- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.441
EVET canım yıldönümümüz 3e giriyoruz :)AMİN İNŞALLAH...canım ben fazla magnezyum kullanmamıştım süt peynir yoğurt ye bolbol...
tümayım rastgitmedi diye düşünme sınav ayın 25'inde dua günün 24 'üne kadar uzat istersen benim regl bitince okuyabildiğim kadar okurum ben , hem 1044 dediğin çok az hemen biter, cumaya kadar bile biter, sakın kalbimi kötüye yorma
bide TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ diye bir yer var, valilik binasında, belediyede ya da kaymakalmlıklarda bulunuyor, eğer değiştirmezlerse oraya git şikayet et, orda yaptığın herşey ücretsiz, bütün evrak masraflarını mahkeme masraflarını devlet karşılıyor, hatta eğer makinayı almazlarsa oraya gidip şikayet edeceğini söyle, adamlar kesin biliyordur orayı, ben gittim dilekçemi verdim ve kazandım , hatta benim adıma mahkeme bile açtılar bir kuruş para ödemedim, sakın makinayı kabul etme, tabiki hemen adamlara celallenme bekle belki alırlar ama almazlarsa hemen şikayete git ve şikayete gittiğinide mağazaya söyle
burcu ile gamze geçmişi okuyor sanırım..
hoşşgeldinizzz kızllaarrr..
ben kaçıyorumm çok yoğunuz bugun çalışayımm.. dün hele hiç çalışmadım resmen. ne ayıp. hadi gün içinde gelirim inşAllah.
SAĞOL canım benim AMİN İNŞALLAH :) RABBİM sizede yaşatsın omutlulukları İNŞALLAH:119::119::119::119: Gülcüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bir ömür sağlıkla mutlulukla güzel bir aile olun inşallah , artık sayınızda çoğalıyor maşallah :118 :
oğlunda sağlıkla ve kolaylıkla doğsun inşallah
CANIM BEN 44Ü TAMAMLADIM HABERİN OLSUN RABBİM kbul etsin İNŞALLAH..Canim kotuye yormuyorum ben fazla okuyamadim siz bir suru okudunuz Allah razi olsun 1000tane kaldi biter Cumaya kadar ben cok okuyamadim diye uzuldum....
Bende doktora gidicem ya yapılması gereken testleri buldum yazdım hepsini isticem zaten doktorda yapar herhalde ama aceleye gelsin istemiyorum herşeye bakılsın. Hepatitb ve c, hormon testi ki fsh 12 üstüyse ve e2 80 üstüyse yumurta rezerv azlığı demekmiş ama hornonlara reglinin 3. günü bakar. Fshta sorun yok biliyorum ama e2 nasıldır bilmem eski hormon tetkikim vardı evde ama akşam bakmayı unuttum. Sonra kan pıhtılaşması ve tam kan sayımı yapılması lazımmış. Bakalım neler çıkacak. Doktor değişmese böyle heyecanlı olmazdım umarım iyi biridir. Merkezi de gezicem embriyologla da tanışıcam.
Canim kotuye yormuyorum ben fazla okuyamadim siz bir suru okudunuz Allah razi olsun 1000tane kaldi biter Cumaya kadar ben cok okuyamadim diye uzuldum....
oooo Gülhancım senin ki de bişey mi? mutfağa giremeyen, eşinden midesi bunalan, diş macununa bakamayan...bu haftalarda yaşadıkların çok çok çok normal, 12. haftadan sonra herşey normal olur hiç merak etme
ayyy tühh bende o kızı takip ediyordum, neden kaybetmiş yazıyor mu?
merhaba kızlarrrr benıde aranıza alırmısınız?
bu bebek için 4.denememiz olacak.sat 14 mayıs bat 14 haziran inşaalllah bebeğim gelir haziranda bu topikte bana uğur getirir :)
Merhaba kızlar ben geldim...
Ağzımda karanfilim, geçmişi okudum :)
Aslı canım öncelikle size geçmiş olsun diyorum. Rabbim acil şifalar versin hem görümcene hem anneannene.. İnşallah ciddi bir durum yoktur...
Gül adaşım evlilik yıldönümünüzmüş, kutlarım sizi, daha nice senelere inşallah...
