- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.421
canım 20 tane okudum 24 tane daha okuyım 44 tamamlanmış olsun..
cnm benimki göstermedi bi kız bi erkek dediler en son %90 erkek gibi dedi ayrıntılıda netleştidoktorda bu sene hep erkek dedi kız nadir paşacuklar ne yapacak bilmem DD
amin canım cümlemizinkini inşallahh
Ayyy ya bu gece hiç uyumadım sinirimden ben nasıl farketmedim bulaşık makinasını hasarını sabah 8 başladım aramaya az önce geldiler baktılar kapağı değiştirelim dediler hayır dedim ya değiştirin ya geri alın siz evinize koyarmısınız bunu dedim.%99 değiştiricez bizi sizi arıycaz dediler bakalım ne olucak... eşimde konuşmuyor benimle niye dikkat etmedim diye(( mutsuzum yarın doktor kontrolüm var bu gece ilişki olması lazımdı ama biz küstük ne saçma ya ...
Karar verdim ne tedavi olacam ne de çocuk yapacam üstüne bide korunacam ayyyy yeter artık yaaa çok bunaldım ben kızlarrrrr köpek alacam çiçek alacam ona bakacam ama çocuk planım yok artıkkkk bu stresle çocuğum olsa nolur kafayı yicem yaa hep insanlar üzülmesin die onların istediği şekilde davranmaktan bıktımmmmmmmmm hep kendimle ilgili şeyleri ertelemekten bıktımmmmm YORULDUM...
Dayanamıyorum artık zaten yeteri kadar sıkıntılıyız çocuk meselesinden insanlar bize karşı anlayışlı olmaları gerekirken biz onları idare ediyoruz bu nedir yaaa benim yaşadıklarım kimsenin umrunda değil varsa yoksa kendi sıkıntıları bizimkiler sıkıntı değilll bu nasıl bencilliktir bu nasıl insanlıktırrr offffff çıldırcammmmmmmmm
Çok yoruldum artık dayanacak gücüm yokkk...kendim için bişeler yapmak istiyorum artık başkalarını mutlu etmek için değil kendim için yaşıcamm kim üzülürse üzülsün artık banane bende üzülüyorum kim biliyo kim anlıyo yada kim destek oluyo benim çocukla ilgili bütün planlarım isteğim bugün itibariyle bitti bugün eczaneden ilaçta alıcam ne zamn başlanıyosa onada başlıcam korunmak için gizli gizli koruncam sigarayıda bırakmıcam ulannn içecem kimseyi ilgilendirmez...
Karar verdim ne tedavi olacam ne de çocuk yapacam üstüne bide korunacam ayyyy yeter artık yaaa çok bunaldım ben kızlarrrrr köpek alacam çiçek alacam ona bakacam ama çocuk planım yok artıkkkk bu stresle çocuğum olsa nolur kafayı yicem yaa hep insanlar üzülmesin die onların istediği şekilde davranmaktan bıktımmmmmmmmm hep kendimle ilgili şeyleri ertelemekten bıktımmmmm YORULDUM...
Dayanamıyorum artık zaten yeteri kadar sıkıntılıyız çocuk meselesinden insanlar bize karşı anlayışlı olmaları gerekirken biz onları idare ediyoruz bu nedir yaaa benim yaşadıklarım kimsenin umrunda değil varsa yoksa kendi sıkıntıları bizimkiler sıkıntı değilll bu nasıl bencilliktir bu nasıl insanlıktırrr offffff çıldırcammmmmmmmm
Çok yoruldum artık dayanacak gücüm yokkk...kendim için bişeler yapmak istiyorum artık başkalarını mutlu etmek için değil kendim için yaşıcamm kim üzülürse üzülsün artık banane bende üzülüyorum kim biliyo kim anlıyo yada kim destek oluyo benim çocukla ilgili bütün planlarım isteğim bugün itibariyle bitti bugün eczaneden ilaçta alıcam ne zamn başlanıyosa onada başlıcam korunmak için gizli gizli koruncam sigarayıda bırakmıcam ulannn içecem kimseyi ilgilendirmez...
sağol özleemcim AMİN İNŞALLAH RABBİM hepimizin yuvasının mutluluğunu huzurunu daim eylesin İNŞALLAH..
NSTYE GİRCEM SONRA DRA GİDİP MUAYNE OLCAM AMA OLUR DİMİ :) CÜNKÜ PAZRTESİ COK YOĞUN OLUYO..
evet Buket gelde göster şu adama gününü yaa 10 dk ya oda benim kabahatim değil kaza varmış napimm??
herşey herşey canımmm üst üste geldi dün akşam eşime dedimki aşılamayı yaptıramayız heralde sustu kaldı durum anlaşıldı yani bizim aşılama iptal anlıyacağınız
aynen öle Bedriye zor bi süreç başlıcakk bu arada ben çocuk istiyom die ortalarda gezemem zaten kocam ilgilenmezki ne anladım b u iştenn o kardeşinin hastalığıyla bende çocuk amannnnn bunaldım yaaaa
noluuurrr bigün gelin basınnn her zaman beklerimm
ben biliyom bacım bilmem mi? yağlamanın her çeşidini bilirim, kıyamam yanında olsamda yapsam, güle oynaya yerdik
tefriciyeler 1044 tane kaldı 3400tane oldu kuzumun şansına işim rast gitmedi bir türlü inşallah kalanınıda cumaya kadar okurum..Canım sen yapmışsın biz getirdiğimizde yoktu diyorlar çıldırdım nasıl yaptım peki dedim yerinden bile kıpırdamadan nasıl oldu dedim sonra taşınırken olmuş falan filan dedi..
