Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

diş agrının geçmesine çok sevindim çok zor çunku diş agrısı bebişte dönmuş demek hayırla gelsin kuzucuk kilosunu hiç dert etme cabucak gelirşir toparlar kendini

çok sevindim sedoşş bak ne guzel geçmiş inş. hayırla hersey yolunda gidicek çok sevindim gerçektenn hadi bakalım hayırlısı

yıldönümunüz kutlu olsun canım daha nice 30 lu 40 lı 50 lili yıllara ıns.

bende iyiyim naapiyim..ömrünüze duacıyımm..yıl dönümnüzde kutlu olsun..yıl dönümü demişken ..ben bu bebek işleriyle felan uğraşırken işte çoooooooooook eskiden bi ara bi rüya gördüm..rüyamda bi adam bana dediki sizin evliliğinizin 5.yılında çocuğunuz olacak..:)))( yani boşuna zorlama bekleyeceksin demek istedi healde) öyle rüyamda söyledi gitti..bizimde bu yıl 5. Yılımız...temmuz 17 de 5. Yılımız dolacak..

adamı gödermede cisiyetide soraydınn

Merhaba kızlar, hayırlı günler diliyorum yoğunluktan gelemiyorum hızlı hızlı geçmişi okudum, inşallah herkes iyidir.
aslıcım cok cok geçmiş olsun Rabbim her ikisinede acil şifalar versin çok zor bir durum Allah sabır versin
kızlaaar kadavradan rahim nakli yapılan derya sert gebeliğinin 8.haftasında bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm
aldığım 2. kötü haber çok üzüldüm, tüp bebk tuttuğunda çok sevinmiştim. ama Rabbim bir kez verdi inşallah yeniden verir ve sağlıkla dünyaya gelir.
kuzum ya bazen banada öyle oluyor ama sakın öyle yapma tamam umursama ama korunmada ben öyle yapıyorum takmamaa çalışıyorum inşallah Allah kalbine ferahlık verir
kaymakamlığa gidebilirsiniz kızlar tüketici hakları bürosu var

canım benim hayırlı olsun inşallah burası sana iyi gelecek öyle hissediyorum ama sadece çok fazla stres olma biliyorum bunu becermek biraz zor ama düşünmemeye çalış hayırlısı ile inşallah bebişine kavusucaksın

sağol canım :)) oh oh ne güzel adam abdal mış demekki malum olmuşş he ya cinsiyetinide soraydın ya eyi olurdu..

belli değil dimi senin cinsiyeti daha..

adamı gödermede cisiyetide soraydınn

ne bileyiğm aklıma gelmedi o anda sormak..sormuş olaydım tam tarihini sorardım ne zaman olacak, kız mı oğlanmı olacak, ne zaman doğacak, kime benzeyecek..gibi..bunlar muhtelif sorular tabi:))

sağol canım :)) oh oh ne güzel adam abdal mış demekki malum olmuşş he ya cinsiyetinide soraydın ya eyi olurdu..

Belli değil dimi senin cinsiyeti daha..

yok daha belli değil..25 inde randevum var..belkim o zaman belliolur..bu arada benim bii gecede karnım çıkmış..önceden sabahları iniyodu karnım şimdi bildiğin karnım var yaff..

Bu arada duanı okudum gülcüm..sağlıklı kolay doğum versin allah..

Kegel egzersizlerine devam:))

olsun canım erkekse erken belli oluyo benim 12. haftada belli olmuştu hayırlısı olsun cinsiyeti önemli değil..sağol canım ALLAH razı olsun..kegeli artık mecbur yapıyorum wcde öyle yapmasam cok sancım oluyo

güüül seçtiğin şarkının sözleri çok güzeşmiş daha önce hiç dinlememiştim güzel bi seçim yapmışşın "ömür boyu bitmesin bu rüya"

hayırlısı olsun canım hakkında olumlu sonuçlanmasına çok sevindim inş en kısa zamanda işlerini halledip başlarsınız tedaviye

inşallah canım dr haziran da reglimle hemen başlayacak aslında ama benim o zaman haziranın 3. haftası izne ayrılmam lazım transferden sonra ve yoğun zaman öğrecilerin sınavları var gelen giden olur, bir öğrenci işçinin de sözleşmesi bitiyor zaten yani zor aklım burada kalsın istemiyorum ama regl olana kadar aşağıya aldığı bey buraya yine gelirse o zaman başlarım. Bir ara konuşayım amirle o adamı çeksin buraya dedim ama belki almak istemiyordur buraya bilmiyrum işte nerden baksan 1.5 ay beklicem geçte regl olduğum için.

