Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yok canım farketmez özel yada devlet...
Ben bayan doktora gitmiştim erkekte utanırım diye, birde o zamanlar evli falan değildim daha küçüktüm :)
Korkma, dikkat edersen eğer bu söylediklerime daha iyi olursun inşallah, Rabbim şifa versin canım..

ayy bakıyolar mı bu arada oraya merak ettim :26::26::26:

Bakıyolar diye gitmemezlik etme sakın tamammı? Mutlaka ama mutlaka git muayene ol. Kendiliğinden geçen birşey değil. Sen bitti geçti sanırsın, sonra yine bi bakmışsın aynı sorunlar yeniden başlar. Aklında olsun:26:

ayy korktugum seyy.
senın gectı mı o kenarındakıler.
hamilelikte oluyomş

Ayy canım benim bu kadar korkutma kendini, geçti ama hemen değil... Bazen mesela kabızlık falan yaşarsam eğer o şeyler yeniden kabarıyo. Ama doktorum bana onların çokda mühim olmadığını söylemişti. Biz ıkındığımız zaman makat kendini korumaya alıyomuş ve o şeyler pırtlıyomuş oralardan. Ben hamileliğim boyunca şeytan kulağına hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Ama artık müdürün huyunuda bildiğimden tuvalette o ihtiyacımı giderene kadar öylece oturup bekliyorum. Nasıl ihtiyaç gidereceğini öğrendikten sonra bir daha tekrar etmiyo ben onu çok iyi anladım

ayy cnm sdağol maksat ıknmamak yani :))

canım inşallah herşey yolunda gider, ben bi sitede okudum adetliyken Allah'ın isimleri okunabiliyormuş, ayy iğneyede başlamışsın, çok heyecanlı, nerde kalacaksın? yalnız mı geldin?

ayyy bedişşşşş bebktir o, bebek
yerim ben onu

kabızlık var canım uzun zamandır birde safra kesesi ameliyatı olunca daha bi fazlalaştı.
ne kremi sürcem.
sende de mi var :26:
böyle küçük bişey sivilce gibi. söylemeye de utanıyorum yaa

canım hemoroit içinne iyi gelir bilmiyorum ama internetten bitkisel çözümlere bir bak, özellikle ibrahim saraçoğluna çok güveniyorum birsürü şeyinide denedim iyi sonuç aldım

ağlayan çocuk için

-21 defa besmele ve isra suresinin ilk ve son ayeti yazılıp üzerine asılır
-ağlayan çocuğa mutaffifin suresinin tamamı 7 defa okunur
-bir bardak suya esmaül hüsna dan ya mugit ismi 7 defa okunduktan sonra ağlayan çocuğa içirilirse çocuğun ağlaması kesilir.
-çok ağlayan çocuğun ağlamasını kesmek için ashab ı kehfin adları ve ayetel kürsi yazılıp yastığın altına konulur
-çocuk yatarken beled suresi okunursa çocuk sebepsiz ağlamaz
-boynuna takılırsa ağlaması kesilir(beled)
---başka dualarda var misk ve gül yağıyla yazılıp muşambaya sarılır diyor ama dualar arapça:))))

Allah şifa versin..yastığının altına lavanta konulursa rahat uyur diyor bu kitapta..anlayacağın muskaların içine ne yazılacağını yazmış:))

inşallah şifa olur..

Son düzenleme:

brn muskayı takayım o zaman dımı

arkadaşlar geçen dua listesinden kalan dualarım vardı onları bitirdim (serap,aylin,k.gül,mesude ve asyamca) rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, kolay doğum nasip etsin

b.gül,k.gül,mesude ve çiğdem için fetih suresi okudum rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah.

tümayın kardeşi tülay için 30 adet tefriciye okudum hayırlısı ile polislik sınavını kazanır inşallah (tümaycım canım az oldu ama kusura bakma)

yeni dua listesinden k.burcu,b.gamze ve b.gül'ün dualarınıda okudum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinze

polislik sınavını polikistik sınavı okuyorum:)==)))kafaya bak bendekii

canımö ne biyopsisi bu ben biraz uzak kaldım ya yoğunluktan bilmiyorum kusura bakma kimin neyi var :26:

ben emire 50 ile hamile kaldım hatta 49..
75 le doğuma girdim 25-26 kilo aldım
şimdi bilin bakalım kaç kiloyum ??

canımm hayırlı uğurlu olsun tedavin. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın arkandan da ben gelicem.. Aramız fazla olmayacak inşalahhh sana bol bol dua edicem canım benim transfer gününü de mutlaka söyle olur mu.

canımm evet çok ısındım valla muayenede rahat geçti öbür dr daha suratsızdı yani güven veriyordu ama sormadıkça konuşmuyordu bu hem konuştu hem sorularıma cevap verdi bir de yeni merkez diye hayıflandım ama öylesi daha iyi belki de daha ilgili davranıyorlar sonu iyi olsun tabi sanırım temmuzda olacak ya kafam rahat olur öyle yoksa nasıl gideyim kime bırakayım annemde öyle daha uygun dedi ama ramazana gelecek tedavim mecburen ve bayram zamanı da dinlenme zamanım olacak annem gelecek yanıma hayırlısı bakalım kısmet olursa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…