- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.461
Bu arada kendimden bahsedeyim.
Diş ağrım hafifledi çok şükür, ağzımdan karanfili düşürmüyorum.
Dün doktora gittim kan verdim, nst.ye girdim. Çok şükür kan değerlerim normale dönmüş. Nst.de sancım çıkmadı. Bebeğimin kalp atışları düzenli. Ayrıca bebeğim dönmüş ve normal doğum pozisyonunu almış. Son ana kadar ters giden birşey olmazsa normal doğum olur dedi doktorum. Sancımı bekleyecekmişiz :)
Canımı sıkan bebeğimin kilosu oldu. Doktorum iyi dedi ama 2 haftada günde 21 gr falan anca almış. Toplamda 2600 gr olmuş. Böyle giderse 3 kilo falan doğacak. Keşke 3500 gramı bulsak doğuma kadar..
Kızlar doktordan geldimm. Çok pozitif ve olumlu geçti görüşmemiz. O kadar ince ve naif konuşuyor ki anlatamam. Eşimde çok çok beğendi ben geçmişimi anlattım aşılamaları anlattım zaten aşılamada şansım çok çok düşükmüş. Pco olduğumu doğruladı yumurtlama olmaz kendiliğinden dedi ama bir yandan da iyiymiş çünkü çok yumurtan gelişir toplarız dedi. Rahmimi çok iyi buldu kalınlığı çok iyiymiş zayıflığın da artısı olur kilolu olmaktan daha iyi dedi. Tedaviyi anlattı zaten biliyordum. Bende birşeyler ekleyince tamam sen biliyorsun bu işi dedi. Embriyolog anatolianın embriyoloğuymuş. En sevindiğim kısmı ise, tedaviler başlamış zaten ben orda yarım saat bekledim meğer yumurta toplama işlemindeymiş benim gibi pco olan iki hastadan yumurta toplamışlar 10-12 yumurta toplanmış çok iyi bir rakam dedim tabii önemli olan kalitesi. Reglimin 1 ya da 2. günü teste çağırdı beni eşimde spermiogram yaptıracak. Bu reglimde başlayabiliriz kısa protokol olacak ama nasıl olacak bilmiyorum bizim öğrenciler temmuz başı çıkıyor tatile transfer haziranın 2. haftası sonu olursa 2 hafta tam yoğun zaman bizim öğrencilerin sınav zamanı olmadı yüksekokul sekreteriyle konuşucam buradan aldığı beyi göndersin 2 haftalığına buraya öğrenci işçilerle olmaz temmuz olsa kapatırdım burayı ama. bakalım olmadı temmuza kayacak. :26:
iyiz bukett sen nasılsın...
evlilik yıldönümümüz için slayt yapmışsın suat sunanın senden başka şarkısı ile biliomusunuz o şarkıyı dinleyin bi :)
offfffffffffffffff ya ben nie video ekleyemiorummm ...........
yıldönümunüz kutlu olsun canım daha nice 30 lu 40 lı 50 lili yıllara ıns.
AMİN canım sağolasın sizinde İNŞALLAH :) SLAYTIN ŞARKISI BU
Suat Suna - Senden Başka (2013) Klip - YouTube
Evlilik yıldönümümüz için slayt yapmışsın suat sunanın senden başka şarkısı ile biliomusunuz o şarkıyı dinleyin bi :)
http://youtu.be/ajtpbmgfume
bende iyiyim naapiyim..ömrünüze duacıyımm..yıl dönümnüzde kutlu olsun..yıl dönümü demişken ..ben bu bebek işleriyle felan uğraşırken işte çoooooooooook eskiden bi ara bi rüya gördüm..rüyamda bi adam bana dediki sizin evliliğinizin 5.yılında çocuğunuz olacak..:)))( yani boşuna zorlama bekleyeceksin demek istedi healde) öyle rüyamda söyledi gitti..bizimde bu yıl 5. Yılımız...temmuz 17 de 5. Yılımız dolacak..
aslıcım cok cok geçmiş olsun Rabbim her ikisinede acil şifalar versin çok zor bir durum Allah sabır versinKızlarrr sabah sabah 2 tane kötü haber aldımmm
Ananemin beynin de tümör varmış ve acil ameliyat olması gerekiyomuş durumu gün geçtikçe kötüye gidiyo...