çok sevindim sedoşş bak ne guzel geçmiş inş. hayırla hersey yolunda gidicek çok sevindim gerçektenn hadi bakalım hayırlısı

sağol canımm görüşme tahminimden daha iyi geçti aşılama yapan doktordan daha iyi geldi o fazla açıklama yapmıyor konuşmuyordu bilgi vermiyordu ama güveniyorum yine de bu baya canayakın. Bir de beklemek olmasa çalışmasam hemen yaptırırdım ama çalışınca ayarlamak gerekiyor işte.

nice senelere canımm birlikte yaşlanın inşallah bebeğin de geliyor seneye bebeğin kucağında kutlayacaksınız inşallah

bende sevinmiştim ama kaybetmiş ya üzüldüm. İnşallah yine olur. Sağol canım benim stres pek yok kalmadı adamla tanışınca ama zamanı ayarlama stresi var işte. haziranda bu reglimde başlasam olmuyor haziran full dolu bizim öğrencilerin sınavı var o ay sonu ben yumurta toplamadan itibaren izin almalıyım bırakamam öğrenci işçilere. Mecbur daha rahat zamanda temmuzda olacak.

merhaba kızlarrrr benıde aranıza alırmısınız?

Bu bebek için 4.denememiz olacak.sat 14 mayıs bat 14 haziran inşaalllah bebeğim gelir haziranda bu topikte bana uğur getirir :)

hoşgeldin, biraz kendinden bahset, kaç yıllık evlisin, adın ne yaşın kaç, 4. Denememiz derken ? Yumurta tkii falan oldu mu? Yoksa kandi yöntemlerinlemi? Falan filann , işte sen bir özet geçersin

CANIM ÖNCELİKLE DİŞİNE ÇOK SEVİNDİM , sonralıkla 3 kilo olması daha iyi çünkü doğum daha kolay olur, boşver dert etme doğduktan sonra alır kilo, yeterki sağlıklı olsun canım

canım cumaya kadar tefriciyyeyi bitiririz inşallah ben çekebildiğim kadar çekerim inşallah tamamlanır sen bana 500 daha yaz cuma en geç 10 da bitirmiş olurum canım seni de haberdar ederim

canım bebeğin sağlıklı olsun yeter kilosu az olsun ne olur sanki benim yeğenim doğduğunda 2700 gramdı ama çok şükür sağlıklı hiç bi problem olmadı sadece insan dokunmaya korkuyo o kadar

Bende doğduğumda 2700 gr doğmuşum :) Anneme dün söyledim kilosunu kafama taktığımı oda kızdı bana Neyse inşallah doğduktan sonra sütüm olurda o tombikleştirir bebeği

Hadi hayırlı olsun sedacım, çok güzel gelişmeler olmuş. Rabbim içinizde yeşeren umudun çiçeklerini alıp koklamayıda nasip etsin

Dua ederken hep hayırlısı diye dua etmeyi yeğlerim. Belkide benim taşıyabileceğim yük bu kadardır canım dediğin gibi. Herkes bir olmuyo, belkide benim vücut 3 buçuk kiloyu pırtlatamaz dimi ama Çok haklısın artık takmıycam
Diş ağrım geçen haftaya göre çok çok azaldı, iyiyim elhamdülillah
Sanada geçmiş olsun canım, inşallah rahatsızlıkların biran önce biter giderr

diş agrının geçmesine çok sevindim çok zor çunku diş agrısı bebişte dönmuş demek hayırla gelsin kuzucuk kilosunu hiç dert etme cabucak gelirşir toparlar kendini

Evet canım çok şükür kötü bir haber almadık onun sağlığı ile ilgili, inşallah dediğin gibi olur, çok teşekkür ederim

sedoşum böyle güzel haberlerle geleceğini biliyordum , maşallah

canım öncelikle işini düşünme , yıllık izin alırsan, hem sekretere tüp bebek yaptıracağim dediğinde hiçbir şey söylemez, yerine bakacak birini mutlaka bulurlar, sen hiç erteleme bence, ohh desene senden önce bir sürü aday gelmiş, ay bende seni ilk olacak diye biliyordum, hem onların sonuçlarınıda duyarsın, embriyolog işinde de memnun olmana çok sevindim, maşallah rahminde tosun gibiymiş haydi bismillah, yolun açık olsun

CANIM ÖNCELİKLE DİŞİNE ÇOK SEVİNDİM , sonralıkla 3 kilo olması daha iyi çünkü doğum daha kolay olur, boşver dert etme doğduktan sonra alır kilo, yeterki sağlıklı olsun canım

İyiki varsınız, desteğiniz, moral vermeniz, içten dualarınız her birinin tadı bi başka, çok sağol canım

canım miden her yandığında 2 yudum süt iç, ılık yada sıcak olmasın çünkü sıcak süt mideyi daha da çok yakar, bu yöntem ibrahim saraçoğlunun yöntemiydi ben denedim inan ki geçti, her yandığında sadece 2 yudum iç fazla içme ve sadece yandığı anda iç, sonra yanma bitiyor, inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…