuş ona anlat derdini kendine bişeyler yap kursa git spora git çiçek besle ama üzülme ne olursun...

tümayım rastgitmedi diye düşünme sınav ayın 25'inde dua günün 24 'üne kadar uzat istersen benim regl bitince okuyabildiğim kadar okurum ben , hem 1044 dediğin çok az hemen biter, cumaya kadar bile biter, sakın kalbimi kötüye yorma

bide TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ diye bir yer var, valilik binasında, belediyede ya da kaymakalmlıklarda bulunuyor, eğer değiştirmezlerse oraya git şikayet et, orda yaptığın herşey ücretsiz, bütün evrak masraflarını mahkeme masraflarını devlet karşılıyor, hatta eğer makinayı almazlarsa oraya gidip şikayet edeceğini söyle, adamlar kesin biliyordur orayı, ben gittim dilekçemi verdim ve kazandım , hatta benim adıma mahkeme bile açtılar bir kuruş para ödemedim, sakın makinayı kabul etme, tabiki hemen adamlara celallenme bekle belki alırlar ama almazlarsa hemen şikayete git ve şikayete gittiğinide mağazaya söyle

noldu canım yaa niye öfkelendin bukadar hepimizin zaman zaman yıldıgı dönemler oluyo dikkat et kendine bu kadar yuklenmee allahım içine ferahlık versinnn

yok ben bundan sonra kendi bildiğim doğrularımı yapıcammm kimseye bişe sormama gerek yokk kararımı kendim verip uygulucam
fedakarlık yapan artık ben olmucam...
tadımız kaçmasın die başkalarının yanlışlarını kabul etmicem...
sadece kendi sağlığım ve kendi mutluluğum öncelikli olacak bencil olacam artık ya bencil olcammmm

tamam canım kendi sağlığın için lütfen doğum kontrol hapı kullanma !!!

günaydın canım ben evdeyim sabah gittim fatura falan ödedim, benim evde b.mb.k, biraz sileri okuyup sonrada ameleliğe başlayacağım, ohh haftasonu iyisin, annen de okusun üflesin emir'i

Ağzını yediğiiiiiiim canın nasıl istiyorsa öyle yap, ben arkandayım

günaydın kızlar nasılsınız benim görümcem bizde onunla kahvaltı keyfi yaptık evde tek olmak çok zor ya bugün onu anladım yanında biri olunca çok rahat

maşallah kocaman olmuş oğluşun allah en hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin canım

günaydın kızlar nasılsınız benim görümcem bizde onunla kahvaltı keyfi yaptık evde tek olmak çok zor ya bugün onu anladım yanında biri olunca çok rahat

günaydın canım ,ohh şöyle karşılıklı kaynatın , keyfini çıkarın ,bende bugün evdeyim birazdan kalkıp ev temizliği yapacam yemek ütü, ama burayıda bırakamıyorum inat ettim geçmişin tamamını okuyacağım

Selam arkadaşlar ben artık akşamları uyuyamıyorum gündüzleri ölü gibi yatıyorum midem dünden beri allak bullak yaa noluyo bana böyle benim gibi olan varmı sanki bazen ağzıma zehir tadı geliyor

oooo Gülhancım senin ki de bişey mi? mutfağa giremeyen, eşinden midesi bunalan, diş macununa bakamayan...bu haftalarda yaşadıkların çok çok çok normal, 12. haftadan sonra herşey normal olur hiç merak etme

bedişim bedişim hemen iyi olsun bacağım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…