Diğeri de asıl en çok üzüldüğüm görümcem lenfoma kanseriymiş büyük ihtimalle yani doktor %90 demişşimdi doktor falan araştırıyorumm internetten ya kızlar daha çok küçük yaa offf öle işte...
aldığım 2. kötü haber çok üzüldüm, tüp bebk tuttuğunda çok sevinmiştim. ama Rabbim bir kez verdi inşallah yeniden verir ve sağlıkla dünyaya gelir.kızlaaar kadavradan rahim nakli yapılan derya sert gebeliğinin 8.haftasında bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm
kuzum ya bazen banada öyle oluyor ama sakın öyle yapma tamam umursama ama korunmada ben öyle yapıyorum takmamaa çalışıyorum inşallah Allah kalbine ferahlık verirKarar verdim ne tedavi olacam ne de çocuk yapacam üstüne bide korunacam ayyyy yeter artık yaaa çok bunaldım ben kızlarrrrr köpek alacam çiçek alacam ona bakacam ama çocuk planım yok artıkkkk bu stresle çocuğum olsa nolur kafayı yicem yaa hep insanlar üzülmesin die onların istediği şekilde davranmaktan bıktımmmmmmmmm hep kendimle ilgili şeyleri ertelemekten bıktımmmmm YORULDUM...
Dayanamıyorum artık zaten yeteri kadar sıkıntılıyız çocuk meselesinden insanlar bize karşı anlayışlı olmaları gerekirken biz onları idare ediyoruz bu nedir yaaa benim yaşadıklarım kimsenin umrunda değil varsa yoksa kendi sıkıntıları bizimkiler sıkıntı değilll bu nasıl bencilliktir bu nasıl insanlıktırrr offffff çıldırcammmmmmmmm
Çok yoruldum artık dayanacak gücüm yokkk...kendim için bişeler yapmak istiyorum artık başkalarını mutlu etmek için değil kendim için yaşıcamm kim üzülürse üzülsün artık banane bende üzülüyorum kim biliyo kim anlıyo yada kim destek oluyo benim çocukla ilgili bütün planlarım isteğim bugün itibariyle bitti bugün eczaneden ilaçta alıcam ne zamn başlanıyosa onada başlıcam korunmak için gizli gizli koruncam sigarayıda bırakmıcam ulannn içecem kimseyi ilgilendirmez...
kaymakamlığa gidebilirsiniz kızlar tüketici hakları bürosu vartümayım rastgitmedi diye düşünme sınav ayın 25'inde dua günün 24 'üne kadar uzat istersen benim regl bitince okuyabildiğim kadar okurum ben , hem 1044 dediğin çok az hemen biter, cumaya kadar bile biter, sakın kalbimi kötüye yorma
bide TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ diye bir yer var, valilik binasında, belediyede ya da kaymakalmlıklarda bulunuyor, eğer değiştirmezlerse oraya git şikayet et, orda yaptığın herşey ücretsiz, bütün evrak masraflarını mahkeme masraflarını devlet karşılıyor, hatta eğer makinayı almazlarsa oraya gidip şikayet edeceğini söyle, adamlar kesin biliyordur orayı, ben gittim dilekçemi verdim ve kazandım , hatta benim adıma mahkeme bile açtılar bir kuruş para ödemedim, sakın makinayı kabul etme, tabiki hemen adamlara celallenme bekle belki alırlar ama almazlarsa hemen şikayete git ve şikayete gittiğinide mağazaya söyle
Kızlar doktordan geldimm. Çok pozitif ve olumlu geçti görüşmemiz. O kadar ince ve naif konuşuyor ki anlatamam. Eşimde çok çok beğendi ben geçmişimi anlattım aşılamaları anlattım zaten aşılamada şansım çok çok düşükmüş. Pco olduğumu doğruladı yumurtlama olmaz kendiliğinden dedi ama bir yandan da iyiymiş çünkü çok yumurtan gelişir toplarız dedi. Rahmimi çok iyi buldu kalınlığı çok iyiymiş zayıflığın da artısı olur kilolu olmaktan daha iyi dedi. Tedaviyi anlattı zaten biliyordum. Bende birşeyler ekleyince tamam sen biliyorsun bu işi dedi. Embriyolog anatolianın embriyoloğuymuş. En sevindiğim kısmı ise, tedaviler başlamış zaten ben orda yarım saat bekledim meğer yumurta toplama işlemindeymiş benim gibi pco olan iki hastadan yumurta toplamışlar 10-12 yumurta toplanmış çok iyi bir rakam dedim tabii önemli olan kalitesi. Reglimin 1 ya da 2. günü teste çağırdı beni eşimde spermiogram yaptıracak. Bu reglimde başlayabiliriz kısa protokol olacak ama nasıl olacak bilmiyorum bizim öğrenciler temmuz başı çıkıyor tatile transfer haziranın 2. haftası sonu olursa 2 hafta tam yoğun zaman bizim öğrencilerin sınav zamanı olmadı yüksekokul sekreteriyle konuşucam buradan aldığı beyi göndersin 2 haftalığına buraya öğrenci işçilerle olmaz temmuz olsa kapatırdım burayı ama. bakalım olmadı temmuza kayacak. :26:
bende iyiyim naapiyim..ömrünüze duacıyımm..yıl dönümnüzde kutlu olsun..yıl dönümü demişken ..ben bu bebek işleriyle felan uğraşırken işte çoooooooooook eskiden bi ara bi rüya gördüm..rüyamda bi adam bana dediki sizin evliliğinizin 5.yılında çocuğunuz olacak..:)))( yani boşuna zorlama bekleyeceksin demek istedi healde) öyle rüyamda söyledi gitti..bizimde bu yıl 5. Yılımız...temmuz 17 de 5. Yılımız dolacak..
adamı gödermede cisiyetide soraydınn
sağol canım :)) oh oh ne güzel adam abdal mış demekki malum olmuşş he ya cinsiyetinide soraydın ya eyi olurdu..
