Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızzzz adam tanıdık mıydı?? abovvvv

bircan nasılsın canım? keyfin nasıl?

yok daha belli değil..25 inde randevum var..belkim o zaman belliolur..bu arada benim bii gecede karnım çıkmış..önceden sabahları iniyodu karnım şimdi bildiğin karnım var yaff..

ayyy Buket kocaman olur inşallah

göbek deyince aklıma geldi, uzun zamandır hatırlarını sormuyorum ,seninkiler 120 beden oldu mu?

kızzzz adam tanıdık mıydı?? abovvvv

ne bilem bi tane adamdı..rüyamıydı gerçekmiydi onuda bilmiyom..kendimi hatırlıyorum adamlakonuşurken sonra seviniyorum felan:))
ayyy Buket kocaman olur inşallah

göbek deyince aklıma geldi, uzun zamandır hatırlarını sormuyorum ,seninkiler 120 beden oldu mu?

eşim diyoki ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Anaaaam gözümde canladı

maşallah tosunuma

selammmm ben geldim yeniden emir uyudu..
bıcı bıcı yaptıkkkk 2-3 saat önce uyumadı bakalım kaç dakika uyuyacak.
bu arada çay keyfi yapıyorum..
buyrun gelinn

7veren Güüüüüüül , kız fotolarına baktım, elbisen çok güzel

sen hiç kilo almadın mı? Maşallah fıstık gibisin

anam sen kaç doğumlusun?? tazeciksin bebeğem

Son düzenleme:
güüül seçtiğin şarkının sözleri çok güzeşmiş daha önce hiç dinlememiştim güzel bi seçim yapmışşın "ömür boyu bitmesin bu rüya"
evet canım sözleri benimde cok hoşuma gitti sözlü slayt yaptım zaten slaytın sonunada anne baba ve bebiş eli olan eli ekledim :)

nice senelere canımm birlikte yaşlanın inşallah bebeğin de geliyor seneye bebeğin kucağında kutlayacaksınız inşallah

.
AMİN canım İNŞALLAHHH :)

aslansın Aslım

ruh hallerin nasıl bakiiim??

amannn Burcuuuu ne bilim aynıyım sinir stres sabahtan beri doktor araştırıyoruz en iyisini bulduk sonunda randevu aldık yarın akşam 7 de gitcez bakalım hayırlısı o ne dicek bakalım bugün başka bi doktora gösterildi acil biyopsi demiş ve çok zorlu bi süreç bekliyo hastayı demiş öle işte Allah tüm hastalara şifa versin...

canım cumaya kadar tefriciyyeyi bitiririz inşallah ben çekebildiğim kadar çekerim inşallah tamamlanır sen bana 500 daha yaz cuma en geç 10 da bitirmiş olurum canım seni de haberdar ederim

Aslim cok sag ol kuzum 500 de ben okurumm ayy cok tesekkur ederim yaaa

7veren Güüüüüüül , kız fotolarına baktım, elbisen çok güzel

sen hiç kilo almadın mı? Maşallah fıstık gibisin

anam sen kaç doğumlusun?? tazeciksin bebeğem

62 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. Doğru düzgün kilo falan almadım, bebeğimde zayıf zaten
90 doğumluyum canım, iltifatların için ayrıca teşekkür ederim

Adaşım şarkı seçimin çok güzel, sözleri çok ama çok anlamlı, artık benimde en sık dinlenilenler listemde

canım ilk evreyse tedavi olumlu sonuç verir hem daha genç, hücreler yeni, avantajı çok , ameliyeta falan gireceği zaman burda yazda toplu dua edelim görümcene, ankarada onkoloji uzmanları genelde çok iyilerdir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…