- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.541
ayy ıyı barı nette baktım da çok fena ya Rabbım şifa versın.
şu an gıdemem ama kımse yok kndı annem çalışıyo kynanam trabznda 1 hfta sonra gelecek randevu alayım devletten de gıderım olmadı yaa dımı.
farkedermıki özedl yada devlet?
o zamna kdr barı sıvı tuketeyım korktum
Yok canım farketmez özel yada devlet...
Ben bayan doktora gitmiştim erkekte utanırım diye, birde o zamanlar evli falan değildim daha küçüktüm :)
Korkma, dikkat edersen eğer bu söylediklerime daha iyi olursun inşallah, Rabbim şifa versin canım..
ayy bakıyolar mı bu arada oraya merak ettim :26::26::26:
Ne olduğunu anlamak için tabiki bakıyolar
Bakıyolar diye gitmemezlik etme sakın tamammı? Mutlaka ama mutlaka git muayene ol. Kendiliğinden geçen birşey değil. Sen bitti geçti sanırsın, sonra yine bi bakmışsın aynı sorunlar yeniden başlar. Aklında olsun:26:
şimdi krem fıtılle gecer mı dıyosun tamamennnnnnn :26:
Acı sancı kalmaz kabızlığında biter ama o makat kenarındaki şeyler kolay kolay kaybolmuyo. Tabi belki herkeste aynı olmayabilir canım
ayy korktugum seyy.
senın gectı mı o kenarındakıler.
hamilelikte oluyomş
Ayy canım benim bu kadar korkutma kendini, geçti ama hemen değil... Bazen mesela kabızlık falan yaşarsam eğer o şeyler yeniden kabarıyo. Ama doktorum bana onların çokda mühim olmadığını söylemişti. Biz ıkındığımız zaman makat kendini korumaya alıyomuş ve o şeyler pırtlıyomuş oralardan. Ben hamileliğim boyunca şeytan kulağına hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Ama artık müdürün huyunuda bildiğimden tuvalette o ihtiyacımı giderene kadar öylece oturup bekliyorum. Nasıl ihtiyaç gidereceğini öğrendikten sonra bir daha tekrar etmiyo ben onu çok iyi anladım
ayy cnm sdağol maksat ıknmamak yani :))
slm arkadaşlar ben dün ankaraya geldim.. bugünde tüp bebek için iğnelerime başlıcam nasipse.. pazartesi günü adetliyken dua listesinde ki arkadaşalımın teşbihini çekebilirmiyim... yoks adetim bittikten sonra çekerim.. geçmişi okuyamadım.. dün benim dua günümdü hepinizden ALLAH RAZI olsun inşallah tedavim hayırlısıyla iyi sonuçlanır....
kızlar hani şu karnımın altında aralarda pıt pıt diye bişey oluyor gaz mı bebek mi dedimm ya bence bebek bu.. yaa dürtüyor gibi oluyor bu hissedenler ne hissediyor Allah aşkına pıt pıt işte ama pıtpıtpıt diye hıp hızlı değil pıt 2 sn sonra pıt gaz olsa bence farklı olur.. siz inanın bebek olduğunaa da bende inancamm gibi oldu ama görüyorsunuz ki sizi ikna etmem gerek bu konuda
kabızlık var canım uzun zamandır birde safra kesesi ameliyatı olunca daha bi fazlalaştı.
ne kremi sürcem.
sende de mi var :26:
böyle küçük bişey sivilce gibi. söylemeye de utanıyorum yaa
ağlayan çocuk için
-21 defa besmele ve isra suresinin ilk ve son ayeti yazılıp üzerine asılır
-ağlayan çocuğa mutaffifin suresinin tamamı 7 defa okunur
-bir bardak suya esmaül hüsna dan ya mugit ismi 7 defa okunduktan sonra ağlayan çocuğa içirilirse çocuğun ağlaması kesilir.
-çok ağlayan çocuğun ağlamasını kesmek için ashab ı kehfin adları ve ayetel kürsi yazılıp yastığın altına konulur
-çocuk yatarken beled suresi okunursa çocuk sebepsiz ağlamaz
-boynuna takılırsa ağlaması kesilir(beled)
---başka dualarda var misk ve gül yağıyla yazılıp muşambaya sarılır diyor ama dualar arapça:))))
Allah şifa versin..yastığının altına lavanta konulursa rahat uyur diyor bu kitapta..anlayacağın muskaların içine ne yazılacağını yazmış:))
inşallah şifa olur..
brn muskayı takayım o zaman dımı
arkadaşlar geçen dua listesinden kalan dualarım vardı onları bitirdim (serap,aylin,k.gül,mesude ve asyamca) rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, kolay doğum nasip etsin
b.gül,k.gül,mesude ve çiğdem için fetih suresi okudum rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah.
tümayın kardeşi tülay için 30 adet tefriciye okudum hayırlısı ile polislik sınavını kazanır inşallah (tümaycım canım az oldu ama kusura bakma)
yeni dua listesinden k.burcu,b.gamze ve b.gül'ün dualarınıda okudum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinze
amannn Burcuuuu ne bilim aynıyım sinir stres sabahtan beri doktor araştırıyoruz en iyisini bulduk sonunda randevu aldık yarın akşam 7 de gitcez bakalım hayırlısı o ne dicek bakalım bugün başka bi doktora gösterildi acil biyopsi demiş ve çok zorlu bi süreç bekliyo hastayı demiş öle işte Allah tüm hastalara şifa versin...
ben emire 50 ile hamile kaldım hatta 49..
75 le doğuma girdim 25-26 kilo aldım
şimdi bilin bakalım kaç kiloyum ??
slm arkadaşlar ben dün ankaraya geldim.. bugünde tüp bebek için iğnelerime başlıcam nasipse.. pazartesi günü adetliyken dua listesinde ki arkadaşalımın teşbihini çekebilirmiyim... yoks adetim bittikten sonra çekerim.. geçmişi okuyamadım.. dün benim dua günümdü hepinizden ALLAH RAZI olsun inşallah tedavim hayırlısıyla iyi sonuçlanır....
ayy sedaa çok sevindimm çok ısınmışsın doktora.. inşAllah herşey bugunkü görüşme gibi güzel gelişip güzel sonuçlanır..
Temmuza sarkınca daha stressiz oluyorsan öyle olsunn bence.. hakkınızda en iyisi hayırlısı ne olucaksa Rabbim onu kısmet etsin inşAllah.. bu ay hayırlısıysa bu aayy, temmuzsa temmuzda olsun..
kızlar hani şu karnımın altında aralarda pıt pıt diye bişey oluyor gaz mı bebek mi dedimm ya bence bebek bu.. yaa dürtüyor gibi oluyor bu hissedenler ne hissediyor Allah aşkına pıt pıt işte ama pıtpıtpıt diye hıp hızlı değil pıt 2 sn sonra pıt gaz olsa bence farklı olur.. siz inanın bebek olduğunaa da bende inancamm gibi oldu ama görüyorsunuz ki sizi ikna etmem gerek bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?