Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

EVET canım yıldönümümüz 3e giriyoruz :)AMİN İNŞALLAH...canım ben fazla magnezyum kullanmamıştım süt peynir yoğurt ye bolbol...

:119::119::119::119: Gülcüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bir ömür sağlıkla mutlulukla güzel bir aile olun inşallah , artık sayınızda çoğalıyor maşallah :118:

oğlunda sağlıkla ve kolaylıkla doğsun inşallah

Canim kotuye yormuyorum ben fazla okuyamadim siz bir suru okudunuz Allah razi olsun 1000tane kaldi biter Cumaya kadar ben cok okuyamadim diye uzuldum....

bediş, inşallah göbeğin kocaman olur ve inşallah o pıt pıt gaz dediklerin bebiş tepmesidir ve inşallah bacağın ağrısı hemen geçer

SAĞOL canım benim AMİN İNŞALLAH :) RABBİM sizede yaşatsın omutlulukları İNŞALLAH
Canim kotuye yormuyorum ben fazla okuyamadim siz bir suru okudunuz Allah razi olsun 1000tane kaldi biter Cumaya kadar ben cok okuyamadim diye uzuldum....
CANIM BEN 44Ü TAMAMLADIM HABERİN OLSUN RABBİM kbul etsin İNŞALLAH..

ohh Sedoşum bugün içindekileri dök gel, herşeyi sor, heryere bak ,yokla, tart, ölç, ama içime öyle doğuyor ki çok memnun ve mutlu döneceksin

ohhh canım 1000 tane çok az hemen biter, inşallah bende yetişirsem yardım ederim , moralini bozma, herşey güzel olacak

Son düzenleme:
conconlar ben çıkıyorum yine geleceğim, bir yemek yapayım evi toplayayım, ilk molada bilgisayarın başına geçerim, geçmişide okudum rahatladım

merhaba kızlarrrr benıde aranıza alırmısınız?

bu bebek için 4.denememiz olacak.sat 14 mayıs bat 14 haziran inşaalllah bebeğim gelir haziranda bu topikte bana uğur getirir :)

Merhaba kızlar ben geldim...
Ağzımda karanfilim, geçmişi okudum :)
Aslı canım öncelikle size geçmiş olsun diyorum. Rabbim acil şifalar versin hem görümcene hem anneannene.. İnşallah ciddi bir durum yoktur...
Gül adaşım evlilik yıldönümünüzmüş, kutlarım sizi, daha nice senelere inşallah...
Kızlar ben daha dualara başlamadım. Bugün inşallah okuycam...

merhaba kızlarrrr benıde aranıza alırmısınız?

bu bebek için 4.denememiz olacak.sat 14 mayıs bat 14 haziran inşaalllah bebeğim gelir haziranda bu topikte bana uğur getirir :)

Sende aramıza hoşgeldin Merve, Rabbim gönlüne versin inşallah

hoşbulduk canım Rabbi'm hayırlısını versin hepimiz için

Bu arada kendimden bahsedeyim.
Diş ağrım hafifledi çok şükür, ağzımdan karanfili düşürmüyorum.
Dün doktora gittim kan verdim, nst.ye girdim. Çok şükür kan değerlerim normale dönmüş. Nst.de sancım çıkmadı. Bebeğimin kalp atışları düzenli. Ayrıca bebeğim dönmüş ve normal doğum pozisyonunu almış. Son ana kadar ters giden birşey olmazsa normal doğum olur dedi doktorum. Sancımı bekleyecekmişiz :)
Canımı sıkan bebeğimin kilosu oldu. Doktorum iyi dedi ama 2 haftada günde 21 gr falan anca almış. Toplamda 2600 gr olmuş. Böyle giderse 3 kilo falan doğacak. Keşke 3500 gramı bulsak doğuma kadar..

canım bebeğin sağlıklı olsun yeter kilosu az olsun ne olur sanki benim yeğenim doğduğunda 2700 gramdı ama çok şükür sağlıklı hiç bi problem olmadı sadece insan dokunmaya korkuyo o kadar

Kızlar doktordan geldimm. Çok pozitif ve olumlu geçti görüşmemiz. O kadar ince ve naif konuşuyor ki anlatamam. Eşimde çok çok beğendi ben geçmişimi anlattım aşılamaları anlattım zaten aşılamada şansım çok çok düşükmüş. Pco olduğumu doğruladı yumurtlama olmaz kendiliğinden dedi ama bir yandan da iyiymiş çünkü çok yumurtan gelişir toplarız dedi. Rahmimi çok iyi buldu kalınlığı çok iyiymiş zayıflığın da artısı olur kilolu olmaktan daha iyi dedi. Tedaviyi anlattı zaten biliyordum. Bende birşeyler ekleyince tamam sen biliyorsun bu işi dedi. Embriyolog anatolianın embriyoloğuymuş. En sevindiğim kısmı ise, tedaviler başlamış zaten ben orda yarım saat bekledim meğer yumurta toplama işlemindeymiş benim gibi pco olan iki hastadan yumurta toplamışlar 10-12 yumurta toplanmış çok iyi bir rakam dedim tabii önemli olan kalitesi. Reglimin 1 ya da 2. günü teste çağırdı beni eşimde spermiogram yaptıracak. Bu reglimde başlayabiliriz kısa protokol olacak ama nasıl olacak bilmiyorum bizim öğrenciler temmuz başı çıkıyor tatile transfer haziranın 2. haftası sonu olursa 2 hafta tam yoğun zaman bizim öğrencilerin sınav zamanı olmadı yüksekokul sekreteriyle konuşucam buradan aldığı beyi göndersin 2 haftalığına buraya öğrenci işçilerle olmaz temmuz olsa kapatırdım burayı ama. bakalım olmadı temmuza kayacak. :26:

slm kızlar umarım herkes iyidir ben iki günün uykusuzluğuyla geldim canım acıyo biraz sohbet edip kafamı dağıtayım dedim geçen gece mide yanması dünde sağ tarafıma giren kramp hiç uyutmadı beni korktum çok Allahtan kızım hareketlide kötüye yormadım ama canım hala acıyo

sağol canım AMİN İNŞALLAH...:)

hayırlısı olsun canım hakkında olumlu sonuçlanmasına çok sevindim inş en kısa zamanda işlerini halledip başlarsınız tedaviye

gülüm daha zamanı var kilo alır belki hem 3 küloda iyi en azından kolay pırtlar dışarda büyütürsün
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım inş diş ağrılarında geçmiştir

valla açmışım ekranı kalmış...ne yazacağımı unuttumm..eee daha daha nesılsınız

iyiz bukett sen nasılsın...

evlilik yıldönümümüz için slayt yapmışsın suat sunanın senden başka şarkısı ile biliomusunuz o şarkıyı dinleyin bi :)
offfffffffffffffff ya ben nie video ekleyemiorummm ...........

http://youtu.be/AjTPbmgFuME

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…