- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.501
gel kuzum beraber içelim.
sen kaçç yaşındasın burcucummmmmmm
Anaaaam gözümde canladı
maşallah tosunuma
Yeni resim ekledim, albümüme bakabilirsinisss
amannn Burcuuuu ne bilim aynıyım sinir stres sabahtan beri doktor araştırıyoruz en iyisini bulduk sonunda randevu aldık yarın akşam 7 de gitcez bakalım hayırlısı o ne dicek bakalım bugün başka bi doktora gösterildi acil biyopsi demiş ve çok zorlu bi süreç bekliyo hastayı demiş öle işte Allah tüm hastalara şifa versin...
62 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. Doğru düzgün kilo falan almadım, bebeğimde zayıf zaten
90 doğumluyum canım, iltifatların için ayrıca teşekkür ederim
Adaşım şarkı seçimin çok güzel, sözleri çok ama çok anlamlı, artık benimde en sık dinlenilenler listemde
ben emire 50 ile hamile kaldım hatta 49..
75 le doğuma girdim 25-26 kilo aldım
şimdi bilin bakalım kaç kiloyum ??
82 doğumluyum, yani 30 bitti, 31 içindeyim, profilimde resmim var bakıver
inanırmısın küçültücü takıyorum(onlar süngerli olmuyo kumaştan diyim yani) uçları belli olmasın diye özzel göğüs pedi koyuyorum yine belli, süngerli tkaıyorum ürperince kıyafette inceyse yine belli bende sürekli hırkayla dolanıyom:)
ben göremiyom ben göremiyom ben göremiyoooooooooooomm
aslı doktorun kim..kime gidecen??
bakalım canım hayırlısı canım çok sağoll herşey bi netleşsinde haberdar ederimcanım ilk evreyse tedavi olumlu sonuç verir hem daha genç, hücreler yeni, avantajı çok , ameliyeta falan gireceği zaman burda yazda toplu dua edelim görümcene, ankarada onkoloji uzmanları genelde çok iyilerdir zaten
aslı doktorun kim..kime gidecen??
inanırmısın küçültücü takıyorum(onlar süngerli olmuyo kumaştan diyim yani) uçları belli olmasın diye özzel göğüs pedi koyuyorum yine belli, süngerli tkaıyorum ürperince kıyafette inceyse yine belli bende sürekli hırkayla dolanıyom:)
69??? (sondaki gülücükler kafamı karıştırdı)
ben emire 50 ile hamile kaldım hatta 49..
75 le doğuma girdim 25-26 kilo aldım
şimdi bilin bakalım kaç kiloyum ??
i
ben göremiyom ben göremiyom ben göremiyoooooooooooomm
ayyy gül ne kadar gençsinayy bana abla bile diyebilirsin, ( ama deme ) maşallah hiç kilo almamışsın, olsun tatlım doğumun kolay olur benim arkadaş 2750 doğurdu, çok kolaydı tek ıkınmada çıktı diyor darısı başına
ben 21 yaşındayım18 yasında evlendim
evet çok aldım..Maşallah ne kadann çok almışsın canımBebeğin kaç kilo doğdu?
Bence sen hemen eski haline dönmüşsündür
Arkadaşlık teklifimi kabul edersen görebilersin
Sana nasıl abla diyim canım ya hiç yaşını göstermiyosunnn, hatta benden küçük bile görünüyosun maşallah
İnşallah kolay olur canım :18:
kın anam burrrrrcuuuu bunların hepsi çocuuk anam..biz kaşarızzzzzzzzzz:)))
haaa bende ne çabuk buldular diyom:))bakalım canım hayırlısı canım çok sağoll herşey bi netleşsinde haberdar ederim
canım benim doktor değil görümcemi götüreceğimiz doktor osman özcebe die biri lenfoma da bu adam çok iyiymiş hacettepe ayrıca ama muayenesine gitcez 400 lira yaww ne kadar pahalı bu kadar da olmazki
ben 21 yaşındayım18 yasında evlendim
bakalım canım hayırlısı canım çok sağoll herşey bi netleşsinde haberdar ederim
canım benim doktor değil görümcemi götüreceğimiz doktor osman özcebe die biri lenfoma da bu adam çok iyiymiş hacettepe ayrıca ama muayenesine gitcez 400 lira yaww ne kadar pahalı bu kadar da olmazki
evet çok aldım..
3470 doğdu emirimmm
ne demek ıstıyon kız cocuk falannn
yaşıma bakma emır benı on yıl yaslandırdır eder sana 31
sende kaşar ye bol bol senınkıde alırr :)
Maşallah canımm ne güzeeelllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?