Belli değil dimi senin cinsiyeti daha..
ne bileyiğm aklıma gelmedi o anda sormak..sormuş olaydım tam tarihini sorardım ne zaman olacak, kız mı oğlanmı olacak, ne zaman doğacak, kime benzeyecek..gibi..bunlar muhtelif sorular tabi:))
yok daha belli değil..25 inde randevum var..belkim o zaman belliolur..bu arada benim bii gecede karnım çıkmış..önceden sabahları iniyodu karnım şimdi bildiğin karnım var yaff..
Bu arada duanı okudum gülcüm..sağlıklı kolay doğum versin allah..
Kegel egzersizlerine devam:))
hayırlısı olsun canım hakkında olumlu sonuçlanmasına çok sevindim inş en kısa zamanda işlerini halledip başlarsınız tedaviye
çok sevindim sedoşş bak ne guzel geçmiş inş. hayırla hersey yolunda gidicek çok sevindim gerçektenn hadi bakalım hayırlısı
evlilik yıldönümümüz için slayt yapmışsın suat sunanın senden başka şarkısı ile biliomusunuz o şarkıyı dinleyin bi :)
Suat Suna - Senden Başka (2013) Klip - YouTube
aldığım 2. kötü haber çok üzüldüm, tüp bebk tuttuğunda çok sevinmiştim. ama Rabbim bir kez verdi inşallah yeniden verir ve sağlıkla dünyaya gelir.
canım benim hayırlı olsun inşallah burası sana iyi gelecek öyle hissediyorum ama sadece çok fazla stres olma biliyorum bunu becermek biraz zor ama düşünmemeye çalış hayırlısı ile inşallah bebişine kavusucaksın
merhaba kızlarrrr benıde aranıza alırmısınız?
Bu bebek için 4.denememiz olacak.sat 14 mayıs bat 14 haziran inşaalllah bebeğim gelir haziranda bu topikte bana uğur getirir :)
Bu arada kendimden bahsedeyim.
Diş ağrım hafifledi çok şükür, ağzımdan karanfili düşürmüyorum.
Dün doktora gittim kan verdim, nst.ye girdim. Çok şükür kan değerlerim normale dönmüş. Nst.de sancım çıkmadı. Bebeğimin kalp atışları düzenli. Ayrıca bebeğim dönmüş ve normal doğum pozisyonunu almış. Son ana kadar ters giden birşey olmazsa normal doğum olur dedi doktorum. Sancımı bekleyecekmişiz :)
Canımı sıkan bebeğimin kilosu oldu. Doktorum iyi dedi ama 2 haftada günde 21 gr falan anca almış. Toplamda 2600 gr olmuş. Böyle giderse 3 kilo falan doğacak. Keşke 3500 gramı bulsak doğuma kadar..
canım bebeğin sağlıklı olsun yeter kilosu az olsun ne olur sanki benim yeğenim doğduğunda 2700 gramdı ama çok şükür sağlıklı hiç bi problem olmadı sadece insan dokunmaya korkuyo o kadar
hayırlısı olsun canım hakkında olumlu sonuçlanmasına çok sevindim inş en kısa zamanda işlerini halledip başlarsınız tedaviye
gülüm daha zamanı var kilo alır belki hem 3 küloda iyi en azından kolay pırtlar dışarda büyütürsün
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım inş diş ağrılarında geçmiştir
diş agrının geçmesine çok sevindim çok zor çunku diş agrısı bebişte dönmuş demek hayırla gelsin kuzucuk kilosunu hiç dert etme cabucak gelirşir toparlar kendini
CANIM ÖNCELİKLE DİŞİNE ÇOK SEVİNDİM , sonralıkla 3 kilo olması daha iyi çünkü doğum daha kolay olur, boşver dert etme doğduktan sonra alır kilo, yeterki sağlıklı olsun canım
slm kızlar umarım herkes iyidir ben iki günün uykusuzluğuyla geldim canım acıyo biraz sohbet edip kafamı dağıtayım dedim geçen gece mide yanması dünde sağ tarafıma giren kramp hiç uyutmadı beni korktum çok Allahtan kızım hareketlide kötüye yormadım ama canım hala acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?