Canım inşallah değiştirirler bi dünya para yeni aldım daha dün geldi kurdular gittiler bi baktımm kapağı hasarlı hemen aradım gelicez dediler gelmediler bugün sabah aradım durmadan değiştirricez dediler bakalım..
erkek anneleriiii büyüdüklerinde yaşıtı kız bulamayacaksınız evlendirmek için
öffff şu erkekler çocuk gibiler ne var yani görmemişsin olabilir bunun için küsülürmü yaaa,bırakın küslüğü bence çalışmalara geçin olmadı çalışın sonra yine küsün
aslıııı ara vermek iyi olabilir canım ama bence eşinle konuş birlikte karar ver öyle gizli gizli korunma bide bence ilaçla korunma
canım inan ki seni çok iyi anlıyorum öncelikle verdiğin kararı destekliyorum, çocuk meselesini biraz rafa kaldır, hiç bir şey yapma , ban "HİÇBİR ŞEY" dedim, yani gidip doğum kontrol hapı da ALMA, o da çocuk için birşey yapmak demektir, bırak akışına, sigaranı iç, kahveni iç, saçını boya, alışverişe çık, insanların dediklerini duyma, son zamanlarda yaşadıkların zor geldi , anlarım , biraz sakinleş bu konuya odaklanma,ye , iç gez toz, kocanla da görüş, kendini iyi hissedecek herşeyi yap......
Burcuuuuuu buralarda mısın canım 19 mayıs törenleri iptal edilmiş öyle bir duyum aldık doğru mu?
yok ben bundan sonra kendi bildiğim doğrularımı yapıcammm kimseye bişe sormama gerek yokk kararımı kendim verip uygulucam
fedakarlık yapan artık ben olmucam...
tadımız kaçmasın die başkalarının yanlışlarını kabul etmicem...
sadece kendi sağlığım ve kendi mutluluğum öncelikli olacak bencil olacam artık ya bencil olcammmm
selam bayanlar nasılsınızzzzzzz
emir uyumusken kahvaltı yapıyorum.
evi b.k götürüyo iki gündür temızlık yapamadım emır durmuyo ıkı gundur ne olduysa kafayı yıcem.
haftasonu anneme gidicem kalmaya bıraz emıre bakarlar benımde kollarım ayaklarım dınlenır azıcık dımı ama
yok ben bundan sonra kendi bildiğim doğrularımı yapıcammm kimseye bişe sormama gerek yokk kararımı kendim verip uygulucam
fedakarlık yapan artık ben olmucam...
tadımız kaçmasın die başkalarının yanlışlarını kabul etmicem...
sadece kendi sağlığım ve kendi mutluluğum öncelikli olacak bencil olacam artık ya bencil olcammmm
sağol canım benim sizinle konuştukca dahada cesaretleniyorum zaten dr sezeryan yaparız istersen dedi ben yinede normal istiyorum dedim pazrtesi açılma varmı die bakcakyine alttan norlursa olsun normal yapcam en azından deniycem..RABBİM kaldıramayacağımız yükü yüklemez inancım sonsuz ALLAH yardımcımız olsun..tez vakitte sanada nasib etsin tekrar..
bu arada o moral bozukluğu ile oğluşumdan bahsetmedim büyümüş teyzeleri 3111 gr olmuşkuzum benim nstde kasılma cıktı ama sancı yok..bakalım pazrtesiyi bekliyorum pazar annem gelcek artık kalcak yanımda zorlanıyorum artık..
maşallahkocaman olmuş oğluşun allah en hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin canım
günaydın kızlar nasılsınız benim görümcem bizde onunla kahvaltı keyfi yaptık evde tek olmak çok zor ya bugün onu anladım yanında biri olunca çok rahat
kızlaaar kadavradan rahim nakli yapılan derya sert gebeliğinin 8.haftasında bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm
Selam arkadaşlar ben artık akşamları uyuyamıyorum gündüzleri ölü gibi yatıyorum midem dünden beri allak bullak yaa noluyo bana böyle benim gibi olan varmı sanki bazen ağzıma zehir tadı geliyor
SELAMLAR kızlar..
evlilik yılddönümünüz mü bugun.. Allah hep mutluluk, sağlık versin inşAllah sıcak yuvana evladınla huzurunuz dahada artsın.. Nst için de sen canının istediği zaman git iyi hissetmiyorum de onlar hemen alırlar bence..
benimde bacağım ağrıyor doktorun verdiği magnezyum bişeye fayda etmedi. gece uykumdan uyandırıyor artık.. canım sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?