- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.481
bende iyiyim naapiyim..ömrünüze duacıyımm..yıl dönümnüzde kutlu olsun..yıl dönümü demişken ..ben bu bebek işleriyle felan uğraşırken işte çoooooooooook eskiden bi ara bi rüya gördüm..rüyamda bi adam bana dediki sizin evliliğinizin 5.yılında çocuğunuz olacak..:)))( yani boşuna zorlama bekleyeceksin demek istedi healde) öyle rüyamda söyledi gitti..bizimde bu yıl 5. Yılımız...temmuz 17 de 5. Yılımız dolacak..
Merhaba kızlar, hayırlı günler diliyorum yoğunluktan gelemiyorum hızlı hızlı geçmişi okudum, inşallah herkes iyidir.
aslıcım cok cok geçmiş olsun Rabbim her ikisinede acil şifalar versin çok zor bir durum Allah sabır versin
aldığım 2. kötü haber çok üzüldüm, tüp bebk tuttuğunda çok sevinmiştim. ama Rabbim bir kez verdi inşallah yeniden verir ve sağlıkla dünyaya gelir.
kuzum ya bazen banada öyle oluyor ama sakın öyle yapma tamam umursama ama korunmada ben öyle yapıyorum takmamaa çalışıyorum inşallah Allah kalbine ferahlık verir
kaymakamlığa gidebilirsiniz kızlar tüketici hakları bürosu var
canım benim hayırlı olsun inşallah burası sana iyi gelecek öyle hissediyorum ama sadece çok fazla stres olma biliyorum bunu becermek biraz zor ama düşünmemeye çalış hayırlısı ile inşallah bebişine kavusucaksın
yok daha belli değil..25 inde randevum var..belkim o zaman belliolur..bu arada benim bii gecede karnım çıkmış..önceden sabahları iniyodu karnım şimdi bildiğin karnım var yaff..
canım cumaya kadar tefriciyyeyi bitiririz inşallah ben çekebildiğim kadar çekerim inşallah tamamlanır sen bana 500 daha yaz cuma en geç 10 da bitirmiş olurum canım seni de haberdar ederim
kızzzz adam tanıdık mıydı?? abovvvv
ayyy Buket kocaman olur inşallah
göbek deyince aklıma geldi, uzun zamandır hatırlarını sormuyorum ,seninkiler 120 beden oldu mu?
ne bilem bi tane adamdı..rüyamıydı gerçekmiydi onuda bilmiyom..kendimi hatırlıyorum adamlakonuşurken sonra seviniyorum felan:))
eşim diyoki ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
evet canım sözleri benimde cok hoşuma gitti sözlü slayt yaptım zaten slaytın sonunada anne baba ve bebiş eli olan eli ekledim :)güüül seçtiğin şarkının sözleri çok güzeşmiş daha önce hiç dinlememiştim güzel bi seçim yapmışşın "ömür boyu bitmesin bu rüya"
AMİN canım İNŞALLAHHH :)nice senelere canımm birlikte yaşlanın inşallah bebeğin de geliyor seneye bebeğin kucağında kutlayacaksınız inşallah
.
selammmm ben geldim yeniden emir uyudu..
bıcı bıcı yaptıkkkk 2-3 saat önce uyumadı bakalım kaç dakika uyuyacak.
bu arada çay keyfi yapıyorum..
buyrun gelinn
aslansın Aslım
ruh hallerin nasıl bakiiim??
canım cumaya kadar tefriciyyeyi bitiririz inşallah ben çekebildiğim kadar çekerim inşallah tamamlanır sen bana 500 daha yaz cuma en geç 10 da bitirmiş olurum canım seni de haberdar ederim
benimde canım çay çekti
aman ses yapma da çok uyusun inşallah
7veren Güüüüüüül , kız fotolarına baktım, elbisen çok güzel
sen hiç kilo almadın mı? Maşallahfıstık gibisin
anam sen kaç doğumlusun?? tazeciksin bebeğem
evet canım sözleri benimde cok hoşuma gitti sözlü slayt yaptım zaten slaytın sonunada anne baba ve bebiş eli olan eli ekledim :)
AMİN canım İNŞALLAHHH :)
Aslim cok sag ol kuzum 500 de ben okurumm ayy cok tesekkur ederim yaaa
amannn Burcuuuu ne bilim aynıyım sinir stres sabahtan beri doktor araştırıyoruz en iyisini bulduk sonunda randevu aldık yarın akşam 7 de gitcez bakalım hayırlısı o ne dicek bakalım bugün başka bi doktora gösterildi acil biyopsi demiş ve çok zorlu bi süreç bekliyo hastayı demiş öle işte Allah tüm hastalara şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?