Kızlar ben daha dualara başlamadım. Bugün inşallah okuycam...
Sende aramıza hoşgeldin Merve, Rabbim gönlüne versin inşallah
Bu arada kendimden bahsedeyim.
Diş ağrım hafifledi çok şükür, ağzımdan karanfili düşürmüyorum.
Dün doktora gittim kan verdim, nst.ye girdim. Çok şükür kan değerlerim normale dönmüş. Nst.de sancım çıkmadı. Bebeğimin kalp atışları düzenli. Ayrıca bebeğim dönmüş ve normal doğum pozisyonunu almış. Son ana kadar ters giden birşey olmazsa normal doğum olur dedi doktorum. Sancımı bekleyecekmişiz :)
Canımı sıkan bebeğimin kilosu oldu. Doktorum iyi dedi ama 2 haftada günde 21 gr falan anca almış. Toplamda 2600 gr olmuş. Böyle giderse 3 kilo falan doğacak. Keşke 3500 gramı bulsak doğuma kadar..
Merhaba kızlar ben geldim...
Ağzımda karanfilim, geçmişi okudum :)
Aslı canım öncelikle size geçmiş olsun diyorum. Rabbim acil şifalar versin hem görümcene hem anneannene.. İnşallah ciddi bir durum yoktur...
Gül adaşım evlilik yıldönümünüzmüş, kutlarım sizi, daha nice senelere inşallah...
Kızlar ben daha dualara başlamadım. Bugün inşallah okuycam...
Sende aramıza hoşgeldin Merve, Rabbim gönlüne versin inşallah
Kızlar doktordan geldimm. Çok pozitif ve olumlu geçti görüşmemiz. O kadar ince ve naif konuşuyor ki anlatamam. Eşimde çok çok beğendi ben geçmişimi anlattım aşılamaları anlattım zaten aşılamada şansım çok çok düşükmüş. Pco olduğumu doğruladı yumurtlama olmaz kendiliğinden dedi ama bir yandan da iyiymiş çünkü çok yumurtan gelişir toplarız dedi. Rahmimi çok iyi buldu kalınlığı çok iyiymiş zayıflığın da artısı olur kilolu olmaktan daha iyi dedi. Tedaviyi anlattı zaten biliyordum. Bende birşeyler ekleyince tamam sen biliyorsun bu işi dedi. Embriyolog anatolianın embriyoloğuymuş. En sevindiğim kısmı ise, tedaviler başlamış zaten ben orda yarım saat bekledim meğer yumurta toplama işlemindeymiş benim gibi pco olan iki hastadan yumurta toplamışlar 10-12 yumurta toplanmış çok iyi bir rakam dedim tabii önemli olan kalitesi. Reglimin 1 ya da 2. günü teste çağırdı beni eşimde spermiogram yaptıracak. Bu reglimde başlayabiliriz kısa protokol olacak ama nasıl olacak bilmiyorum bizim öğrenciler temmuz başı çıkıyor tatile transfer haziranın 2. haftası sonu olursa 2 hafta tam yoğun zaman bizim öğrencilerin sınav zamanı olmadı yüksekokul sekreteriyle konuşucam buradan aldığı beyi göndersin 2 haftalığına buraya öğrenci işçilerle olmaz temmuz olsa kapatırdım burayı ama. bakalım olmadı temmuza kayacak. :26:
Bu arada kendimden bahsedeyim.
Diş ağrım hafifledi çok şükür, ağzımdan karanfili düşürmüyorum.
Dün doktora gittim kan verdim, nst.ye girdim. Çok şükür kan değerlerim normale dönmüş. Nst.de sancım çıkmadı. Bebeğimin kalp atışları düzenli. Ayrıca bebeğim dönmüş ve normal doğum pozisyonunu almış. Son ana kadar ters giden birşey olmazsa normal doğum olur dedi doktorum. Sancımı bekleyecekmişiz :)
Canımı sıkan bebeğimin kilosu oldu. Doktorum iyi dedi ama 2 haftada günde 21 gr falan anca almış. Toplamda 2600 gr olmuş. Böyle giderse 3 kilo falan doğacak. Keşke 3500 gramı bulsak doğuma kadar..
valla açmışım ekranı kalmış...ne yazacağımı unuttumm..eee daha daha nesılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?