Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sende kaşar ye bol bol senınkıde alırr :)
inşallah 3 kilo uzerı doğurursun.
emir bile zayıf geldi bana ilk başta.
insan tutmaya korkuyor

Kaşar ve muzu çok tüketiyorum zaten kilo aldırır dediler de bakalım görücezzz
İnşallah canım ya bende zayıf olmasını istemiyorum ama hayırlısı bakalım bizim minnak ne kadar alırsa

heeee bacım , bende seni çağırdım seni yanıma, kart horoz desek çok mu ağır olur
ya da kaşarlı tost

Bence siz kendinize taş bebek diyin, haksızlık ediyosunuz böyle konuşarak :115:

anaaam kız çubuk kraker......

slm arkadaşlar ben dün ankaraya geldim.. bugünde tüp bebek için iğnelerime başlıcam nasipse.. pazartesi günü adetliyken dua listesinde ki arkadaşalımın teşbihini çekebilirmiyim... yoks adetim bittikten sonra çekerim.. geçmişi okuyamadım.. dün benim dua günümdü hepinizden ALLAH RAZI olsun inşallah tedavim hayırlısıyla iyi sonuçlanır....

iyi akşamlar demeeye geldim..
bugun çalıştımm.. yarınada çalışırımm.. ben duaları da okuyorm bu arada hee.

duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum

Allah ımm kabul eder inşAllah..

Burcum yaa aralarda okudukça bana da güzel güzell cvplar yazmışş.. canımsın benimm..

aslııcıımm canımm benimm 400 tl fazla gibi görünsede gideceğiniz doktor proftur muhtemelen ve profların ücretleri böyle oluyor maalesef.. ama inşAllah iyi biridir sizdden test ücreti de almaz hacettepeden yürütür inşAllah herşeyi.. doktorla diyalog ilerledikten sonra zaten hacettepeden görüşmeye başlarsınız.. inşAllah iyi vicdanlı doktordur.

ayy sedaa çok sevindimm çok ısınmışsın doktora.. inşAllah herşey bugunkü görüşme gibi güzel gelişip güzel sonuçlanır..
Temmuza sarkınca daha stressiz oluyorsan öyle olsunn bence.. hakkınızda en iyisi hayırlısı ne olucaksa Rabbim onu kısmet etsin inşAllah.. bu ay hayırlısıysa bu aayy, temmuzsa temmuzda olsun..

Gül de doğurmamışş her topiğe girerken heyecanlanıyorumm acaba diyorumm.. bize haber vericenn de mi ?

kızlar hani şu karnımın altında aralarda pıt pıt diye bişey oluyor gaz mı bebek mi dedimm ya bence bebek bu.. yaa dürtüyor gibi oluyor bu hissedenler ne hissediyor Allah aşkına pıt pıt işte ama pıtpıtpıt diye hıp hızlı değil pıt 2 sn sonra pıt gaz olsa bence farklı olur.. siz inanın bebek olduğunaa da bende inancamm gibi oldu ama görüyorsunuz ki sizi ikna etmem gerek bu konuda

nice mutlu huzurlu yıllara canım bayıldım şarkıya bu arada çok güzel seçim

inşallah ayarlarsınız canım olmadı bir ay geç olsun da çabucak tutsun Rabbim yol acar merak etme sen

sütle hiç aram yok burcum ya sodaya sarılmış durumdayım ama onu da denerim tatlım geri kalan sütü kociş içsin artık ama f.dnin şarkısındaki gibiyim valla alev alev yanıyorummmmmmmmmmmmm

aynen gülcüm cinsiyet konusunda şimdi acılarımın içinde şükrediyor hayırlısı Rabbim diyorum bende herkesin bünyesi bir değil canım en önemli olan sağlıklı doğması sonra obur olsun cob cobbb emsin emsin büyüsün inş hem çokta küçük değil bizim hala 1.800 doğurdu bizimkini düşün moral olsun

çok sağol tatlım buna da şükür naapalım şikayet etmek istemiyorum aslında dün çok canım acıdı ama doğuma hazırlık sanırım artık yavaş yavaş başlıyo bu gün takvimimde de yazıyo olabilir kramplar diye onu da okuyunca iyice rahatladım bakalım
annem saçı çıkıyordur ondan yanar miden demişti öyle galiba bizim kızın saçları çıkıyo

inşAllah herşey çok güzell geçer.. ankara da tanıdığında mı kalıyorsun.. transferin ne zaman olucak bu durumda.. inşAllah sağlıklı bebeğine kavuşmana vesile olur bu tedavi..

gul1982/ b. Gülcüm duanı okudumm allah kabul etsin sağlıklı hamişlik + kolay doğum nasip etsin rabbim amin

gul1982 / gül
7verengul / gül
Ranana / mesude
Akyuzcigdem / çiğdem

Kızlar kolay doğum için fetih suresini okudum Allahtan bi mani çıkmazsa yarında perşembe gecesi hepiniz için yasin ve fetih suresi okumayı düşünüyorum.

Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Canım hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır. Rabbim sana ve eşine güç versin inşallah.

Canım bende bebeğimin hareketlerini ilk 17-18. haftalarımda hissetmiştim O kesinlikle senin bebeğinin hareketleri. Tarifin tutuyor

Mide yanması berbat bi durum Dün gece benim yine oldu. Ben hiçbişey yapamadım. Önceden first.ün naneli şekerli sakızını çiğniyodum hemen geçiyodu. Şimdi dişlerimde problem olduğu için sakızdan mümkün olduğunca uzak duruyorum.
Sende dene istersen, süt içemiyomuşsun madem belki sakız iyi gelir
İşte bak bundan canım

Canım Allah razı olsun, dua edenlerin çok olsun inşallah.
Rabbim gönlüne göre versin

ya kızlarr bende galiba hemoroid oluşmuşş
ne yapcam ben yaa..
bende diyorum neden wcye çıkamıyorum canım yanıyor

Kabızlıkta varmı???
Sakın ıkınma, birde büyük ihtiyacını gidermeden önce krem sür orana biraz yumuşatsın.
Tuvalete girdiğin zaman kendiliğinden ihtiyacın gidene kadar bekle, özellikle ıkınmamaya dikkat et canım :26:

kabızlık var canım uzun zamandır birde safra kesesi ameliyatı olunca daha bi fazlalaştı.
ne kremi sürcem.
sende de mi var :26:
böyle küçük bişey sivilce gibi. söylemeye de utanıyorum yaa

kabızlık var canım uzun zamandır birde safra kesesi ameliyatı olunca daha bi fazlalaştı.
ne kremi sürcem.
sende de mi var :26:
böyle küçük bişey sivilce gibi. söylemeye de utanıyorum yaa

Bende 3-4 sene önce olmuştu. Kabızlıkla başladı. Bazen kanıyodu. Popomun üstüne oturamıyodum çoğu zaman.
Sonra doktora gittim bana fitil ve merhem verdi. Sıvı ağırlıklı beslenmemi, günde 15 dk. kadar sıcak suya oturmamı ve salata falan yememi söyledi. Sende öyle yap canım. Utanılacak birşey değil bu hemen hemen herkeste oluyo.
Dediğim gibi sakın ıkınma, ben çoğu kez 15-20 dk. oturur beklerdim tuvalette. Sırf ıkınmamak için. Eğer ıkınırsan o sivilce gibi dediğin şeyler artar ve şişer dikkat et :S
Krem herhangi bi nemlendirici krem olabilir. Orayı yumuşatması için

Son düzenleme:

geçti mi şimdi peki?
hangi doktora gidilmesi lazım..
sanki hep tuvalaletm var gibi.
acıyo ya kanıyo da bazen bnde kabızıktan oluyo zorlanmaktan diyodum
bundan sonra dikkat edeyim ya daha bugün farkettim ınanır mısın anaam bende dıyorum nıye acıyo.
geçecek mi peki yaa utanır ınsan hee kucuk gibi ama can yakıyo

Bende utandığım için 3-4 ay kadar çektim o sancıları. Sonra internette araştırdım ilerlediği zaman ameliyata kadar gidiyomuş.
O yazılanları okuduktan sonraki gün hemen gittim doktora. Keşke o kadar beklemeseydim dedim. Arkadan muayene etmişti ama inanki çekmeye değmez o sancıları. Fitil falan hemen geçirmişti. Yanlış hatırlamıyosam genel cerraha gitmiştim canım. O zamandan beride hiçbirşeyim yok çok şükür.
Benim hastalığıma hemoroid değil anal fissür demişti.
Bende hemoroid sanmıştım

Son düzenleme:

ayy ıyı barı nette baktım da çok fena ya Rabbım şifa versın.
şu an gıdemem ama kımse yok kndı annem çalışıyo kynanam trabznda 1 hfta sonra gelecek randevu alayım devletten de gıderım olmadı yaa dımı.
farkedermıki özedl yada devlet?
o zamna kdr barı sıvı tuketeyım korktum

Ayy çok romantik süper düşünmüşsün
evet kızlar cok güzel dinleyin doya doya :))) bende 51le hamile kaldım 65-66 oynuyorum :) 14-15 kg aldım bendeee :)
sağol tatlım ALLAH razı olsunnn..canım İNŞALLAH haber vermeye fırsat bulursam haber vercem tabiki :)
gul1982/ b. Gülcüm duanı okudumm allah kabul etsin sağlıklı hamişlik + kolay doğum nasip etsin rabbim amin

sağolun kızlarrrrr ALLAH razı olsun sizede sağlıklı hamilelik kolay doğum nasib etsin ALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…